B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
aggas

Re: B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Post by aggas »

Εγώ για το μόνο που στεχανωρέθηκα είναι που απογοήτευσα τον φίλον μου τον Τσέλιο γιατί εκεί που τάκαρα δεν με έβγαλε Wrangler αλλά το Cherokee του Pritani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Μπράβο ρε Κάγκουρες, ζήλεψα...

Εγώ είμαι Βρυξέλλες, έχει τίγκα λάσπη και δεν έχω το λεωφορείο μου
(που και να το είχα δηλαδή εδώ δεν επιτρέπουν καγκουρογουρουνάκια...)

Δεν ξέρω πως θα γίνει αλλά στην τρίτη πρέπει να είμαι και εγώ...
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
aggas

Post by aggas »

Kαι επί τι ευκαιρία να ευχαριστήσω πολύ τον Pritani που με έβγαλε από τον λάκκο αλλά και τον georgexj που τον βοήθησε όπως και τον zakjeep που πρώτος επιχείρησε να με βγάλει αλλά καθότι περίπτερο δεν τα κατάφερε :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...καλά πόσο βαθύς ήταν ο λάκκος ώστε να χρειαστούν 3 θηρία για να σε βγάλουν..... :shock:
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...οκ εντάξει 2 θηρία και ένα περίπτερο....
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
georgexj

Post by georgexj »

να μαι κ γωωω!!!ας παρουμε τα πραγματα με την σειρα!!!
1)να ευχαριστησω με την σειρα μου κ γω τα παιδια απο τον αγ. κωνσταντινο κ ολα τα παιδια αυτης της λεσχης που εκτος απο την ιδια καγκουριστικη τρελα που εχουμε εχουμε σχεδον ενα ιδιο χαρακτηρα κ σε κανει να συμπεριφερεσαι λες κ τον ξερεις χρονια!!!
2) το πιο τολμηρο!!! :cry: :cry: :cry: :cry: ο αγωνας ελειξε 1-1.σε αυτη την συναντηση ηταν η νικη των wrangler.δυστηχως ο παπατεριος πρεπει να μας ειχε κανει μαγια κ ολα τα cherokee συμπεριφεροντουσαν σαν να τα τραβαγε κατι προς τα πισω η θα βγαζανε ζημιες κ αυτο ξεκινησε απο το πρωτο 5λεπτο(ζημιες)!!!!δεν μας πειραζει ομως γιατι ο τροχος εχει γυρισματα!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
3)στενοχωρηθηκα πολυ με τον αντωνη που απο την βραδινη του χαλασε ο σταυρος,το πρωι ξυπνησαμε να τον βοηθησουμε να τον φτιαξει κ στην πορεια της εκδρομης εσπασε το ημιαξονιο.εκει θα γνωριζατε εναν αλλο ανθρωπο κ ειναι λογικο.
4)για τους cherokoγαμιαδες τους δικους μου τους περιμενει μεγαλη πικρα!!!οπως κ τους το ειπα κ την ωρα που γυριζαμε στο σιμπι.απο την αρχη της σεζον ειχα βαρεθει να τους περιμενω σε καθε εμποδιο κ σε καθε κολλημα.ο θεος μετα απο 6 μηνες χειμωνια τους βοηθησε να με ξεπερασουν δινοντας τους ενα 10λεπτο χαρα!!!!
5)χασατε πυ δεν κατσατε για φαγητο στο τελος της συναντησης με τα παιδια απο τον αγιο.βαλαμε την βιντεοκαμερα στην τηλεοραση της ταβερνας κ βλεπαμε της καγκουριες μας κ γελαγαμε με τα σχολια κ τα πειραγματα.
6)aggas αν δεν ειχες βαλει εκεινα τα λουκανικα ετσι οπως εξελιχτηκε εκεινη την ημερα στο τελος θα τρωγαμε τα ελατα απο την πεινα.να σαι καλα ρε φιλε!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
7)ο doctor μας σε αυτη την συναντηση ητανε λιγο σκεπτικος!!!γιατι γιωργο????μηπως σκεπτοσουνα τι τιμη θες να μου κανεις για το μοτερ???κ ελεγες απο μεσα σου τι τιμη να του κανω αυτου του σκατομαζουτοκαυστου?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
8)το πληρωμα του jimny ητανε ολα τα λεφτα!!!για πολυ τρελα ρε παιδια.του φαγατε την μπολια!!!
τελος καλα ολα καλα!!!αντε γρηγορα κ για την τριτη συναντηση!!!κ οταν βρεξη εκτακτη συναντηση οπως συνενοηθηκαμε.ετσι τσελιο??????
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

georgexj wrote: 7)ο doctor μας σε αυτη την συναντηση ητανε λιγο σκεπτικος!!!γιατι γιωργο????μηπως σκεπτοσουνα τι τιμη θες να μου κανεις για το μοτερ???κ ελεγες απο μεσα σου τι τιμη να του κανω αυτου του σκατομαζουτοκαυστου?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ειπαμε, θα σου κανω πολυ special τιμη - ουτε σε υπερπροσφορες δεν θα βρεις τετοια - με extra δωρο το υπολοιπο XJ που συνοδευει το μοτερ :mrgreen:
Ξεκινα, βαλε αγγελια το καυστηρομηχανο σου και εδω ειμαι εγω.
Α, και ενα συν στην ολη ιστορια, δεν θα αλλαξεις χρωμα!!!
Αυτα!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
johny4x4

