24 Ώρες 4Χ4 2009

LIAKO

Re: 24 Ώρες 4Χ4 2009

Post by LIAKO »

Kαλησπερα και απο μενα! Ειμαι ο Γιωργος και ειμαι ο οδηγος του 227.

Φιλε Γιωργο ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει σε αυτο τον χορο να γραψω υποχρεωτηκα οτι ετρεξα εναν φανταστικο αγωνα...?
Χαλαω το ομορφο κλιμα?
Οτι εγραφε η Δημητρα ηταν με την συγκαταθεση μου αρα με εκφραζανε απολυτα!!!
Λειτουργουμε σαν ενα...!!!!!!!!!!!
Τωρα κατα ποσο η Δημητρα ειναι ασχετη... να σου θυμησω οτι σου εδειξε πως να δεσεις τον αξονα σου για να μην χασεις το ελατηριο μεχρι να φτασεις στο plaza και οτι τα tire-up στα εδωσα εγω... (για να δεις ποσο ασχετοι και ανοργανωτοι ημασταν )
Να σου θημησω και την παρομοια ιστορια με το niva στην Παρνηθα παλι πνηξιμο στους -2 στα χιονια... παραπονεθηκε σε κανεναν τοτε? αν δεν θυμασαι πορε τηλ τον Μαριο να σου θυμισει...
Ασε που τιμαει το παντελονι που φοραει σε σχεση με αλλους που φορανε φουστες!!!!!!
Μου κανει εντυπωση αυτα που εγραψες παραπανω... ξερεις και μενα και την Δημητρα.
Εχω μαθει τα τελειταια 35 χρονια να μην γλυφω να μην ειμαι διπλοπροσωπος και φερεφωνο κανενος!!!!!
Δεν θα αλλαξω τις αρχες μου για τιποτα και κανεναν!!!!
Καπου διαβασα και για το ηθος μας.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ!!!

Και αφου θες να το ακουσεις και απο μενα... "απο τους τεσσερις αγωνες που εχω τρεξει ειναι μακραν ο χειροτερος"

Συγχαρητηρια σε ολους τους αγωνιζομενους και ενα μεγαλο ευχαριστο σε οσους μας βοηθησαν!

Γιωργος Λιακοπουλος
apnea

Post by apnea »

Φίλε Γιώργο και Δήμητρα, εγώ δεν μιλάω ποτέ με υβριστικά πμ όπως μόλις κάνατε, ότι έχω να πω το λέω δημόσια.

Εγώ ξέρω ότι όταν βοηθάς το κάνεις με την καρδιά σου, χωρίς ειρωνικά σχόλια. Αυτά είναι τα παντελόνια που τιμάτε; Ται ραπ είχαν και οι φίλοι μου, απλά έτυχε να είσαι εσύ διπλα και να μου δώσεις. Είπα ήδη ευχαριστώ για αυτό.

Από κει και πέρα τι θέλατε; Να μην πω τη γνώμη μου για όλες τις άλλες γελοιότητες;
Αλλά δε σας αρέσει να σας λένε την αλήθεια κατάμουτρα, έτσι;

Αυτά και πολύ ασχολήθηκα. Δεν είναι χώρος εδώ για προσωπικές αντιπαραθέσεις.
Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ικανοποιηση απο το συναισθημα που προσφερει η πραγματοποιηση καποιας μεγαλης επιθυμιας
mitsos

Post by mitsos »

apnea wrote: ......εγώ δεν μιλάω ποτέ με υβριστικά πμ όπως μόλις κάνατε, ότι έχω να πω το λέω δημόσια
.....
Δεν είναι χώρος εδώ για προσωπικές αντιπαραθέσεις.
Eπειδη ακριβως εδω δεν ειναι χωρος για προσωπικες αντιπαραθεσεις οπως πολυ σωστα λες, γι αυτο κι εγω σου εστειλα το πμ. Αλλα εσυ δεν το καταλαβες, η μαλλον παιζεις ακομα το παιχνιδι των εντυπωσεων.

Αφου λοιπον θες να συνομιλουμε δημοσια να σου ποσταρω κι εδω οτι σου εγραψα στο πμ.
Ετσι για να δει ο κοσμος ποσο .... "υβριστικο" ειναι το πμ.

"Ειλικρινα απορω μαζι σου Γιωργο ωρες ωρες.
Λιγο δεν ντρεπεσαι για τα παραπανω που γραφεις?
Λες κ δεν με ξερεις καθολου, η δεν εχεις ακουσει απο τους κονους μας φιλους ποια ειναι η Δημητρα να γραφεις τετοια πραγματα για μενα για να δημιουργησεις εντυπωσεις......
Λες κ δεν με εχεις δει, η λες κ ειμαι καμια καλομαθημενη του καναπε...

