TROPHY KARDJALI 4X4 - OFF-ROAD CELEBRATION 4-6 OF APRIL
Re: TROPHY KARDJALI 4X4 - OFF-ROAD CELEBRATION 4-6 OF APRIL
γεια σου φιλε ρουλη βλεπω δεν ξεχασεs οτι αν μου κοψειs το αλατι τον παγο τη ρετσινα τιs γυναικεs και το off road θα αφησω τουτο το ματαιο κοσμο σε κανα δεκαλεπτο πρωτα ο θεοs θα με δειs στη βουλγαρια τρεχω συνοδηγοs στον γαλανακη
To τσιγάρο το ξέχασες ? 

K.Stylianos Action4X4club
στελαρα μου το τσιγαρο το αφησα πισω μου 20 νοεμβριου το 2005 για να μπορεσω να απολαυσω τα παραπανω οσο το δυνατον περισσοτερο τωρα γιατι το εχω στο στομα μου στουs αγωνεs; ισωσ αυτο διχνει οτι εαν καπνιζα στουσ αγωνεs θα ενανα πολλα τσιγαρα
TODOR HRISTOV wrote:Υπάρχουν πολλές πέτρες, δρόμους από πέτρες, πέτρες στο ποτάμι... και πολλοί πλοήγησηJEEP wrote:Λες να _________!!!!! ΜΠΑ δεν_______
Θόδωρε ετοιμάζω το αυτοκίνητο γιατί δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε .
Τώρα βεβαία από συμμέτοχες οι βούλγαροι είναι πολύ ανταγωνιστικοί αφού όμως κατεβαίνουμε όλοι μαζί σαν ομάδα κάτι καλό θα προκύψει ελπίζω για έναν από εμάς!!!!!!!
Εγω θα φορτωσω με πετρες του μπαρμπα Γιωργου το samurai, μεχρι να το φερω στα κιλα μου.......

υ.γ Ειναι αληθεια οτι οι πιο μεγαλοι σε ηλικια θα κανουν λιγοτερα χιλιομετρα αγωνα...και θα εχουν υποχρεωτικες στασεις για κατουρημα??????

quinda wrote:Εγω θα φορτωσω με πετρες του μπαρμπα Γιωργου το samurai, μεχρι να το φερω στα κιλα μου.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quinda wrote:υ.γ Ειναι αληθεια οτι οι πιο μεγαλοι σε ηλικια θα κανουν λιγοτερα χιλιομετρα αγωνα...και θα εχουν υποχρεωτικες στασεις για κατουρημα??????
βρε παλιογερε quinda και στο KARDJALI με πλαγιους τροπους πας να παρεις θεση !!!!!

καλα να περασετε παιδια !!!! καλο αγωνα σε ολους

Πολύ ησυχία έπεσε.....
........................transylvania trophy θα παμε και τρεμετε τον δρακουλα??????????????????????
Κανατσιοπουλε το μαγιο σου μην ξεχασεις..........οχι για το τζακουζι αλλα για το ποταμι γιατι χθες που πηγαμε εβρεχε πολυ..............

Κανατσιοπουλε το μαγιο σου μην ξεχασεις..........οχι για το τζακουζι αλλα για το ποταμι γιατι χθες που πηγαμε εβρεχε πολυ..............

ΜΑΡΙΟΣ ΛΑΣΚΟΣ
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Καλά ρε απατεώνα κατσκοπευεις την πίστα!!
Δεν υπάρχει θέμα μέχρι +1,60 μετά εγκαταλείψετε το πλοίο
Θα βγούμε μαζί με τις γόπες στο παράθυρο κολυμπώντας
Η πρώτη φόρα είναι δύσκολη ....

Δεν υπάρχει θέμα μέχρι +1,60 μετά εγκαταλείψετε το πλοίο

Θα βγούμε μαζί με τις γόπες στο παράθυρο κολυμπώντας

Η πρώτη φόρα είναι δύσκολη ....

Τοντόρ τη λέει αυτός να πάρουμε βυθόμετρο??
Βάλε καμία φώτο να φτιάχνουμε
Έφτασαν οι μέρες άντε να ανάψουν τα αίματα!
Μάριε θα σου φέρω τα μπρατσακια αν και θες σαμπρέλα από κάνα
τρακτέρ

Βάλε καμία φώτο να φτιάχνουμε

Έφτασαν οι μέρες άντε να ανάψουν τα αίματα!
Μάριε θα σου φέρω τα μπρατσακια αν και θες σαμπρέλα από κάνα
τρακτέρ

- tsekmesolo
o κολος μου ειναι στους 50 ποντους υψος. υπαρχει καποια λυση για μενα; μαριε χειλα αν γνωριζετε κατι για το προβλημα μου γραψτε

- tsekmesolo
ξεχασα το σημαντικοτερο. αυτο που παρακαλαω ειναι στον αγωνα να βρω μπροστα μου τον φυτα. ξερεις γιατι γιωργο. οχι για να σε περασω αλλα για να σε τρελανω κυριολεκτικα πατωντας ασταματητα τη κορνα απο πισω σου. θυμασαι γιωργακη