φιλαράκο, δικαιολογίες εγώ δεν σου λέω.
σου λέω πώς έχουν τα πράγματα.
αν θες απαντήσεις, πάρε τηλέφωνο. αυτή είναι η συμβουλή μου.
μην απαιτείς απο κάποιον που δεν χρησιμοποιεί ίντερνετ να σου απαντήσει στο forum.
σου ξαναλέω, επειδή το ξέρω, ο υπεύθυνος για να απαντήσει στις ερωτήσεις σου, δεν έχει ίντερνετ.
παλιότερα είχε. παλιότερα το χρησιμοποιούσε. τώρα του το κόψανε. τώρα έχει μόνο τηλέφωνο. τώρα έχει μόνο τηλεόραση και ραδιόφωνο. αν θες μπορείται να βγείτε στα κανάλια. σκασίλα μου εμένα. ότι θέλετε κάνετε. εγω αυτό που ξέρω, αυτό σου λέω. και σου ξαναλέω. δεν έχει ίντερνετ ο άνθρωπος, πώς διάολο να βγεί στο forum και να σου απαντήσει.
και να ρωτήσω και κάτι άλλο? απο πότε είναι υποχρεωμένοι όσοι ανακατώνονται με τους αγώνες να μπαίνουν σ'αυτό το forum να γράφουν?
η ανακοίνωση του αγώνα είχε βγεί και στο facebook. γιατί δεν απαιτείς και απο εκεί απαντήσεις?
αυτό και τέλος με την συγκεκριμμένη κουβέντα.
ο υπεύθυνος για τα παράπονάσας δεν γράφει στο forum. δεν έχει ίντερνετ και έχει τηλέφωνο επικοινωνίας.
όποιος θέλει ας πάρει τηλέφωνο στο νούμερο της ανακοίνωσης να μάθει λεπτομέρειες, εγώ αυτό θα έκανα.
μην απαιτείται απαντήσεις όπου εσείς θέλετε.
οι περισσότεροι απο εσάς, χρησιμοποιείται το forum μόνο για διάβασμα και ενημέρωση. πολοί απο εσάς δεν ήταν κάν γραμμένοι πρίν μερικούς μήνες. σεβαστείτε το ίδιο δικαίωμα να το έχουν και άλλοι.
ευχαριστώ.
Υ.Γ.
και για να ξεκαθαρίσω και κάτι ακόμα.
οι απόψεις μου είναι καθαρά δικές μου και δεν εκφράζουν καμία επισημη γνώμη της λέσχης χανιων
έτσι όπως έχουν γίνει οι αγώνες trial τα τελευταία χρόνια, δεν έγιναν επειδή "οι πολλοί" το ήθελαν.
οι αγώνες έγιναν έτσι γιατί "κάποιοι λίγοι" ήθελαν να κάνουν το καπρίτσιο τους.
δυστυχώς τον τελευταίο καιρό ξεστραβωθηκα κι'εγώ. (στις πρώτες σελίδες τα έλεγε το Ψιστάκι αλλά δεν τον άκουγα, ήμουν πολύ ρομαντικός μάλον)
τελικά όμως, ας αναλογιστεί ο κάθε αγωνιζόμενος, πόσο "βοήθησε" στο να φτάσει η κατάσταση εκεί που έφτασε.
ας αναλογιστεί ο κάθε αγωνιζόμενος πόσες φορές έβαλε πρώτα τον "αγώνα" και μετά τον εγωισμότου. οι περισσότεροι σκέφτονται πρώτα το κύπελο και μετά τον αγώνα. Δυστυχώς οι εγωισμοί μερικών έκαναν τα πράγματα δύσκολα. ελπίζω οι "πολλοί" αγωνιζόμενοι να μην ακολουθούν τις υποδήξεις των "λίγων"
Αγώνας κύριοι είναι να τρέχεις για να πάρεις θέση, όχι για να βγείς πρώτος επειδή θεωρείς ότι έτσι πρέπει...