Αν ηξερα οτι ειμαι μονη μου στο βουνο φιλε μου θα ειχα παρει τα μετρα μου απο την πρωτη στιγμη, οπως κ εκανα στο τελος.

Επεσες πολυ χαμηλα με αυτα που εγραψες κ ειλικρινα λυπαμαι, οχι γι αυτα που εγραψες, αλλα για σενα.

Δεν πειραζει να εισαι καλα κ ελπιζω να μην ερθεις ποτε σε αναλογη θεση."

Θέμα μηνύματος: Re: 24 Ώρες 4Χ4 2009
Από: mitsos
Αποστολή: 02 Δεκ 2009 03:00
Προς: apnea

Θεωρω οτι οι διαχειριστες μπορουν να επιβεβαιωσουνε το παραπανω.

Αν λοιπον αυτο το παραπανω σε προσεβαλε, η σε εβρισε, να ξερεις οτι ο ειρωνικος τροπος που αναφερθηκες σε μενα ηταν κατα πολυ χειροτερος.....

Αυτα απο μενα, ως Δημητρα κ δεν θεωρω οτι εχω να πουμε κατι περισσοτερο.
Η λασπη ηταν αρκετη, και χορτασαμε.
extractor

Post by extractor »

εγω θελω να πω κατι τελευταιο.
ολοι σε αυτον τον χωρο,λιγο-πολυ γνωριζομαστε.το τι ειναι ο καθενας πιστευω πως δεν χρειαζεται δηοσια συζητηση.
οι επιλογες μας στο μελλον ας γινουν βασει της εμπειριας του παρελθοντος.
εκεινο ομως που εχω απορια ειναι το αφου θεωριτικα ειμαστε μια μεγαλη παρεα,γιατι γινονται οι αγωνες;
προσωπικα δεν ενιωσα ποτε την αναγκη να αποδειξω μεσω καποιου αγωνα αν ειμαι καλυτερος απο καποιον,ειδηκοτερα απο εναν φιλο.
δεν θα μπορουσα πχ να τρεξω εναντιον του αλεξανδρου,του γιωργου,του γιαννη,του βαγγελη κ.α.μονο για χαβαλε και τιποτα παραπανω.
και σιγουρα οι αγωνες δεν γινονται για χαβαλε.
αλλα μαλλον ισχυει το ρητο που λεει:
το χρημα πολλοι εμισησαν-την δοξα ουδεις!αυτο για τους αγωνιζομενους,μια και το να δινεις ενα μηνιατικο ισως και παραπανω με οποιες αλλες ζημιες μπορεις να εχεις που μπορει και να μην κοστολογουνται,σιγουρα ειναι για κατι πολυ μεγαλο.
σιγουρα μπορει να τροποποιηθει το ρητο και καποιοι αλλοι να θελουν και τα 2,πραγμα που ειναι ανηθικο οταν γινεται εις βαρος αλλων,αλλα νομιζω οτι ειμαστε μεγαλα παιδια και μπορουμε και να ξεχωρισουμε,και να αποφασησουμε μονοι μας πως θα αντιδρασουμε εναντι αυτων.
ελπιζω βεβαια παντα κοσμια με συνεση και χωρις λασπολογια.
ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.
admin
Site Admin

Post by admin »

OXI δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε περιεχόμενο πμ.
Και να υπήρχε τρόπος δεν θα το κάναμε.
Καλημέρα σας
Fair winds and calm anchorages...
Φωκίων

Post by Φωκίων »

τελικά στα δυσκολα δειχνει ο καθενας το αληθινο του προσωπο...
και ΔΕΝ αναφερομαι στον Μητσο & Λιακο...
mbg

Post by mbg »

