24 Ώρες 4Χ4 2009

mitsos

Re: 24 Ώρες 4Χ4 2009

Post by mitsos »

Ιχνηλάτης wrote: Το τέλος της ειδικής είναι τέλος ειδικής και όχι ΣΕΧ.
................

Και μία απλή ερώτηση από εμάς: πώς κάνατε 230 και βάλε χιλιόμετρα χωρίς να βάλετε καύσιμα, αφού χάσατε το ΣΕΧ στο Πύλι; Οι περισσότεροι με Vitara διαμαρτύρονται ότι δεν κάνουν περισσότερα από 200 χιλιόμετρα με ένα τεπόζιτο.

Και άλλη μία απλή ερώτηση: πώς βρήκατε τη διαδρομή στο Αγκάλι, 40 ολόκληρα χιλιόμετρα μακριά απο εκεί που είχατε χαθεί, στο τέλος της SS6; Το ότι δεν ακολουθήσατε τη διαδρομή δεν ήταν αρκετό για να καταλάβετε ότι είστε εκτός αγώνα; Πιστεύατε ότι δε θα το δείξει το itrack;
Μπορουμε πολυ ευκολα να απαντησουμε σε ολες τι παραπανω ερωτησεις σας, γιατι εχω την εντυπωση οτι υπονοειται κατι....

1)Το GV 2.5 εχει ντεποζιτο 65 λιτρων.
Κινουμασταν απο το τελος της SS1 πισωκινητοι λογο προβλημα στην 4κινηση, οποτε κ η καταναλωση μας ηταν τετοια που να μας επιτρεπει αναλογη αυτονομια. To γνωριζαμε καλα αυτο καθ'οτι εχουμε τρεξει αλλον εναν αγωνα πισωκινητοι με το ιδιο προβλημα.

2) Δεν γνωριζω που ειναι το Αγκαλι κ γι αυτο δεν μπορω να σας απαντησω.
Μπορω ομως να σας πω οτι δεν καταφεραμε να ακολουθησουμε τις οδηγιες του ανθρωπου που μας εστελναν απο το τελος της SS6 σχεδον 7χλμ διαδρομη (αντι liaison7) κ καλυψαμε εν αγνοια μας τις 15 πρωτες τουλιπες της liaison 8, εχοντας δει κ ακολουθοντας προπορευομενο οχημα, το οποιο μας ενημερωσε κ για το που ειμαστε.....
Φυσικα αυτα δεν ηταν 40+ χλμ αλλα μολις τα μισα, απο τα οποια μερικα τα ειχαμε σωστα καλυψει, οντως κατα το ημισυ χαμενοι....

3) Γνωριζαμε οτι αυτο θα επιφερει ποινες, σας το ειπαμε απο την αρχη εξ'αλλου, αλλα δεν γνωριζαμε -λαθος μας- για την ποινη του αποκλεισμου. Δεν χρειαζεται να ξερουμε για το i-track την στιγμη που εχουμε παρακαμψει ενα ολοκληρο ΣΕΧ!!!!

4) Στην τελευταια τουλιπα καθε ειδικης το RB ελεγε "Σταθμος Ελεγχου Χρονου". Αν λοιπον δεν λεγεται ΣΕΧ οπως μας προειπατε, δεν μπορω να το γνωριζω.

Εχουμε κι εμεις ομως μια ερωτηση: Ειμασταν το μονο οχημα που παρελειψε να περασει απο ΣΕΧ??
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

StruppiTeam wrote:Αχ ρε Φριαρ.... εγώ είμαι νέος εδώ και στο φόρουμ και στους 4Χ4 αγώνες.
Οπότε εφόσον είμαι νέος, ειλικρινά δεν ξέρω ούτε καν με ποιον μιλάω αυτή τη στιγμή.
Εσύ μπορεί να είσαι εδώ 1 χρόνο, 5 χρόνια (δεν γνωρίζω) και εγώ είμαι μόνο μία μέρα
σε αυτό το φόρουμ. Πολλοί άλλοι άνθρωποι να σε ξέρουν εδώ μέσα.... όμως εγώ ο καημένος
που είμαι μόλις μία ημέρα μέλος σε αυτό το φόρουμ.... πως να σε ξέρω?

