24 Ώρες 4Χ4 2009

Φωκίων

Re: 24 Ώρες 4Χ4 2009

Post by Φωκίων »

Υπαρχει.
και λεει οτι η οργανωση και η ελπα δεν φερει καμια ευθυνη αν παθεις κατι.... ειναι υποσημειωση στην δηλωση συμετοχης.. αρα αυτο που λες δεν στεκει εξ αρχης

οπως υπαρχουν και κανονες τι προυποθεσεις πρεπει να παρεχει ο οργανωτης ωστε να παρει αδεια τελεσης αγωνα απο την ελπα...

δες στο σιτε της...
TODOR HRISTOV

Post by TODOR HRISTOV »

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες σε αυτό το σκληρό αγώνα :!:
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για αυτό που άλλη μια φορά θυσιάστηκαν του χρόνου τους για την χαρά μας :!:

Είμαστε από τη Βουλγαρία, Τοντόρ και Peter με ATV :D
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που καταφέραμε να ορίσουμε ένα ρεκόρ για αντοχή 24 ώρες με ATV σε ένα από τα δυσκολότερα αγώνες :idea:
Ήταν πολύ δύσκολο για μας και αυτό κάνει τη νίκη μας ακόμη πιο πολύτιμη για μας και ήταν μεγάλη και ενδιαφέρουσα περιπέτεια! !
Ευχαριστώ εξ ονόματος ολόκληρης της βουλγαρικής ομάδας ! Τον επόμενο χρόνο πάλι εκεί.... για 24 ώρες :D

Image
almak

Post by almak »

freedom wrote: .......................
Φωκίωνα συγγνώμη αλλά δεν τα λες καλά.
Το να βοηθάς στον απεγκλωβισμό συναθλητή σου δεν θέλει @ρχιδι@ αλλά ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ.
..............
Γιάννη τόσο εσύ όσο και ο αδελφός σου βουτήξατε την μύγα δίχως λόγο.
Ήμουν αρκετά σαφής σε αυτά που είπα .
Μια πιο προσεκτική ανάγνωση και θα δεις πως δεν έχεις λόγους ούτε εσύ ούτε και ο αδελφός σου ( που δεν τον γνωρίζω κιόλας) να αισθάνεσαι θιγμένος από τα λεγόμενά μου.
Σε καμία περίπτωση δεν διεκδίκησες θέση στο βάθρο ( από επιλογή σου βέβαια) ,άρα μπορείς να σταματήσεις και να βοηθάς τον μισό αγώνα από επιλογή σου ( και καλά κάνεις) και πάλι χωρίς αυτό να θεωρείτε τζάμπα μαγκιά.

Επίσης θέλω να επισημάνω κάτι ακόμα μετά από τόσα γραπτά όλων μας:

Δείτε την αντίφαση και κρίση με διαφορετικά σταθμά στην περίπτωση που χαιρόμαστε όλοι που ένας συμπατριώτης μας παίζει στα ίσια έναν ευγνωσμένης αξίας Ρώσο οδηγό , αλλά δεν θεωρούμε άξιο συζήτησης την καθυστέρηση που φορτώνουμε κάποια από τα τρία πληρώματα των SUV που έπαιζαν την πρώτη θέση έως το τέλος του αγώνα.

Πέρα από αυτά τώρα.

Πολύ καλή πάσα το κείμενο του κυρ. Φυτά παραπάνω , αν θυμάμαι καλά , του φωτογράφου στο off-road.
Πολύ καλά λέει πως η αληλοβοήθεια είναι άγραφος νόμος και ενίοτε επικροτείτε από τον διοργανωτή με αφαίρεση ποινών αλλά και με μεγάλη δυσκολία στην εφαρμογή του.
Εδώ μετά δυσκολίας τηρούνται οι γραμμένοι νόμοι ( ο κανονισμός αγώνων) εργάτες προφυλακτήρες πυροσβεστήρες φτερά ............ οι άγραφοι νόμοι μας έλειπαν.
Ας δείξουμε λίγο σεβασμό στα απλά και κατανοητά που μας ζητά γραπτά ο διοργανωτής , και αφού καταφέρουμε αυτό ας ξεκινήσουμε την φιλοσοφική κουβέντα.

