Φωκίων wrote:Ελεος??S.Doukeris wrote: Φωκίωνα... έλεος επιτέλους.
Καλα ελεος..
Κοντός ψαλμός αλληλουια...
Με συγχωρείτε αλλά το παραπάνω με μπέρδεψε...
Θα πρέπει να γίνει έκδοση ΔΤΤ και για τα αυτοκίνητα της Νορμάλ κατηγορίας?
Φωκίων wrote:Ελεος??S.Doukeris wrote: Φωκίωνα... έλεος επιτέλους.
Καλα ελεος..
Κοντός ψαλμός αλληλουια...
Φωκ δεν νομίζω πως λέω κάτι διαφορετικό από αυτά που έλεγα και τις απόψεις μου για το θέμα τις ξέρετε οι περισσότεροι. Μην δημιουργούμε όμως και πανικό σαν τα κανάλια με τη γρίπη και νομίζουν όλοι πως ότι κινείται θα πρέπει να έχει και ΔΤΤ;Φωκίων wrote:viewtopic.php?f=8&t=204&start=40S.Doukeris wrote:Από τότε που ξεκίνησαν οι αγώνες 4χ4 στην Ελλάδα αυτό θεωρείται τοξύλιο ασφαλείας του κατασκευαστή.
Όχι μόνο στα τράιαλ αλλά σε όλους τους αγώνες.
Αυτό λέμε. Φτάνει πια. Πρέπει να βοηθήσετε όλοι να δώσουμε ένα τέλος. Ουσιαστικά όμως και όχι με θεωρείες.
(η υπογραμιση δικη μου...)
Φωκ αυτός που θα βάλει κειτζ πάει Ζ1 ΟΠΕΝ, έτσι δεν είναι? άρα ναι χρειάζετε ΔΤΤ εφόσων δεν υφίσταται κειτζ στη νορμαλ....Φωκίων wrote: 3. ( κι αυτο ειναι ουσιαστικά επεκταση του ανωτερω, κι ηταν η προταση μου καμποσα ποστ πριν) ΟΠΟΙΟΣ βαλει κατι απο τα ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΆ εξαρτηματα ασφαλειας στη Ζ2 ( πρωην νορμαλ ) επεισεις να ελεγχθει και ΕΙΔΙΚΑ αν μιλαμε για cage ή rollbar
Με το "ελεγχθει" εννοω εκδοση ΔΤΤ
Ενα παραγειγμα. Σημερα ( γιατι ειναι πραγματικο γεγονος) ξεκινα να μονταρεται ενα αυτοκινητο ΚΛΕΙΣΤΟ της νορμαλ, οπου ΟΜΩΣ ο οδηγός επειδη θελει το κεφαλι του και καλα κανε,ι βαζει ΚΑΙ ρολλμπαρ ΚΑΙ καθισματα ομολογκε ΚΑΙ ζωνες. Παρ' ολο λοιπον που τυπικά δεν ειχε υποχρεωση για ολα αυτά, αφου ομως τα βαζει δεν πρεπει να ελεγχθει οτι ειναι τα σωστα και οτι μπηκαν σωστα???
Αυτο
Οχι απαραιτηταPANIAIN wrote: Φωκ αυτός που θα βάλει κειτζ πάει Ζ1 ΟΠΕΝ, έτσι δεν είναι? άρα ναι χρειάζετε ΔΤΤ εφόσων δεν υφίσταται κειτζ στη νορμαλ........
Μάλιστα...ρωτάω γιατί η οπεν θεωρείτε η αγωνιστική κατηγορία να το πώ έτσι...όταν έχεις το μπακετ, τις ζωνες το κειτζ 150 σημείων, πυροσβέση, θα τα βάλεις με ένα μαμα τζιμνη στη νορμαλ?Φωκίων wrote:Οχι απαραιτηταPANIAIN wrote: Φωκ αυτός που θα βάλει κειτζ πάει Ζ1 ΟΠΕΝ, έτσι δεν είναι? άρα ναι χρειάζετε ΔΤΤ εφόσων δεν υφίσταται κειτζ στη νορμαλ........
κι εδω αν θες ειναι η προταση μου
το πλαισιο λεει οτι "εκ του περισσου", οπως χαρακτιριστικά το αναφερει, ΚΑΙ τα νορμαλ μπορουν να βαλλουν ακόμα και cage, και βεβαιως να παραμεινουν νορμαλ.
μην ξεχναμε οτι ο διαχορισμός σε νορμαλ και ομεν δεν αφορα ΜΟΝΟ τα μετρα ασφαλειας αλλα ΚΑΙ τις μετατροπες...
ή να το πω αλλιως για να ειναι οπεν πρεπει να εχει ΚΑΙ μετατροπες ΚΑΙ μετρα ασφαλειας
ΜΟΝΟ με μετρα ασφαλειας δεν γινεται υποχρεωτικά οπεν οπως ισχυε παλια...
Καλά ναι...αν βάλεις τα νορμάλ να πηγαίνουν με πιο αργό ρυθμό απο την οπεν τότε ναι συμφωνώ....κι αν δεν έχει χρονομετρημένες ειδικέςΦωκίων wrote:Why not??
Υπαρχουν αρκετα σε πληροφορω που μηχανολογικά ειναι νορμαλ
Ποιες μετατροπές σε αλλάζουν κατηγορία? Δεν έχω διαβάσει κάπου κάτι?Φωκίων wrote: μην ξεχναμε οτι ο διαχορισμός σε νορμαλ και ομεν δεν αφορα ΜΟΝΟ τα μετρα ασφαλειας αλλα ΚΑΙ τις μετατροπες...