CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Drimon

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by Drimon »

lker wrote: Και να σας πώ ... υπάρχουμε και μερικοί που το σκατοFB το χουμε ολίγον τι γραμμένο ... ρίχνετε και από δω καμιά φωτό ... εδώ είναι το σπίτι μας ;)
Σύντροφε Λευτέρη για 'σένα μόνο!

Είσοδος στο ρέμα...
(δεξιά του αμαξιού διακρήνονται ένα κλαδί και μερικές πέτρες που βαριόμουν να μετακινήσω και έβαλα έτσι άτσαλα τ' αμάξι μέσα)
Image

...ωραία έκατσε.....
Image

...προσπάθειες να το ξεκολήσουμε....
Image

...απέβησαν άκαρπες...
Image

...το έκθεμα της ημέρας :lol: :lol: ...
Image

...σε άλλη μια θεαματική στάση :lol: :lol: :lol: ...
Image

....και το ιππικό :mrgreen: :mrgreen: ...
Image
Για να περάσει το τρακτέρ έσκαψα όλα τα μπάζα που είχε δίπλα απο τ' αμάξι (για τα οποία βαριόμουν πριν) κι έφτιαξα ένα ωραίο πέρασμα που άν το είχα κάνει πρίν, απλά δεν θα κόλαγα!
lker

Post by lker »

Ωραίος ο σύντροφος! Εκεί πιστεύω ότι μόνο με ένα λαστιχάκι δε θα χες ανάγκη τπτ!
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Drimon

Post by Drimon »

lker wrote:Ωραίος ο σύντροφος! Εκεί πιστεύω ότι μόνο με ένα λαστιχάκι δε θα χες ανάγκη τπτ!
Τί λες ρε Λευτέρη;
Είχαν μαζευτεί όλα τα μαλέτσικα κι έκαναν τραμπάλα με τ' αμάξι!
Τι λάστιχο να μ' έσωνε; Που δεν πάταγαν οι ρόδες για να σπρόξουν! :mrgreen:
toro

Post by toro »

[quote="antonisxj:[/quote]

σε ότι έχει να κάνει με τον κινητήρα... τα έχουμε πεί και ξαναπεί. δεν λέμε τίποτα άλλο.
σε ότι έχει να κάνει με τα σπασίματα, μάμισέτα. τον έχουμε πιεί πανηγυρικά. dana 44 ενισχυμένοι να λύσουμε τα προβλήματά μας. ΤΕΛΟΣ.[/quote] Λοιπον.....μικρε!!!!!! Ηταν απο τις.......λιγες εξυπνες ιδεες σου αυτη!!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! Χωρις πλακα!!!! Να μην απαριθμησω ποσα......ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΑ ημιαξ., ποσα....κορωνοπηνια, ποσα ......διαφορικα διαλυσα, με τους παλιους μου αξωνες!!!!! (Αν πω μαλλον θα....κοκκινισεις απο ντροπη, και ισως......ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ!!!!) Ευχωμαι να τους βαλετε γρηγορα, να ευχαριστηθουμε ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!! :lol: :lol: :lol: Βεβαια δεν θα εχετε πλεον.........ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ οταν θα μενετε.......ΠΙΣΩ!!!!! (Και καλα.....σπασαμε!!! :mrgreen: :mrgreen: :lol: :mrgreen: ) Καλως ηρθες .....ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ!!!!!! :lol: :lol: :P :P :mrgreen: Μ' αρεσαν τα.....βιδεα!!!!! :D :D
johny4x4

Post by johny4x4 »

Toro κανα βιντεάκι απο Κομοτινή θα μας δείξεις να σε θαυμάσουμε;
Μάλλον είσαι ντροπαλός απο οτι έχω δει σε άλλα βιντεάκια σου ε;; χαχαχαχαχα :lol: :lol:
Image
toro

Post by toro »

johny4x4 wrote:Toro κανα βιντεάκι απο Κομοτινή θα μας δείξεις να σε θαυμάσουμε;
Μάλλον είσαι ντροπαλός απο οτι έχω δει σε άλλα βιντεάκια σου ε;; χαχαχαχαχα :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: Ρε καγκουρα,..... ουτε....φωτογραφια, δεν εχω δει και γω!!!!!! :lol: :mrgreen: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

ασχετο με ολα αυτα ακουστε τι επαθα!!!φευγει ο πατερας μου να παει στην αθηνα με το φορτηγακι που εχουμε για να παρει κατι πραγματα για το μαγαζι κ το αυτοκινητο στο δρομο χτυπαει μηχανη.μεχρι που να ερθει η express σταματαει η αστυνομια κ
του παιρνει ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ απο το αυτοκινητο για 2 ΜΗΝΕΣ
του παιρνει το ΔΙΠΛΩΜΑ για ενα ΜΗΝΑ
κ του κοβει μια ΚΛΗΣΗ 1500 ευρω γιατι το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΩΣ!!!!!!!

αν ειναι δυνατον γαμω την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ γαμω κ γαμω το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

georgexj wrote:...του παιρνει ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ απο το αυτοκινητο για 2 ΜΗΝΕΣ
του παιρνει το ΔΙΠΛΩΜΑ για ενα ΜΗΝΑ
κ του κοβει μια ΚΛΗΣΗ 1500 ευρω γιατι το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΩΣ...
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Δηλαδη αυτος με το σαραντατριο που πηρε ολη την αριστερη πλευρα και τα πιστονια στην μασχαλη...που παρκαρε?...Ε?
Καλη η πλακα μας...αλλα κατι τετοια φιλε...μονο με την πλακα τα ξεπερνας γιατι...τρελενεσαι :evil:
Image
lker

Post by lker »

St. Tselios wrote: ...
...
...
Καλη η πλακα μας...αλλα κατι τετοια φιλε...μονο με την πλακα τα ξεπερνας γιατι...τρελενεσαι :evil:
στην κυριολεξία :twisted:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
georgexj

Post by georgexj »

κ το ποιο κουφο απ ολα.μιλαγα με τον πατερα μου πριν κανα μισαωρο που γυρισε κ μου εξηγουσε το σκηνικο.ο δρομος για ναυπλιο κορινθο βρισκεται σε εργα.τον εχει αναλαβει μια ιδιωτικη εταιρεια οπως ολους τους δρομους κ την μια λωριδα την εχουνε κλειστη με κονους.λοιπον ειχε παρκαρει σε αυτη την λωριδα κ τον γραψανε για τον λογο οτι ενοχλουσε την κυκλοφορια του εργοταξιου,οι οποιοι κοιταγανε να βοηθησουνε τον πατερα μου να το παρουνε απο εκεινο το σημειο.οταν αρχισε η αστυνομια να γραφει ολοι αρχισανε να βαζουνε κωλοχερο στους μπατσους κ τους λεγανε μα καλα εισαστε μαλακες κτλ κτλ κ αντι να βοηθησετε να φυγει το αυτοκινητο απο τον δρομο εσεις κοιτατε να γραψετε κληση.κ η απιστευτη απαντηση των μπατσων ως προς τον πατερα μου κ τους λοιπους
ο κανονισμος λεει ετσι κ μεις ετσι πρεπει να κανουμε!!!!αμα θελετε να παραπονεθητε πηγαιντε στον διοικητη μας!!!

τους γ@μ@ς τα θεμελια του σπιτιου η τους αφηνεις????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”