τι είναι η Γ.Σ.?????????obelix wrote:antonisxj wrote:ο μόνος λόγος φίλεμου γιατον οποίο γραφω αυτές τις γραμμές είναι για το ξεκαθάρισμα ότι η Λέσχη, σαν Λέσχη, είναι πολλές φορές αντίθετη με τις αποφάσεις κάποιων διοικούντων.![]()
![]()
![]()
Γι' αυτο υπαρχει η Γ.Σ.
εκτος αν ειναι μαγαζακι καποιων με την ανοχη της πλειοψηφιας
ΤΕΛΙΚΟΣ Αγώνας ΤΡΑΪΑΛ 4Χ4 για το Κυπελλο Κρήτης στα Χανιά
Re: ΤΕΛΙΚΟΣ Αγώνας ΤΡΑΪΑΛ 4Χ4 για το Κυπελλο Κρήτης στα Χανι
if it doesn't break, fix it until it does
Φιλια απο εμενα και συγνωμη αν στεναχωρησα καποιους με τα λογια μου 
Γενικη Συνελευση......

Γενικη Συνελευση......
Α!!!! καλά!!!!obelix wrote:Φιλια απο εμενα και συγνωμη αν στεναχωρησα καποιους με τα λογια μου
Γενικη Συνελευση......
ευχαριστώ.
Ε μην απαντας και συ ρε Αντωνη τοτε αφου δεν εχεις σχεση με ολο αυτο.....μα τι εχεις παθει δεν καταλαβαινω...antonisxj wrote:δεν ξέρω ρε Βαγγέλη τι έγινε με τους ανθρώπους με τα φωσφοριζέ γιλέκα, ούτε καιμε νοιάζει.GANGSTER wrote:ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ???ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ Η ΠΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ Η ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ,,,,,Ο ΨΙΣΤΑΚΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΠΩΝΗΜΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΖΗΤΑΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΞΑΝΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ????
ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΟΝΗΡΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΦΑΝΤΟΣ!!!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΟΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΦΩΣΦΟΡΙΖΕ ΓΙΛΕΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΜΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!
δεν ξέρω τι έγινε με τα τυπικά του αγώνα, και ούτε με νοιάζει.
δεν ξέρω ποιός είναι υπεύθυνος για τον αγώνα και τις αποφάσεις στην διάρκεια εξέλιξης του αγώνα, και ούτε με νοιάζει.
το "μαγαζί" βάζει μια αναγγελεία και ένα αποτέλεσμα΄όπως τα "μαγαζιά" βάζουν μια βιτρίνα. αν το προϊόν σου βγεί μάπα, πάρε τηλέφωνο τον διευθυντή να του τα χώσεις. εμένα ότνα μου καθυστερούν τα δέματα απο αμερική, παίρνω τηλέφωνο τον μικρό τζόνσον και του μοιράζω τις εικονίτσες του (τον Χριστούλη του, την παναγίτσα του)
δεν περιμμένω απάντηση απο το ιντερνετ.
αν εσένα κάτι σου ξίνισε, ειδικά εσείς ρε παιδιά, ξέρετε που να πάρετε τηλέφωνο. μην περιμμένετε απάντηση απο το forum.
δεν με νοιάζει αν ο αγώνας μετρήσει ή δεν μετρήσει. ότνα τον διοργανώσω εγώ, τότε θα με νοιάζει.
στο αγωνιστικό θέμα, έχω αποκοπεί απο τη λέσχη. γιαυτό και δεν καιγομαι για τις απαντήσεις και τις ερωτήσεις.
σε λίγο θα πάω στη λέσχη και θα τους πάω τυπωμένες τις συζητήσεις μας (όπως έκανα και πρίν λίγο καιρό) και ελπίζω να πάρετε απαντήσεις απο τους υπεύθυνους.
απο την στιγμη που απεχεις απο το θεμα των αγωνων γενικα και δεν σε αφορα μην απαντας σε κανενα και τελος...οχι ομως οτι πρεπει να πιασουμε και τα τηλεφωνα τωρα...αυτο ελειπε....απο την στιγμη που διαφημιζετε ενα αγωνα εδω να δωθουν απαντησεις εδω...
και ξαναλεω καθαρα..και μεις σε λεσχη ανηκουμε και μεις πληρωνουμε και ξερουμε 5 βασικα πραγματα στο θεμα διεξαγωγης του αγωνα.....5 οχι παραπανω!η δικια σας λεση που την εχουμε τιμησει πολλα χρονια τωρα σαν πρωταρχηκη λεσχη στην κρητη ξερει 100 παραπανω.δεν διαφωνει κανενας.ας βγει λοιπον εδω και ας πει πως εχουν τα πραγματα και τι γινεται απο δω και περα να δουμε και μεις τι θα κανουμε!
αυτη τη στιγμη ακυρωθηκε ενας αγωνας που καταργει ολους τους αγωνιζομενους απο ολη την κρητη σε οπιαδιποτε κατηγορια Κ1 Κ2 Κ3.
διλαδι ο φιλος που ξεκινησε απο ιεραπετρα να τρεξει και εκανε τοσα εξοδα για να ερθει δεν υπολογισε τιποτα ουτε λεφτα ουτε αμαξι ουτε χιλιομετρα τωρα βρησκεται στην ομορφη θεση να βλεπει το ονομα του γραμμενο αντε να μην πω που...και ειρθε μονο και μονο να στιριξει την θεση του στην βαθμολογια...αντε τωρα εσυ πες του οτι δεν φτεει η λεσχη που ακυρωθηκε ο αγωνας!
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Psistakis Manolis
Ρε σεις καλησπέρα! δεν μπορείτε να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ να ΧΑΛΑΣΤΕ. Όλοι πολύ η λίγο ξέρατε γιατί δεν μέτρησε αυτός ο ρημαδιασμενος αγώνας γιατί χαλιέστε τώρα, αν ΤΡΕΞΕΤΕ στα παλιά που έχουν γραφτή για αυτό των αγώνα θα καταλάβετε τη εννοώ.σταματήστε να ρωτάτε λοιπόν συνεχεία. ότι είχατε να πείτε ταπατε!!!!!!!!!! ΑΛΑΛΑΞΕΤΕ ΣΕΛΙΔΑ και να δούμε τη θα γένη με τους φετινούς τελείωσε αυτό.να ξέρετε όμως ότι σπερνής θερίζεις είναι κρίμα!!!!!!!!!! ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΩΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΡΙΤΙΚΟΣ>> ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑ>>>>>>>>>>>>>> ΑΣΤΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΝΩΛΗ. ΑΣΤΌ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ Δ.........ΛΟ ΑΣΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΣΤΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΊΣΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ...
ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΆΡΙ
.

