Evros Adventure Trophy 2013 !

Μονές συμμετοχές στο ΕΑΤ 2013 ?

ΝΑΙ
34
50%
ΟΧΙ
34
50%

Total votes: 68
κυριακος αθανασιου

Re: Evros Adventure Trophy 2013 !

Post by κυριακος αθανασιου »

χαχαχαχαχα...ετσι ακριβως... ;)
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
INDIANOS

Post by INDIANOS »

evrosadventuretrophy wrote:Δεν σας κρύβουμε ότι πραγματικά υπάρχει πρόβλημα στο αν θα πρέπει τελικά να διεξαχθεί το 10ο Evros Trophy αυτη την χρονιά ...
Οπως ολοι καταλαβαίνετε το κόστος ειναι δισβάσταχτο χωρίς μια μεγάλη χορηγία την οποία δυσκολευόμαστε να πάρουμε εφέτος .
Ως ύστατη προσπάθεια σκεφτήκαμε οτι αν τελικά συμπληρώσουμε 18 ομάδες και άνω τότε μάλλον θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ο αγώνας με ενα οριακό buggetάρισμα .
Ζητούμε απο εσάς που θέλετε να συμετάσχεται να δηλώσετε εδώ την συμμετοχή σας μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου το αργότερο .
10st Evros Adventure Trophy 9-10-11-12 Μάιου
Επιβεβαιομένες συμμετοχές μέχρι στιγμής

1 - Κοκκίνης- Κοκκίνης
2- Ραυτόπουλος - Πολίτης
3- Νταής - Κοσμάς
4-Μισκής- Γιασσιμάκος
5-Μακρινός- Γυφτονικολός
6-Καφτεράνης- Ιωσήφ
7-Λάσκος-???????????
8-
9-
10-
11-
12-
13-
14-
15-
16-
17-
18-
ΜΑΡΙΟΣ ΛΑΣΚΟΣ
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
xeilas

Post by xeilas »

INDIANOS wrote:Έχουμε κάποια πρώτη εικόνα ενδεικτική τιμή συμμετοχής????????????
Λοιπόν!
Ειδικά εσύ:
1)Θα πληρώσεις κάτι παραπάνω γιατί τελευταία έχεις γίνει πολύ ανυπόμονος
2)Θα στείλεις προκαταβολικά (για να κλειδώσεις την συμμετοχή σου 8-) ) 2 kg από εκείνα τα κοτίσια κεφτεδάκια να χω τρώω τα Σαβ/κα που θαμαι στο βουνό....
3)Θα έχεις άλλα 2 kg μαζί σου που θα μου δώσεις πριν την εκκίνηση για να σε εμψυχώσω στο ρέμα όταν περάσεις από μπροστά μου!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
K.Stylianos Action4X4club
quinda

Post by quinda »

Αντε με το καλο να βρεθουμε ξανα το Μαη...
Στελιο απ αυτα που θα σου φερει να υπολογιζεις και μενα....
Το ονοματακι εκεινου του ελαφρομενου νεαρου με το πρωην vitaraki δεν βλεπω.... :lol: :lol: :lol: :lol: αντε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαρης
θεσσαλονικη
https://www.facebook.com/quinda4x4ltd/

Οταν διστάζουμε,τότε γινόμαστε σκλάβοι των φόβων μας!!!
evrosadventuretrophy

Post by evrosadventuretrophy »

Η συμμετοχή είναι 350 ευρώ ανα αυτοκίνητο .
Μονές δεν υπάρχουν αφού κανείς δεν έγραψε το όνομα του στην λίστα που θα θέλαμε ! ( διάβασε τα προηγούμενα post ! )
Συμπληρώστε το όνομα σας αν θεωρήτε σίγουρα οτι μπορείτε να έρθετε και θα βρεθεί αυτοκίνητο για να φτιάξετε ομάδα !
ALEXELIS

