ΙΩΑΝΝΙΝΑ CHALLENGE 2 κοπανη

catfotis

Re: ΙΩΑΝΝΙΝΑ CHALLENGE 2 κοπανη

Post by catfotis »

Αν προλαβω να συμαζεψω το PATROL ειμαι μεσα.Να πω και κανεναν αλλο? :ugeek: :ugeek: :ugeek:
''Η Ρωμανια κι' αν περασεν,ανθει και φερει κι' αλλο'' www.4x4grevena.gr
ALEXELIS

Post by ALEXELIS »

catfotis wrote:Αν προλαβω να συμαζεψω το PATROL ειμαι μεσα.Να πω και κανεναν αλλο? :ugeek: :ugeek: :ugeek:
σε ολα τα Γρεβενα :lol: :lol: :lol: :lol:
alemao

Post by alemao »

catfotis wrote:Αν προλαβω να συμαζεψω το PATROL ειμαι μεσα.Να πω και κανεναν αλλο? :ugeek: :ugeek: :ugeek:

ΦΩΤΑΡΑΑΑΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤA PATROL
D90V8

Post by D90V8 »

Μπορειτε να δωσετε καποιες εξηγησεις για τον "αγωνα"?
1. Απο τις φωτογραφιες μπορουμε να υποθεσουμε οτι αυτοκινητο χωρις εργατη δεν παιζει να ερθει ετσι?
2. Ειπατε οτι θα ειναι μια διαδρομη, οποτε, ολα τα αυτοκινητα θα ειναι στην ιδια κατηγορια ή θα πανε καποιοι επιλεγμενοι? Θελω να πω οτι ενα αυτοκινητο σαν του George Anthis απο την Κερκυρα θα ειναι το ιδιο με ενα Jimny που θα εχει μονο ARB τουλαχιστον πισω? :roll:
3. Αν κατεβουν τα θηρια της Κ3 τι ελπιδες εχουν τα μικροτερα αυτοκινητα να ειναι στις 3 πρωτες θεσεις ωστε να παρουν και αυτοι δωρα?
4. θα κατσετε εκεινη τη στιγμη να κανεται τεχνικο ελεγχο στα αυτοκινητα?Απλα επειδη ειπατε οτι ειναι αγωνας και οτι τα δωρα αξιας και κυπελα θα πανε στους τρεις πρωτους!
5. Δεν θελω να το παιξω εξυπνος απλα θα θεωρουσα υπερβολικα υπεροπτη και μακακα καποιον που θα νομισει οτι παρει δωρα και κυπελο εαν κοντραρει τον George Anthis, τον Αρκουδα, τον Νταγκα.....στην ιδια πιστα! (Τα ονοματα ειναι τυχαια δεν θελω να προσβαλω κανενα!)
GROOVE

Post by GROOVE »

D90V8 wrote:Μπορειτε να δωσετε καποιες εξηγησεις για τον "αγωνα"?
1. Απο τις φωτογραφιες μπορουμε να υποθεσουμε οτι αυτοκινητο χωρις εργατη δεν παιζει να ερθει ετσι?
2. Ειπατε οτι θα ειναι μια διαδρομη, οποτε, ολα τα αυτοκινητα θα ειναι στην ιδια κατηγορια ή θα πανε καποιοι επιλεγμενοι? Θελω να πω οτι ενα αυτοκινητο σαν του George Anthis απο την Κερκυρα θα ειναι το ιδιο με ενα Jimny που θα εχει μονο ARB τουλαχιστον πισω? :roll:
3. Αν κατεβουν τα θηρια της Κ3 τι ελπιδες εχουν τα μικροτερα αυτοκινητα να ειναι στις 3 πρωτες θεσεις ωστε να παρουν και αυτοι δωρα?
4. θα κατσετε εκεινη τη στιγμη να κανεται τεχνικο ελεγχο στα αυτοκινητα?Απλα επειδη ειπατε οτι ειναι αγωνας και οτι τα δωρα αξιας και κυπελα θα πανε στους τρεις πρωτους!
5. Δεν θελω να το παιξω εξυπνος απλα θα θεωρουσα υπερβολικα υπεροπτη και μακακα καποιον που θα νομισει οτι παρει δωρα και κυπελο εαν κοντραρει τον George Anthis, τον Αρκουδα, τον Νταγκα.....στην ιδια πιστα! (Τα ονοματα ειναι τυχαια δεν θελω να προσβαλω κανενα!)
εν μερει εχει δικιο Γιωργη δεν μπορει να ανταγωνιστει το αυτοκινητο μου ενα αμαξι σαν του χρηστου η του γιωργου η ολων των αλλων παιδιων αλλαο σωστος διοργανωτης που κανει διαδρομη σε δασος θα πρεπει να ειναι δασος... οποτε τα πραγματα αρχηζουν να ισοροπουνται...!
Απ την αλλη δεν θα ειχα κανενα προβλημανα χασω απο καποιο αμαξι σαν τα αυτα..... το κακο θα ειναι να χασω απο καποιον στα κυβικα μου..εκει με ποναει.. :D :) :D :) :D
D90V8

Post by D90V8 »

ΟΚ ποιοι θα ειμαστε; :twisted:
vasilis

Post by vasilis »

δεν υπαρχει τεχνικος ελενχος.
η συμμετοχη ειναι δωρεαν.
οδηγος συνοδηγος κρανος [και οταν ο συνοδηγος ειναι εξω απο το αυτοκινητο].
πριν την εκινηση θα συμπληροθουν δηλωσεις υπευθηνοτητας.
δεν δηλωνει κανενας συμμετοχη οποιος θελει ερχετε.
αυτοκινητο χωρις εργατη ΔΕΝ ξεκιναει ας εχει τεσσερα μπλοκε και πενηντα χιλιαδες κυβικα.
και ολο αυτο ειναι φιλικο ας κερδισει οποιος κανει λιγοτερο χρονο την πλακα μας θα κανουμε.
[img]http://vitaraclub.gr/gallery/albums/userpics/10768/thumb_DSC00239.JPG[/img]
catfotis

Post by catfotis »

ALEXELIS wrote:
σε ολα τα Γρεβενα :lol: :lol: :lol: :lol:
Για σου ρε Μητσαρα. Να εισαι καλα.:ugeek: :ugeek: :ugeek:
catfotis

Post by catfotis »

alemao wrote:

ΦΩΤΑΡΑΑΑΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤA PATROL
Γιωργο,ψαξε κανενα κουβουκλιο γιατι αρχιζω να μην χωραω απο τη στραπατσα. :ugeek: :ugeek: :ugeek:
D90V8

Post by D90V8 »

Ευχαριστουμε κ. Vasilis για την ενημερωση! 8-)
Kotsokias τι εφτιαξες παλι ρε τρελε και θελετε Υπευθυνες Δηλωσεις για ενα φιλικο?Να κανουμε και την διαθηκη μας συγχρονως :D
Groove σε γραφω στα πα***ια μου οτι και να μου πεις! ;)
Post Reply

Return to “Εκδρομές Συγκεντρώσεις Εκδηλώσεις”