πρωταθλημα 2010 μερικες ερωτησεις.
Re: πρωταθλημα 2010 μερικες ερωτησεις.
Επειδή είναι η πρώτη μας χρονιά που θα λάβουμε μέρος στο πρωτάθλημα, προσπαθούμε να καταλάβουμε τι είναι καλύτερο για την ασφάλεια μας αλλά και για την διασκέδαση μας. Το rollbar το βάζουμε για την ασφάλεια μας αλλά το κράνος βάση κανονισμών πρέπει να είναι αυτοκινήτου ή και μηχανής ? Από την μικρή μου εμπειρία, το κράνος λίγο σε ξεκόβει από τον συνοδηγό. Ίσως είναι και θέμα συνήθειας.
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
http://www.laskari.gr/
Το ρολλμπαρ να το βαλετε και να ειναι σωστό και καλοβαλμενο οχι καφριλες και τσιγκουνιες γιατι οπως ειπες "για το κεφαλι σας" ειναι
προσωπικη μου αποψη που βασιζεται περισσότερο σε διαισθηση κι οχι σε απτα γεγονοτα μην πονταρεις σε κρανος μηχανης...
προσωπικη μου αποψη που βασιζεται περισσότερο σε διαισθηση κι οχι σε απτα γεγονοτα μην πονταρεις σε κρανος μηχανης...
Να ξεκαθαρισω κατι μην παρεξηγηθω..
τα καποια σχολια που εκανα ειναι με αφορμη το Μακεδονικο και οχι βεβαια για το μακεδονικο...
γι αλλου "χτυπουν οι καμπανες"
τα καποια σχολια που εκανα ειναι με αφορμη το Μακεδονικο και οχι βεβαια για το μακεδονικο...
γι αλλου "χτυπουν οι καμπανες"
Προς το τέλος της εβδομάδας θα πάμε από τον Κουτσουμπό για να δούμε τι θα κάνουμε με το αυτοκίνητο και την ασφάλεια μας. Πάλι θα τρέχει ο Φώτης.

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
Πήξ' τον, πήξ' τον π@3#$%!@η αντέχει

Απλά συμβουλή μου κάνε ένα λιγότερο αγώνα φέτος και μή κάνεις οικονομία σε αυτά! Αν και απο τα συμφραζόμενα συμπεραίνω οτι έτσι πιστεύεις και εσύ

Απλά συμβουλή μου κάνε ένα λιγότερο αγώνα φέτος και μή κάνεις οικονομία σε αυτά! Αν και απο τα συμφραζόμενα συμπεραίνω οτι έτσι πιστεύεις και εσύ

Δημητριάδης Σταύρος
Με ενδοσυνενόηση είσαι μια χαρά....εμεις κάναμε τον 24ωρο χωρίς, φωνάζαμε λίγο αλλά συνενοηθήκαμεDINIE wrote:Επειδή είναι η πρώτη μας χρονιά που θα λάβουμε μέρος στο πρωτάθλημα, προσπαθούμε να καταλάβουμε τι είναι καλύτερο για την ασφάλεια μας αλλά και για την διασκέδαση μας. Το rollbar το βάζουμε για την ασφάλεια μας αλλά το κράνος βάση κανονισμών πρέπει να είναι αυτοκινήτου ή και μηχανής ? Από την μικρή μου εμπειρία, το κράνος λίγο σε ξεκόβει από τον συνοδηγό. Ίσως είναι και θέμα συνήθειας.

Mε αφορμη μαι μονο τον Αγωνα του Ναυπλίου - τονιζω οτι δεν αναφαιρομαι στον αγωνα αλλα με αφορμη αυτον, μου γεννηθηκαν οι εξης απορειες...
1. η λεσχη εμφανισε καποια αυτοκινητα ολα δε ( ok εκτός απο ενα..) στην κατηγορία Νορμαλ. Ωραια. Βαση ΠΟΙΟΥ τεχνικου κανονισμου κατηγοριοποιηθηκαν???
