24 Ώρες 4Χ4 2009

meletis

Re: 24 Ώρες 4Χ4 2009

Post by meletis »

friar wrote:
Ο Αθανασίου είναι όλος αυτιά..................
Αποκλείεται δεν είναι τόσο άσχημος :roll:

Συγχαρητήρια στην οργάνωση, δεν είναι εύκολο για κανέναν να βγάλει εις πέρας τέτοιο αγώνα, ούτε οι αγωνιζόμενοι ούτε οι οργανωτές.
Μπράβο σε όλα τα πληρώματα για τις επιδόσεις τους παρά την σκόνη νυχτιάτικα που μαζί με την κούραση τα έκανε όλα δυσκολότερα.
Χάρηκα που είδα φίλους και φάτσες που είχα να δώ καιρό.
Ενα μεγάλο μπράβο στον Θοδωρή και στον Peter που για να υποστηρίξουν το πλήρωμα του Ivo κάναν όλο τον αγώνα με τα γουρούνια.
Κάτι πρέπει να κάνει με τον καιρό ο Γιάννης γιατί την μία χιονίζει, την μία βρέχει και την άλλη έχει 30 βαθμούς και σκόνη....... Δεν ξέρεις τι να φορέσεις βρε αδερφέ.....

Η γκρίνια δεν οδηγεί πουθενά και μάλιστα απο την στιγμή που υπάρχει διάθεση για βελτίωση πράγμα που ο Γιάννης το απέδειξε έμπρακτα φέτος παρά το μεγάλο κόστος.
Απλά θα υπενθυμίσω ότι κάτι που απασχολείς για συμβάν όχι τόσο σοβαρό μπορεί να το στερήσεις ανα πάσα στιγμή απο εκεί που υπάρχει λόγος. Εκεί οι αγωνιζόμενοι πρέπει να επωμιστούν την ευθύνη της συμμετοχής σε έναν αγώνα και να περιμένουν, ίσως και το τέλος του αγώνα άν χρειάζεται.
Δεν γνωρίζω άν έγινε ελλειπής διαχείριση του στόλου υποστήριξης, αλλά τουλάχιστον εγώ είδα πολλά και αξιόμαχα οχήματα υποστήριξης.

Σχετικά με το σύστημα παρακολούθησης, εκεί για όλους τους διοργανωτές θα χρειαστεί μια πίστωση χρόνου προκειμένου να "μπεί" το πράγμα σε μιά ροή αλλά το να παίρνεις κάθε 1 λεπτό τηλέφωνο μοιάζει με κίνηση εντυπωσιασμού παρά με ουσία, γιατί με τόσο καφέ και αδρεναλίνη θα πρέπει κάποτε να πάς και για κατούρημα, μην το κόψουμε και αυτό στην μέση 8-) ειδικά άν έχεις να διαχειριστείς 200+ κύστες

Και του χρόνου, εμείς πάλι εκεί θα είμαστε, ελπίζω να τρέχουμε κιόλας και άν δεν τρέξουμε πάλι θα βοηθήσουμε
arsenarg

Post by arsenarg »

Nα ευχαριστήσω και εγώ για την όλη διοργάνωση του αγώνα

Δεύτερη συμμετοχή στον 24ωρο, πέρισυ με το NIVA, φέτος με το μπλέ FORESTER No501 και καταφέραμε και κάναμε όλο τον αγώνα με στραβό εμπρός αριστερό αμμορτισέρ, καθώς κάποιος βράχος είχε αντίθετη άποψη για την κατάστασή του.

Σε γενικές γραμμές τα πήγαμε πολύ καλά, με μόνη εξαίρεση το σημείο της κατολίσθησης, που δεν υπήρχε αντίστοιχη εμπειρία, αλλά με λίγη προσπάθεια και λίγα γκαπ-γκούπ το περάσαμε.