ΥΓ. Μέσα στην πολύ φασαρία ξέχασα να παραδεχτώ πως αυτήν την χρονιά τα μπλουζάκια που πήραμε ήταν σε φυσιολογικό μέγεθος :lol: :lol: :lol:
Image
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Νομίζω οτι ο extractor δεν λέει κάτι παράλογο πάντως.
Όταν σου λένε οτι η συμμετοχή σου κοστίζει €100 και σου παρέχουμε αυτά, το αξιολογείς.
Όταν σου πούν οτι η συμμετοχή σου κοστίζει €1000 και σου παρέχουμε τα μισά, επίσης θα το αξιολογήσεις.

Τέλος πάντων, νομίζω οτι διαβάζοντας όλα τα προηγούμενα μπορώ να πω τα εξής:
Δεδομένου οτι στον 24ωρο συμμετέχουν και λιγότερο έμπειρα πληρώματα, καλό θα ήταν κάποιες πληροφορίες να παρέχονται από την οργάνωση.
Πληροφορίες όπως ο τεχνικός κανονισμός, γενικός και ειδικός, ο κανονισμός του αγώνα ή του είδους του αγώνα καθώς και ένα κειμενάκι
αντιγραφή της εγκυκοπαίδιας cuspid (πολύ καλό by the way).

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η γνώση και τήρηση του οποιουδήποτε κανονισμού ιδίως του τεχνικού είναι ευθύνη του αγωνιζόμενου και η οργάνωση ουδεμία ευθύνη φέρει σχετικά με το "δεν μας το είπατε" κλπ. Ωστόσο καλό θα ήταν να μεριμνήσει γι αυτό.

Σχετικά με την τσάμπα μαγκιά και τα μαθήματα θρησκευτικών, επειδή βαρέθηκα να διαβάζω...
Οι άνθρωποι για του οποίους μιλάτε, έχουν κάψει πρωταθλήματα για να βοηθήσουν συναθλητές τους.
Είπαμε οτι εδώ είναι ελεύθερος χώρος να λέμε την λαλακία μας αλλά έχει αρχίσει να με εκνευρίζει αυτή η απρόκλητη αγένεια.

Κασωτάκη, σε λένε τσάμπα μάγκα ρε φίλε...
Τον δε Παπαδημητρίου, ανήθικο.
Τον Βερικάκη, άσχετο.
Την Κωνσταντίνα, αγενή.
Τον Αθανασίου, άσχετο με την διοργάνωση.
Τον Στάθη, ψεύτη.

Ρε μάγκες, εσείς ξέρετε σε ποιούς μιλάτε???
Ή μήπως πρέπει να αναρτήσουμε και τα βιογραφικά μας
για να μάθετε να εκφράζεστε σαν άνθρωποι???
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
almak

Post by almak »

Nicolas wrote:................

Καταθέτω κι εγώ με την σειρά μου τα όπλα.
Image
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

almak wrote:
Nicolas wrote:................

Καταθέτω κι εγώ με την σειρά μου τα όπλα.
Άλλο το "I rest my case" και άλλο το "καταθέτω τα όπλα".
Ευχαριστώ πάντως.
gvp

Post by gvp »

Γιωργο αν καταλαβα καλα η ερωτηση ειναι ο οργανωτης που ξοδευει τα λεφτα που του δινεις ως συμετοχη...
οχι εσυ ποσα ξοδευεις.....
Φωκιωνα εννοειται πως καταλαβα την ερωτηση,απλα αντιπαρεθεσα το οτι δεν εχουν και τρομακτικη σημασια τα εξοδα της συμμετοχης(εφοσον μαλιστα ειναι και λιγα) μπροστα σε προετοιμασια και ζημιες του αυτοκινητου!!!
"With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high..." Ayrton Senna
stavrosd

Post by stavrosd »