(Και αντε δηλωθηκαν νορμαλ, θα τρεξουν τελικά???? Μηπως καποιο απο αυτα ειναι ανοιχτο??? Αν ειναι..... εχει ρολλ μπαρ( τουλαχιστον ) ή θα τρεξει με.... την "αψιδα"..???? )
3 επιλογες βλεπω
α. του 2009
β. του 2010 που δεν εχει κανενας
γ. βαση του "πλαισιου"
2. Σε 2-3 μερες πρεπει να καταθεσετε τον ειδικό κανονισμό του αγωνα... το υποδειγμα του που το βρηκατε??? Του φετινου μιλαω παντα
ο οποιος πρεπει να ειναι συμφωνος με τον Γενικο Κανονισμο........ του 2010 φανταζομαι...
Γιατι μεχρι αυτη τη στιγμη τουλαχιστον ΔΗΜΟΣΙΑ δεν υπαρχει ουτε ο γενικος κανονισμός ουτε ο συμπληρωματικος..
Για να μην μιλησω για τον Τεχνικό βεβαια....
Συνεποιες ολων αυτων εχουμε αρχισει και βλεπουμε...
Στην Κω 15 αυτοκινητα στο τριαλ εξω λογω κανονισμων που..... δεν ηξεραν...
Το Μακεδονικό ηδη πρωτος αγωνας του Πρωταθληματος τελικά οπως ειπε ο Αθανασιου και κανεις δεν εχει αμφισβητησει μεχρι στιγμης και μακαρι να μην εχω καταλαβει καλα, δεν μετρησε ως πρωταθληματικός λογω ελειψης συμετοχων
που πρακτικά σημαινει με την ΕΘΕΑ να λεει οτι για να μετρησει πρωταθλημα πρεπει να γινουν τουλαχιστον 5 απο τους 7, οτι ειμαστε ειμαστε ηδη -1 αρα παμε για 5 αγωνες στους 6
απο οτι δειχνει γενικως οι συμετοχες θα ειναι τσιμα τσιμα να μετραει η κατηγορια OPEN σε καθε αγωνα
Δηλ θα ειναι ολα στο χερι του ΤΕ και του Αλυταρχη...
γιατι αν εμφανιστουν 5 αυτοκινητα open, βαρδα και χρειαστει να πρεπει να κοψει καποιο.... το τιναξε το πρωταθλημα στον αερα...
ή θα φερνουμε αυτοκινητα και καλα open, που θα κανουν ισα ισα 100 μετρα από την εκκινηση, έτσι ωστε, να μετρησει η κατηγορια και μετα θα εγκαταλειπουν? ( Δεν ειναι αγνωστο φαινομενο αυτο... ετσι??? - και δεν αναφαιρομαι στα 4χ4...)
Πραγματικά ουτε με 1.000.000 δεν θα ηθελα να ειμαι στην θεση του ΤΕ στο Ναυπλιο...
Τελειωνοντας μονο ενα πραγμα και παλι
σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν θελω να θιξω με τον οποιοδηποτε τροπο και λογο την Λεσχη που θα δωσει την μαχη της ολα να γινουν αψογα
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ευθυνη της - καθε - λεσχης ολο αυτο το πραμα που ειναι "στον αερα".
1. η λεσχη εμφανισε καποια αυτοκινητα ολα δε ( ok εκτός απο ενα..) στην κατηγορία Νορμαλ. Ωραια. Βαση ΠΟΙΟΥ τεχνικου κανονισμου κατηγοριοποιηθηκαν???
