Θα ρωτησω,αν και δυσκολο με την διασταση που ειναι (36'').antonisxj wrote:ρε κάγκουρα ρώτα αν θέλει κανείς εκεί στα μέρη σας τα IROK που πουλάω.
Περιμένεις να τα πουλησεις πρωτα και μετα να πάρεις τα Bogger?
Θα ρωτησω,αν και δυσκολο με την διασταση που ειναι (36'').antonisxj wrote:ρε κάγκουρα ρώτα αν θέλει κανείς εκεί στα μέρη σας τα IROK που πουλάω.
Μιλάς για το δικό σου,το ασφάλτινο.XJ ''The Doctor'' wrote:Μεγαλο και φαρδυ ειναι το περιπτερο σου ( με αντιστοιχα αποτελεσματα σε αγωνες και σε ....αλλα πραγματα εαν ηταν κατι αλλο.....)
Στενο και μεγαλο ειναι το XJ ( με καλυτερα αποτελεσματα παντου!)
Πως αλλιώς λέγετε ενα αυτοκινητο που τα πιο πολλά χιλιομετρα τα κάνει στην άσφαλτο?......Τσιμεντένιο?XJ ''The Doctor'' wrote:Αφαλτινο???????????????????
Αδερφε προεδροκαγκουρα, θα τον ΛΙΑΝΙΣΟΥΜΕ μολις γινει το σουαρε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
St. Tselios wrote:Πως αλλιώς λέγετε ενα αυτοκινητο που τα πιο πολλά χιλιομετρα τα κάνει στην άσφαλτο?......Τσιμεντένιο?XJ ''The Doctor'' wrote:Αφαλτινο???????????????????
Αδερφε προεδροκαγκουρα, θα τον ΛΙΑΝΙΣΟΥΜΕ μολις γινει το σουαρε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πες το ψέματα...XJ ''The Doctor'' wrote:Τεντοπεριπτεροσκεπαστε, μαλλον δεν τα λες καλα, ποιο πολλα ασφαλτινα χλμ κανεις εσυ με το πηγαινε ελα σε αγωνες, κλπ.
Το δικο μου παιρνει εμπρος μονο για ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ αλλιως ειναι αραχτο, οπως και τωρα μεχρι να λασπωσει και παλι
ρε καγκουρόπορδε, αυτό είναι πιό καγκούρικο απο όλους μας.St. Tselios wrote:Μιλάς για το δικό σου,το ασφάλτινο.XJ ''The Doctor'' wrote:Μεγαλο και φαρδυ ειναι το περιπτερο σου ( με αντιστοιχα αποτελεσματα σε αγωνες και σε ....αλλα πραγματα εαν ηταν κατι αλλο.....)
Στενο και μεγαλο ειναι το XJ ( με καλυτερα αποτελεσματα παντου!)
![]()
Για κοίτα ενα μάχιμο XJ τι φάρδος έχει?
Αρχικάγκουρα,πληροφοριες μου λενε πως αυτο το XJ ειναι στην Καστορια...antonisxj wrote:[ρε καγκουρόπορδε, αυτό είναι πιό καγκούρικο απο όλους μας.
cherokee xj με άξονες unimog (φαρδιούς με κατεπιλογήν μπλοκέ) και αλυσίδα για το stop της ανάρτησης. που το βρήκες αυτό?
έ ρε κάγκουρες που υπάρχουν κρυμμένοι γύρω μας.
St. Tselios wrote: ...
Αρχικάγκουρα,πληροφοριες μου λενε πως αυτο το XJ ειναι στην Καστορια...