Καγκουρο video & φωτο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: Καγκουρο video & φωτο

Post by antonisxj »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΜΕΖΟΝΕΤΑ?????????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ωραίο κιαυτό!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

Διαμερισματα και μεζονετες ειναι τα Blazer, περιπτερα ειναι τα τεντοσκεπαστα, Datsun ειναι τα Nissan. Τελεια.Τα XJ ειναι JEEP!!!! :mrgreen:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
aggas

Post by aggas »

XJ ''The Doctor'' wrote:Διαμερισματα και μεζονετες ειναι τα Blazer, περιπτερα ειναι τα τεντοσκεπαστα, Datsun ειναι τα Nissan. Τελεια.Τα XJ ειναι JEEP!!!! :mrgreen:
Ρε παλιοκάγκουρα.....είχα σκοπό να πάρω πίσω 'οτιείπα γιατί το απόγευμα μου ήρθε καινούργιο σι-ντι, αλλά θα τα ακούσεις τώρα :twisted: :twisted:

Λοιπόν.........έχω ταξιδέψει σε Τυνησία, Μαρόκο, Αίγυπτο και Σαουδική Αραβία. Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί σε αυτές τις χώρες το 90% των τζίπ που κυκλοφορεί είναι Γιαπωνέζικα και Εγγλέζικα και το υπόλοιπο 10% είναι όλα τα άλλα;Εεεεεεε;Μήπως είναι θέμα αντοχής στο χρόνο και αποδεδειγμένης αξιοπιστίας;εεεεεεεε;..........Λέω τώρα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
XJ ''The Doctor''

[quote="aggas"][

Ρε παλιοκάγκουρα.....είχα σκοπό να πάρω πίσω 'οτιείπα γιατί το απόγευμα μου ήρθε καινούργιο σι-ντι, αλλά θα τα ακούσεις τώρα :twisted: :twisted:

quote]

Γι'αυτο το προηγουμενο δεν ''επαιζε'', το εβαζες σε cd player? DVD ειναι ρεεεεεεεεεεεεε :mrgreen:
Last edited by XJ ''The Doctor'' on Fri Dec 04, 2009 23:49, edited 1 time in total.
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
XJ ''The Doctor''

aggas wrote:[Λοιπόν.........έχω ταξιδέψει σε Τυνησία, Μαρόκο, Αίγυπτο και Σαουδική Αραβία. Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί σε αυτές τις χώρες το 90% των τζίπ που κυκλοφορεί είναι Γιαπωνέζικα και Εγγλέζικα και το υπόλοιπο 10% είναι όλα τα άλλα;Εεεεεεε;Μήπως είναι θέμα αντοχής στο χρόνο και αποδεδειγμένης αξιοπιστίας;εεεεεεεε;..........Λέω τώρα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Εαν ειχες μυαλο θα απαντουσες και μονος σου στην ερωτηση: Γιατι εχουν φθηνοτερα ανταλλακτικα :mrgreen:
Εαν ομως ειχες μυαλο δεν θα οδηγουσες γιαπωνεζικο για offroad :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
aggas

Post by aggas »

XJ ''The Doctor'' wrote:
aggas wrote:[Λοιπόν.........έχω ταξιδέψει σε Τυνησία, Μαρόκο, Αίγυπτο και Σαουδική Αραβία. Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί σε αυτές τις χώρες το 90% των τζίπ που κυκλοφορεί είναι Γιαπωνέζικα και Εγγλέζικα και το υπόλοιπο 10% είναι όλα τα άλλα;Εεεεεεε;Μήπως είναι θέμα αντοχής στο χρόνο και αποδεδειγμένης αξιοπιστίας;εεεεεεεε;..........Λέω τώρα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Εαν ειχες μυαλο θα απαντουσες και μονος σου στην ερωτηση: Γιατι εχουν φθηνοτερα ανταλλακτικα :mrgreen:
Εαν ομως ειχες μυαλο δεν θα οδηγουσες γιαπωνεζικο για offroad :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tόσο κάγκουρας είσαι και τόσα ξέρεις............. :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
johny4x4

Post by johny4x4 »

Ο φίλος σας ο Κάγκουρας απο το Ναύπλιο!!!
Θαυμάστε τον!
Image
Image
Image
Image
kostas654

Post by kostas654 »

στην τελευταια μην με βλεπεται ετσι,εχω πιει περιπου 1 λιτρο ρακομελα!
Κώστας Γκιαούρης
lker

Post by lker »

:lol: :lol: :lol: Ρε κάγκουρα στην πρώτη έχεζες όρθιος ? Πολύ σφίξιμο ρε παιδάκι μου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Η ρακομελούσα πάντως σου χαρίζει την τρίτη συμμετοχή για το Next Top Kagkouras :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
johny4x4

Post by johny4x4 »

lker wrote::lol: :lol: :lol: Ρε κάγκουρα στην πρώτη έχεζες όρθιος ? Πολύ σφίξιμο ρε παιδάκι μου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Η ρακομελούσα πάντως σου χαρίζει την τρίτη συμμετοχή για το Next Top Kagkouras :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Και αντί για σκύπτρο κράταγε εξάτμιση :lol: :lol:
Image
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”