Post by ALEXELIS »

quinda wrote:Το ονοματακι εκεινου του ελαφρομενου νεαρου με το πρωην vitaraki δεν βλεπω.... :lol: :lol: :lol: :lol: αντε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!
χαρηs
θεσσαλονικη
:roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Βρεεε αμερικανομπισμπικη βρεεε πρωιν νεοπλουτε των βοριων προαστιων που σου πασαραν την μαρμαρο για 4χ4 βρεεε που πιστευεις τις μακακιες που σου λεει ο αλλος αμερικανοχαρτουρας τσεροκι που εχεις για ζευγαρι σου φετος οτι θα τα καταφερεις να τερματισεις βρεε ανθρωπε που εχεις τρεξει ολους τους ελληνικους χωματοδρομους με λακουβες δρομους και εχεις την εντυποση οτι δεν θα σκορπισει ο μαυρος ντενεκες που εχεις για αυτοκινητο βρεεεε...βρεεεεε....βρεεεεε...βρεεεεεε...ξερεις ......ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ .....ερε γλεντια :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

φιλια περιμενω το μανα εξ ουρανου :D
xeilas

Post by xeilas »

ALEXELIS wrote:

φιλια περιμενω το μανα εξ ουρανου :D
αμα σου πεσει... Θελω 2πανερια και εγω. Οχι για τον αγωνα αλλα για την ΔΕΗ
:lol: :lol:
K.Stylianos Action4X4club
INDIANOS

Post by INDIANOS »

xeilas wrote:
INDIANOS wrote:Έχουμε κάποια πρώτη εικόνα ενδεικτική τιμή συμμετοχής????????????
Λοιπόν!
Ειδικά εσύ:
1)Θα πληρώσεις κάτι παραπάνω γιατί τελευταία έχεις γίνει πολύ ανυπόμονος
2)Θα στείλεις προκαταβολικά (για να κλειδώσεις την συμμετοχή σου 8-) ) 2 kg από εκείνα τα κοτίσια κεφτεδάκια να χω τρώω τα Σαβ/κα που θαμαι στο βουνό....
3)Θα έχεις άλλα 2 kg μαζί σου που θα μου δώσεις πριν την εκκίνηση για να σε εμψυχώσω στο ρέμα όταν περάσεις από μπροστά μου!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Εισαι δεν εισαι στο ρεμα κεφτεδακια θα φας........κωλε........ :lol: :lol: :lol: :lol:
ΜΑΡΙΟΣ ΛΑΣΚΟΣ
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
blacklimit_orest

Post by blacklimit_orest »

INDIANOS wrote:
evrosadventuretrophy wrote:Δεν σας κρύβουμε ότι πραγματικά υπάρχει πρόβλημα στο αν θα πρέπει τελικά να διεξαχθεί το 10ο Evros Trophy αυτη την χρονιά ...
Οπως ολοι καταλαβαίνετε το κόστος ειναι δισβάσταχτο χωρίς μια μεγάλη χορηγία την οποία δυσκολευόμαστε να πάρουμε εφέτος .
Ως ύστατη προσπάθεια σκεφτήκαμε οτι αν τελικά συμπληρώσουμε 18 ομάδες και άνω τότε μάλλον θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ο αγώνας με ενα οριακό buggetάρισμα .
Ζητούμε απο εσάς που θέλετε να συμετάσχεται να δηλώσετε εδώ την συμμετοχή σας μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου το αργότερο .
10st Evros Adventure Trophy 9-10-11-12 Μάιου
Επιβεβαιομένες συμμετοχές μέχρι στιγμής

1 - Κοκκίνης- Κοκκίνης
2- Ραυτόπουλος - Πολίτης
3- Νταής - Κοσμάς
4-Μισκής- Γιασσιμάκος
5-Μακρινός- Γυφτονικολός
6-Καφτεράνης- Ιωσήφ
7-Λάσκος-???????????
8-Ματζιουριδης Δ.-????????
9-
10-
11-
12-
13-
14-
15-
16-
17-
18-
M. Dimitris Action4X4club
INDIANOS

Post by INDIANOS »

Αφου θα ειναι η συμμετοχη 350 περισσευουν και να παρουμε και 4 κιλα κιοφτεδακια...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ματζουρα και εσυ τα 350 περιμενες κουφαλα....... :?: :?: :?: :?: :?: :?:
ΜΑΡΙΟΣ ΛΑΣΚΟΣ
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”