ΠΑΝΟ εύχομαι να μη βρέξει γιατί αν, τη βάψαμε. Της τελευταίες φώτο που φαίνεται σκοτάδι ήταν μέρα. δες της πρώτες πριν τα φώτα

Eλπιζω κι εγω να μη βρεξει γιατι τα SIMEX απο το τροφυ της Ευβοιας εχουν γινει σαν το κεφαλι μου!!!Kritikos wrote:ΚΥΡΙΑΚΟ για τη ΒΟΗΘΕΙΑ θα πιεις 3 κούπες παραπάνω στου ΛΑΖΑΝΗ το καφενείο!!!!!!!!![]()
ΠΑΝΟ εύχομαι να μη βρέξει γιατί αν, τη βάψαμε. Της τελευταίες φώτο που φαίνεται σκοτάδι ήταν μέρα. δες της πρώτες πριν τα φώτα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟKritikos wrote:όλη μια συμμετοχή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΖΕΝΕΡΑΛ ΚΑΤΣιΜΑΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟΠΑΠΟ![]()
για να γελας εσυ κατι θα ξερεις !!!!!!!samisnow wrote:C.Stoub wrote:Grafw gia prwti fora sto ''to4x4'' Lambanontas tin Timh na parousiasw Thn Irakleiotikh symetoxh sto 3o W.T. Lasithiou....
Genitraridis(Captain Hook)--Xrysolwras(Commander)--Defender(Buggy)
Kalh Epityxia....!
mpouaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
κατεβα φιλε πανο και θα στα χαραξω βροχηνα φιλε μου χαχαχαχ!!!εγω τι να λεω που ειναι πλεον σλικ με το να ακουω τον ανομαλο Βασιλη χ4?panos110 wrote:Eλπιζω κι εγω να μη βρεξει γιατι τα SIMEX απο το τροφυ της Ευβοιας εχουν γινει σαν το κεφαλι μου!!!Kritikos wrote:ΚΥΡΙΑΚΟ για τη ΒΟΗΘΕΙΑ θα πιεις 3 κούπες παραπάνω στου ΛΑΖΑΝΗ το καφενείο!!!!!!!!![]()
ΠΑΝΟ εύχομαι να μη βρέξει γιατί αν, τη βάψαμε. Της τελευταίες φώτο που φαίνεται σκοτάδι ήταν μέρα. δες της πρώτες πριν τα φώτα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ψιστακη εχεις εργαλειο να τα χαραξουμε και να τα κανουμε βροχολαστιχα?