Μου γράφεις ότι κάτι μου είπες το Σαββατο το πρωί..... εφόσον δεν γνωρίζω με ποιό άτομο
μιλάω τώρα.... πως να γνωρίζω ποιός είσαι αυτός που μου είπε κάτι το Σαββατο το πρωί?

Συγνώμη αλλα σε παρακαλώ θυμισέ μου.
Ο πιο βαρύς και "βαρύς" άνθρωπος που είδες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Φωκίων wrote:Image

ευκολο το ποιος ε????? :D :D

Καλά ρε τί διάβολο κοιτάνε και οι δύο με αυτό το ύφος :?: :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol:

Παρατηρείστε τον Γιάννη που σκύβει για να δει μπροστά από τον friar :lol: :lol: :lol: :lol:
Ιχνηλάτης

Post by Ιχνηλάτης »

mitsos wrote:1)Το GV 2.5 εχει ντεποζιτο 65 λιτρων.
Κινουμασταν απο το τελος της SS1 πισωκινητοι λογο προβλημα στην 4κινηση, οποτε κ η καταναλωση μας ηταν τετοια που να μας επιτρεπει αναλογη αυτονομια. To γνωριζαμε καλα αυτο καθ'οτι εχουμε τρεξει αλλον εναν αγωνα πισωκινητοι με το ιδιο προβλημα.
Πισωκίνητος σημαίνει περισσότερο σπινάρισμα, άρα μεγαλύτερη κατανάλωση.
2) Δεν γνωριζω που ειναι το Αγκαλι κ γι αυτο δεν μπορω να σας απαντησω.
Μπορω ομως να σας πω οτι δεν καταφεραμε να ακολουθησουμε τις οδηγιες του ανθρωπου που μας εστελναν απο το τελος της SS6 σχεδον 7χλμ διαδρομη (αντι liaison7) κ καλυψαμε εν αγνοια μας τις 15 πρωτες τουλιπες της liaison 8, εχοντας δει κ ακολουθοντας προπορευομενο οχημα, το οποιο μας ενημερωσε κ για το που ειμαστε.....
Φυσικα αυτα δεν ηταν 40+ χλμ αλλα μολις τα μισα, απο τα οποια μερικα τα ειχαμε σωστα καλυψει, οντως κατα το ημισυ χαμενοι....
Μπορείτε να μας πείτε τον αριθμό του προπορευόμενου οχήματος; Απλά γιατί έχει "κλέψει" και αυτός τα ίδια χιλιόμετρα, πηδόντας κάποια 40 χιλιόμετρα της διαδρομής. Κάποιος που περνούσε εμπρός απο εσάς, σας έδωσε το στίγμα μίας επόμενης τουλίπας και πήγατε εκεί. Καλώς. Αλλά, δυστυχώς, το σύστημα κατέγραψε τί κάνατε, το οποίο δε συνάδει με το ευ αγωνίζεσθε σε καμία διάσταση.
Εχουμε κι εμεις ομως μια ερωτηση: Ειμασταν το μονο οχημα που παρελειψε να περασει απο ΣΕΧ??
Aπό όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε είσαστε το μοναδικό που το έκανε. Το σύστημα των αποτελεσμάτων δεν δέχεται μία ειδική, αν δεν έχεις περάσει απο όλα τα προηγούμενα σημεία!
mitsos

Post by mitsos »