το ξερό έδαφος μαζί με την πολύ σκόνη έκαναν το αμάξι και το πλήρωμα να υποφέρουν, το σκέλος της Εύβοιας αρκετά δύσκολο, το περιμέναμε, αλλά δεν το βάλαμε κάτω και ας χαθήκαμε τα ξημερώματα, πράγμα που μας στοίχησε την 2η θέση, αφού πήραμε 18 λεπτά καπέλο.
ΤΑΣΟΣ SUBARU IMPREZA Sti spec c type RA, SUBARU FORESTER 2.0X, SUBARU VIVIO RxR
Image
Ιχνηλάτης

Post by Ιχνηλάτης »

arsenarg wrote:Nα ευχαριστήσω και εγώ για την όλη διοργάνωση του αγώνα

Δεύτερη συμμετοχή στον 24ωρο, πέρισυ με το NIVA, φέτος με το μπλέ FORESTER No501 και καταφέραμε και κάναμε όλο τον αγώνα με στραβό εμπρός αριστερό αμμορτισέρ, καθώς κάποιος βράχος είχε αντίθετη άποψη για την κατάστασή του.

Σε γενικές γραμμές τα πήγαμε πολύ καλά, με μόνη εξαίρεση το σημείο της κατολίσθησης, που δεν υπήρχε αντίστοιχη εμπειρία, αλλά με λίγη προσπάθεια και λίγα γκαπ-γκούπ το περάσαμε.

το ξερό έδαφος μαζί με την πολύ σκόνη έκαναν το αμάξι και το πλήρωμα να υποφέρουν, το σκέλος της Εύβοιας αρκετά δύσκολο, το περιμέναμε, αλλά δεν το βάλαμε κάτω και ας χαθήκαμε τα ξημερώματα, πράγμα που μας στοίχησε την 2η θέση, αφού πήραμε 18 λεπτά καπέλο.
Συγχαρητήρια!!! Δείξατε ότι η περσινή επίδοση, μέχρι που μείνατε, δεν ήταν τυχαία.

Θα μας κάνεις όμως μία χάρη; Θα μας πεις πόσο περίμενες κολλημένος για να γίνει η απονομή του 20008 και να έρθουμε να σε μαζέψουμε μετά; Έτσι για το αρχείο μας. Και αν ξεχάσαμε να το κάνουμε τότε, ευχαριστούμε γι΄αυτό σήμερα.
arsenarg

Post by arsenarg »

4 ώρες μέσα στον ηλιο και να κοιμάσε πάνω σε ένα κορμό ελιάς
Image
comanche

Post by comanche »

Ενα αλλο θεμα που θα θελα να θιξω ειναι σχετικα με τα "ηλεκτρονικα μηχανακια" που τελικα ενω ηταν να χορηγηθουν δωρεαν, αναγκαστηκαμε στο τελος να πληρωσουμε. Διαβαζοντας την σελιδα μεγεθους Α4 που μας δοθηκε ξαφνικα στον Τεχνικο ελεγχο και η οποια ηταν συν τοις αλλοις ανυπογραφη αλλα και ασαφης, δεν μπορεσα να καταλαβω εντελει ποιος ηταν εκεινος ο χορηγος που "εκανε πισω" τελευταια στιγμη και δεν τηρησε την υποσχεση του προφασιζομενος "ασθενεια" ή οτιδηποτε αλλο. Θεωρω πως απ την στιγμη που αυτο εγινε γνωστο λιγες μολις ωρες πριν τον τεχνικο ελεγχο (το συμπεραινω απ τη στιγμη που δεν ειδα πουθενα αναλογη δημοσιευση προηγουμενως), δεν θα υπηρξε δυνατοτητα να επανεκτυπωθουν και τα αυτοκολλητα με τους αριθμους συμμετοχης και κατα συνεπεια ο εν λογω σπονσορας θα πρεπει να ναι καποιος απο αυτους που αναγραφονταν πανω σ αυτα. Κι ερωτω, ποιος ο λογος που δεν αναφερθηκε ευθεως το ονομα του στην επιστολη αιτιολογησης που δοθηκε ωστε να καλυφθει/διαγραφει ταυτοχρονα και πανω στα αυτοκολλητα απ τη στιγμη που αθετησε την οποια συμφωνια. Απλη απορια ειναι.

