κανονισμοί 2010
Re: κανονισμοί 2010
οπα οπα οπα πατα φρενο.
το πηρες στραβα φρενοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
μην το περνεις προσωπικα οτι αναφερωμαι ΣΕ ΕΣΕΝΑ συγκεκριμενα..
το πηρες στραβα φρενοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
μην το περνεις προσωπικα οτι αναφερωμαι ΣΕ ΕΣΕΝΑ συγκεκριμενα..
- friar
Αγαπητοί εν τροχοίς αδελφοί,
μην αρπάζεστε, χαλαρά, κουβέντα κάνουμε.
πάρτε το λίγο πιό αργά να βρούμε άκρη μα μην αρπάζεστε.
ούτε απειλές έγιναν ούτε αμφισβητήσεις τέθησαν, μόνον απορίες.
Με ηρεμία θα γίνουν όλα
και πρός θεού να αποφεύγετε τις φασολάδες....
μην αρπάζεστε, χαλαρά, κουβέντα κάνουμε.
πάρτε το λίγο πιό αργά να βρούμε άκρη μα μην αρπάζεστε.
ούτε απειλές έγιναν ούτε αμφισβητήσεις τέθησαν, μόνον απορίες.
Με ηρεμία θα γίνουν όλα
και πρός θεού να αποφεύγετε τις φασολάδες....

"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Ξύλο θέλουμε 

-
GENERAL χαίρομαι γιατί επιτέλους βρέθηκε και ένας άνθρωπος που βλέπει την κατάσταση με τους κανονισμούς των αγώνων όπως εγώ και εξηγούμαι.
Διάλεξα να ασχοληθώ με τους αγώνες 4χ4 εν γνώση μου οτι κοστίζουν ακριβά.Συνειδητά συμετέχω σε αγώνες για να κερδίζω και οχι για την πλάκα μου.
Έφτιαξα ένα αυτοκίνητο το οποίο μου κόστισε μια περιουσία προκειμένου να παράσχω την μεγαλύτερη δυνατή προστασία στο τομάρι μου.
Αγόρασα άλλο ένα ,το οποίο μου κόστισε άλλη μια περιουσία για να μου παράσχω την μέγιστη δυνατή ασφάλεια πράγμα που αποδείχτηκε μετά το πρόσφατο ατύχημα που είχα μέσα στο παραλληλοδρόμιο.
Συνεχίζω να εξελίσω το αυτοκίνητο μου εν όψη του 2010 προκειμένου να γίνω πιο ανταγωνιστικός και να νοιώθω ακόμη πιο ασφαλής γιατί εγώ το θέλω και όχι επειδή μου το επιβάλουν κάποιοι κανονισμοί οι οποίοι εδώ που τα λέμε είναι προς την σωστή κατεύθυνση.
Δουλειά δική μου ως αγωνιζόμενος είναι να συμορφώνομαι με τους εκάστοτε κανονισμούς και να αφήσω την επιτροπή- ΕΘΕΑ να αποφασίζει για θέματα που αφορούν κανονισμούς και ασφάλεια.
Αν πάλι δεν συμφωνώ με τυχών αποφάσεις τους ,δική μου θα είναι η απόφαση του να τρέξω η να μη τρέξω η το ποιους αγώνες θα ακολουθήσω. .
Α και σχετικά με καθίσματα και ζώνες συντάσομαι απόλυτα με την άποψη του atlasteam.
Διάλεξα να ασχοληθώ με τους αγώνες 4χ4 εν γνώση μου οτι κοστίζουν ακριβά.Συνειδητά συμετέχω σε αγώνες για να κερδίζω και οχι για την πλάκα μου.
Έφτιαξα ένα αυτοκίνητο το οποίο μου κόστισε μια περιουσία προκειμένου να παράσχω την μεγαλύτερη δυνατή προστασία στο τομάρι μου.
Αγόρασα άλλο ένα ,το οποίο μου κόστισε άλλη μια περιουσία για να μου παράσχω την μέγιστη δυνατή ασφάλεια πράγμα που αποδείχτηκε μετά το πρόσφατο ατύχημα που είχα μέσα στο παραλληλοδρόμιο.