(Και αντε δηλωθηκαν νορμαλ, θα τρεξουν τελικά???? Μηπως καποιο απο αυτα ειναι ανοιχτο??? Αν ειναι..... εχει ρολλ μπαρ( τουλαχιστον ) ή θα τρεξει με.... την "αψιδα"..???? )
3 επιλογες βλεπω
α. του 2009
β. του 2010 που δεν εχει κανενας
γ. βαση του "πλαισιου"
2. Σε 2-3 μερες πρεπει να καταθεσετε τον ειδικό κανονισμό του αγωνα... το υποδειγμα του που το βρηκατε??? Του φετινου μιλαω παντα
ο οποιος πρεπει να ειναι συμφωνος με τον Γενικο Κανονισμο........ του 2010 φανταζομαι...
Γιατι μεχρι αυτη τη στιγμη τουλαχιστον ΔΗΜΟΣΙΑ δεν υπαρχει ουτε ο γενικος κανονισμός ουτε ο συμπληρωματικος..
Για να μην μιλησω για τον Τεχνικό βεβαια....
Συνεποιες ολων αυτων εχουμε αρχισει και βλεπουμε...
Στην Κω 15 αυτοκινητα στο τριαλ εξω λογω κανονισμων που..... δεν ηξεραν...
Το Μακεδονικό ηδη πρωτος αγωνας του Πρωταθληματος τελικά οπως ειπε ο Αθανασιου και κανεις δεν εχει αμφισβητησει μεχρι στιγμης και μακαρι να μην εχω καταλαβει καλα, δεν μετρησε ως πρωταθληματικός λογω ελειψης συμετοχων
που πρακτικά σημαινει με την ΕΘΕΑ να λεει οτι για να μετρησει πρωταθλημα πρεπει να γινουν τουλαχιστον 5 απο τους 7, οτι ειμαστε ειμαστε ηδη -1 αρα παμε για 5 αγωνες στους 6
απο οτι δειχνει γενικως οι συμετοχες θα ειναι τσιμα τσιμα να μετραει η κατηγορια OPEN σε καθε αγωνα
Δηλ θα ειναι ολα στο χερι του ΤΕ και του Αλυταρχη...
γιατι αν εμφανιστουν 5 αυτοκινητα open, βαρδα και χρειαστει να πρεπει να κοψει καποιο.... το τιναξε το πρωταθλημα στον αερα...
ή θα φερνουμε αυτοκινητα και καλα open, που θα κανουν ισα ισα 100 μετρα από την εκκινηση, έτσι ωστε, να μετρησει η κατηγορια και μετα θα εγκαταλειπουν? ( Δεν ειναι αγνωστο φαινομενο αυτο... ετσι??? - και δεν αναφαιρομαι στα 4χ4...)
Πραγματικά ουτε με 1.000.000 δεν θα ηθελα να ειμαι στην θεση του ΤΕ στο Ναυπλιο...
Τελειωνοντας μονο ενα πραγμα και παλι
σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν θελω να θιξω με τον οποιοδηποτε τροπο και λογο την Λεσχη που θα δωσει την μαχη της ολα να γινουν αψογα
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ευθυνη της - καθε - λεσχης ολο αυτο το πραμα που ειναι "στον αερα".
- friar
Δεν βλέπω τον λόγο....Πραγματικά ουτε με 1.000.000 δεν θα ηθελα να ειμαι στην θεση του ΤΕ στο Ναυπλιο...
Οποιος αναλάβει θα κάνει την δουλειά του όπως πρέπει.
Τεχνικό κανονισμό θα έχει, όπως είχαν και στην Κω για το Trial άσχετα αν δεν μας τον κοινοποιούν, και αν δεν τον έχει στα χέρια του, που θα τον έχει, τότε ισχύει ο του 2009 με όσα αναφέρονται στο Πλαίσιο και πουθενά κανένα πρόβλημα.
και σε περίπτωση που όπως αναφέρεις εμφανισθούν μόνον πέντε και πρέπει να κόψει κάποιο, τότε να το κόψει. Απλά πράμματα.
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Ναι Σταθη μου εχεις δικιο....
Απλά εμενα δεν θα μου ηταν και το πιο ευκολο να πω σε καποιον "δεν τρεχεις" ΕΙΔΙΚΑ οταν, (επειδη οπως λες κι εσυ ο Τεχνικος κανονισμός δεν εχει κοινοποιηθει) δεν φταιει....