Επειδή έχω πεί και αλλού και υσχύει και για αυτόν τον αγώνα είναι κρίμα να επικεντρωνόμαστε σε προβλήματα (και σημαντικά είναι και να ειπωθούν πρέπει) που θα μπορούσαν στη τελική να ερμηνευτούν με διάφορες προσεγγίσεις. Αντί να τα αντιμετωπίζουμε σαν μία γνώμη που θα πρέπει να λάβουμε υπόψη και αναλόγως να αξιολογήσουμε, θέλουμε να πείσουμε οτι δεν είναι σωστή η αίσθηση που δημιουργείτε στους "μερικούς" και τελικά το διογκώνουμε.
Και είναι δύο φορές κρίμα για έναν αγώνα που ήταν σαφέστατες οι προθέσεις και οι προσπάθειες να γίνει καλύτερος σε όλους τους τομείς!
Πάντα θα υπάρχει κάτι που είτε δεν το είχε προβλέψει η εκάστοτε οργάνωση είτε δεν εξελίχθηκε όπως υπολόγιζε είτε η τύχη θα τα φέρει όλα στραβά και κάποιοι θα έχουν πικρή γεύση. Αυτό δεν θα πρέπει ούτε να το κουκουλώνουμε ούτε να το διογκώνουμε. Τέλος απο εμένα για αυτά!

Τώρα τα ωραία :D
Todor και Peter RESPECT!!!
Είστε ήρωες, πηγαίνατε τάπα σε οποιεσδήποτε συνθήκες, αντέξατε πολλά κιλά σκόνης στο πρόσωπό σας και είχατε πάντα ένα χαμόγελο!
ΜΠΡΑΒΟ!!
Δημητριάδης Σταύρος
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

stavrosd wrote: Todor και Peter RESPECT!!!
Είστε ήρωες, πηγαίνατε τάπα σε οποιεσδήποτε συνθήκες, αντέξατε πολλά κιλά σκόνης στο πρόσωπό σας και είχατε πάντα ένα χαμόγελο!
ΜΠΡΑΒΟ!!
+1
Απλά...
RESPECT!!!
apnea

Post by apnea »

Παρακολουθώντας όλη αυτή τη συζήτηση, έχω να πω τα εξής: αντί να στηρίζουμε μια πολύ καλή προσπάθεια, καθόμαστε και ασχολούμαστε με ανούσια πράγματα.

Μήτσο, ο Γιώργος έχει σίγουρα εμπειρία από βουνό. Το αν έκανε λάθος και βούλιαξε είναι άλλο θέμα, λάθη κάνουμε όλοι. Εσύ τι εμπειρία έχεις; Μάλλον καμία αφού νομίζεις ότι πείρα θα πει να παίρνεις μπουφάν στο βουνό! Και βέβαια καμία πείρα δεν έχεις από αγώνες, 3 αγώνες δεν είναι τίποτα, αλλά αυτό δε σε σταματάει από το να συμπεριφέρεσαι αγενέστατα σε σοβαρά ονόματα του χώρου, αλλά ουτε καν σε ποιους μιλάς δεν ξέρεις. Επιτέλους σταμάτα να απασχολείς τον χώρο αυτό για ασήμαντα πράγματα. Οκ, πάθατε ζημιά και εγκαταλείψατε, δεν είστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι. Κρίμα γιατί η ζημιά δεν είναι μικρή, αλλά άλλοι έπαθαν τρις χειρότερα. Και όπως σας εξήγησαν πολλοί εδώ μέσα, ότι έγινε καλώς έγινε και έτσι γίνεται σε όλους τους αγώνες. ‘Η τρέξε κι άλλους για να μάθεις ή απλά ενημερώσου πριν αρχίσεις να μιλάς.

Στάθη, συγνώμη για το ύφος μου, αλλά δεν πάει άλλο. Υπάρχουν άλλα θέματα γύρω από τον αγώνα πιο σοβαρά ;) και θα ασχοληθούμε με αυτά όταν σταματήσει να μας απασχολεί το γιατί δεν πήγε ελικόπτερο αμέσως για να μη βραχεί η Δήμητρα (δε λέω για τον Γιώργο γιατί δεν ξέρω αν έχει τις ίδιες απόψεις). Ας αφήσουμε λοιπόν την ανούσια συζήτηση και απλά ας στηρίξουμε μια ακόμα εξαιρετική προσπάθεια!

Τέλος και από μένα.
Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ικανοποιηση απο το συναισθημα που προσφερει η πραγματοποιηση καποιας μεγαλης επιθυμιας
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”