Οι θέσεις της Επιτροπής για τους αγώνες 4Χ4

meletis

Re: Οι θέσεις της Επιτροπής για τους αγώνες 4Χ4

Post by meletis »

stavrosd wrote:Για να επανέλθουμε και λίγο στη ουσία..
αλλά ακόμα και στο offroadteam παρόλο την παρουσία του Μελέτη και του Φυτά στον αγώνα, η αναφορά ήταν στα ψηλά γράμματα και ήθελε ψάξιμο να τη βρείς.
Ανεβάσαμε το δελτίο τύπου στην κεντρική σελίδα μόλις το παραλάβαμε, καθυστερημένα απο λάθος συννενόηση με τον Χριστόδουλο.
Στο forum δεν γράφτηκε κάτι, έχεις δίκιο αλλά δεν υπήρξε και κανείς να γράψει κάτι.

Το χουμε ξαναπεί ότι τα μέσα που ανήκουν σε διοργανωτές πρέπει να είναι ανοιχτά στους αγώνες.

Τώρα σχετικά με το επίπεδο της συζήτησης όπως εξελίχθηκε εδω μέσα, είναι αυτό που πρέπει ώστε άν το διαβάσουν αυτοί που πρέπει, όταν πρέπει θα χρειαστούμε όλοι 30 λίμπρες αέρα.
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

stavrosd wrote: Έλπίζω να μην ενοχλώ :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:
stavrosd wrote:Για να επανέλθουμε και λίγο στη ουσία..
Ερώτησης:
Οκ θα υπάρξει μια ελαστικότητα στο θέμα ζωνών, καθισμάτων κτλ και θα ελέγχονται στα βασικά σημεία που έχουν ουσία.
Αν (μακριά απο εμάς) γίνει στραβή παίζει η ασφαλιστική να βγάλει παράνομη τη συμμετοχή και να μην αποζημιώσει με πρόφαση οτι δεν ήταν σύννομο το όχημα? Και δε μιλάω για περίπτωση τραυματισμού του πληρώματος αλλά και για απλό ατύχημα με τρίτο!
Η ασφαλιστική δεν έχει δικούς της κανόνες, παίζει με τους δικούς μας.
Αν η ΕΘΕΑ λέει πως το αυτοκίνητο είναι εντός κανονισμού, είναι εντός. Δεν είναι διαπραγματεύσιμο από την ασφαλιστική.
Η ελαστικότητα δεν είναι κάτι που σκεφτήκαμε οι ΤΕ και το λέμε άτυπα. Είναι απόφαση της τεχνικής επιτροπής.

stavrosd wrote: και ένα θεματάκι που θεωρώ οτι δεν είναι θεματάκι αλλά θεματάρα:
Η προβολή των αγώνων δεν θα πρέπει να γίνετε εντατικά και με συνέπεια τουλάχιστον στα μέσα που ελέγχουν οι διοργανωτές?
Όχι μόνο του δικού τους αλλά και των υπολοίπων του θεσμού που συμμετέχουν!
Με στεναχωρεί που στο Off-road δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά για τον αγώνα του Ναυπλίου, αλλά ακόμα και στο offroadteam παρόλο την παρουσία του Μελέτη και του Φυτά στον αγώνα, η αναφορά ήταν στα ψηλά γράμματα και ήθελε ψάξιμο να τη βρείς.
Πώς μπορεί να καθοριστεί και διασφαλιστεί αυτό?
Αν δεν βοηθάνε οι οργανωτές μεταξύ τους τον εκάστοτε θεσμό να στεριώσει ποιός θα το κάνει?

