keravnos wrote:Φίλε Κώστα το θέμα δεν είναι το πιος ε΄μαι αλλά αν λέω αλήθειες και αν συμφωνείς με αυτά που λέω. ¨οτι έγραψα ήταν για να σας δείξω ότι δεν έχουμε τίποτα να φοβόμαστε απο το dista. Το να του ζητάμε όμως οταν όλοι συμφωνούμε ότι μας κάνει για να μας φτιάνει κανονισμούς με οτι αποφασίζουμε ολοι μαζί να μη ξανατρέξει δεν είναι σωστό και τίμιο. Του βάζουμε το μαχέρι στο λαιμό και του λέμε να διαλέξει δηλαδή???? Εγώ δεν το θέλω αυτο και δεν με νιάζει να τα κάνει και τα δύο. Τον θέλω και στους αγώνες να με κερδίζει αν μπορεί και να με προστατεέβει με τους καμνονισμούς.
Κανεις δεν μπορει να σε υποχρεωσει να πεις το ονομα σου. Απλα η επιμονη σου στην ανωνυμια μειωνει την οποια καλη σου θεληση να βοηθησεις και δημιουργει υποψιες για το αν εισαι κατευθυνομενος η αυτοβουλος. Παρολα αυτα ειναι δικαιωμα σου.
Οσον αφορα τις αποψεις μας οπως καταλαβες στα περισσοτερα συμφωνουμε. Βρες μου ομως ενα σπορ η ενα αθλημα σε ολο τον ντουνια που να γραφουν τον κανονισμο καποιοι απο τους αγωνιζομενους. Πιστευω να καταλαβαινεις οτι δημιουργειται ηθικο ζητημα κι ας ξερουμε οτι ο Δημητρης εχει τις καλυτερες των προθεσεων.