Και Dana 440 να βαλεις, λυση στη καγκουροχαζομαρα δεν προκειται να βρειςantonisxj wrote: ...να λύσουμε τα προβλήματά μας. ΤΕΛΟΣ.

Εισαι ο καγκουροβασιληας μας. ΤΕΛΟΣ.
Και Dana 440 να βαλεις, λυση στη καγκουροχαζομαρα δεν προκειται να βρειςantonisxj wrote: ...να λύσουμε τα προβλήματά μας. ΤΕΛΟΣ.
Βρέ καλός τον κι ας άργησε!!!!!!!!!antonisxj wrote: κάτι διάβασα ότι αυτό το παλικαράκι ο drimon δεν έχει κάνει τίποτα για να δακρύσει? είναι αλήθεια?
φίλε μου Ντριμόνη αν δεν νιώσεις το υπέρτατο συναίσθημα... να είσαι "φουλ τα τσόκ" να ακούσεις το "γκγκγκράου"......
Καλά, ναι!!!!St. Tselios wrote:Τα βλεπεις Drimon...georgexj wrote:.....εσπασα ημιαξονιο(το αλλαξαμε αμεσως)κ το πιο βασικο!!!!κατι γινετε μπροστα.ενω του εβαλα το αλλο ημιαξονιο οταν παει να ζοριστη το αυτοκινητο με τετρακινηση κανει σαν να καβαλαει καποιο δοντι απο μεσα στο γκρουπ!!!
Αυτοι ειναι γνησιοι Καγκουρες...
θες να σου απαντήσω με φωτογραφίες?Drimon wrote:Βρέ καλός τον κι ας άργησε!!!!!!!!!antonisxj wrote: κάτι διάβασα ότι αυτό το παλικαράκι ο drimon δεν έχει κάνει τίποτα για να δακρύσει? είναι αλήθεια?
φίλε μου Ντριμόνη αν δεν νιώσεις το υπέρτατο συναίσθημα... να είσαι "φουλ τα τσόκ" να ακούσεις το "γκγκγκράου"......
Άκουσα τα μέταλα να τρίζουν όταν το βοηθητικό κρατοώταν μόνο απο τον μοχλό των επιλογών!!! Όσο για κομένα ημιαξόνια γι αυτό υπάρχουν τα ενισχυμένα!!!!!![]()
![]()
![]()
Γι αυτό είσαι βασιλιάς!!!antonisxj wrote: θες να σου απαντήσω με φωτογραφίες?
θα σου βγάλω φωτό απο τις κομμένες βάσεις του transfer του samurai, φτιαγμένες στο βουνό με περαστές βίδες χωρίς σινεμπλόκ, να καταχτυπάει το transfer πάνω στο σίδερο μέχρι που ξεκώλησε η βάση απο το σασί![]()
όσο για κομμένα ενισχυμένα ημιαξόνια, μην το συζητάς καθόλου. όσα έχω σπάσει στο ccherokee είναι ενισχυμένα. στο samurai δεν θυμάμαι πόσα έχω σπάσει.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σιγα τα ΟΑ...Drimon wrote:...Άκουσα τα μέταλα να τρίζουν όταν το βοηθητικό κρατηόταν μόνο απο τον μοχλό των επιλογών...