Και τέλος αυτή η επιτροπή προβολής αγώνων της ΈΛΠΑ τί ακριβώς κάνει? Τί οφέλη μπορεί να έχει ο χώρος μας? Έχει νόημα ή απλά είναι θέμα απλά για να γκρινιάζουμε?
(Μπορεί τα μέσα που χρησιμοποιεί να μην έχουν νόημα για εμάς? Ειλικρινά δε γνωρίζω!)
Αν παρατηρήσεις, το να αφιερώνει μία σελίδα χώρο σε όλους τους αγώνες ανεξαιρέτως, είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.
Όσο υπάρχει ανταγωνισμός είναι φυσιολογικό. Και ο ανταγωνισμός μπορεί να μην μας αρέσει αλλά σε τελική είναι και αυτός που
σπρώχνει τα πράγματα στο να γίνονται καλύτερα.
Για να το διατυπώσω καλύτερα, δεν θέλω να γίνουν όλοι οι οργανωτές φίλοι μεταξύ τους.
Το fair play όμως θα ήταν όμορφο να υπάρχει.

Για την γενικότερη προώθηση των αγώνων δεν έχω άποψη, υπάρχουν φαντάζομαι πιο αρμοδιοι να σχολιάσουν.

meletis wrote: Τώρα σχετικά με το επίπεδο της συζήτησης όπως εξελίχθηκε εδω μέσα, είναι αυτό που πρέπει ώστε άν το διαβάσουν αυτοί που πρέπει, όταν πρέπει θα χρειαστούμε όλοι 30 λίμπρες αέρα.
+1
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
stavrosd

Post by stavrosd »

meletis wrote: Ανεβάσαμε το δελτίο τύπου στην κεντρική σελίδα μόλις το παραλάβαμε, καθυστερημένα απο λάθος συννενόηση με τον Χριστόδουλο.
Στο forum δεν γράφτηκε κάτι, έχεις δίκιο αλλά δεν υπήρξε και κανείς να γράψει κάτι.

Το χουμε ξαναπεί ότι τα μέσα που ανήκουν σε διοργανωτές πρέπει να είναι ανοιχτά στους αγώνες.
Ok κατανοητό και δε τρέχει τίποτα αλλά δεν θα ήταν καλό να βγαίνει κορυφή στη λίστα των αγώνων για κάποιο διάστημα?
Σαφώς δεν μπορεί κάποιος να ζητήσει να δίνεται η ίδια έμφαση όπως στον αγώνα που διοργανώνει ο ίδιος, αλλά αν δεν γίνετε πιο εντατικά η επικοινωνία μέσω αυτών των μέσων που έχουν ελάχιστο κόστος τι να λέμε για προβολή σε άλλα μέσα!
Αντίστοιχα το Πευκί θα πρέπει να είναι στο site του Ναυπλίου, του Πύργου, του Καρπενησίου, του Off-road κτλ σε πρώτη αναφορά στο θέμα αγώνων.

Κάνουμε πρώτο θέμα το Dakar και δε ξέρω εγώ ποιόν άλλο αγώνα που ουδεμία σχέση με εμάς έχει, και τους αγώνες που σκίζουμε τα ιμάτια μας οτι θέλουν προβολή για να ανέβουν επίπεδο τους πετάμε στη δεύτερη και τρίτη σελίδα!

Πιθανόν να είναι παραλείψεις των οργανωτών και όχι των μέσων αλλά δεν πρέπει να ξεκαθαριστεί και αυτό? (Ο Πενταράς είπε βέβαια ο άνθρωπος οτι λόγω και της ασθένειάς του έβαλε σε δεύτερη μοίρα την προβολή, αλλά και πάλι αν δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε δεν ξέρουμε και τί να ζητάμε ;) )

Δεν είναι επίθεση σε κανέναν προς Θεου, κουβέντα κάνουμε!
Δημητριάδης Σταύρος
pienaf

Post by pienaf »

Γιάννης Αθανασίου wrote:pienaf, επιδή διαβάζεις επιλεκτικά, διάβασε και αυτό. Δημοσιεύτηκε αφού τον πήρα τηλέφωνο και αφού τον ξέχεσε ο friar!
pc4x4n wrote:Αγαπητέ Friar
Έχεις δίκαιο , θα ήθελα να ζητήσω ΣΥΓΝΩΜΗ για τις παραλήψεις που αναφέρεις τόσο για τον Μπασδελη για την συμμετοχή του όσο και από το Τετρακίνητη Mag για την προβολή του αγώνα στο τελευταίο τεύχος . Για τους Νιτη και Μαρνερη τους ευχαρίστησα όπως και όλους τους αγωνιζόμενους και ατομικά.

