Ίδρυση Ελληνικής Ομοσπονδίας Τετρακίνητων Αθλημάτων
Re: Ίδρυση Ελληνικής Ομοσπονδίας Τετρακίνητων Αθλημάτων
Γιατί ρε παιδιά υπαρχή τίποτα από αυτά που γράφει ΚΩΣΤΑ ο Κεραυνός να είναι ψέματα όλοι ξέρετε.γιατί δεν τα λέτε να μάθουν και αυτή που δεν ξέρουν. και απευθύνομαι σε σένα γιατί εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους τι έχει συμβεί? ε!!!!!! αφήστε τον λοιπόν να πει ότι ξερή γιατί η θέση η δικιά μου είναι πόλοι δύσκολη. ΚΕΡΑΥΝΕ ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΟΥΙΣΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ !!!! ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΩ ΠΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΦΙΞΟ ΤΟ ΧΕΡΙ!!!
Λοιπόν σας έχω νέα από το χώρο.
1. Μεγάλο πονοκέφαλο έχει δημιουργήσει στους 3 πρωτοστατούντες σωτήρες του 4χ4 για τη δημιουργίας της ομοσπονδίας η πρόταση για συνάντηση στη Β.Ελλάδα των εμπλεκόμενων με τα trophy για κοινές αποφάσεις. Τους χαλάει τη μαγιά και φοβούνται για διαρροές υποψηφίων λεσχών αφού δεν θα μπορούν να ελέγξουν τη συζήτηση. Άσε που δημιουργεί και κακό προηγούμενο και μπορεί να πυροδοτήσει και άλλες τέτοιες συναντήσεις και άλλων ενδιαφερόμενων. Προσπαθούν λοιπόν να δυναμιτίσουν τη συνάντηση ή να τη προλάβουν με δική τους. Κυκλοφόρησε μάλιστα και sms στους υποψήφιους «πελάτες».
2. Από την άλλη κάποιες λέσχες απαιτούν, για να παρευρεθούν στη συνάντηση για τη συζήτηση της ίδρυσης ομοσπονδίας, να μη συμμετέχει ο Απόλυτος και Αλάνθαστος Μεγαλοοργανωτής από την Αθήνα και τους κάνει άνω κάτω. Έλα όμως που είναι από τους εμπνευστές και οι άλλοι 2 έχουν πρόβλημα να του το πούν. Ε ρε γλέντια που θα έχουμε. Άρχισαν ήδη τα όργανα.
3. Πολλές λέσχες από αυτές που είναι στον πίνακα της ιστοσελίδας της ομοσπονδίας δηλώνουν ότι απλά ρωτήθηκαν αν θέλουν να πάνε σε μια συζήτηση και όχι ότι θα είναι μέλη. Μέχρι να φτάσουμε εκεί, δηλώνουν, πρέπει να μας πείσουν πρώτα, πράγμα δύσκολο. Μου φαίνετε ότι κάποιοι απλά προσπαθούν να κρατήσουν τις ισορροπίες, περιμένοντας να δούνε πως θα τα πάει η ΕΘΕΑ και η επιτροπή. Αναμένετε μια καυτή Άνοιξη.
Σας έχω μπόλικα και για την ΕΘΕΑ αλλά θα περιμένουν λίγο αφού οι προβολείς είναι στραμμένοι αλλού τώρα.
Μείνετε συντονισμένοι. Το πάρτι μόλις άρχισε. Θα σας κρατώ ενήμερους.
ΥΓ. Και ένα κουίζ. Ποιος είναι ο οργανωτής που παραποιούσε τις άδειες της ΕΘΕΑ για να γλυτώνει χρήματα? Και σα να μην έφτανε αυτό, χρωστάει κιόλας τα λεφτά από τις μη παραποιημένες.
