Οι θέσεις της Επιτροπής για τους αγώνες 4Χ4

mbg

Re: Οι θέσεις της Επιτροπής για τους αγώνες 4Χ4

Post by mbg »

keravnos wrote:Φίλε Κώστα το θέμα δεν είναι το πιος ε΄μαι αλλά αν λέω αλήθειες και αν συμφωνείς με αυτά που λέω. ¨οτι έγραψα ήταν για να σας δείξω ότι δεν έχουμε τίποτα να φοβόμαστε απο το dista. Το να του ζητάμε όμως οταν όλοι συμφωνούμε ότι μας κάνει για να μας φτιάνει κανονισμούς με οτι αποφασίζουμε ολοι μαζί να μη ξανατρέξει δεν είναι σωστό και τίμιο. Του βάζουμε το μαχέρι στο λαιμό και του λέμε να διαλέξει δηλαδή???? Εγώ δεν το θέλω αυτο και δεν με νιάζει να τα κάνει και τα δύο. Τον θέλω και στους αγώνες να με κερδίζει αν μπορεί και να με προστατεέβει με τους καμνονισμούς.

Κανεις δεν μπορει να σε υποχρεωσει να πεις το ονομα σου. Απλα η επιμονη σου στην ανωνυμια μειωνει την οποια καλη σου θεληση να βοηθησεις και δημιουργει υποψιες για το αν εισαι κατευθυνομενος η αυτοβουλος. Παρολα αυτα ειναι δικαιωμα σου.
Οσον αφορα τις αποψεις μας οπως καταλαβες στα περισσοτερα συμφωνουμε. Βρες μου ομως ενα σπορ η ενα αθλημα σε ολο τον ντουνια που να γραφουν τον κανονισμο καποιοι απο τους αγωνιζομενους. Πιστευω να καταλαβαινεις οτι δημιουργειται ηθικο ζητημα κι ας ξερουμε οτι ο Δημητρης εχει τις καλυτερες των προθεσεων.
stavrosd

Post by stavrosd »

mbg wrote:Θεωρω λαθος την διπλη ιδιοτητα -αγωνιζομενος/συγγραφεας κανονισμου-και εκει ΜΟΝΟ ειναι η διαφωνια μου.
Οκ είναι μία άποψη αλλά νομίζω οτι πρέπει να επιχειραματολογειθεί!
Προσωπικά διαφωνώ στο να πρέπει να αποκλειστεί απο τους αγώνες για τους εξής λόγους:
Αρχικά τρείς λόγοι που θεωρώ οτι πρέπει να συμμετάσχει
1ον Τον κρατάει μέσα στα πράγματα και βιώνει τα όποια προβλήματα απο πρώτο χέρι, με αποτέλεσμα να έχει καλύτερα "φιλτρα" για ότι του λέει ο κάθε οργανωτής, αγωνιζόμενος, και γενικά παρατρεχάμενος.
2ον Αποτελεί ένα κίνητρο επιπλέον στο να κάνει αυτό που αγαπάει ακόμα καλύτερο
και
3ον Λούζετε το όποιο λάθος του και τα ακούει επιτόπου :mrgreen:

Επίσης υπάρχουν λόγοι που δεν πειράζει να συμμετάσχει
1ον παίζει με τους ίδιους όρους όπως όλοι
και
2ον δεν τον "παίρνει" να κλέψει ούτε κατα διάνοια αφου θα είναι στο μικροσκόπιο

Το μόνο ίσως (που όσο αφορά τον Dista δεν χρειάζεται, αλλά μιλάμε επι της αρχής) είναι να μην παίζει για διεκδίκηση τίτλου αλλά και αυτό για τους συνωμοσιολόγους, αφού αν αποκαλυφθεί μεθόδευση για ιδίο όφελος έχει να πέσει το κράξιμο της αρκούδας
(και εκεί μπορεί να πέσει και καμιά γινομένη ντομάτα :mrgreen: )

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το ηθικό πρόβλημα που δημιουργείτε!

