ΜΕΖΟΝΕΤΑ?????????

ωραίο κιαυτό!!!!!!

Ρε παλιοκάγκουρα.....είχα σκοπό να πάρω πίσω 'οτιείπα γιατί το απόγευμα μου ήρθε καινούργιο σι-ντι, αλλά θα τα ακούσεις τώραXJ ''The Doctor'' wrote:Διαμερισματα και μεζονετες ειναι τα Blazer, περιπτερα ειναι τα τεντοσκεπαστα, Datsun ειναι τα Nissan. Τελεια.Τα XJ ειναι JEEP!!!!
aggas wrote:[Λοιπόν.........έχω ταξιδέψει σε Τυνησία, Μαρόκο, Αίγυπτο και Σαουδική Αραβία. Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί σε αυτές τις χώρες το 90% των τζίπ που κυκλοφορεί είναι Γιαπωνέζικα και Εγγλέζικα και το υπόλοιπο 10% είναι όλα τα άλλα;Εεεεεεε;Μήπως είναι θέμα αντοχής στο χρόνο και αποδεδειγμένης αξιοπιστίας;εεεεεεεε;..........Λέω τώρα![]()
![]()
![]()
![]()
Tόσο κάγκουρας είσαι και τόσα ξέρεις.............XJ ''The Doctor'' wrote:aggas wrote:[Λοιπόν.........έχω ταξιδέψει σε Τυνησία, Μαρόκο, Αίγυπτο και Σαουδική Αραβία. Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί σε αυτές τις χώρες το 90% των τζίπ που κυκλοφορεί είναι Γιαπωνέζικα και Εγγλέζικα και το υπόλοιπο 10% είναι όλα τα άλλα;Εεεεεεε;Μήπως είναι θέμα αντοχής στο χρόνο και αποδεδειγμένης αξιοπιστίας;εεεεεεεε;..........Λέω τώρα![]()
![]()
![]()
![]()
Εαν ειχες μυαλο θα απαντουσες και μονος σου στην ερωτηση: Γιατι εχουν φθηνοτερα ανταλλακτικα![]()
Εαν ομως ειχες μυαλο δεν θα οδηγουσες γιαπωνεζικο για offroad![]()
![]()
![]()
![]()
lker wrote:![]()
![]()
Ρε κάγκουρα στην πρώτη έχεζες όρθιος ? Πολύ σφίξιμο ρε παιδάκι μου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η ρακομελούσα πάντως σου χαρίζει την τρίτη συμμετοχή για το Next Top Kagkouras![]()
![]()
![]()
![]()