Επειδή τα άτομα που βοήθησαν ήταν πολλά ζητώ συγγνώμη αν παράλειψα κάποιους…

Επίσης να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που για ένα μήνα με ανέχτηκαν να έχω προτεραιότητα την προετοιμασία του αγώνα και παρά την περιπέτεια που είχα με την υγεία μου δεν έφαγα ακόμη ΠΑΝΤΟΦΛΑ.
Συγνώμη ζήτησε ο άνθρωπος, δεν σας έβρισε…

Γιάννης Αθανασίου wrote:
και επειδή συνεχίζεις να μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις:
Γιάννης Αθανασίου wrote: Έξοδα

Έσοδα

Διαφορά;
Τόσα βγάζουμε κάθε φορά!
Δεν είμαι το ΣΔΟΕ (ή όπως αλλιώς λέγεται), ούτε συνέταιρος στο μαγαζί σας κ. Αθανασίου.
Ούτε αμφισβήτησα τη χασούρα σας.
Απλά δεν ήξερα ότι υπάρχουν επαγγελματίες με σκοπό την χασούρα.
stavrosd

Post by stavrosd »

Μια διευκρίνηση για να μήν παρεξηγούμε!

Δε λέω οτι τα site που αναφέρω δεν έχουν κάνει καθόλου αναφορές, αλλά οτι δεν έχουν γίνει με τον τρόπο που ίσως θα έπρεπε!
Αυτό πιθανότατα απο υπαιτιότητα του οργανωτή. Απλά το επισημαίνω τόσο για τους διαχειριστές των site αλλά κυρίως για τους οργανωτές!

Ισως είμαι υπερβολικός δε ξέρω :roll:
Δημητριάδης Σταύρος
stavrosd

Post by stavrosd »

Μια διευκρίνηση για να μήν παρεξηγούμε!

Δε λέω οτι τα site που αναφέρω δεν έχουν κάνει καθόλου αναφορές, αλλά οτι δεν έχουν γίνει με τον τρόπο που ίσως θα έπρεπε!
Αυτό πιθανότατα απο υπαιτιότητα του οργανωτή. Απλά το επισημαίνω τόσο για τους διαχειριστές των site αλλά κυρίως για τους οργανωτές!

Ισως είμαι υπερβολικός δε ξέρω :roll:
Δημητριάδης Σταύρος
shaka

Post by shaka »

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ!

Σα γνήσιοι Ελληνάρες ξεφύγαμε από τα καυτά ζητήματα που μας απασχολούν (ζητήματα για τους οργανωτές από την μία, και ζητήματα για τους αγωνιζόμενους από την άλλη).

Και εμείς καταλήξαμε να το ρίξουμε στην ειρωνία, στις απειλές, στην μικροπολιτική, στα μικροσυμφέροντα, στα βενζινάδικα, κ.ο.κ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. Το διαίρει και βασίλευε το ξέρετε?

ΓΥΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Θέλουμε να αναβαθμιστουν σε αγώνες οι παιδιές? (που σημαίνει "J" και πάει λέγοντας) Ποιές κατηγορίες θέλουμε και ποιές σηκώνει ο χώρος?

Δε μπορεί να υπάρχουν 5 καθαρόαιμα αγωνιστικά, 30 demi saison και 20 Normal και εμείς να θέλουμε να κάνουμε κλειστές ειδικές και να σπρώχνουμε τους 30 να αναβαθμιστούν στο επίπεδο των 5. Παράδειγμα είναι αυτό και αφορά τα θέματα Αντοχής.