Συνεχίζω να εξελίσω το αυτοκίνητο μου εν όψη του 2010 προκειμένου να γίνω πιο ανταγωνιστικός και να νοιώθω ακόμη πιο ασφαλής γιατί εγώ το θέλω και όχι επειδή μου το επιβάλουν κάποιοι κανονισμοί οι οποίοι εδώ που τα λέμε είναι προς την σωστή κατεύθυνση.
Δουλειά δική μου ως αγωνιζόμενος είναι να συμορφώνομαι με τους εκάστοτε κανονισμούς και να αφήσω την επιτροπή- ΕΘΕΑ να αποφασίζει για θέματα που αφορούν κανονισμούς και ασφάλεια.
Αν πάλι δεν συμφωνώ με τυχών αποφάσεις τους ,δική μου θα είναι η απόφαση του να τρέξω η να μη τρέξω η το ποιους αγώνες θα ακολουθήσω. .
Α και σχετικά με καθίσματα και ζώνες συντάσομαι απόλυτα με την άποψη του atlasteam.
Στέλιο έννοια σου και δεν είσαι ο μόνος με αυτή τη νοοτροπία , αλλά πολλοί που δυστυχώς δεν εκφράζουν γραπτά την γνώμη τους και αν το έκαναν νομίζω ότι δεν θα είχαμε ρίξει τόσο το επίπεδο , ώστε να κινδυνεύουμε να μείνουμε χωρίς αγώνες για το 2010 λόγο απογοήτευσης των οργανωτών .
Ναι συμφωνώ ότι κάθε αλλαγή στους κανονισμούς μας πονά και βάζουμε όλο και βαθύτερα το χέρι στην τσέπη , αλλά τι να κάνουμε την μπίλια στην ρουλέτα την ρίχνει ο dealer όχι ο παίχτης !
Τέλος δεν συμφωνώ με την άποψη ότι για να έχεις αγωνιστικό πρέπει να είσαι εφοπλιστής , μπορείς να τηρείς τους κανόνες του παιχνιδιού όσο ποιο οικονομικά γίνεται και να είσαι και ανταγωνιστικός , σου αρέσει όμως κι εσένα όπως κι εμένα να έχεις το top και να μην ρωτάς πόσο κάνει ! μαγκιά σου και μαγκιά όλων όσων το κάνουν (βάζω και την αφεντιά μου μέσα …γουστάρω υπερπαραγωγή ρε παιδί μου
,αχχαχαα ), δεν είναι όμως πανάκειο !!!

Ναι συμφωνώ ότι κάθε αλλαγή στους κανονισμούς μας πονά και βάζουμε όλο και βαθύτερα το χέρι στην τσέπη , αλλά τι να κάνουμε την μπίλια στην ρουλέτα την ρίχνει ο dealer όχι ο παίχτης !
Τέλος δεν συμφωνώ με την άποψη ότι για να έχεις αγωνιστικό πρέπει να είσαι εφοπλιστής , μπορείς να τηρείς τους κανόνες του παιχνιδιού όσο ποιο οικονομικά γίνεται και να είσαι και ανταγωνιστικός , σου αρέσει όμως κι εσένα όπως κι εμένα να έχεις το top και να μην ρωτάς πόσο κάνει ! μαγκιά σου και μαγκιά όλων όσων το κάνουν (βάζω και την αφεντιά μου μέσα …γουστάρω υπερπαραγωγή ρε παιδί μου

Αλέκο επαναλαμβάνω οτι αυτή στιγμή δεν κρίνουμε τον Σπύρο, εσενα, τον Γιάννη σαν οργανωτές αγώνων. Αυτό εγινε σε άλλα thread που αφορούσαν τους εκάστοτε αγώνες.aapo wrote:Διαβάζω , διαβάζω συνεχώς ολα οσα λέτε και σωστα και λάθος . Οι απόψεις σας χρήσιμες δεν παίζετε ετσι το παιχνίδι. Εκτός απο τα Τεχνικά θέματα που λίγο πολυ είναι ολοκληρωμένα δεν νομιζω η ΕΘ.Ε.Α να κανει μεγάλες τροποποιήσεις ετσι εχω καταλάβει έγώ τουλαχιστον οπως εχει αναφέρει πιο πάνω ο Γιάννης και ο Σπυρος.
