Κάνω εδώ και καιρό πονηρές σκέψεις με αυτό το θέμα....

Κάνω εδώ και καιρό πονηρές σκέψεις με αυτό το θέμα....
Έχω την εντύπωση πως δεν είσαι ο μόνος...cuspid wrote: Κάνω εδώ και καιρό πονηρές σκέψεις με αυτό το θέμα....
να δείς που θα γίνουμε φίλοι εμείς οι δύοcuspid wrote:Κάνω εδώ και καιρό πονηρές σκέψεις με αυτό το θέμα....
Dista wrote:Ανακοινώθηκαν από την ΕΘΕΑ οι αποφάσεις της για το Πλαίσιο των Αγώνων 4Χ4 για το 2010.
Για λεπτομέρειες δείτε εδώ: http://ethea.elpa.gr/?cat_id=20&page_id=1448
Πέτρο, δεν λέει αυτό. Λέει ότι ο οργανωτής μπορεί να κάνει, αν θέλει, για την Open και διαδρομές κλειστές, με προδιαγραφές ασφαλείας όμως και χωρίς δύσκολη πλοήγηση (μη χαθεί κάποιος και σου μπει ανάποδα στη διαδρομή). Δεν αποκλείει δηλαδή τις "άλλες" διαδρομές (οι οποίες θα είναι και οι διαδρομές αυτών των αγώνων απ΄ότι έχω καταλάβει από τους οργανωτές).Pet4x4 wrote: Μάλιστα, μάλιστα........ Να που τελικά δέν πάμε εμείς στην Rally, η Rally ήρθε σε εμάς!Ποιός το περίμενε αυτό?
Open = Παράρτημα J του κανονισμού (σχεδόν) με cage, κράνοι, πυρόσβεση, καθήσματα κτλ. Και σαν να μήν έφτανε αυτό, το RB θα πρέπει να έχει λεπτομερέστατη σχεδίαση σε κάθε τουλίπα με όλες τις λεπτομέρεις διαθέσημες έτσι ώστε να μήν έχει να κάνει καθόλου με πλοήγηση, και αυτό για να αποφευχθεί να έρθουν δύο αυτοκίνητα αντιμέτοπα στην ίδια διαδρομή. Μάλιστα, μάλιστα....
Τώρα εγώ κατάλαβα λάθος, ή το πρωτάθλημα φέτος θα γίνει πρωτάθλημα Rally, με κλειστές διαδρομές?![]()
Πάλι δεν είναι, ακριβώς, έτσι. Αν θέλει ο οργανωτής μπορεί να κάνει και τέτοιου είδους ειδικές (για να βγάλει κάποιες ποινές).Pet4x4 wrote: Υ.Γ. Όσο για την Normal, τί να πώ? Άν γίνει αυτό που λέει η ανακοίνωση, με Regularity τύπου ιστορικού αυτοκινήτου, με Radar, με ενδιάμεσες μετρήσεις κτλ., τότε ποιά η ουσία? Η οδηγική απόλαυση θα έχει πάει περίπατο...Εγώ πάντος αυτό δέν το λέω πρόοδος! Πιό ασφαλές ναί, προοδευτικό σίγουρα όχι
Κρίμα..
Macedonian 5-7 Φεβρουαρίουstavrosd wrote:3ον πότε και ποιος είναι ο πρώτος αγώνας?
Ευχαριστώ