.
απαντάω επειδή μου γίνονται ερωτήσεις προσωπικά.samisnow wrote:Ε μην απαντας και συ ρε Αντωνη τοτε αφου δεν εχεις σχεση με ολο αυτο.....μα τι εχεις παθει δεν καταλαβαινω...
αν δείς... απο το μήνυμα του κυρίου Κισσανδράκη γίνεται ερώτηση και σε εμένα. και αφού ερωτούμαι, θα απαντώ.
παρόλα αυτά, σήμερα που βρεθήκαμε στη λέσχη, έμαθα κάποια πράγματα που εσείς δεν γνωρίζεται. αλλά δεν θα σας τα πώ γιατί δεν μου πάφτει λόγος.
καληνύχτα.
Υ.Γ.
για το σημείο στο οποίο έχουν φτάσει οι αγώνες στην Κρήτη δεν φταίνε οι εξωγήινοι...
να ψαχτούμε όλοι μεταξύμας και να κάνουμε όλοι την αυτοκριτικήμας. μάλον εμείς φταίμε... δεν φταίνε οι εξωγήινοι.
ρε Αντωνη?πετας ενα αναμενο σπιρτο ρε φιλε και μετα το κωβεις...τοσες απαντησεις που εχεις δωσει που δεν εχουν να κανουν με τιποτα και τωρα λες ''παρ ολα αυτα βρεθηκαμε στην λεσχη εμαθα καποια πραγματα που εσεις δεν γνωριζεται αλλα δεν θα σας τα πω γιατι δεν μου παιφτει λογος''..........μας δουλευεις ρε Αντωνακη?antonisxj wrote:απαντάω επειδή μου γίνονται ερωτήσεις προσωπικά.samisnow wrote:Ε μην απαντας και συ ρε Αντωνη τοτε αφου δεν εχεις σχεση με ολο αυτο.....μα τι εχεις παθει δεν καταλαβαινω...
αν δείς... απο το μήνυμα του κυρίου Κισσανδράκη γίνεται ερώτηση και σε εμένα. και αφού ερωτούμαι, θα απαντώ.
παρόλα αυτά, σήμερα που βρεθήκαμε στη λέσχη, έμαθα κάποια πράγματα που εσείς δεν γνωρίζεται. αλλά δεν θα σας τα πώ γιατί δεν μου πάφτει λόγος.
καληνύχτα.
Υ.Γ.
για το σημείο στο οποίο έχουν φτάσει οι αγώνες στην Κρήτη δεν φταίνε οι εξωγήινοι...
να ψαχτούμε όλοι μεταξύμας και να κάνουμε όλοι την αυτοκριτικήμας. μάλον εμείς φταίμε... δεν φταίνε οι εξωγήινοι.
οσο για το ''εμεις φταιμε'' Αντωνη θα σου πω οχι δεν φταιμε εμεις τουλαχιστον στην προκιμενη περιπτωση!αυτοκριτηκη πρεπει να κανει η λεσχη σας προς το παρον και να δει πως θα μπορεσει να βελτιωσει τα πραγματα οσο το δυνατον καλητερα αφου και στον συγκεκριμενο αγωνα τα κανε μανταρα!(οχι στη διοργανωση,αλλα στα υπολοιπα)
το χειροτερο ειναι ομως οτι κριθηκανε και θεματα ασφαλειας ετσι που εγινε ολη η φαση...ελπιζω ποτε να μην συμβει το παραμικρο γιατι καικαμε φιλε....
καλα τα λες Γιωργη πρεπει να τ αφησω μαλον γιατι ετσι και αλιως δεν βρισκω ακρη...η λεσχη χανιων μας δουλεψε κανονικα μας τα πειρε και τωρα μας το παιζουν ολοι κουφαλες με τις βαθμολογιες και τον Τιμημενο Τελικο που εκαναν!
μας πειρανε χαμπαρι Γιωργη αλλα εμας λιγο η πολυ μας ξερουν 10 ατομα του χωρου απ ολη την ελλαδα και ξερουνε τι ρολο παιζουμε και για πιο λογο λεμε δυο κουβεντες παραπανω...
ελπιζω του χρονου να βελτιωθουν τα παγματα και να μαθουνε να κανουνε αγωνες οπως ολη η κρητη καλος η κακος το κανει....παντου υπαρχουν παραπονα αλλα τοσο πραγμα ρε φιλε....παει πολυ!
καλημερα και καλη σεζον σε ολους

KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Psistakis Manolis
ΟΚ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!!
καληνύχτα.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Υ.Γ.
να ψαχτούμε όλοι μεταξύμας και να κάνουμε όλοι την αυτοκριτικήμας. μάλον εμείς φταίμε... δεν φταίνε οι εξωγήινοι.[/quote]
ΕΔΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΩΠΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ......ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!
ΟΚ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!!
καληνύχτα.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Υ.Γ.
να ψαχτούμε όλοι μεταξύμας και να κάνουμε όλοι την αυτοκριτικήμας. μάλον εμείς φταίμε... δεν φταίνε οι εξωγήινοι.[/quote]
ΕΔΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΩΠΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ......ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!
Βαγγάλη μου να με συγχωρείς, αλλά δεν φταίνε οι εξωγήινοι σε τίποτα. και αν ξαναπείς τίποτα για τους εξωγήινους θα έρθω να σε βρώ με τους διαγαλαξιακούς μου πύραυλους. Να ξέρεις ότι οι πολίτες την Ανδρομέδας (όχι το στριπτιτζάδικο) είναι πολύ παρεξηγιάρηδες και θα τους πώ να σου την πέσουνε άσχημα. θα ξεκουμπουρώσουν τα λέϊζερ και θα σε πάρουν στο εντερπράϊζ
έστειλα π.μ. του Μανώλη...

έστειλα π.μ. του Μανώλη...
[quote="antonisxj"]Βαγγάλη μου να με συγχωρείς, αλλά δεν φταίνε οι εξωγήινοι σε τίποτα. και αν ξαναπείς τίποτα για τους εξωγήινους θα έρθω να σε βρώ με τους διαγαλαξιακούς μου πύραυλους. Να ξέρεις ότι οι πολίτες την Ανδρομέδας (όχι το στριπτιτζάδικο) είναι πολύ παρεξηγιάρηδες και θα τους πώ να σου την πέσουνε άσχημα. θα ξεκουμπουρώσουν τα λέϊζερ και θα σε πάρουν στο εντερπράϊζ
ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΩ ΡΕ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΑ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΩ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΑΠΟ Δ ΑΥΤΟΥΣ!!!GANGSTA RULES!!!!

ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΩ ΡΕ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΑ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΩ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΑΠΟ Δ ΑΥΤΟΥΣ!!!GANGSTA RULES!!!!