Ποναω. Ποναω παντου και πολυ. Τι προσπαθουσα να αποδειξω τωρα στα πρωτα γεραματα ακομη δεν το ξερω. Απο τις 10.00 το βραδυ του Σαββατου σκεφτομουν την εγκαταλειψη. ΓΕΡΑΣΕΣ θα μου πει η κυρα και συνοδηγος σκεφτηκα και συνεχισα. Ειναι και τα φιλαρακια στο χωριο. Με τι μουτρα να βγεις στο καφενειο. Και τα καταφεραμε μαζι με την κυρα Δημητρα -συνοδηγο συνοδηπορο συνεργατη και πανω απ ολα συντροφο στους αγωνες και στη ζωη.
Οποιος δεν εχει οργανωσει αγωνες δεν μπορει να καταλαβει το μεγεθος της προσπαθειας των ανθρωπων που εστησαν τον 24ωρο. Δεν γραφεται ετσι για πλακα ενα RB 800+ χιλιομετρων. Δεν κουλαντριζεις 120 αυτοκινητα μεσα στο βουνο χωρις οργανωση τρεξιμο και ξενυχτι. ΜΠΡΑΒΟ κυριοι. Φοβερη προσπαθεια.
Μου αρεσε ο αγωνας. Μου αρεσε που οποιον εφτανα εκανε στην ακρη οπως αλλωστε εκανα κι εγω για τους ταχυτερους. Μου αρεσε η διαδρομη. Ειχε απ ολα. Μου αρεσε το ολο στησιμο του αγωνα.
Δεν μου αρεσε η γκρινια. Ακομη και να εχει δικιο ο φιλος που βουλιαξε στο ποταμι ας μην απαξιωνει την ολη προσπαθεια των οργανωτων. Σιγουρα εχει την πικρα του αλλα θεωρω ελαχιστο το συμβαν σε σχεση με το μεγεθος του αγωνα. Ηταν ατυχος που δεν περασα εγω εκεινη την ωρα. Ακομη θα τον σβαρνουσα με την ΜΠΟΥΡΟΥΧΑ που λεει και ο Σταθης. Δεν μου αρεσε που πολλοι αγωνιζομενοι δεν φορουσαν κρανος στις ειδικες.
Εμαθα. Εμαθα οτι εχω ακομη αντοχες. Εμαθα οτι και οι χαμουτζηδες στηνουν καλους αγωνες. Σιγουρα διαφορετικους απο αυτους που τρεχουμε στην Βορεια Ελλαδα αλλα καλους. Τελος εμαθα οτι ο Σταθης ο FRIAR εκτος του οτι τρωει και καπνιζει πολυ κανει πολυ και ακολαστο ΣΕΞ οπου και οποτε βρει.
Κωστας Κανιμας (MBG)-Τσαγγου Δημητρα Νο 257
Ιχνηλάτης

Post by Ιχνηλάτης »

Κύριε Λιακόπουλε και κυρία Δράκου

1. Αυτό δεν είναι SUV
Image
τουλάχιστον όπως αυτό ορίζεται στην Ευρώπη. Και σίγουρα δεν μπορεί να νοηθεί σαν SUV, διαθέτοντας ξεχωριστό σασί τύπου σκάλας και ακαμπτο άξονα πίσω. Παράλληλα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο διαθέτει, μεταξύ άλλων και χωμάτινα ελαστικά, με πέλμα και διάσταση που ήταν κατάλληλα για την περίπτωση.

2. Είσασταν εκτός διαδρομής και ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΑ. Δεν είχατε περάσει από το ΣΕΧ στο Πύλι, 3-4 ώρες πριν. Και αυτό το ξέρατε καλά αφού στο καρνέ σας το Πύλι ήταν πριν την εκκίνηση της συγκεκριμένης ειδικής στην οποία κολήσατε. Παρόλα αυτά συνεχίσατε τον αγώνα, φέρνοντας την οργάνωση σε πολύ δύσκολη θέση. Να θυμίσουμε ότι για οποιοδήποτε αυτοκίνητο έχει εγκαταλείψει δεν ισχύει ούτε η άδεια του αγώνα, ούτε η ασφάλισή του. Οπότε είσασταν ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ και ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ και μάλιστα εν γνώση σας.

Φίλε Σταύρο Δημητριάδη

έχουμε μάθει να ακούμε τα όσα λες. Γι΄αυτό και το 2009
1. Αλλάξαμε το χρόνο service από 30 σε 60 λεπτά.
2. Αλλάξαμε το σύστημα χρονομέτρησης με κάτι πρωτοποριακό στην Ελλάδα.
3. Αλλάξαμε το χώρο εκκίνησης και τερματισμού με έναν πιό κεντρικό.

Σε ευχαριστούμε που υπολογίζοντας τον αγώνα μας, κάνεις εποικοδομητικές παρατηρήσεις, ενώ για τους υπόλοιπους αδιαφορείς.

