Ανώμαλοι παιδί μου οι άνθρωποι ...
Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012
-
GENERAL LEE
Re: Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012
Όλα είναι δρόμος !!!

- κυριακος αθανασιου
ενας μηνας εμεινε....αντε να πεσουν και οι επισημες συμμετοχες...
μανο...εχει χασει τους αγωνες ο πανος τωρα με την ετοιμασια του evia trophy 2012 και εχει δωσει ολον του τον εαυτο στις διαδρομες...
μανο...εχει χασει τους αγωνες ο πανος τωρα με την ετοιμασια του evia trophy 2012 και εχει δωσει ολον του τον εαυτο στις διαδρομες...
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
αν συνεχισει ετσι , μετα το trophy δεν θα έχει αυτοκινητο να τρεξει σε αγωνες ....κυριακος αθανασιου wrote:ο πανος τωρα με την ετοιμασια του evia trophy 2012 και εχει δωσει ολον του τον εαυτο στις διαδρομες...
Εσεις οι Βορειοευβοιώτες ετοιμαζεστε ;
Τα αυτοκινητα πρεπει να ειναι σε top κατασταση για να αντεξουν τριήμερο αγωνα !
Κοιταξτε και τον τεχνικο κανονισμό της ΟΜΑΕ .
Μεχρι το τελος της εβδομαδας θα δημοσιευτει ο ειδικός κανονισμός με όλες τις λεπτομερειες για τον αγωνα , ωραρια , μηκος διαδρομών , ξενοδοχειο κ.λ.π.
ριχτο Ηλια

- κυριακος αθανασιου
ειμαστε πανετοιμοι....εσας περιμενουμε...
αντε να περασουν οι μερες...
αντε να περασουν οι μερες...
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
Ρε Αρη τη μας λενε αυτη εχουμε φαει εμεις πολλα χιλιομετρα. πες κατι αυτη-νου του καραφλα, ολο για αγωνα μηλανε για φαι και πραμα να πιουμε καμια κουφαλα δε λεει τιποτα εχει καιρος γυρισματα πανουληmanos wrote:Χτες ειδα και εγω τη διαδρομή της πρωτης μερας , στον Πυξαριά .
Ζουμερή , απαιτητική , θα αφησει απεραντη ευτυχία σε οποιο πληρωμα την τερματίσει .
Οι συνοδηγοί να προετοιμαστουν για πολύ ενεργή συμμετοχή !
Εγω που τρεχω αλλου ειδους αγωνες βεβαιώθηκα : Ειναι τρελλοι αυτοί οι τροφίστες !!!
ενα χαρακτηριστικό εμπόδιο , που φαινεται ευκολο στη φωτό , αλλα δεν ειναι ...
η κλιση αυτού του νεροφαγωματος ειναι περιπου 40 μοίρες !
αν εχει βρεξει ......
ειπε κανενας τιποτα για αγωνα ....gay ;
Θα εχει και φαι και πιοτο ρε Γιωργη.Τι μονο με τα κοτρωνια θα χορτασετε???
Εκτος απο το τραπεζι του αγωνα ο Γερο Ματρακας εχει ταξει τραπεζι με ψητα στο συνεργειο,κατι σαν του Διαμαντη...
Θα περασουμε καλα να στε σιγουροι!
Εκτος απο το τραπεζι του αγωνα ο Γερο Ματρακας εχει ταξει τραπεζι με ψητα στο συνεργειο,κατι σαν του Διαμαντη...
Θα περασουμε καλα να στε σιγουροι!
Το roadbook τσεκάρετε όλα πάνε καλά
ο Πάνος έχει κάνει το βουνό σπίτι του
άντε να ετοιμαζόμαστε
για να γλυκαθούμε λίγο
ανεβάζω απο το gps του Πάνου φωτογραφία από την περιοχή
και μερικές τουλίπες
ο Πάνος έχει κάνει το βουνό σπίτι του
άντε να ετοιμαζόμαστε
για να γλυκαθούμε λίγο
ανεβάζω απο το gps του Πάνου φωτογραφία από την περιοχή
και μερικές τουλίπες
- Attachments
-
- Untitled-1.jpg (138.06 KiB) Viewed 3786 times
-
- toylipes.jpg (87.66 KiB) Viewed 3786 times
-
kwstas1234
πανο βαλε και καμια ταμπελα που
εχει μπεκατσες γιατι βλεπω το βιταρα σωβρακο
οποτε να ρειξουμε καμια ντουφεκια
εχει μπεκατσες γιατι βλεπω το βιταρα σωβρακο
οποτε να ρειξουμε καμια ντουφεκια
Μολις γυρισαμε απο το βουνο.
Ο Αλεκος Αποστολιδης ,που θα ειναι αλυταρχης του αγωνα ,διεθεσε τη μερα του, για να τσεκαρει το road book και να μας υποδειξει τυχον διορθωσεις ,μιας και ειναι το πρωτο μας τροφυ.
Ολα πηγαν καλα! Εκτος απο μια μπαρα τιμονιου που ησιωσαμε με τον εργατη.
Σαν ΑΟΕ 4χ4 τον ευχαριστουμε πολυ,αλλα κι εγω προσωπικα.
Το μονο προβλημα ειναι οτι ενω ξεκινησα να οδηγω συντομα βρεθηκα συνοδηγος και δεν ξεκαβαλαγε απο το αυτοκινητο μου.(Ειναι γνωστο οτι ειναι αρρωστος με τα λαντ ροβερ)
Ευτυχως τ οδηγουσε σα να το ηξερε χρονια ,σε γρηγορους ρυθμους στα πατημενα, που δεν εχει συνηθισει στα χερια μου!!!
Περισσοτερες λεπτομερειες συντομα.
Ο Αλεκος Αποστολιδης ,που θα ειναι αλυταρχης του αγωνα ,διεθεσε τη μερα του, για να τσεκαρει το road book και να μας υποδειξει τυχον διορθωσεις ,μιας και ειναι το πρωτο μας τροφυ.
Ολα πηγαν καλα! Εκτος απο μια μπαρα τιμονιου που ησιωσαμε με τον εργατη.
Σαν ΑΟΕ 4χ4 τον ευχαριστουμε πολυ,αλλα κι εγω προσωπικα.
Το μονο προβλημα ειναι οτι ενω ξεκινησα να οδηγω συντομα βρεθηκα συνοδηγος και δεν ξεκαβαλαγε απο το αυτοκινητο μου.(Ειναι γνωστο οτι ειναι αρρωστος με τα λαντ ροβερ)
Ευτυχως τ οδηγουσε σα να το ηξερε χρονια ,σε γρηγορους ρυθμους στα πατημενα, που δεν εχει συνηθισει στα χερια μου!!!
Περισσοτερες λεπτομερειες συντομα.