ΤΕΛΙΚΟΣ Αγώνας ΤΡΑΪΑΛ 4Χ4 για το Κυπελλο Κρήτης στα Χανιά
Re: ΤΕΛΙΚΟΣ Αγώνας ΤΡΑΪΑΛ 4Χ4 για το Κυπελλο Κρήτης στα Χανι
if it doesn't break, fix it until it does
Απο αυτο που διαβαζω στην πρωτη σελιδα καταλαβαινω στο χορηγος επικοινωνιας οτι μπορω να εχω επικοινωνια με την οργανωση του αγωνα για πριν και για μετα απο αυτον για θεματα που αφορουν τον αγωνα τους αγωνιζομενους και γενικα για οτι θελω για τον αγωνα.....anna1976gr wrote:Δηλώσεις συμμετοχής στο 6976673976, και στο Facebook : 4X4 LESXI XANION, εως την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στις 10 το βράδυ.
Χορηγοί Επικοινωνίας της διοργάνωσης : MAX FM 100.2, Love Radio, SKY News, MRB Radio 101, Chill Out News, TetraMag, crn.gr, και το http://www.to4x4.gr.
Καπου θα αναφερει ο κανονισμος και τον υπευθηνο επικοινωνιας που πρεπει να απαντησει στα ερωτηματα του αγωνα....
δεν ξέρω ρε obelix, προσπαθώ να εξηγήσω σε όλους ότι δεν πρόκειται να πάρουν απάντηση απο εδώ.
πως να το κάνουμε τώρα?
να πάρω τηλέφωνο εγώ? να μάθω ποιός είναι ο υπεύθυνος, να του μεταφέρω τις απορείες των κυρίων και μετά να κάνω το γραμματέα του για να γράψω ότι απαντήσει?
τι είμαι? καμιά γραμματέας?
σιγά μην κάνω και τον δημοσιογράφο του spor fm
όποιος πραγματικά θέλει απαντήσεις, βρίσκει τρόπο να τις πάρει.
όποιος απλώς θέλει να γράφει και να λέει... ας κάτσει να λέει ότι θέλει. βαρέθηκα.
πως να το κάνουμε τώρα?
να πάρω τηλέφωνο εγώ? να μάθω ποιός είναι ο υπεύθυνος, να του μεταφέρω τις απορείες των κυρίων και μετά να κάνω το γραμματέα του για να γράψω ότι απαντήσει?
τι είμαι? καμιά γραμματέας?
σιγά μην κάνω και τον δημοσιογράφο του spor fm

όποιος πραγματικά θέλει απαντήσεις, βρίσκει τρόπο να τις πάρει.
όποιος απλώς θέλει να γράφει και να λέει... ας κάτσει να λέει ότι θέλει. βαρέθηκα.
Τι να σου πω κι εγω Βασιλια μου...
Μονο εσυ υποστηριζεις τον αγωνα κι αυτος που πρεπει να το κανει λειπει.... Οποτε μην παραξενευεσε που τα λενε σε εσενα. Εισαι και μελος της λεσχης αρα καπου θα τους πετυχεις και θα τους πεις τι λεγεται στο χορηγο επικοινωνιας του αγωνα και πως καποιος υπευθηνος (απο το Δ.Σ. υποθετω) πρεπει να απαντησει εστω κι απο ενα internet καφε.
Εγω πλεον δεν συμετεχω σε αγωνες αλλα παρακολουθω στενα τα γεγονοτα και νομιζω οτι καποιος πρεπει να απαντα αν οχι σε ολες τις ερωτησεις τουλαχιστον σε οσες αφορουν την αξιοπιστια της λεσχης, που κι εσυ εισαι μελος.

Εγω πλεον δεν συμετεχω σε αγωνες αλλα παρακολουθω στενα τα γεγονοτα και νομιζω οτι καποιος πρεπει να απαντα αν οχι σε ολες τις ερωτησεις τουλαχιστον σε οσες αφορουν την αξιοπιστια της λεσχης, που κι εσυ εισαι μελος.