Αγαπητοί αγωνιζόμενοι

όσοι ρωτήσατε για το κόστος του αγώνα. Θα πρέπει να σας πούμε ότι είναι απίστευτο. Σκεφτείτε μόνο ότι

1. στα πλαίσια του αγώνα η οργάνωση κατανάλωσε σχεδόν 3.000 λίτρα καυσίμου,
2. ότι αριθμοί, roadbook και μπλουζάκια κοστίζουν σχεδόν 20 ευρώ ανά αυτοκίνητο,
3. ότι η ασφάλεια που πληρώνουμε στην ΕΛΠΑ είναι 60 ευρώ ανά αυτοκίνητο,
4. ότι οι χρονομέτρες, οι κριτές, οι διασώστες κοστίζουν, άλλος πολύ, άλλος λίγο και χρησιμοποιήθηκαν περισσότερα από 50 άτομα για τον αγώνα
και
5. ότι υπάρχουν και άλλα πολλά έξοδα όπως αφίσες, πανώ, φωτογραφίες κλπ.

Αν αντιστοιχηθούν όλα αυτά στους αγωνιζόμενους το παράβολο συμμετοχής πρέπει να αγγίξει τα 300 ευρώ. Αντίθετα εμείς το είχαμε στα 100-125.
ageorgakis

Post by ageorgakis »

mbg wrote:Ποναω. Ποναω παντου και πολυ. Τι προσπαθουσα να αποδειξω τωρα στα πρωτα γεραματα ακομη δεν το ξερω. Απο τις 10.00 το βραδυ του Σαββατου σκεφτομουν την εγκαταλειψη. ΓΕΡΑΣΕΣ θα μου πει η κυρα και συνοδηγος σκεφτηκα και συνεχισα. Ειναι και τα φιλαρακια στο χωριο. Με τι μουτρα να βγεις στο καφενειο. Και τα καταφεραμε μαζι με την κυρα Δημητρα -συνοδηγο συνοδηπορο συνεργατη και πανω απ ολα συντροφο στους αγωνες και στη ζωη.
Οποιος δεν εχει οργανωσει αγωνες δεν μπορει να καταλαβει το μεγεθος της προσπαθειας των ανθρωπων που εστησαν τον 24ωρο. Δεν γραφεται ετσι για πλακα ενα RB 800+ χιλιομετρων. Δεν κουλαντριζεις 120 αυτοκινητα μεσα στο βουνο χωρις οργανωση τρεξιμο και ξενυχτι. ΜΠΡΑΒΟ κυριοι. Φοβερη προσπαθεια.
Μου αρεσε ο αγωνας. Μου αρεσε που οποιον εφτανα εκανε στην ακρη οπως αλλωστε εκανα κι εγω για τους ταχυτερους. Μου αρεσε η διαδρομη. Ειχε απ ολα. Μου αρεσε το ολο στησιμο του αγωνα.
Δεν μου αρεσε η γκρινια. Ακομη και να εχει δικιο ο φιλος που βουλιαξε στο ποταμι ας μην απαξιωνει την ολη προσπαθεια των οργανωτων. Σιγουρα εχει την πικρα του αλλα θεωρω ελαχιστο το συμβαν σε σχεση με το μεγεθος του αγωνα. Ηταν ατυχος που δεν περασα εγω εκεινη την ωρα. Ακομη θα τον σβαρνουσα με την ΜΠΟΥΡΟΥΧΑ που λεει και ο Σταθης. Δεν μου αρεσε που πολλοι αγωνιζομενοι δεν φορουσαν κρανος στις ειδικες.
Εμαθα. Εμαθα οτι εχω ακομη αντοχες. Εμαθα οτι και οι χαμουτζηδες στηνουν καλους αγωνες. Σιγουρα διαφορετικους απο αυτους που τρεχουμε στην Βορεια Ελλαδα αλλα καλους. Τελος εμαθα οτι ο Σταθης ο FRIAR εκτος του οτι τρωει και καπνιζει πολυ κανει πολυ και ακολαστο ΣΕΞ οπου και οποτε βρει.
Κωστας Κανιμας (MBG)-Τσαγγου Δημητρα Νο 257
το σίγουρο είναι ότι είχατε ένα από τα ομορφότερα αυτοκίνητα του αγώνα. το χαζεύαμε κάθε φορά που βρισκόμασταν δίπλα σας. Μπράβο για την πολύ καλή δουλειά!
Αλέξης Γεωργάκης No 258
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

mitsos wrote: Θέμα μηνύματος: Re: 24 Ώρες 4Χ4 2009
Από: mitsos
Αποστολή: 02 Δεκ 2009 03:00
Προς: apnea

Όχι, δεν μπορώ να δω τα μηνύματά σας.
Για να το κάνω απαιτεί κόπο και είναι και ανήθικο.
Μην το ζητάτε.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”