Koitakse na milisoume kai ligo sovara.Drimon wrote:Πρέπει να τους κόψω πρώτα για να τους αλλάξω;St. Tselios wrote: Δηλαδη (για να καταλαβω)...εβαλες ενισχυμενους μπιλιοφορους χωρις καν να τους κοψεις - χαλασεις?![]()
![]()
Πρέπει πρώτα να τραβιέμαι μέσα σε κολήματα με σπάσμένο μπιλιοφόρο ή ημιαξόνιο και μετά να κοιτάξω τί θα κάνω;
Πας με τα λογικά σου ή θες να περάσεις τον αρχί στα μαργαριτάρια;![]()
![]()
St. Tselios wrote:Koitakse na milisoume kai ligo sovara.Drimon wrote:Πρέπει να τους κόψω πρώτα για να τους αλλάξω;St. Tselios wrote: Δηλαδη (για να καταλαβω)...εβαλες ενισχυμενους μπιλιοφορους χωρις καν να τους κοψεις - χαλασεις?![]()
![]()
Πρέπει πρώτα να τραβιέμαι μέσα σε κολήματα με σπάσμένο μπιλιοφόρο ή ημιαξόνιο και μετά να κοιτάξω τί θα κάνω;
Πας με τα λογικά σου ή θες να περάσεις τον αρχί στα μαργαριτάρια;![]()
![]()
Kala ekanes kai evales oti enisximeno evales...
Alla.........
An the to Kagoureveis to autokinito.......tzampa ta evales kai ta plirwses...
Gia auto san kalws Kagouras pigene to S/K kopse ena imiaksonio,ena diaforiko,ena transfer re aderfe kai parousiase to ston Vasilia na "ektimisei" tin periptwsi sou...
Ante den einai tipota...patas to gazi terma kai kleise ta matia...
Sto prwto "gap" stamata na deis ta xalia sou...![]()
![]()
georgexj wrote:.
...στο τελος θα τον γλωσσοφας ρε σταυρο!!!!!
XJ ''The Doctor'' wrote:Ναι καλα, σε λιγο θα σκασει ο αρχι και θα μας πει πως αυτος που δεν φαινεται ειναι αυτος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tranfer, σου είπα έχω σπάσει!!!!!St. Tselios wrote:,......ena diaforiko,ena transfer re aderfe........
Τα λάστιχα δεν βοηθούσαν Γιώργη κι όχι τ' αμάξι!!!georgexj wrote:......ειναι μαχημος καγκουρας.τον εχω ζησει αλλα δεν τον βοηθαει το αυτοκινητο για περισσοτερα.....
XJ ''The Doctor'' wrote:Καλα ο Βασιληας μας που χαθηκε????
Παλι προβληματα με τον πυραυλο?
Καϊμό που τον έχεις και σύ αδερφάκι μου!!!toro wrote: Ρε μπας και.....παρεξηγηθηκε, και εχουμε......ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ????? (Κρυφος....ποθος!!!)![]()
![]()
![]()
![]()
Drimon wrote:Καϊμό που τον έχεις και σύ αδερφάκι μου!!!toro wrote: Ρε μπας και.....παρεξηγηθηκε, και εχουμε......ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ????? (Κρυφος....ποθος!!!)![]()
![]()
![]()
![]()
Θα σε φάει το μαράζι!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()