ο μόνος λόγος φίλεμου γιατον οποίο γραφω αυτές τις γραμμές είναι για το ξεκαθάρισμα ότι η Λέσχη, σαν Λέσχη, είναι πολλές φορές αντίθετη με τις αποφάσεις κάποιων διοικούντων.obelix wrote:Τι να σου πω κι εγω Βασιλια μου...Μονο εσυ υποστηριζεις τον αγωνα κι αυτος που πρεπει να το κανει λειπει.... Οποτε μην παραξενευεσε που τα λενε σε εσενα. Εισαι και μελος της λεσχης αρα καπου θα τους πετυχεις και θα τους πεις τι λεγεται στο χορηγο επικοινωνιας του αγωνα και πως καποιος υπευθηνος (απο το Δ.Σ. υποθετω) πρεπει να απαντησει εστω κι απο ενα internet καφε.
σε κάθε πράγμα που γίνεται, ευθύνονται κάποια πρόσωπα. ποτέ δεν πρόκειται να πώ ψέματα για να διασφαλίσω κάποιον. ο έχων τις ευθύνες, να έχει και τις συνέπειες. πίσω απο δάχτυλα κατα καιρούς έχουν κρυφτεί μέχρι και ολόκληροι ελέφαντες. στην προκειμένη περίπτωση δεν νομίζω να καταφέρουν να συνεχίζονται κάποιοι να κρύβονται. (και δεν μιλάω μόνο για τη λέσχη χανίων... όποιος διαβάζει, βλέπει, ακούει και κρίνει, καταλαβαίνει τι λέω)
όποιος ψάχνει απαντήσεις, αργά ή γρήγορα τις βρίσκει.
όποιος θέλει να κάθεται να κλαίγεται, ας κάτσει να κλέγεται. εγώ ξέρω ότι όταν έχω μια απορία την λέω απαυθείας σ'αυτους που πρέπει για να πάρω και την επίσημη απάντησήμου. το ίδιο έκανα στέλνοντας μηνύματα σε αγωνοδίκες κ.λ.π. προκειμένου να λύσω τις απορείες μου. το ίδιο να κάνουν και οι υπόλοιποι.
δεν έχω διοριστεί γραμματέας ή υπουργός επικοινωνίας.
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ???ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ Η ΠΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ Η ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ,,,,,Ο ΨΙΣΤΑΚΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΠΩΝΗΜΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΖΗΤΑΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΞΑΝΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ????
ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΟΝΗΡΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΦΑΝΤΟΣ!!!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΟΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΦΩΣΦΟΡΙΖΕ ΓΙΛΕΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΜΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!
ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΟΝΗΡΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΦΑΝΤΟΣ!!!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΟΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΦΩΣΦΟΡΙΖΕ ΓΙΛΕΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΜΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!
δεν ξέρω ρε Βαγγέλη τι έγινε με τους ανθρώπους με τα φωσφοριζέ γιλέκα, ούτε καιμε νοιάζει.GANGSTER wrote:ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ???ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ Η ΠΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ Η ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ,,,,,Ο ΨΙΣΤΑΚΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΠΩΝΗΜΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΖΗΤΑΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΞΑΝΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ????
δεν ξέρω τι έγινε με τα τυπικά του αγώνα, και ούτε με νοιάζει.
δεν ξέρω ποιός είναι υπεύθυνος για τον αγώνα και τις αποφάσεις στην διάρκεια εξέλιξης του αγώνα, και ούτε με νοιάζει.
το "μαγαζί" βάζει μια αναγγελεία και ένα αποτέλεσμα΄όπως τα "μαγαζιά" βάζουν μια βιτρίνα. αν το προϊόν σου βγεί μάπα, πάρε τηλέφωνο τον διευθυντή να του τα χώσεις. εμένα ότνα μου καθυστερούν τα δέματα απο αμερική, παίρνω τηλέφωνο τον μικρό τζόνσον και του μοιράζω τις εικονίτσες του (τον Χριστούλη του, την παναγίτσα του)
δεν περιμμένω απάντηση απο το ιντερνετ.
αν εσένα κάτι σου ξίνισε, ειδικά εσείς ρε παιδιά, ξέρετε που να πάρετε τηλέφωνο. μην περιμμένετε απάντηση απο το forum.
δεν με νοιάζει αν ο αγώνας μετρήσει ή δεν μετρήσει. ότνα τον διοργανώσω εγώ, τότε θα με νοιάζει.
