Αγώνες 2010 και η Επιτροπή 4Χ4

Nicolas
Site Admin

Re: Αγώνες 2010 και η Επιτροπή 4Χ4

Post by Nicolas »

Γιάννης Αθανασίου wrote:Mea Culpa... απλά δεν ενημερωθήκαμε... σκεφτείτε όμως ότι, μάλλον, ούτε ο κύριος Μήλας το ήξερε, αφού προσυπέγραψε την ανακοίνωση της επιτροπής των 5!
και να συνεχίσω την σεναριολογία...

Είναι δυνατόν να με προσλάβουν σε μία δουλειά χωρίς να το ξέρω ή χωρίς έστω να έχω εκδηλώσει ενδιαφέρον?
Η υπογραφή μου υπάρχει ή όχι?
Μήπως να το δείξουμε σε κανέναν εισαγγελέα να μας πει και αυτός την γνώμη του?
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

mitsos wrote:
Γιάννης Αθανασίου wrote:
ΥΓ. Νικόλα, αλήθεια πότε και που ανακοινώθηκε η νέα Επιτροπή 4Χ4 της ΕΘΕΑ; Ούτε σαν οργανωτής, ούτε σαν δημοσιογράφος έχω ενημερωθεί, ούτε στο site της ΕΘΕΑ υπάρχει σχετική ανακοίνωση. Γνωρίζεις κάτι παραπάνω που θα έπρεπε να ξέρουμε όλοι;
Sorry που επεμβαινω μιας κ δεν με λενε Νικολα,
αλλα υπαρχει:
http://ethea.elpa.gr/?cat_id=104&page_id=1470

Νικόλα μπορεί να μην σε λένε Μήτσο μου αλλά για να είσαι εδώ και να διαβάζεις, σίγουρα σε αφορά.
Καλά κάνεις και επεμβαίνεις.
stavrosd

Post by stavrosd »

Προσωπικά συμφωνώ με τον Νικόλα και τον Φωκίωνα!
Το μήνυμα έλεγε τα πάντα και τίποτα!
Απλώς επιβεβαιώνει αυτά που λέμε τόσο καιρό!
Μου θυμίζει την επιστολή διαμαρτυρίας του Οκτωμβρίου!

Κύριοι 1ον το να αφήνεις να αιωρούνται εντυπώσεις και κατηγορίες χωρις αποδείξεις (άντε ενδείξεις) και ονόματα, δεν σημαίνει "οτι βάζω το μαχαίρι στο κόκκαλο" απλά προσπαθώ να καλύψω τις δικές μου ανεπάρκειες.
2ον θα συμφωνήσω με τον Γιάννη οτι
Το θέμα είναι το πώς θα κάνουμε καλό στους αγώνες. Και αυτό δεν γίνεται σίγουρα με την εξυπηρέτηση συμφερόντων, οικονομικών ή ηθικών, αλλά με τη διαμόρφωση πολιτικής που θα τους πάει εμπρός.
αλλά υπάρχει μία παγίδα σε αυτό. Ποιός κρίνει τις προτάσεις? Με ποιά κριτήρια την διαφορετική άποψη τη θεωρούμε δόλια? Για ποιό λόγο αυτοί οι "κάποιοι" έχουν τόση πειθώ στην ΕΘΕΑ? Μήπως κάνουν κάτι καλύτερα ή τέλος πάντων όπως χρειάζεται για να τους ακούσουν? και επιτέλους ποιά είναι αυτά τα γ@μοσυμφέροντα!!?
3ον Το είχα πεί και τότε το λέω και τώρα, δεν ξέρουμε τίποτα για αυτά που λέτε οτι είχε ετοιμάσει η επιτροπή! Γιατί?

και επειδή αυτά είναι περσινά ξυνά σταφύλια, κρατήστε τους απολογισμούς για ιδία κατανάλωση (αφου δεν λέτε κάτι συγκεκριμένο) και επικεντρωθείτε στο έργο που πολύ έντιμα θέλετε να κάνετε για το μέλλον.
Δημητριάδης Σταύρος
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Τα αρχικά της 5μελούς επιτροπής συζητήθηκαν και προετοιμαστηκαν στην Λάρισα.

Τα υπόλοιπα, τουλάχιστον απο πλευράς μου, συζητήθηκαν αρκετές φορές με τους αγωνιζόμενους σε ανοιχτές, ανακοινωμένες, συζητήσεις.

