Παιδιά νομίζω οτι όλοι πρέπει να χαλαρώσουμε γιατί έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε σε επικίνδυνα μονοπάτια.
Η στάση πολλών ουτε καλό στο χώρο κάνει αλλά ουτε και εποικοδομητική συζήτηση αποτελεί

.
Όταν αρχίζουμε να κατηγορούμε, να προσβάλλουμε και να ειρωνευόμαστε και δίκιο να έχουμε το χάνουμε, και ουσία δε μένει

!
Άποψή μου για τα "παρατράγουδα"?
1ον. Για το θέμα του χορηγού το παρασκήνιο δεν πρεπει είναι τίποτα τρελό.
Απλά αθετήθηκε μια προφορική προφανώς συμφωνία και δεν βγαίναν τα κουκιά! Σο σιμπλε
Ο Δημος, η κοινότητα ο Μιτσος ή οποίος τέλος πάντων έκανε πίσω απο κάτι που δεν ήθελε!
Αν έγιναν λάθη στις συνεννοήσεις είναι δευτερεύον και φαντάζομαι οτι αυτοί που έπρεπε έμαθαν αυτο που έπρεπε

.-
2ον. Εάν κολύσω πουθενά θα δέσω τους ιμάντες μου και θα περιμένω κάποιον να με βοηθήσει.
Δεν θα το απαιτήσω ουτε καν απο τον ουραγό αφού δεν βρίσκεται εκει για αυτό!
Αν τώρα κάποιος σταματήσει να με βοηθήσει, θα προσπαθήσω να κάνουμε τον απεγκλωβισμό, συγνώμη ανάσυρση του οχήματος με τρόπο που δεν θα κόβει την κυκλοφορία. Αν δεν γίνεται αλλιώς ,θα κάτσουν όλοι να περιμένουν ή ας βρούν άλλο τρόπο να περάσουν(για ένα λογικό χρόνο ε?), σαν να είχα κολύσει στη μέση μιας λασπολακούβας και δεν είχε αλλο πέρασμα, τι να κάνουμε(το έχω πάθει ουκ ολίγες φορές

). Και μάλιστα τώρα πια με την ηλεκτρονική παρακολούθηση μπορεί σχετικά εύκολα η οργάνωση να αφαιρέσει χρόνο αν το θεωρήσει δίκαιο

.
Έτσι τα βλέπω τα πράγματα και τα περι μαγκιάς ή βλακίας είναι για να λέμε

.-
3ον Το θέμα του κολύματος στο ποτάμι θεωρώ οτι είναι μια κλασσική περίπτωση παρεξήγησης που απλά αντι να επιλύεται περιπλέκεται ακόμη περισσότερο

.
Ξεκίνησε σαν ένα παράπονο/κριτική για κακη συνεννόηση και εξυπηρέτηση με την οργάνωση που είχε τις σωστές αλλά και τις λάθος πτυχές του, και αντί να λήξει εκεί και να μείνουν αυτά που πρέπει και να μάθουν όσοι πρέπει αυτά που πρέπει, ξεκίνησε ένα άλλο θέμα το 4ον...
Το 4ον και ίσως σημαντικότερο ξεκίνησε μία εκατέρωθεν προσπάθεια να αμαυρωθούν οι προθέσεις και να αποδειχθεί δόλος. Σκοτεινό και επικίνδυνο μονοπάτι

!
Μην το συνεχίσετε!
Προσωπικά πιστεύω οτι καμία πλευρά δεν παρατύπησε εσκεμμένα, ας το αφήσουμε εκεί και ας πάρουμε όλοι τα μαθήματά μας.
Ο 24ωρος όπως και άλλοι αγώνες είναι εμπειρίες ζωής

!
Είναι οι ευχάριστες αναμνήσεις μας απο τις μακακίες που κάναμε

!
Είναι ιστορίες για τα παιδιά μας

!
Ειναι η διασκέδαση μας

!
Μη τα ξεχνάμε αυτα