στο αγωνιστικό θέμα, έχω αποκοπεί απο τη λέσχη. γιαυτό και δεν καιγομαι για τις απαντήσεις και τις ερωτήσεις.
σε λίγο θα πάω στη λέσχη και θα τους πάω τυπωμένες τις συζητήσεις μας (όπως έκανα και πρίν λίγο καιρό) και ελπίζω να πάρετε απαντήσεις απο τους υπεύθυνους.
καλα τα λεει ο φιλος obelix κατι πρεπει να κανει καποιος απο την οργανωση βρε Αντωνακι...εσυ εχεις ξεκαθαρισει την θεση σου και καλα κανεις απλα εσυ απαντας συνεχως και φενεται οτι οτι λες τα λες εκ μερους της λεσχης σας...οκ καταλαβαινω τι λες και σωστα τα λες....obelix wrote:Τι να σου πω κι εγω Βασιλια μου...Μονο εσυ υποστηριζεις τον αγωνα κι αυτος που πρεπει να το κανει λειπει.... Οποτε μην παραξενευεσε που τα λενε σε εσενα. Εισαι και μελος της λεσχης αρα καπου θα τους πετυχεις και θα τους πεις τι λεγεται στο χορηγο επικοινωνιας του αγωνα και πως καποιος υπευθηνος (απο το Δ.Σ. υποθετω) πρεπει να απαντησει εστω κι απο ενα internet καφε.
εχει δικιο ο Βαγγελης για τον κυριο που την κοπανησε μεσοσπεζα στον αγωνα γιατι μαζι ειμασταν αλλα εμενα δεν με ενδιαφερει αυτος διοτι πρωτη φορα ειδε 4χ4 και τα δε κολιομενα....καλος η κακος εφυγε....οκ συνεχισαμε τον αγωνα....
πειραμε τα κυπελα μας καναμε το χαβαλε μας...οταν ομως ονομαζει η λεσχη χανιων "ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΡΑΙΑΛ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟΚΡΗΤΗΣ" και τα τελικα αποτελεσματα ουτε καν τον αναφερουν ε που ειναι το κακο να ξερουμε που βαδιζουμε?που ειναι η βαθμοι που πειραμε απ αυτο?γιατι η λεσχη ανακηνωσε αποτελεσματα μετα απο 1 ολοκληρο μηνα..?
εγω βγαζω lisance ολο το χρονο και πληρωνω 90 ευρα + τα εξοδα μου και τις ζημιες μου για να τιμησω ενα τελικο που δεν βαθμολογιται?ε χεστηκα ρε κολιτε....θα περνα το γιο μου να τον παω βολτα αντι να καθομαι να παλεβω σαν τον τρελο τσαμπα!ε πως να το κανουμε διλαδη?
και το πιο συμαντικο?αντε και τελειωσε ολο το θεμα και τρεξαμε και καναμε τα παντα...αν εγω η ο καθε αγωνηζομενος επεφτε πανω σε εναν θεατη και του βγαζε τ αντερα μετα πιος θα την πληρωνε τη δουλεια αυτη?ο αληταρχης ο αγωνοδικης η η λεσχη?
χιλια δυο εχουν γινει σε διαφορους αγωνες εκτος 4χ4....οταν παθουμε καμια μανουρα θα δουμε μετα πιος θα πρωτοβγαλει το κολαρακι του απ εξω....υπαρχουν λοιπον και πολυ πιο συμαντηκα πραγματα απο την βαθμολογια που πρεπει να κοιταξουμε...φυσικα σ αυτο δεν ευθυνεται μονο η λεσχη αλλα και η εθεα!
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Psistakis Manolis
antonisxj wrote:ο μόνος λόγος φίλεμου γιατον οποίο γραφω αυτές τις γραμμές είναι για το ξεκαθάρισμα ότι η Λέσχη, σαν Λέσχη, είναι πολλές φορές αντίθετη με τις αποφάσεις κάποιων διοικούντων.

Γι' αυτο υπαρχει η Γ.Σ.
εκτος αν ειναι μαγαζακι καποιων με την ανοχη της πλειοψηφιας
ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ ΑΣ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΓΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ Η ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΟΛΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ!!!