Post by johny4x4 »

Και εγώ απο την μεριά μου να ευχαριστήσω τα παιδια απο τον Αγιο Κωνσταντινο για τα υπεροχα μέρη που μας πήγανε, τον agga για τα λουκάνικα και τα τσίπουρα (τελικα εκδρομή χωρίς αυτά δεν λέει)!!!
Χάρηκα που είδα τα παιδια απο την πρώτη συνάντηση και για τα παιδια που γνώρισα σε αυτήν. Τελικά να μου το θυμηθείτε...το καγκουρες κλαμπ θα γίνει το καλύτερο με την πιο γ.....τη παρέα!!
Έχουμε πολύ υλικό, υπήρχαν πολλες καμερες και φωτογράφοι αυτή την φορά ωστε να μην έχουμε τα ίδια όπως την πρώτη συνάντηση :lol: :lol: :lol:
Βέβαια ο Πάνος είναι ενας και μοναδικός. Πως καταφέρνει αυτο το παιδί να είναι πάντα στο σωστό σημείο δεν μπορώ να καταλάβω....πανταχού παρών.
Και έχουμε και πολύ ωραίο βίντεο!
επιτέλους γνωρίσαμε και τον Τσέλιο απο κοντά και είχαμε εναν δυνατό στην μάχη κατά των τσεροκάδων!!!!
Τελος για τον Λευτέρη έχω να πω οτι θυμήθηκα τον εαυτό μου με το jimny αυτό το ΣΚ. Πολύς ο κόφτης λέμε!!!
Panosxj πια εννοείς θηρία;;;; Τα τσεροκεεεε;;; :roll: :roll: :roll: :roll:

Υ.Γ.: μιας και μόλις πήγα να το ποστάρω με πρόλαβε ο georgexj η απάντηση μου είναι και στην είπα και πριν πάμε στη συνάντηση. Έλα με πολύ φορα για να μας τα κλάσεις ωραίααααα!!
Και το μοτερ του doctor να πάρεις το μόνο που θα αλλάξει θα είναι οι δικαιολογίες. Αντι για "Βρισκει ο προφυλακτήρας αλλιώς θα σου λεγα" και "Αν δεν είχατε περάσει και δεν το είχατε κάνει μερέντα θα σας έλεγα" τώρα θα μας λες "εκοψα ημιαξόνιο αλλιώς θα σας έλεγα" :lol: :lol: :lol: :lol:
Ειλικρινα και εγώ στεναχωρήθηκα με τον Αντώνη και κανεις δεν θα ήθελε να ήταν στην θέση του. Μεγάλη ξενέρα και για το ότι δεν το χάρηκε αλλά και γιατί αν δεν πέρναγε και αυτός κανα εμπόδιο θα είχαμε τροφή για άλλον έναν!!!
Οι φωτογραφίες ακομα ανεβαίνουν στο photobucket!
Υπομονή!
Image
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

georgexj wrote: 2) το πιο τολμηρο!!! :cry: :cry: :cry: :cry: ο αγωνας ελειξε 1-1.σε αυτη την συναντηση ηταν η νικη των wrangler.
Καλα, σε αλλη συναντηση ειχες παει εσυ? Που την ειδες τη ''νικη''? Στα παιδικα εμποδια??? :lol: :lol: :lol:
Το μονο περιπτερο που καπου περασε καλυτερα απο εμας ηταν ο Johny ''Batman'' στην Παυλιανη και αυτο απο κωλοφαρδια - ουτε και ο ιδιος δεν καταλαβε πως εγινε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μην μου πεις οτι στο τελευταιο εμποδιο που ανεβηκαν μετα το δικο μου περασμα? Aφου σπασανε επανω τον βραχο ( οπως μου ειπε ο Βασιληας ) και αφου εγω μαζι με τον Γιαννη βγαλαμε 3 μεγαλες πετρες για να ανεβουν τα περιπτερακια οτι αυτο συνιστα νικη?

Φιλε, ειναι και θα ειναι ποοοοοολλλλλλλυυυυυυυυυ υποδεεστεροι μας!!!(OK, ισως οχι απο εσας με τα μαζουτ :mrgreen: )

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
papaterios

Post by papaterios »

Σε αυτην την επιτηχημενη συναντηση[ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ]αποδηχτηκε ενα πραγμα οτι η πιο αμαρτωλη καγκουρες ειναι οι λεοφωρειουχοι[ΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ] παρτε περιπτερα ειδατε τι κανουν
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”