Μια τελευταια παρακληση επισης για του χρονου, θα ηταν η εκδοση αποδειξεων (εστω κι εκ των υστερων) για τα χρηματα που καταβαλουν τα πληρωματα για την συμμετοχη τους αλλα και για τα υπολοιπα εξοδα (αδειες, μηχανακια κλπ).

Καλησπερα σε ολους...απ'οσα διαβασα ηταν ενας καταπληκτικος αγωνας για αρκετους και με προβληματα για καποιους αλλους...Αγωνας ειναι και ολα αυτα λογικα θα υπαρχουν..του χρονου και εγω δηλωνω συμμετοχη απο τωρα...μια απαντηση στον φιλο μου τον Pany δεν διαβασα...γιατι?
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Συνάδελφοι ηρεμία.

Το itrack όπως και όλα τα συστήματα εντοπισμού στέλνουν το στίγμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα και φυσικά πρέπει να έχουν σήμα κινητού.
Είναι πολύ πιθανόν λοιπόν, και αυτό συμβαίνει σε όλα τα συστήματα όπως είπα, το τελευταίο στίγμα του αυτοκινήτου να στάλθηκε 5 λεπτά πριν
χαθείτε και πέσετε στο ποτάμι. Ή ακόμα να στάλθηκε 20 λεπτά πριν πέσετε στο ποτάμι και στην ανακύκλωση του ελέγχου των αυτοκινήτων να ήσασταν
πιο κάτω στην λίστα και εκεί να έπαιξε η καθυστέρηση, μέχρι δηλαδή να ξαναφτάσουν σε εσάς και να ελέγξουν την κατάστασή σας, οτι δηλαδή δεν έχει η οργάνωση σήμα σας.
Αυτό θα είχε ως φυσική συνέπεια, το τελευταίο στίγμα που είχε η οργάνωση για εσάς να ήταν μερικά χιλιόμετρα πριν.
Η γνώμη μου είναι οτι ΟΛΑ αυτά τα συστήματα είναι ανεπαρκή αν θες να είσαι κάθε στιγμή πλήρως ενημερωμένος για όλους.
Η μόνη λύση είναι τα δορυφορικά αλλά ούτε αυτά είναι απόλυτα ενώ το κόστος ανα αγωνιζόμενο υπερβαίνει κατά πολύ την συμμετοχή του...

Δεν είναι οτι καλύτερο, αλλά αυτές είναι οι προδιαγραφές των υπαρχόντων συστημάτων και σίγουρα είναι καλύτερες από
το γνωστό "μπακλαβά" που εκεί υπάρχει το ανθρώπινο στοιχείο στην επικοινωνία, το ανθρώπινο λάθος στην συμπλήρωση του μπακλαβά, το
ανθρώπινο λάθος στην αντιδιαστολλή του μπακλαβά με την λίστα σειράς εκκίνησης, το ανθρώπινο λάθος στην συμπλήρωση και αποστολή της λίστας
εκκίνησης αλλά και η απόσταση από τον έναν κριτή στον άλλον που μπορεί να είναι αρκετά χλμ με αντίστοιχη καθυστέρηση στην
διαπίστωση ότι ένα αυτοκίνητο λείπει. Επιπλέον στην περίπτωση του μπακλαβά ψάχνεις το αυτοκίνητο σε όλη την απόσταση ανάμεσα στους κριτές.

Δεν γνωρίζω ακριβώς τί έγινε ούτε και έχω πρόθεση να καλύψω ούτε και να τσακωθώ με κανέναν.
Απλά ως κάποιος που γνωρίζει αυτά τα συστήματα παραθέτω τις πιθανές αιτίες.

Σχετικά με το αυτοκίνητο τώρα, προφανώς δεν ήταν η ενδεδειγμένη λύση, αλλά η οργάνωση πιθανόν να έκρινε οτι τα πιο καλά εξοπλισμένα αυτοκίνητα
θα χρειάζονταν αλλού και έπρεπε να είναι σε επιφυλακή. Επιπλέον δεν μπορώ να φανταστώ να γνωρίζει κάποιος οτι το διασωστικό δεν θα είναι ικανό να
τραβήξει κάποιον και παρόλο αυτά να το στείλει. Έτσι χάνει ένα διασωστικό που θα είναι ικανό να βοηθήσει κάπου αλλού, σε κάποια λιγότερο δύσκολη κατάσταση.