1. Μεγάλο πονοκέφαλο έχει δημιουργήσει στους 3 πρωτοστατούντες σωτήρες του 4χ4 για τη δημιουργίας της ομοσπονδίας η πρόταση για συνάντηση στη Β.Ελλάδα των εμπλεκόμενων με τα trophy για κοινές αποφάσεις. Τους χαλάει τη μαγιά και φοβούνται για διαρροές υποψηφίων λεσχών αφού δεν θα μπορούν να ελέγξουν τη συζήτηση. Άσε που δημιουργεί και κακό προηγούμενο και μπορεί να πυροδοτήσει και άλλες τέτοιες συναντήσεις και άλλων ενδιαφερόμενων. Προσπαθούν λοιπόν να δυναμιτίσουν τη συνάντηση ή να τη προλάβουν με δική τους. Κυκλοφόρησε μάλιστα και sms στους υποψήφιους «πελάτες».
2. Από την άλλη κάποιες λέσχες απαιτούν, για να παρευρεθούν στη συνάντηση για τη συζήτηση της ίδρυσης ομοσπονδίας, να μη συμμετέχει ο Απόλυτος και Αλάνθαστος Μεγαλοοργανωτής από την Αθήνα και τους κάνει άνω κάτω. Έλα όμως που είναι από τους εμπνευστές και οι άλλοι 2 έχουν πρόβλημα να του το πούν. Ε ρε γλέντια που θα έχουμε. Άρχισαν ήδη τα όργανα.
3. Πολλές λέσχες από αυτές που είναι στον πίνακα της ιστοσελίδας της ομοσπονδίας δηλώνουν ότι απλά ρωτήθηκαν αν θέλουν να πάνε σε μια συζήτηση και όχι ότι θα είναι μέλη. Μέχρι να φτάσουμε εκεί, δηλώνουν, πρέπει να μας πείσουν πρώτα, πράγμα δύσκολο. Μου φαίνετε ότι κάποιοι απλά προσπαθούν να κρατήσουν τις ισορροπίες, περιμένοντας να δούνε πως θα τα πάει η ΕΘΕΑ και η επιτροπή. Αναμένετε μια καυτή Άνοιξη.
Σας έχω μπόλικα και για την ΕΘΕΑ αλλά θα περιμένουν λίγο αφού οι προβολείς είναι στραμμένοι αλλού τώρα.
Μείνετε συντονισμένοι. Το πάρτι μόλις άρχισε. Θα σας κρατώ ενήμερους.
ΥΓ. Και ένα κουίζ. Ποιος είναι ο οργανωτής που παραποιούσε τις άδειες της ΕΘΕΑ για να γλυτώνει χρήματα? Και σα να μην έφτανε αυτό, χρωστάει κιόλας τα λεφτά από τις μη παραποιημένες.
Φίλε μου δεν είμαι ούτε με την ΕΛΠΑ ούτε με την ΕΘΕΑ ούτε και με κανέναν άλλο. Όλοι αδιάφοροι μου είναι. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μη διαλυθεί, όπως στις μοτοσικλέτες, ο χώρος μας από διάφορους κομήτες και σωτήρες. Δεν δέχομαι να με κοροϊδεύουν και να παραπλανούν τον κόσμο άνθρωποι που για το γινάτι τους πάνε να μας διαλύσουν χωρίζοντάς μας. Στην ουσία σκασίλα μου αν θα είναι ΕΘΕΑ ή ομοσπονδία, δε με ταΐζει κανένας τους.EAGLE 4X4 wrote:Μαλλον καποιοι αρχιζαν να φοβουνται......![]()
Τον κεραυνο δεν τον ξερω ποιος ειναι και ουτε θελω να μαθω ποιος ειναι
αλλα απο οτι φαινεται απο τις αντιδρασεις και τα λεγομενα του σιγουρα
ειναι θερμος υποστηρικτης της ΕΛΠΑ.
