Πφφ, σιγά το βάρος. Αν βάλω και τον friar μέσα στο δικό μου, του ρίχνω στα αυτιάlker wrote:...
total weight is 5900 LB.
Ρε Τσέλιο ... ούτε ζυγαριά να ήσουνα ρε φίλε2681.82 κιλά για την ακρίβεια

Πφφ, σιγά το βάρος. Αν βάλω και τον friar μέσα στο δικό μου, του ρίχνω στα αυτιάlker wrote:...
total weight is 5900 LB.
Ελα κακιες.........ο Σταθης ειναι πανω στην αναπτυξη και θα το ριξει σε μπο'ι'...Nicolas wrote:Πφφ, σιγά το βάρος. Αν βάλω και τον friar μέσα στο δικό μου, του ρίχνω στα αυτιάlker wrote:...
total weight is 5900 LB.
Νικολα θα σε βοηθησω εγω αφου δεν μπορεις να θυμηθεις,Nicolas wrote:Βρε τί μου θυμίζει, τί μου θυμίζει...
βρέ κάγκουρα, το cherokee έβγσινε και σε καρότσα έκδοση.kostas654 wrote:Νικολα θα σε βοηθησω εγω αφου δεν μπορεις να θυμηθεις,Nicolas wrote:Βρε τί μου θυμίζει, τί μου θυμίζει...
σου θυμιζει το παραμυθι που το ασχημοπαπο ηθελε να γινει κυκνος,
αυτο που ποσταρες ειναι οι αποτυχημενες προσπαθειες ενος cherokee Που θελει να γινει wrangler....
antonisxj wrote: μα αυτά τα cherokee πιά... τί είναι?... πολυμορφικά?... τρακόσα χρόνια μπροστά είμαστε ρε γαμώτο.
kostas654 wrote:Νικολα θα σε βοηθησω εγω αφου δεν μπορεις να θυμηθεις,Nicolas wrote:Βρε τί μου θυμίζει, τί μου θυμίζει...
σου θυμιζει το παραμυθι που το ασχημοπαπο ηθελε να γινει κυκνος,
αυτο που ποσταρες ειναι οι αποτυχημενες προσπαθειες ενος cherokee Που θελει να γινει wrangler....