Ιχνηλάτης wrote: Πισωκίνητος σημαίνει περισσότερο σπινάρισμα, άρα μεγαλύτερη κατανάλωση.
Κυριε Αθανασιου, επιτρεψτε μου να ξερω ποτε το οχημα μου καιει περισσοτερο κ ποτε λιγοτερο.
Κανενα αυτοκινητο δεν καιει περισσοτερο οταν κινηται πισωκινητο με μακρια σε σχεση με 4κινηση μακρια η ακομα 4κινηση κοντα. Επειδη λοιπον απο την πρωτη στιγμη ημουνα με απλη πισω κινηση λογο προβληματος ειχα την μεγιστη δυνατη αυτονομια, κ καταναλωση καπου στα 20Lt/100.
Ευχαριστω.
Μπορείτε να μας πείτε τον αριθμό του προπορευόμενου οχήματος; Απλά γιατί έχει "κλέψει" και αυτός τα ίδια χιλιόμετρα, πηδόντας κάποια 40 χιλιόμετρα της διαδρομής. Κάποιος που περνούσε εμπρός απο εσάς, σας έδωσε το στίγμα μίας επόμενης τουλίπας και πήγατε εκεί. Καλώς. Αλλά, δυστυχώς, το σύστημα κατέγραψε τί κάνατε, το οποίο δε συνάδει με το ευ αγωνίζεσθε σε καμία διάσταση.
Σας ειπα τι εγινε, θα το ξαναπω ποιο καθαρα.
Στο τελος της SS6 βρηκαμε εναν ανθρωπο που μας εδωσε καποιες οδηγιες να συνεχισουμε.
Κινηθηκαμε σε ασφαλτο κ φτασαμε σε εναν χωματοδρομο. Καταλαβαμε οτι χαθηκαμε.
Αφου ψαξαμε λιγο για την σωστη διαδρομη, ειδαμε ενα αυτοκινητο να στριβει κ να μπαινει στο χωμα.
Το ακολουθησαμε νομιζοντας εκεινη την ωρα οτι κινουμαστε σωστα στις οδηγιες που μας εδωσε ο ανθρωπος σας.
Σε καποια φαση το οχημα αυτο μαλλον διαπιστωσε οτι χαθηκε κ γυρισε πισω να ξαναμετρησει.
Τοτε τον ρωτησαμε "που ειμαστε" κ μας ειπε τουλιπα 15 liaison 8, απο οπου κ συνεχισαμε. Μας ξαναπροσπερασε αργοτερα.....
Τον αριθμο του οχηματος δεν τον κρατησαμε, συγνωμη.
Πιστευω ομως οτι το itrack μπορει να δειξει ποιο οχημα ηταν αυτο.
Δεν "πηδηξαμε" 40 χιλιομετρα, μετα βιας ειναι τα μισα, απο τα οποια πολλα καλυψαμε ακολουθωντας το προπορευομενο οχημα.
Δεν ηταν σωστο, το γνωριζαμε, αλλα εκεινη την ωρα οντως χαμενοι δεν μπορουσαμε να κανουμε κατι....

Να σας ρωτησω λοιπον το εξης, αν σας ειχαμε παρει τηλεφωνο να σας ενημερωσουμε οτι δεν μπορουμε να βρουμε το ΣΕΧ, θα μας αποκλειατε απο τον αγωνα, η θα μας δινατε οδηγιες να το παρακαμψουμε κ να συνεχισουμε την διαδρομη?
friar

Post by friar »

Nicolas wrote:
Φωκίων wrote:Image

ευκολο το ποιος ε????? :D :D

Καλά ρε τί διάβολο κοιτάνε και οι δύο με αυτό το ύφος :?: :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol:

Παρατηρείστε τον Γιάννη που σκύβει για να δει μπροστά από τον friar :lol: :lol: :lol: :lol:
Εγώ κοιτάζω ένα αυτοκίνητο.
Ο Γιάννης προσπαθεί να το δεί.
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
friar

Post by friar »

mitsos λήξτε το θέμα, μου χαλάτε το δικό μου θέμα.
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
StruppiTeam

Post by StruppiTeam »

friar wrote:
StruppiTeam wrote:και στο Πασαλιμάνι σου είπα κάτι το Σάββατο το πρωϊ
και το ξέχασες φαίνεται
Αχ ρε Φριαρ.... εγώ είμαι νέος εδώ και στο φόρουμ και στους 4Χ4 αγώνες.
Οπότε εφόσον είμαι νέος, ειλικρινά δεν ξέρω ούτε καν με ποιον μιλάω αυτή τη στιγμή.
Εσύ μπορεί να είσαι εδώ 1 χρόνο, 5 χρόνια (δεν γνωρίζω) και εγώ είμαι μόνο μία μέρα
σε αυτό το φόρουμ. Πολλοί άλλοι άνθρωποι να σε ξέρουν εδώ μέσα.... όμως εγώ ο καημένος
που είμαι μόλις μία ημέρα μέλος σε αυτό το φόρουμ.... πως να σε ξέρω?