Τεσπα, νομίζω οτι δεν υπάρχει λόγος να επεκταθώ παραπάνω.

Άλλο θέμα.
Γιάννη, πρώτα απ'όλα ηρεμία, διότι θα σε στεναχωρήσω και εγώ λίγο. :mrgreen:
Του χρόνου δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την οργάνωση.

Δηλώνω την συμμετοχή μας για το 24ώρες 2010, :D
Μάνθος Γιαννάκαρος και Νικόλας Καραγιώτας
και το αυτοκίνητο θα σου το πω αργότερα (μόλις το σκεφτώ καλύτερα) :mrgreen:

Επίσημα ε... δεν κάνω πλάκα.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
comanche

Post by comanche »

Τελικα για τον χορηγο των ηλεκτρονικων μηχανακιων που "ασθενησε" μπορουμε να μαθουμε καποια πληροφορια; Οχι πως με καινε τα 60 ευρω επιπλεον αλλα επειδη δεν πηρα οπως ειπα καποια αποδειξη γι αυτα (οπως και για τα υπολοιπα), θα θελα τουλαχιστον να ξερω ποιος ειναι, να του στειλω κι ενα κουτι μαντολατα για γρηγορη αναρρωση.

Ουτε γι'αυτο ειδα απαντηση...και δεν ειμαι ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ..
arsenarg

Post by arsenarg »

arsenarg wrote:4 ώρες μέσα στον ηλιο και να κοιμάσε πάνω σε ένα κορμό ελιάς
βρήκα και το οδοιπορικό που είχα γράψει για τον περσινό αγώνα

Οδοιπορικό στο 24 Ώρες 4Χ4. Γιατί έτσι μας αρέσει!!! Α΄μέρος

Οδοιπορικό στο 24 Ώρες 4Χ4. Γιατί έτσι μας αρέσει!!! β΄μέρος
Image
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

arsenarg wrote:
arsenarg wrote:4 ώρες μέσα στον ηλιο και να κοιμάσε πάνω σε ένα κορμό ελιάς
βρήκα και το οδοιπορικό που είχα γράψει για τον περσινό αγώνα

Οδοιπορικό στο 24 Ώρες 4Χ4. Γιατί έτσι μας αρέσει!!! Α΄μέρος

Οδοιπορικό στο 24 Ώρες 4Χ4. Γιατί έτσι μας αρέσει!!! β΄μέρος

Το έχω διαβάσει πολλές φορές και ακόμα πιάνω τον εαυτό μου να το ανοίγει και να το ξαναδιαβάζει :lol:
Α, και επιτέλους, φτιάξε εκείνο το "συνεχίζεται" να linkάρει το δεύτερο μέρος :mrgreen:
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
PANIAIN

Post by PANIAIN »

friar wrote:Πίστευα ότι οι παρατηρήσεις και σχόλια γράφονται στο κουτάκι για τις παρατηρήσεις και σχόλια.
Μήπως έπρεπε να γραφτούν αλλού, και αν ναι πού... :?: :?:
Στάθη μου ναί αλλα......όταν βάζεις ένα όριο ταχύτητας λογικό, πιστεύω, είναι να το βάζεις στο γράφημα μέσα οτι ξεκινάει η μέτρηση....αν πω ποιος το έκανε έτσι πριν, μπορεί να πέσουν βόμβες και δε θέλω, πάντως είχε βοηθήσει πάρα πολύ στη γρήγορη αντίληψη του απο τον συνοδηγό....στο κάτω κάτω τα RB πιστεύω πρέπει να είναι όσο ποιο ευανάγωστα γίνεται για τον codriver...γιατί ότι και να κάνουμε αλλιώς βλέπουμε στη 1 το μεσσημέρι κι αλλιώς στη 1 το βράδυ.......εσύ τι λές? :)
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”