και αντε κανω την καρδια μου πετρα και τον κοβω... αμα δε μετρησει ο αγωνας ή και το πρωταθλημα???? αυτος που εχει κανει το σκ..ο του παξιμαδι και τρεχει ο ας τον πουμε ωομιμος????? να ακυρωθει το πρωταθλημα του????? τοτε προς τι οι θυσιες του???? και το γλυψιμο μπας και παρει καμια χορηγιουλα, τις βενζινες τουλαχιστον βρε αδερφε..
Το πλαισιο????
Ας πει καποιος τι ισχυει και τι δεν ισχυει απο το πλαισιο.....
ελεγε
" θα γινει προσπαθεια να ξεκινησει η εκδοση ΔΤΤ" σημερα 11 Φεβρουαρίου εχεις ακουσει κατι???
"οχι επαθλα" ευτυχως καποιος τους φωτισε και γινεται το trailride..
"ελαχιστα βαρη αυτοκινητων" τι ποιος που ποτε και γιατι.... μηπως ανακοινωθουν στα μεσα της χρονιας??? και τι επιπτωση θα εχουν???
για να μην μιλησω για τα......... στελεχη......
στη μια εγγυκλιο λεει 4 πρωταθληματικους στην αλλη 6......
αλλα σαμπως κι αυτοι που εχουνε....... 16 πρωταθληματικους τις εχουν παρει???????
Υποτιθεται οτι φετος εγινε μια παλη να πανε τα πραγματα προς το καλυτερο....
Απλά εμενα δεν θα μου ηταν και το πιο ευκολο να πω σε καποιον "δεν τρεχεις" ΕΙΔΙΚΑ οταν, (επειδη οπως λες κι εσυ ο Τεχνικος κανονισμός δεν εχει κοινοποιηθει) δεν φταιει....
και αντε κανω την καρδια μου πετρα και τον κοβω... αμα δε μετρησει ο αγωνας ή και το πρωταθλημα???? αυτος που εχει κανει το σκ..ο του παξιμαδι και τρεχει ο ας τον πουμε ωομιμος????? να ακυρωθει το πρωταθλημα του????? τοτε προς τι οι θυσιες του???? και το γλυψιμο μπας και παρει καμια χορηγιουλα, τις βενζινες τουλαχιστον βρε αδερφε..
Το πλαισιο????
Ας πει καποιος τι ισχυει και τι δεν ισχυει απο το πλαισιο.....
ελεγε
" θα γινει προσπαθεια να ξεκινησει η εκδοση ΔΤΤ" σημερα 11 Φεβρουαρίου εχεις ακουσει κατι???
"οχι επαθλα" ευτυχως καποιος τους φωτισε και γινεται το trailride..
"ελαχιστα βαρη αυτοκινητων" τι ποιος που ποτε και γιατι.... μηπως ανακοινωθουν στα μεσα της χρονιας??? και τι επιπτωση θα εχουν???
για να μην μιλησω για τα......... στελεχη......
στη μια εγγυκλιο λεει 4 πρωταθληματικους στην αλλη 6......
αλλα σαμπως κι αυτοι που εχουνε....... 16 πρωταθληματικους τις εχουν παρει???????
Υποτιθεται οτι φετος εγινε μια παλη να πανε τα πραγματα προς το καλυτερο....
Last edited by Φωκίων on Thu Feb 11, 2010 20:28, edited 1 time in total.
- friar
Σε κανέναν δεν λές "δεν τρέχεις"
Γράφεις την έκθεση σου και την δίνεις στον Αλυτάρχη. Τέλος.
Σου έχω δώσει υπόδειγμα, δεν σου έχω δώσει????
Γράφεις την έκθεση σου και την δίνεις στον Αλυτάρχη. Τέλος.
Σου έχω δώσει υπόδειγμα, δεν σου έχω δώσει????
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...