Μου γράφεις ότι κάτι μου είπες το Σαββατο το πρωί..... εφόσον δεν γνωρίζω με ποιό άτομο
μιλάω τώρα.... πως να γνωρίζω ποιός είσαι αυτός που μου είπε κάτι το Σαββατο το πρωί?

Συγνώμη αλλα σε παρακαλώ θυμισέ μου.

Δεν ξέρω αν θα κερδίσω τον σεβασμό σου, αλλά την ευγένεια σου την απαιτώ.

Στάθης Μανιάτης
Έπικεφαλής Τεχνικός Έφορος 24 Ώρες 4Χ4

και οικοδεσπότης σε αυτό το forum
Στάθη και την ευγένεια μου έχεις αλλά σε πληροφορώ οτί έχεις και τον σεβασμό εξίσου.
Δέν χρειάζεται να αποδείξω τίποτα πέραν του ότι μετά τον τεχνικό έλενχο την περασμένη
Τετάρτη και μετά την ανάρμοστη συμπεριφορά μου προς εσένα αλλά και την διοργάνωση
λόγω του ότι παρεκτράπει, πήρα ΆΜΕΣΑ τηλέφωνο και ζήτησα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ
ΣΥΓΝΩΜΗ από τον Γιάννη Αθανασίου αλλά το συγνώμη μου ήταν εξίσου και προς εσένα.

Όσο για το Σάββατο το πρωί εάν θυμάσε καλά... και επειδή ΔΕΝ γνωρίζω εάν ο Γιάννης
μετέφερε την συγνώμη μου.... είχα το θάρρος για ΑΚΟΜΗ μία φορά να την επαναλάβω την
συγνώμη μου και μπροστά σου.

Οπότε.... θέλω να πιστεύω ότι δεν έχεις καμία αμφιβολία περί του εαν έχω τον σεβασμό
και την ευγένεια απέναντι στο πρόσωπό σου.

Παρ'όλα αυτά όμως επέτρεψέ μου να εκφράζω την γνώμη μου ως ελεύθερος πολίτης και να έχω
τις αντιρήσεις μου σε θέματα που έχω αμφιβολίες. Καθώς επέτρεψέ μου να έχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ
ΑΠΟΡΙΕΣ καθ'ότι είμαι άνθρωπος τις ευκρίνειας και όπου ΔΕΝ υπάρχει ευκρίνεια υπάρχει η απορία μου.

Γιάννης Τζιώτης
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

friar wrote:mitsos λήξτε το θέμα, μου χαλάτε το δικό μου θέμα.

Αν οι συνάδελφοι έχουν ενστάσεις και απορίες καλά κάνουν και ρωτάνε.
Όσο η κουβέντα παραμένει σε ήπιους τόνους, γιατί όχι?
Βέβαια καλό θα ήταν να δίνουμε λίγο χρόνο να ηρεμήσουν τα πράγματα και να ξεκουραστούμε όλοι,
και πάλι εδλω τα λέμε.

Στάθη...
Ας τους να τσακώνονται :!: :!: :lol: :lol: :lol:
Κοίτα ρε τις αναγνώσεις :!: :!: :lol: :lol: :lol:
Θα βγάλουμε λεφτά :!: :!: :lol: :lol: :lol:
(Άσχετο αστείο σχόλιο, τυπικού διαχειριστή μη κερδοσκοπικού forum :lol: :lol: :lol:
,ουδεμία ειρωνία προς κανέναν)
StruppiTeam

Post by StruppiTeam »

Ιχνηλάτης wrote:
Aggelos wrote:StruppiTeam, τελικα ειμαστε μεγαλοι
σπασαρχιδες εμεις οι "Εγγλεζοι" απ' οτι φαινεται...

:roll:

:lol:

περιμενουμε εναγωνιως λοιπον
΄

Έχουμε αποθημένα που έχουμε με τα LR, τώρα να δείτε τί θα πάθετε...

:D :D :D Ναι.... αλλά έχω την εντύπωση ότι έχεις τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ με τα Land Roverakia :D :D :D

Αφού ΟΛΟΙ μας το ξέρουμε και περισσότερο εσείς ότι το 24 Ώρες ΕΙΝΑΙ και ΠΡΕΠΕΙ να καθιερωθι ως Πανευρωπαϊκός Αγώνας.
ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!! :D :D :D
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”