Δε μπορεί να να υπάρχουν 30-40 αυτοκίνητα για Trophy με συγκεκριμένες προδιαγραφές και να πηγαίνουμε να τα αναβαθμίσουμε σε FIA-WRC, BTCC και βάλε, όταν στα ευρωπαικά Trophy οι προδιαγραφές είναι αντίστοιχες με αυτές που ίσχυαν μέχρι σήμερα (ξέρω δεν έχει βγει κανονισμός, αλλά τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμιδια)

Δε μπορεί στα Trial να φωνάζουν οι αγωνιζόμενοι ρίξτε το επιπεδο των εμποδίων στην Κ2 και μη ζητάτε να εξοπλίσουμε εμείς τα αυτοκίνητά μας για τα εμπόδιά σας και ... στου κουφού την πόρτα όσο θελεις βρόντα...

ΑΥΤΑ, αυτά δεν είναι προβλήματα? και πόσα ακόμα μπορούν να αναφερθούν, εδώ να στοχεύσουμε και τρωγώμαστε στο βουνό, στους αγώνες. ;)
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

Nicolas wrote: Να σου πω κάτι... Με το να μην δεχτώ την ανωνυμία, πιστεύω πως αποκλείω ανθρώπους που έχουν κάτι να πουν αλλά για δικούς τους λόγους δεν θέλουν να το κάνουν επώνυμα.
Αν τώρα μαζί με αυτούς, επιτρέπεται και σε διάφορους κακοήθεις να κάνουν χρήση της ανωνυμίας τους για κακό σκοπό, ας γίνει έτσι.
Θεώρησε την ανωνυμία εργαλείο και δες το έτσι. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όπως θες.
Όπως και κάθε τί άλλωστε.
O.K. απ'ότι φαίνεται το έχετε φιλοσοφίσει αρκετά το θέμα και έχετε πάρει της αποφάσεις σας οι οποίες τελικά φαίνεται να έχουν μία λογική. Απλά να είσαι σίγουρος πως θα γίνουμε πολλές φορές ακόμα θεατές κακόβουλων ανόνημων επιθέσεων και τότε πραγματικά θα ήθελα να σας δώ να κάνετε πράξη τα παρακάτω...
Nicolas wrote: Από την παράθεση διαφορετικής άποψης μέχρι το χώσιμο είναι αρκετός δρόμος. Όταν φτάσουμε στο χώσιμο
σε διαβεβαιώ πως θα ζητήσουμε και μεις τα στοιχεία του (ή θα τα βρούμε μόνοι μας 8-) ).
... γιατί καλή είναι η υπερβολική ελευθερία αλλά πάντα θα υπάρχουν και αυτοί που δέν την εκτιμάνε και την εκμεταλεύοντε!
Last edited by Pet4x4 on Wed Mar 24, 2010 00:01, edited 1 time in total.
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

stavrosd wrote:Έλπίζω να μην ενοχλώ :mrgreen:
stavrosd, shaka, έχετε απόλυτο δίκιο, ζητούμε συγνώμη που το γ@μησ@με το θέμα με διάφορα. Επανερχόμαστε στην τάξη λοιπόν... :oops: :oops: :oops:
shaka

Post by shaka »

Pet4x4 wrote:
stavrosd wrote:Έλπίζω να μην ενοχλώ :mrgreen:
stavrosd, shaka, έχετε απόλυτο δίκιο, ζητούμε συγνώμη που το γ@μησ@με το θέμα με διάφορα. Επανερχόμαστε στην τάξη λοιπόν... :oops: :oops: :oops:
Εντάξει και αυτά είναι στο πρόγραμμα, να ξεσκάσουμε λιγάκι! :mrgreen:

Nicola, μη μου απαντήσεις διάβασα τη θέση σου, αλλά η ανωνυμία είναι μητέρα πολλών κακών. Πριν γίνεις administrator εδώ -χρόνια πίσω- είχαμε ολόκληρο θέμα με δεκάδες σελίδες και όλοι κατακεραύνωναν τη συγκεκριμένη πρακτική.
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”