...έτσι είστε όλοι ανυπόμονοι στη μεγαλόνησο;
τι να κατεβάσω βρε κάγκουρα?PanosXJ wrote:...πρέπει να βρώ τρόπο να βγάλω μερικές απο τη μηχανή και μετά να βρώ τρόπο να στις στείλω για να τις ανεβάσεις...(ή κατεβάσεις;)
Πες τα Καγκουροπροεδρε.Τον παρακαλαω τοσο καιρο να βαλει φωτο και μας γραφει.Προτεινω τα μελη του Club μας να γινονται δεκτα μονο με Καγκουροφωτογραφιες...Για να μην ψαχνουμε ποιος ειναι η Μαρια κλπ.antonisxj wrote:που είναι οι φωτό ρε αλήτη?
PanosXJ wrote:...λοιπόν γιατρέ άκου...σκέφτομαι να "ανοίξω" (bore) τη βάση της πεταλούδας και απο 55mm να την πάω στα 62mm...(έχω ήδη ανοίξει παλιότερα το spacer και την τρύπα της εισαγωγής - η πεταλούδα είναι απο 4τράλιτρο)...τι λές;
σωστή η πρόταση.St. Tselios wrote:Πες τα Καγκουροπροεδρε.Τον παρακαλαω τοσο καιρο να βαλει φωτο και μας γραφει.Προτεινω τα μελη του Club μας να γινονται δεκτα μονο με Καγκουροφωτογραφιες...Για να μην ψαχνουμε ποιος ειναι η Μαρια κλπ.antonisxj wrote:που είναι οι φωτό ρε αλήτη?
PanosXJ wrote:...καλή η ιδέα σου γιατρέ!!! Έχω μια πολυ καλή δίπλα στο τζιπάκι μου...