Όσο αφορά την ανωνυμία πραγματικά δεν την καταλαβαίνω και δυστυχώς, αν και συμφωνώ με τις θέσεις σου, φίλε κεραυνέ τα γραφόμενα σου χάνουν κάθε ειδικό βάρος!
Δημητριάδης Σταύρος
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Το θέμα της ανωνυμίας το έχουμε ξανασυζητήσει και δεν το θεωρώ μεμπτό.
Όποιος θέλει μπορεί να μείνει στο θέμα μας που είναι προφανώς η ταμπακιέρα για την οποία απλά γνωρίζουμε οτι υπάρχει
αλλά κανείς δεν κάνει τον κόπο να μας πει τί σκατά είναι.
Να την βράσω την επωνυμία όταν συνεχίζετε και λέτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι χωρίς να εξηγείστε.
Άκου "ταμπακιέρα"...

Η σωστή άποψη δεν πρέπει να συνοδεύεται από την υπογραφή κανενός.
Η ορθότητά της δεν έχει καμία σχέση με το ποιόν του συγγραφέα.
Εκτός αν ψάχνουμε πάλι να αρχίσουμε τα γκομενιλίκια και να αμφισβητούμε μία κατά τα άλλα
ορθά διατυπωμένη άποψη με ιστορίες από τον πόλεμο.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
stavrosd

Post by stavrosd »

Την ανωνυμία την θεωρώ αντιδημοκρατική σαν πρακτική και τη δικαιολογώ μόνο σε φασιστικά καθεστώτα οπου υπάρχει ο κίνδυνος άδικων επιπτώσεων.
Δεν νομίζω οτι στη δικιά μας περίπτωση ισχύει!
Μπορεί στη συγκεκριμένη περίπτωση να μην κατηγορεί κάποιον αλλά να υπερασπίζετε κάποιον. Αν το καλοσκεφτείς δεν είναι και τόσο διαφορετικό ;)

Τέλος πάντων ας μην το αναλύσουμε παραπάνω δικαίωμα του καθενός είναι!
Δημητριάδης Σταύρος
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Φίλε keravnos

Κατ αρχάς θέλω να σου δηλώσω ότι συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενα σου και πραγματικά χαίρομαι που βρέθηκε κάποιος που εκφράζει ανοικτά την άποψη του για τον εν λόγο κύριο με αυτά τα λόγια…
Αυτό που με προβλημάτισε όμως ιδιαίτερα είναι το γεγονός ότι αναφέρεις μια συνάντηση των αγωνιζομένων για επίλυση προβλημάτων ,λύση παρεξηγήσεων και προτάσεις για τους αγώνες trophy γενικότερα !
Χτες το μεσημέρι , ξεκινήσαμε μια διαδικασία με τον Δημήτρη να οργανώσουμε , μαζί με την βοήθεια ενός ακόμη γνωστού αγωνιζομένου από την Βόρειο Ελλάδα , μια συνάντηση στην οποία θα βρεθούν όλοι οι Trophyαδες και οργανωτές στην οποία θα συζητήσουμε κάτω από πολιτισμένο περιβάλλον την εξέλιξη των αγώνων όπως θα την ήθελαν οι αγωνιζόμενοι ! να ακούσουμε τα παράπονα των οργανωτών την γνώμη των παλαιοτέρων , να μεταφέρουμε το κλίμα στον DISTA και πλειοψηφικά πλέον να κάνουμε ένα βήμα εμπρός στα ελληνικά TROPHY …
Κάνουμε τις ίδιες σκέψεις ή συμβαίνει κάτι άλλο ???

Καταλαβαίνεις πιστεύω ότι η αγωνία μου να μάθω ποιος είσαι είναι μεγάλη … :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

stavrosd wrote:Την ανωνυμία την θεωρώ αντιδημοκρατική σαν πρακτική και τη δικαιολογώ μόνο σε φασιστικά καθεστώτα οπου υπάρχει ο κίνδυνος άδικων επιπτώσεων.
Σταύρο, δεν θέλω να επεκταθώ.
Είναι προφανής ο κίνδυνος των επιπτώσεων. Συνδέουμε την τωρινή διατύπωση μίας άποψης με την ιστορία του ατόμου.
Και απ'ότι έχεις δει κανείς δεν ξεχνά.
Όταν δε τα βρήσκουν δύσκολα θυμούνται τί είχε κάνει ο καθένας στον πόλεμο και χτυπάνε κάτω από την ζώνη.
Λες και αν είχες κάνει κάποιο λάθος στο παρελθόν, δεν μπορείς να διατυπώσεις ορθή άποψη στο μέλλον...
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
mbg

Post by mbg »

