Αχχιλεα παμε για να ευχαριστηθούμε αρχικα,να τους τιμησουμε ,και μετα ότι ερθει....
Από συζητήσεις μεγαλύτερων με δεος ακουγα,οτι στο παρελθον ερχοταν στην Ελλαδα ξενοι,και ετρεχαν στους αγωνες μας!!!
Εγω προσωπικα τους θαυμασα ,σε 5 στη σειρα 24ωρους που εχω παει,σ ένα rally raid στην Ευβοια και σ ένα rally raid στις Σερρες....
Φιλε, όπως εμεις ζουμε για το ποδοσφαιρο,ετσι αυτοι για τους αγωνες....είναι γιορτη γι αυτους!!!!
Προσφατα στο Καρτζαλι παθαμε πλακα απ τις συμμετοχες....γιορτη μεγαλη φιλε!!!!
Η Ελλαδα σε ολους τους τομεις της κοινωνιας,διωχνει τα παιδια της....εδώ δεν μπορούμε να ξανατρέξουμε για την ωρα!!!Λες να χω φαει τοσο αγχος και τοσο κοπο,για να βαλω το αμαξι στην αποθηκη και να το κοιταω....
Οι βολτες καλες,αλλα ο αγωνας είναι αγωνας ,και μεγαλο σχολειο φιλε...μαθαίνεις και τους ανθρώπους,και τους κοντινούς αλλα και τους μακρινους!!!!!
Αποφασισαμε λοιπον Αχχιλεα με τον συνοδηγο μου,τον Κων/νο να παμε στους αγωνες στη Βουλγαρια για το 14,και μετα εχει ο Θεος.....
Ας καταπιουμε πρωτα τα χιλιόμετρα,ας μαζεψουμε εμπειριες,ας νιώσουμε εντονα συναισθηματα και συγκινησεις.....και λογαριασμο βαθμων κανουμε στο τελος.....
Κάθε μερα καποιος γυρω μας δεν ξυπναει...φιλοι σκανε απ το αγχος....
Μια ζωη την εχουμε Αχχιλεα....οι αγωνες και οσα προσφερουν είναι μικρες χαρές...αν βεβαια τους βλέπεις ετσι!!!!
Εμεις παντως τους απολαμβανουμε...ανεξαρτητου αποτελέσματος!!!!!