να να σου πει πιω είναι το χωρίο του. έχουν κάλω πράμα και μπόλικο όπως το θες και σε καλή τιμή

άντε καλή αντάμωση κιόλας η τελευταία πινελιά είναι αύριο. τα αμάξια ταξιδεύουν τη δεύτερα. με μπόλικο πράμα και καλής ποιότητας

papatriantafillou wrote:koumpareeeee kala tha itan na min prolavei to karavi o diamantis i ama to prolavei na exei ksexasei to raki.....xa xa xa xa
aaaaaa kai na thimitho na tous valo kai kanena skordo sta pajero...etsi proliptika !!![]()
![]()
![]()
![]()
DESPINA
τα αυτοκινητα ταξιδευουν γεματα με νερο τις φωτιας Γιωργη!!!αφου παραλιγο να μας βγαλουν υπερβαρους στο καραβι!!Kritikos wrote:papatriantafillou wrote:koumpareeeee kala tha itan na min prolavei to karavi o diamantis i ama to prolavei na exei ksexasei to raki.....xa xa xa xa
aaaaaa kai na thimitho na tous valo kai kanena skordo sta pajero...etsi proliptika !!![]()
![]()
![]()
![]()
DESPINA![]()
Καλή μου Δέσποινα τα αμάξια είδη πρέπει να είναι κάπου στο δρόμο φορτωμένα για ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ με μπόλικο πράμα από μας. τώρα δεν ξέρω πώς θα το πάρεις αλά αυτό το παιδί που ακούει στο όνομα ΓΙΩΡΓΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ τον βρίσκω ακμαιότατο και μάλλον θα φτάσει πρώτος μαζί με μας. φυσικά ελπίζω να μην πάθει τίποτε το ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!!! οπότε καταλαβαίνεις τη θα πάθουμε όλοι, δεν ξέρω τη θα έχει μαζί του. καλή αντάμωση λοιπόν και υπομονή (και τούτο θα πέραση)
![]()
![]()
![]()
![]()