[quote="GENERAL LEE"]Φίλε keravnos

Κατ αρχάς θέλω να σου δηλώσω ότι συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενα σου και πραγματικά χαίρομαι που βρέθηκε κάποιος που εκφράζει ανοικτά την άποψη του για τον εν λόγο κύριο με αυτά τα λόγια…
Αυτό που με προβλημάτισε όμως ιδιαίτερα είναι το γεγονός ότι αναφέρεις μια συνάντηση των αγωνιζομένων για επίλυση προβλημάτων ,λύση παρεξηγήσεων και προτάσεις για τους αγώνες trophy γενικότερα !
Χτες το μεσημέρι , ξεκινήσαμε μια διαδικασία με τον Δημήτρη να οργανώσουμε , μαζί με την βοήθεια ενός ακόμη γνωστού αγωνιζομένου από την Βόρειο Ελλάδα , μια συνάντηση στην οποία θα βρεθούν όλοι οι Trophyαδες και οργανωτές στην οποία θα συζητήσουμε κάτω από πολιτισμένο περιβάλλον την εξέλιξη των αγώνων όπως θα την ήθελαν οι αγωνιζόμενοι ! να ακούσουμε τα παράπονα των οργανωτών την γνώμη των παλαιοτέρων , να μεταφέρουμε το κλίμα στον DISTA και πλειοψηφικά πλέον να κάνουμε ένα βήμα εμπρός στα ελληνικά TROPHY …
Κάνουμε τις ίδιες σκέψεις ή συμβαίνει κάτι άλλο ???

Μηπως θα σου ηταν ευκολο να εξηγησεις τι ακριβως σου εκανε Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ και τοσο πολυ το χαρηκες που με εβαλε στη θεση μου το φιλαρακι σου ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ? Γιατι αυτη η εμπαθεια? Επειδη εχω μια διαφορετικη αποψη και τολμω να την εκφραζω? Μηπως το οτι απαντω με παραπανησια ευγενια σε ολους τους αυτοκλητους συνηγορους του Δημητρη το παιρνεις σαν αδυναμια? Αναφερεσαι με ειρωνια στο ατομο μου χωρις να σου εχω κανει οτιδηποτε.Αν διαφωνεις με τις αποψεις μου μπορεις να το γραψεις ομορφα γιατι εχω κι εγω τα ορια μου και πιστεψε με καλο θα ηταν να μην τα εξαντλησεις(ναι ναι και σε προειδοποιω και σε απειλω). Και για να καταλαβεις ποσο μακρυα νυχτωμενος εισαι στα τεκτενομενα των TROPHY θα σου πω οτι την προταση που σας εκανε ο ΘΕΟΛΟΓΗΣ( ο γνωστος τροφιστας που ελεγες προηγουμενως) για μια συγκεντρωση ειναι μια προταση που ΕΓΩ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ (για τους φιλους Κωστας) προτεινα στον Θεολογη και σε καμια 20αρια αλλους τροφιστες τον χειμωνα σε μια εκδρομη στο Δερειο. Ολοι τοτε συμφωνησαν και απλα εμεινε να οριστει η ημερομηνια. Γιατι Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ αγαπαει αυτο το σπορ οσο και οι υπολοιποι που ασχολουντε και ειναι απο τους προτεργατες της λεσχης της Κομοτηνης που οργανωσε 4 TRIAL 2 WILD TERAIN και 1TROPHY. Και πιστεψε με αφιερωσα πολυ χρονο ο οποιος ελειψε απο την οικογενεια μου και απο την δουλεια μου. Αντε λοιπον να σε χαρω αλλαξε συμπεριφορα γιατι ποτε δεν φοβηθηκα αστερια και στρατηγους.
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Ο κάθε ένας έχει τον τρόπο του και τον χαρακτήρα του , ουδέποτε πέρασε από το μυαλό μου όταν εγραφα το post να σας θίξω , θα μπορουσα να το είχα κάνει σε άλλο post όντος παραπονούμενος στο δικό σας Trophy αλλα σεβάστηκα τον κόπο όλων σας …Εγώ ουτε ούζα πίνω ούτε τσίπουρα ! ;)