Τωρα Σταυρο ολα τα αλλα θέματα οπως μας ανακοινώθηκε οι τελικές αποφάσεις των αγώνων του Πρωταθλήματος η ΕΘ.Ε.Α θα μας ενημερώσει πριν τα χριστούγεννα. στην επιτροπη'
Στην τελευταία συναντηση την Τεταρτη οι οργανωτες ( Αθανασιου , Αθανασουλ'όπουλος , Κατσιμαλής , Δουκέρης , Εκπροσωπος του Πύργου , και εγώ) ενωπιων των Μ.Χαλιβελάκη , Τασσου Αθανασίου , και Θ. Γκουρτσουλη είπαν τις απόψεις τους σχετικά με τους αγώνες του πρωταθλήματος .
Τωρα περιμένουμε τις αποφάασεις τους για το ποσοι αγώνες θα γίνουν , πως θα γίνουν εαν θα υπάρχοτυν μικτοί κλπ κλπ. Καντε λοιπόν λίγη υπομονή.
Open : Πρωταθλημα Normal : Επαθλο Licence απο την Ελπα ετήσια κόστος θα ανακποινωθή
Αυτά μόνον παραβαίνοντας την αρχή οι ανακοινώσεις να γίνουν απο την επιτροπή.
Δουλειά γίνετε μην μας αδικειτε αα
Εδώ κρίνουμε την επιτροπή, και απο όλα αυτά που αναφέρεις και εσύ πιο πάνω προκείπτει ακριβώς αυτό που φωνάζουμε.
Η επιτροπή δεν είχε δουλέψει σωστά, δεν είχε προετοιμαστεί σωστά, δεν είχε κοινή γραμμή και γι'αυτό η συνάντηση ήταν (απο ότι καταλαβαίνω) συνάντηση μεταξύ ΕΘΕΑ και οργανωτών με την επιτροπή απλά σαν παρατηρητή. Ούτε καν προτάσεις για το τί αγώνες και απο ποιους δεν είχατε!
Τουλάχιστον εγώ έχω καταλάβει οτι η επιτροπή θα έπρεπε να λειτουργεί σαν μια ομάδα που θα συγκέντρωνε γνώμες, θα τις επεξεργαζόταν, θα τις τακτοποιούσε και θα τις συμφωνούσε με τα ενδιαφερόμενα μέλη και στη συνέχεια έχοντας μία γραμμή και πρόταση ευ όλης της ύλης θα πήγαινε στην ΕΘΕΑ οπου μαζί με την δική της επιτροπή θα καταλήγανε κάπου. Εχω καταλάβει λάθος??
Αν έχω καταλάβει λάθος τότε όντος είμαι υπερβολικός και άδικος.
Αλλά αν έτσι θα έπρεπε να ήταν τα πράματα τότε λυπάμαι αποτύχατε παταγωδώς σε όλους τους τομείς και σαν επιτροπή δεν σας αδικούμε καθόλου!
Δημητριάδης Σταύρος
Προσωπικά τον προβληματισμό του Φωκίωνα τον βρίσκω σωστό.
Αν θέλουμε να μπεί μία τάξη τότε τα πράγματα θα πρέπει να ξκάθαρα και συμφωνημένα.
Εγώ ελπίζω μετά τις γιορτές να έχω Cage απο τον Νινο και σίγουρα θα το φτιάξω σύμφωνα με τις προδιαγραφές! Αλλά αν τελικά ζητηθεί να είναι αναγνωρισμένο θα τρέχω να το αναγνωρίσω. (Δεν παίρνω ήδη αναγνωρισμένο λόγο χωροταξίας).
