U.S.A. vs Japan

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
kostas654

Re: U.S.A. vs Japan

Post by kostas654 »

και για πιο λογο αυτο....πρεπει να αλλαξω και τους 2 δηλαδη?
Κώστας Γκιαούρης
St. Tselios

Post by St. Tselios »

kostas654 wrote:και για πιο λογο αυτο....πρεπει να αλλαξω και τους 2 δηλαδη?
Ειπες 44'' και εγω νομιζα λαστιχα... :lol:
Που θα τους βρεις ρε Κωστακη?
Image
kostas654

Post by kostas654 »

για ριξε μια ματια εδω

http://jeep.off-road.com/jeep/article/a ... ?id=277046
Κώστας Γκιαούρης
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Και απο τιμες?
Τελος παντων...
Την κανω για βουνο για να δω τι παιζει...τα λεμε
Image
kostas654

Post by kostas654 »

κοιτα για να κανω εναν dana30 να ειναι οσο πιο αξιοπρεπης γινεται...με τα καλυτερα ημιαξονια σταυρους κλπ θελω τουλαχιστον 1700 ευρω...αν βρω εναν 44αρη δεν ειναι προτιμοτερο να ενισχυσω αυτον?
Κώστας Γκιαούρης
Drimon

Post by Drimon »

kostas654 wrote:...αλλα και παλι αν κοψω...αν,εχω μια ωραιοτατη καλυψη οδικης...θα το βγαλω οπως οπως στο δρομο.....
Ναί, το θέμα είναι πώς θα βγεί στον δρόμο! Αυτό λέω τόση ώρα! Τα ρημάδια σας δεν κάνουν ούτε μέτρο! Ενώ ο Ιάπων θα περπατήσει μέχρι τον πολιτησμό! :D :D
Drimon

Post by Drimon »

St. Tselios wrote:Ερωτηση:
Γιατι το επιασες το θεμα? γιατί μου παρουσιάζεται τα χρέπια σας σαν τ' απόλητα αμάξια!
Φοβασαι μην κοψεις πισω ημιαξονιο? δεν φοβάμε αλλά ούτε και πρόκειτε να κόψω!
Εδω παλευεις με τα λαστιχουλια που εχεις και δεν μπορεις καλα - καλα να κοψεις μπροστινο ποιός είπε ότι παλεύω να το κόψω;
...θα κοψεις και το πισω? δεν κόβεται! :D
Μας δουλευεις?
Ειδες εκει μια μ@λ@κι@ στο youtube και το εκανες θεμα. Το θέμα είναι ότι αυτή η μ@λ@κία είναι που σας πονάει!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Κάποιοι από μας έχουν Dana44 πολύ πιο ενισχυμένους από τους παλιούς και full floating λεμέεεε. :twisted:

Και να ξέρετε το εξής...
Ο d30 μπροστά έχει ακριβώς τα ίδια μπράτσα με τον d44 και η μόνη τους διαφορά είναι το καρπούζι.
Δηλαδή δεν μπορείς να βάλεις μεγάλο κορωνοπήνιο αλλά μπορείς να βάλεις τα ημιαξόνια του d44 (30-30).
Αν τώρα θες να είσαι τούμπανος αρχικάγκουρας βάζεις ημιαξόνια chromoly και ότι κορωνοπήνιο θες επίσης chromoly
και έχεις έναν άξονα πιο δυνατό από μαμά d44 και αρκετά πιο ελαφρύ έτσι ώστε να δουλεύει καλύτερα και η ανάρτηση.

Για να βάλεις d44 μπροστά εκτός από αρκετά περισσότερα φράγκα από το να ενισχύσεις τον d30 χρειάζεται
και αλλαγές στην ανάρτηση λόγω αλλαγής της φερόμενης μάζας της.

Πως τα λέω έτσι ο κάγκουρας :mrgreen:
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
kostas654

Post by kostas654 »

ρε νικολα περιμενε λιγο γιατι η διαφορα στην τιμη δεν ξερω αν θα ειναι πολυ μεγαλη...λοιπον οπως σου ειπα για να ενισχυσω τον d30 θελω το λιγοτερο 1700 ευρω...κοιτα ενα παραδειγμα για πληρη μετατροπη του d30 σε super

http://www.4wd.com/productdetails.aspx? ... rtID=12990

εδω στο Ναυπλιο εχω δει αρκετα ρημαδια παρατημενα απο την παραπανω λιστα που θα μπορουσα να βρω αξονα...αρα αν ταιριαζουν και τα κορωνοπινια που εχω στον d30 τοτε μιλαμε μονο για ημιαξονια και γκρουπ ουσιαστικα(μαζι με παρελκομενα)

τωρα οσο για την μοντα για να βαλω πιατελα...ποσο κοστος να εχει ποια....αυτα ολα θα γινουν απο φιλο μηχανικο που ετοιμαζει να βαλει μοτερ απο τερρανο 3000cc και αξονες απο G σε d21
Κώστας Γκιαούρης
kostas654

Post by kostas654 »

δεν εχω σκοπο για κατι τετοιο τωρα απλα κανω την κουβεντα γιατι το φτιαξιμο που εχω τωρα ειναι οριακο ωστε να δουλευει το αυτοκινητο χωρις να σπαει,αρα αυτο σημαινει οτι απο του χρονου που θα αρχισει να με τρωει ο κωλος και η τσεπη μου...πρεπει να ειμαι ετοιμος για μην την πατησω και σαν την Τζουλια :mrgreen:
Κώστας Γκιαούρης
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”