Δεν θέλω να πω περισσότερα , ειληκρινά θα σε πικράνω …..Ας μιλήσει το <<φιλαράκι>> μου ο dista και ο Θεολόγης ….
Όσο για τις απειλές θα σου πρώτεινα να επισκεπτείς το κοντινότερο βεζινάδικο και να μαζέψεις καμια 30αρια λίμπρες αέρα , γιατι μ αρέσει να μου τα κλ@νουν με πίεση !!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

Nicolas wrote:Το θέμα της ανωνυμίας το έχουμε ξανασυζητήσει και δεν το θεωρώ μεμπτό.
Η σωστή άποψη δεν πρέπει να συνοδεύεται από την υπογραφή κανενός.
Η ορθότητά της δεν έχει καμία σχέση με το ποιόν του συγγραφέα.
Εκτός αν ψάχνουμε πάλι να αρχίσουμε τα γκομενιλίκια και να αμφισβητούμε μία κατά τα άλλα
ορθά διατυπωμένη άποψη με ιστορίες από τον πόλεμο.

Nicola εδώ διαφωνώ και εγώ μαζί σου! Καταλαβαίνω απόλυτος τι λές και εν'μέροι ίσως να έχεις δίκιο... όλοι θυμούνται, κανείς δέν ξεχνάει, αλλά αυτό είναι το τίμημα της βλακείας, της πονηριάς και της τάσης για διαπλοκή που μπορεί να έχουν μερικά άτομα! (δέν αναφέρομαι στον keravnos, με τον οποίο συμφωνώ απόλυτα αλλά μιλάω γενικά). Αυτό φυσικά δέν συμαίνει πως αυτά τα άτομα δέν μπορούν να εκφράσουν σωστές απόψεις(εδώ συμφωνούμε!) Μπορούν, αλλά πάντα επώνυμα, τώρα άν θα την πάρει κανείς στα σοβαρά είναι άλλο θέμα για το οποίο ευθύνονται αποκλειστικά οι ίδιοι!
Σου άρεσε δηλαδί αυτό που έγινε εδώ: http://www.to4x4.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=8&t=409 (όσο δίκιο και άν είχε το κορωνοπήνιο και το λουρί της μάνας! :D ) αλλά και στο θέμα του τελευταίου 24ώρου? Ειληκρινά απάντησε μου...
Παλιότερα, στο παλιό forum αυτή η συμπεριφορά δέν ήταν αποδεκτή απο τον friar και αυτό νομίζω πως είναι και το σωστό. Απο την στιγμή που κάποιος στα "χώνει" πρέπει τουλάχιστον να ξέρεις με ποιόν μιλάς! Αυτός μπορεί να έχει δόλο και να το κάνει αυτό, μπορεί να υπάρχει εμπάθεια (βλ. οργανωτές)! Πρέπει εμείς να επιτρέπουμε δηλαδί στον κάθε εμπαθή να βγαίνει και να ρίχνει λάσπη σε όποιον δέν γουστάρει και την επόμενη μέρα να του το παίζει και φίλος?
Βέβαια εσύ είσαι ο admin και κάνεις ότι γουστάρεις, δικό σου είναι το μαγαζί :D , απλά σαν παλαιό μέλος αυτού του forum είπα να εκφέρω την αποψή μου, άν θέλετε την ακούτε, αν όχι.... πάμε παρακάτω!

Υ.Γ. Αν θυμάμαι καλά είχε γίνει και δημοψήφισμα για το θέμα αυτό και το αποτέλεμα ήταν να μήν επιτρέπουμε την ανονημία! Γιατί δέν το ξανακάνουμε? (Πρόταση)
Last edited by Pet4x4 on Tue Mar 23, 2010 17:25, edited 2 times in total.
mbg

Post by mbg »

Οπα ρε μεγαλε. Σιγα θα το πατησεις. Δειξτο ρε συ στην Μερκελ μηπως σκιαχτει και μας δωσει κανα ευρω. Οσον αφορα τους τροπους Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ τους χρησιμοποιει σε αυτους που το αξιζουν. Οταν το ξεκινουσες δεν σκεφτηκες τους καλους τροπους και την ευγενεια ΑΝΤΡΑΚΛΑ? Να σε ξαναρωτησω λοιπον μεγαλε εραστη. Τι ειναι αυτο που σου εκανα και με ειρωνευτηκες? Εχουμε τιποτα προηγουμενα οι δυο μας και δεν το ξερω? Σου μιλησα ποτε ασχημα και δεν το θυμαμαι?
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”