Αν απο την άλλη αφεθεί ελέυθερο το θέμα πιστοποίησης τότε θα υπάρξει ένας σχετικός χαμός που πραγματικά δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση των τεχνικών εφόρων.
Εσυ στρατηγέ και Στέλιο μπορεί όπως και εγώ όχι απλά να κάνουμε τα ελάχιστα που απαιτούν οι κανονισμοί αλλά πολύ περισσότερα.
Αλλά όπως διαπίστωσε και ο Atlas η πραγματικότητα είναι άλλη.
Η ελαστικότητα των κανονισμών σε συνδυασμό με την άγνοια και ακόμη χειρότερα την ημιμάθεια μπορεί να δημιουργήσει τραγικές καταστάσεις.
Αυτο οι κανονισμοί θα πρέπει να το διασφαλίσουν!
Αν θέλουμε να μπεί μία τάξη τότε τα πράγματα θα πρέπει να ξκάθαρα και συμφωνημένα.
Εγώ ελπίζω μετά τις γιορτές να έχω Cage απο τον Νινο και σίγουρα θα το φτιάξω σύμφωνα με τις προδιαγραφές! Αλλά αν τελικά ζητηθεί να είναι αναγνωρισμένο θα τρέχω να το αναγνωρίσω. (Δεν παίρνω ήδη αναγνωρισμένο λόγο χωροταξίας).
Αν απο την άλλη αφεθεί ελέυθερο το θέμα πιστοποίησης τότε θα υπάρξει ένας σχετικός χαμός που πραγματικά δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση των τεχνικών εφόρων.
Εσυ στρατηγέ και Στέλιο μπορεί όπως και εγώ όχι απλά να κάνουμε τα ελάχιστα που απαιτούν οι κανονισμοί αλλά πολύ περισσότερα.
Αλλά όπως διαπίστωσε και ο Atlas η πραγματικότητα είναι άλλη.
Η ελαστικότητα των κανονισμών σε συνδυασμό με την άγνοια και ακόμη χειρότερα την ημιμάθεια μπορεί να δημιουργήσει τραγικές καταστάσεις.
Αυτο οι κανονισμοί θα πρέπει να το διασφαλίσουν!
Δημητριάδης Σταύρος
-
Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει λέει η παροιμία.
Ψάχνεται για άλλοθι με χαζοαπορίες και δικαιολογίες ενώ ξέρετε από το 2008 οτι το 2010 θα τρέχετε με κέητζ.
Ποιος σας μίλησε για ομολογκέ; Μήπως είναι και στα ραλύ απαραίτητο το ομολογκέ και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι;
Δεν περιμένει κανείς από εσάς να ανακαλύψετε την Αμερική, πάρτε το χαμπάρι. Απλές λύσεις που υπάρχουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια σας ζητάμε. Φαντάζεστε πως κάποιος που θέλει να τρέξει στους αγώνες (ραλύ, αναβάσεις κλπ) δεν ξέρει τι κέητζ να βάλει και αναλώνεται με αυτό μέχρι να φτάσει ο πρώτος αγώνας; Σε όποιο μαγαζί και να πάτε ξέρει να σας φτιάξει ένα ΝΟΜΙΜΟ για αγώνες κέητζ. Είναι η δουλειά του να ξέρει.
Φωκ μιας και είσαι τεχ. Εφορος, μην παίρνεις θέση σε πράγματα που δεν γνωρίζεις καλά. Δεν είναι παρατήρηση συμβουλή είναι.
Ψάχνεται για άλλοθι με χαζοαπορίες και δικαιολογίες ενώ ξέρετε από το 2008 οτι το 2010 θα τρέχετε με κέητζ.
Ποιος σας μίλησε για ομολογκέ; Μήπως είναι και στα ραλύ απαραίτητο το ομολογκέ και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι;
Δεν περιμένει κανείς από εσάς να ανακαλύψετε την Αμερική, πάρτε το χαμπάρι. Απλές λύσεις που υπάρχουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια σας ζητάμε. Φαντάζεστε πως κάποιος που θέλει να τρέξει στους αγώνες (ραλύ, αναβάσεις κλπ) δεν ξέρει τι κέητζ να βάλει και αναλώνεται με αυτό μέχρι να φτάσει ο πρώτος αγώνας; Σε όποιο μαγαζί και να πάτε ξέρει να σας φτιάξει ένα ΝΟΜΙΜΟ για αγώνες κέητζ. Είναι η δουλειά του να ξέρει.