Κατευθειαν αρχισε να σταζει χολη μολις ακουσε για ομοσπονδιες και λοιπα
Ας κάτσουν και ας τα βρουν μεταξύ τους πρώτα, ας πάνε στην επιτροπή να της κάνουν τη πρόταση για το τι θέλουμε όλοι μαζί να γίνει και να δούμε αν όπως λέει ο dista θα τα κάνουν. Και σου λέω πιστεύεις ότι έχουν τα κότσια να κάνουν πρώτα μια συνάντηση για να καταλήξουν σε κοινά αποδεκτές προτάσεις και κανονισμούς για κάθε είδους αγώνα? Αυτοί θέλουν πρώτα να φτιάξουν την ομοσπονδία τους, ελπίζοντας να έχουν το πάνω χέρι, να φτιάξουν πάλι 1-2 επιτροπές και να περνούν τις δικές τους απόψεις. Εδώ μεταξύ τους στην επιτροπή της Λάρισας, 5 άτομα και δεν συμφώνησαν σε κοινές προτάσεις. Σε κανένα θέμα. Δές τις ανακοινώσεις τους και θα καταλάβεις. Τους φταίνε πάντα όλοι οι άλλοι, ΕΘΕΑ υπόλοιπη επιτροπή, τεχνική επιτροπή, Μαρντζίδηδες και δε ξέρω γω τι άλλο.
Ρε συ keravnos ...τι δουλειά κάνεις ??? Δεν πιστεύω να είσαι κουλουράς 

...
Last edited by YJmud on Thu Jul 29, 2010 23:07, edited 1 time in total.
Νέα από την Κεραυνούπολη
1. Οι γιατροί αδυνατούν να βρουν λύση στην κατάθλιψη στην οποία έπεσε ο κεραυνός μετά την ανακοίνωση της ομοσπονδίας. Και δε να βρουν για ποιά SMS μιλάει!
2. Η κατάσταση δείχνει σοβαρή, ιδίως μετά τις κρίσεις φαντασιώσεων που παρουσίασε, ανακαλύπτωντας ανύπαρκτες καταστάσεις.
3. Και βέβαια ανίατη φαίνεται η ονείρωση ότι θα παραμείνει να ελέγχει τα όσα γίνονται στο χώρο της τετρακίνησης και των αγώνων, ιδίως τη στιγμή που τον σταματούν 30 εκατοστά χιόνι!
ΥΓ. Αλήθεια ο superspy γιατί δε συζητά το θέμα στο δικό του site;
1. Οι γιατροί αδυνατούν να βρουν λύση στην κατάθλιψη στην οποία έπεσε ο κεραυνός μετά την ανακοίνωση της ομοσπονδίας. Και δε να βρουν για ποιά SMS μιλάει!
2. Η κατάσταση δείχνει σοβαρή, ιδίως μετά τις κρίσεις φαντασιώσεων που παρουσίασε, ανακαλύπτωντας ανύπαρκτες καταστάσεις.
3. Και βέβαια ανίατη φαίνεται η ονείρωση ότι θα παραμείνει να ελέγχει τα όσα γίνονται στο χώρο της τετρακίνησης και των αγώνων, ιδίως τη στιγμή που τον σταματούν 30 εκατοστά χιόνι!
ΥΓ. Αλήθεια ο superspy γιατί δε συζητά το θέμα στο δικό του site;
GENERAL LEE wrote:Ρε συ keravnos ...τι δουλειά κάνεις ??? Δεν πιστεύω να είσαι κουλουράς
edited by Nicolas
Sorry αλλά είναι παντελώς άσχετη η φωτό και...
Μπορούμε να μην το κάνουμε τόοοοοοσο κώλο?
Εσύ είσαι ο αdmin, αν εσύ έτσι κρίνεις...
Last edited by shaka on Thu Mar 25, 2010 17:39, edited 1 time in total.
Γιάννης Αθανασίου wrote: ΥΓ. Αλήθεια ο superspy γιατί δε συζητά το θέμα στο δικό του site;
Και πού το ξέρεις αν το κάνει?
Μπορείς να μπεις να δείς????

"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
'Ελα μου ντε!!!
Δεν το κάνεις εσύ που μπορείς να πεις και σε εμάς τους αποκλεισμένους, απελπισμένους, δυσαρεστημένους!
Δεν το κάνεις εσύ που μπορείς να πεις και σε εμάς τους αποκλεισμένους, απελπισμένους, δυσαρεστημένους!
Δεν έχω λογαριασμό στο οφφροαδ καρντιά μου.Γιάννης Αθανασίου wrote:'Ελα μου ντε!!!

"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".