Τα συμφέροντα; Σου λένε τίποτε τα παρακάτω; Ποιές περιπτώσεις φωτογραφίζουν; Ποιά άτομα φωτογραφίζουν;
ΕΘΕΑ, Πλαίσιο αγώνων 4Χ4 wrote:Οι αγώνες γενικά διεξάγονται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Κάθε σκέλος διαρκεί το πολύ δώδεκα ώρες. Μεταξύ των σκελών προβλέπεται ανάπαυση τουλάχιστον οκτώ ωρών
Γενικός Κανονισμός Αγώνων Περιπέτειας (Trophy) 2010 wrote:Αν ένα αυτοκίνητο περάσει έξω από το όριο τρείς ή τέσσερις τροχούς, για οποιοδήποτε λόγο, υποχρεούται να ξαναμπεί από το ίδιο ή προγενέστερο σημείο στη διαδρομή για να συνεχίσει διαφορετικά θεωρείτε ότι δεν ολοκλήρωσε το αυτοκίνητο την ειδική και επιβάλλονται οι προβλεπόμενες ποινές (10.9 - 10.10).
Και για να ξέρουν όλοι, τα άρθρα αυτά δεν έχουν τίποτε να κάνουν με όσα έχουν συζητηθεί και αποφασισθεί από την 10μελή Επιτροπή 4Χ4 της ΕΘΕΑ. Έχουν απλά επιβληθεί.

ΥΓ. Δε θες να ξέρεις ποσο επέμεινα, προσωπικά, να ονομαστούν οι όποιοι έκαναν ότι έκαναν κάθε φορά. Απλά θεωρήθηκε ότι θα έριχνε το επίπεδο της επιστολής...
stavrosd

Post by stavrosd »

Γιάννης Αθανασίου wrote:....

Τα υπόλοιπα, τουλάχιστον απο πλευράς μου, συζητήθηκαν αρκετές φορές με τους αγωνιζόμενους σε ανοιχτές, ανακοινωμένες, συζητήσεις.
Γιαννη αυτά που συζητούσαμε κατα καιρούς ποτε δεν είχαν, για εμένα τουλάχιστον, τη μορφή ολοκληρωμένης πρότασης/απόφασης. Το να λέμε "Α είναι πολλοί οι 11 αγώνες" θέλουμε 6-8 δεν συνήστα ολοκληρωμένη πρόταση έτσι?
Τα συμφέροντα; Σου λένε τίποτε τα παρακάτω; Ποιές περιπτώσεις φωτογραφίζουν; Ποιά άτομα φωτογραφίζουν;
ΕΘΕΑ, Πλαίσιο αγώνων 4Χ4 wrote:Οι αγώνες γενικά διεξάγονται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Κάθε σκέλος διαρκεί το πολύ δώδεκα ώρες. Μεταξύ των σκελών προβλέπεται ανάπαυση τουλάχιστον οκτώ ωρών
Το οτι εννοούν τον 24ωρο το καταλαβαίνω. Το γιατί να το κάνουν με δόλο δεν καταλαβαίνω!
Αποκλείεται δηλαδή η απλή αντίρρηση στο ύφος του αγώνα και η εν τέλει καλύτερη επιχειρηματολογία της θέσης τους?

ΥΓ. Δε θες να ξέρεις ποσο επέμεινα, προσωπικά, να ονομαστούν οι όποιοι έκαναν ότι έκαναν κάθε φορά. Απλά θεωρήθηκε ότι θα έριχνε το επίπεδο της επιστολής...
Το βάζεις κάποια πράγματα στη θέση τους δεν ρίχνει το επίπεδο (εννοείτε εμπεριστατωμένα).
Κατα την άποψή μου οι αοριστολογίες και τα υπονοούμενα ρίχνουν το επίπεδο!
Last edited by stavrosd on Thu Feb 25, 2010 14:03, edited 1 time in total.
Δημητριάδης Σταύρος
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

stavrosd wrote:Το οτι βάλουν κατα του 24ωρου το καταλαβαίνω. Το γιατί δεν καταλαβαίνω!
Αποκλείεται δηλαδή η απλή αντίρρηση στο ύφος του αγώνα και η εν τέλει καλύτερη επιχειρηματολογία της θέσης τους?
Το ότι διαφωνώ στο ύφος ενός αγώνα, με το προσπαθώ να επιβάλω - στην προσπάθεια θα μείνουν - το σταμάτημα του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ - προσοχή δε λέω του καλύτερου - αγώνα στην Ελλάδα, απέχει παρασάγγας!

Αν διαφωνώ και έχω εμπεριστατωμένη άποψη, ας κάνω το δικό μου αγώνα ως πρέπει και ας καταφέρω να γίνω καλύτερος. Αυτό είναι ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ. Τα υπόλοιπα είναι ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ.
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

stavrosd wrote: Το οτι βάλουν κατα του 24ωρου το καταλαβαίνω. Το γιατί δεν καταλαβαίνω!
Γιάννη πολύ ευγενικός είσαι...