Φωκ μιας και είσαι τεχ. Εφορος, μην παίρνεις θέση σε πράγματα που δεν γνωρίζεις καλά. Δεν είναι παρατήρηση συμβουλή είναι.
Σταύρο δεν τα λες καλά ……παρά το ότι ο δάσκαλος σου είναι πολύ διαβασμένος .
Εκτός αν θες να δημιουργείς εντυπώσεις στα forum και να φαίνεσαι ο Robin Hood των αγωνιζομένων !!!
Αν θες να κάνεις το κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους και δεν εμπιστεύεσαι αυτά που σου λέει ο Αλέκος ,αγόρασε ένα FIA cage για να τελειώνουμε και άσε τα χωροταξικά σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο που είσαι μόνιμα δεμένος στο bugget , όσο στοιχίζει το κράνος σου κάνει !
Εκτός αν θες να δημιουργείς εντυπώσεις στα forum και να φαίνεσαι ο Robin Hood των αγωνιζομένων !!!
Αν θες να κάνεις το κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους και δεν εμπιστεύεσαι αυτά που σου λέει ο Αλέκος ,αγόρασε ένα FIA cage για να τελειώνουμε και άσε τα χωροταξικά σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο που είσαι μόνιμα δεμένος στο bugget , όσο στοιχίζει το κράνος σου κάνει !
Αγαπητε μου Σπυρο
οταν καποιος ρωτησε ( ο takisp αν δεν κανω λαθος ) επι του θεματος κανεις απο τους λαλιστατους κατα τα αλλα "διαδρομοσυζητητες" δεν του εδωσε μια καθαρη απαντηση... θα μπορουσε καλιστα να εχει ηδη "ξεκαθαρησει"..
Δυστυχως 19/12 ηδη σημερα δεν εχουμε τον τεχνικο ( που με αφορα τουλαχιστον ) κανονισμο. αρα οντως καποιοι δεν θελουν να ζημωσουν... ή........ παραζυμωνουν
το οτι απο το 2008 εχει υποθει αλλα σιγουρα εχουν γινει στο ενδιαμεσο τοσα κοσμογονικά.
Καθε συμβουλη απο εμπειρους και ευγενικους σαν εσενα ανθρωπους ειναι δεκτη με μεγαλη ευχαριστηση.
οταν καποιος ρωτησε ( ο takisp αν δεν κανω λαθος ) επι του θεματος κανεις απο τους λαλιστατους κατα τα αλλα "διαδρομοσυζητητες" δεν του εδωσε μια καθαρη απαντηση... θα μπορουσε καλιστα να εχει ηδη "ξεκαθαρησει"..
LRD90 wrote:Και σ αυτή την ερώτηση πρέπει να περιμένουμε την ΕΘΕΑ.takisp wrote:aapo wrote:Η Open Ναι θελει Cage . Περισσότερα πολυ σύντομα.
ειναι ευκολο να ξερουμε αν το cage πρεπει να ειναι homologated η οχι???
Ελπίζω ότι μέχρι το τέλος του 2009 θα έχει ξεκαθαρίσει το πράγμα.
Δυστυχως 19/12 ηδη σημερα δεν εχουμε τον τεχνικο ( που με αφορα τουλαχιστον ) κανονισμο. αρα οντως καποιοι δεν θελουν να ζημωσουν... ή........ παραζυμωνουν

το οτι απο το 2008 εχει υποθει αλλα σιγουρα εχουν γινει στο ενδιαμεσο τοσα κοσμογονικά.
Καθε συμβουλη απο εμπειρους και ευγενικους σαν εσενα ανθρωπους ειναι δεκτη με μεγαλη ευχαριστηση.