θα ηθελα να μας δωσει καποιος που τα εχει δει πληροφοριες
http://www.megamodo.com/200821132-maran ... -4x4-lion/
maragoni lion τα ξερει καποιος !!!
Re: maragoni lion τα ξερει καποιος !!!
Τα marangoni ειναι μια μαρκα αναγομωσης απο τις διαφορες που εχει η Ιταλια!!Δεν ξερω κατι συγκεκριμμενο για αυτο το μοντελο!!!
Στη διαφημηση που παραθετεις λεει πως ειναι ομολογκε για ταχυτητες 160-180Km/h!!!!Πολυ θα ηθελα να δω πως μπαινεις σε μια στροφη με αυτα τα χιλιομετρα με αυτα τα λαστιχα!!!!Κατσε να ψαξω λιγο στα ιταλικα φορουμ και θα σου πω εντυπωσεις απο τους πιθηκους......ε με συγχωρεις τους Ιταλους!!!
Στη διαφημηση που παραθετεις λεει πως ειναι ομολογκε για ταχυτητες 160-180Km/h!!!!Πολυ θα ηθελα να δω πως μπαινεις σε μια στροφη με αυτα τα χιλιομετρα με αυτα τα λαστιχα!!!!Κατσε να ψαξω λιγο στα ιταλικα φορουμ και θα σου πω εντυπωσεις απο τους πιθηκους......ε με συγχωρεις τους Ιταλους!!!
"With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high..." Ayrton Senna
Τα 'χω πάρει εγώ για το δικό μου μετά απο σύσταση του λαστιχά μου.
Είναι οντως Ιταλική αναγόμωση, είναι απο τις καλές αναγωμόσεις και στο θέμα βάρος πρέπει να βρίσκονται κάπου στη μέση αναφορικά με άλλες αναγομώσεις.
Δυστυχώς δεν τα χω περπατήσει ακόμα για να σου πώ εντυπώσεις.
Α, και η τιμή τους ήταν αρκετά λογική για το 265/75/16.
Είναι οντως Ιταλική αναγόμωση, είναι απο τις καλές αναγωμόσεις και στο θέμα βάρος πρέπει να βρίσκονται κάπου στη μέση αναφορικά με άλλες αναγομώσεις.
Δυστυχώς δεν τα χω περπατήσει ακόμα για να σου πώ εντυπώσεις.
Α, και η τιμή τους ήταν αρκετά λογική για το 265/75/16.
SJ 413 LWB "Agriκολας"
αν σου ειναι ευκολο πες μου σε τι υψος ειναι ζανταρισμενα, και το φαρδος τους, ειναι αυτα που ψαχνωgv1600 wrote:Α, και η τιμή τους ήταν αρκετά λογική για το 265/75/16.

σε ευχαριστω εκ των προτερων

Υψος έχουν 82 πόντους + κάτι ψιλά ακόμα...... και το φάρδος δεν θυμαμαι να σου πω με σιγουρια καθώς δεν τα χω και κοντά μου για να σου μετρήσω.
Απο ότι θυμάμαι όμως είναι Οκ, καθότι και γω μολις τα είχα παρει τα 'χα τσεκάρει για να δω αν ηταν αυτο που περίμενα.
Απο ότι θυμάμαι όμως είναι Οκ, καθότι και γω μολις τα είχα παρει τα 'χα τσεκάρει για να δω αν ηταν αυτο που περίμενα.

SJ 413 LWB "Agriκολας"
εισαι μεγαλος !!!!! ευχαριστω