Θα σου πω εγώ φιλαράκι μου Σταύρο, που δεν έχω ούτε πλειοψηφία να με κρατάει ούτε και ντρέπομαι.
Το γιατί έχει την εξής απλή εξήγηση...
Όταν έχεις να συναγωνιστείς 100+ συμμετοχές και εσύ μαζεύεις ούτε το ένα δέκατο, κάτι σου έρχεται.
Ιδίως όταν βγάζεις το ψωμί σου από αυτό.

Και επειδή είναι στην ιδιοσυγκρασία κάποιου ή κάποιων, αντί να κοιτάξουν πως να βελτιωθούν, κοιτάνε να φάνε τον δίπλα.
Κοινώς, αν γεννηθείς μαλάκας, θα πεθάνεις και μαλάκας.
Να στρώσεις στην πορεία, δεν γίνεται.

Αν τώρα έχεις και μπάρμπα στην Κορώνη, δεν σε σταματάει κανένας.
Μόνο οι σφαλιάρες.
stavrosd

Post by stavrosd »

Μάλιστα άρα μου λέτε οτι ο Σπύρος Κατσιμαλής επειδή έχει άχτι τον Αθανασίου και τον αγώνα του και επειδή ζηλεύει τις πολλές συμμετοχές του, θέλει να κάνει μπάχαλο όλο το χώρο.
Και σε συνδυασμό με τα άβουλα άτομα μέσα στην ΕΘΕΑ που τα κάνει ότι θέλει περνάει το δικό του!!!

Συγνώμη παίδες αλλά δεν με πείθει το σενάριο!
Ναι αντιπάθειες υπάρχουν, ναι διαφωνίες υπάρχουν αλλά σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ οτι ο Σπύρος είναι τόσο χαζός να κάνει κακό στο χώρο και μάλιστα όταν όπως λές "βγάζει το ψωμί του απο αυτό!".

Είναι πέρα απο κάθε κοινή λογική!

Το λογικότερο για εμένα είναι οτι έχει βρεί (βασιζόμενος σε διεθνή κανονισμούς και άλλες τέτοιες παπαρίτσες) καλύτερη επιχειρηματολογία για στηρίξει τη διαφορετική του άποψη....αν το κάνει αυτός γιατι και αυτό δεν το ξέρουμε σίγουρα έτσι?

Ας σταματήσουμε να λέμε τί μας έκαναν οι άλλοι και ας δούμε τι κάνουμε εμείς λάθος!! Αν το σιγουρέψουμε αυτό τότε ναι ας αρχίσουμε να βλέπουμε για τον "δάκτυλο" που συνωμοτεί για να κερδίσει ..... τί ακριβώς είπαμε οτι θέλει να κερδίσει???
Δημητριάδης Σταύρος
meletis

Post by meletis »

Οσο εμείς συζητάμε ............ κάποιος ετοιμάζει τον αγώνα του.
Να τον σεβαστούμε προτείνω και να ασχοληθούμε με τα του αγώνα που μέσα σε διάφορα ακατάληπτα μισόλογα χάνεται όπως άλλωστε έγινε και στην Θεσσαλονίκη.
Μόνο που στο Ναύπλιο δεν θα έρθουν οι Βούλγαροι να τρέξουν.
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Όχι δεν λέω αυτό. Επιπλέον έξυπνο παιδί είσαι, διάβασε και συ τους κανονισμούς της fia και αν μπορείς αναπαρήγαγε την επιχειρηματολογία που αναφέρεις οτι μπορεί να έχει.
Ουδέποτε σε αυτή την κουβέντα αναφέρθηκα στον Κατσιμαλή.
Παρόλα αυτά την γνώμη μου για το άτομό του την γνωρίζουν όσοι πρέπει να την γνωρίζουν.
Οι απόψεις μου είναι προσωπικές και μόνο και σε καμία περίπτωση αντικειμενικές.

Και να σου πω και κάτι ρε συ Σταύρο...
Τόσα χρόνια που λέω οτι χαζοασχολούμαι, χρήματα έχω πάρει μόνο για την συμμετοχή μου στο ακρόπολις
όπως επίσης και μία πεντάδα ελαστικών που είχε την ευγενική καλοσύνη να μου δώσει ο Δουκέρης για να κάνω πλοηγός και ουραγός στο 27ο εντούρο. Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν.

Μπορεί να κάνω και λάθος σε ότι λέω.
Όμως αυτή είναι η γνώμη μου είτε πείθει είτε όχι.
Οι λεπτομέρειες μόνο κατ ιδίαν.

Και σε τελική ανάλυση όταν ένας είναι τσακωμένος με όλους τους υπόλοιπους, κάτι τρέχει.
Δεν γίνεται "όλοι τους τρελοί εκτός από μένα".
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”