Κατάλαβα...θα μαυρίσει όλο το βουνό στην Συνάντηση...aggas wrote:Μην αγχώνεσε ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ.........θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να είμαι και εγώ εκεί για ηθική και τραβηχτική υποστήριξη![]()
![]()
![]()
CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
-
St. Tselios
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

- XJ ''The Doctor''
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ
Καπου πηρε το ματι μου οτι σημερα εχει γενεθλεια και κλεινει τα 47 ο αντιπροεδρος μας και επισης κατοχος του πιο ''θρυλικου'' XJ οσον αφορα αναγνωρισιμοτητα στο διαδυκτιο, ο ανεπαναληπτος PanosXJ[/b
`````````ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!
Καπου πηρε το ματι μου οτι σημερα εχει γενεθλεια και κλεινει τα 47 ο αντιπροεδρος μας και επισης κατοχος του πιο ''θρυλικου'' XJ οσον αφορα αναγνωρισιμοτητα στο διαδυκτιο, ο ανεπαναληπτος PanosXJ[/b
`````````ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
-
St. Tselios
Ναι..............................απ' το κακό σαςSt. Tselios wrote:Κατάλαβα...θα μαυρίσει όλο το βουνό στην Συνάντηση...aggas wrote:Μην αγχώνεσε ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ.........θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να είμαι και εγώ εκεί για ηθική και τραβηχτική υποστήριξη![]()
![]()
![]()
HAPPY BIRTHDAY ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΑΡΑ
Κάτι που μου ήρθε τώρα..............
Στην καγκουροσυνάντηση θα γίνει και η επίσημη στέψη του πάρεδρου;
Στην καγκουροσυνάντηση θα γίνει και η επίσημη στέψη του πάρεδρου;
- XJ ''The Doctor''
Εχεις να προτεινεις κατι συγκεκριμμενο?

XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Χρόνια πολλά αντιπρόεδρε 
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
- boysetsfire
κυριοι!!!!!εχω λιωσει στην δουλεια και εχετε παρεκτραπει τελειως!!!ειδα τα αδερφια μου τσελιο κ νικολα να μαχονται μονοι τους(sorry)..εναντιον σας και δεν μπορουσα να βοηθησω
......αλλα τα καταφεραν μια χαρα
ο "ΜΑΓΟΣ" επεστρεψε......αντωνη???????....και εν οψη σ/κ με βλεπω παραλια παλι να "κατεβαζω" κανα ταινιακι και να αρχιζω τα ρομαντζα μου
...μεινετε συντονισμενοι για τα καινουρια μου μαγικα.........παλιοcherokades
...και πιο πολυ οι μαζουτοκινητοι......(Νικολα βαλε κανα emoticon εμετου..για να μπαινει διπλα απο xj)
"φιλικα" παντα

ο "ΜΑΓΟΣ" επεστρεψε......αντωνη???????....και εν οψη σ/κ με βλεπω παραλια παλι να "κατεβαζω" κανα ταινιακι και να αρχιζω τα ρομαντζα μου
...καλυτερα τρεις μερες λυκος...παρα μια ζωη προβατο!