Δεν νομίζεις ότι την έκανε ήδη, έστω και εμμέσως??Nicolas wrote:Οκ τώρα μου είναι πιο κατανοητό.
Τελικά όλοι μία αξιολόγηση από την ΕΘΕΑ περιμένουμε
Πέρασε καλά στο Πευκί και στο Ναύπλιο, έδωσε και άλλο αγώνα στον Γιατρό, έβαλε και τον 24ωρο μέσα.
Δεν νομίζεις ότι την έκανε ήδη, έστω και εμμέσως??Nicolas wrote:Οκ τώρα μου είναι πιο κατανοητό.
Όχι φίλε μου! Δεν την έκανε! Το να δώσει κι άλλο αγώνα στο doc και να βάλει και το 24ωρο το έκανε αναγκαστικά για να σώσει το πρωτάθλημα!meletis wrote:Δεν νομίζεις ότι την έκανε ήδη, έστω και εμμέσως??Nicolas wrote:Οκ τώρα μου είναι πιο κατανοητό.
Πέρασε καλά στο Πευκί και στο Ναύπλιο, έδωσε και άλλο αγώνα στον Γιατρό, έβαλε και τον 24ωρο μέσα.
doc wrote:Όχι φίλε μου! Δεν την έκανε! Το να δώσει κι άλλο αγώνα στο doc και να βάλει και το 24ωρο το έκανε αναγκαστικά για να σώσει το πρωτάθλημα!meletis wrote:Δεν νομίζεις ότι την έκανε ήδη, έστω και εμμέσως??Nicolas wrote:Οκ τώρα μου είναι πιο κατανοητό.
Αξιολόγηση, ή έμμεση που λες, είναι αυτή του χρόνου...
Γιατί αν είχαν γίνει οι άλλοι αγώνες... ειδικά τον 24ωρο, θα σούλεγα που θα τον βάζανε...
Για να ξεκαθαρίσω λίγο τα πράγματαdoc wrote: Όχι φίλε μου! Δεν την έκανε! Το να δώσει κι άλλο αγώνα στο doc και να βάλει και το 24ωρο το έκανε αναγκαστικά για να σώσει το πρωτάθλημα!
Αξιολόγηση, ή έμμεση που λες, είναι αυτή του χρόνου...
Γιατί αν είχαν γίνει οι άλλοι αγώνες... ειδικά τον 24ωρο, θα σούλεγα που θα τον βάζανε...
Κάπου έλειπε ένας αγώνας.Dista wrote:Για τον αγώνα εξ αναβολής του Πύργου, για να ορισθεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής του, έπρεπε πρώτα να τελειώσουν οι εκκρεμότητες με τους αγώνες του Off-Road (που τελικά ακυρώθηκε), του AAdventure (που τελικά ακυρώθηκε) και 24ώρες (που θα γίνει).
Και εμείς γιατί δεν μάθαμε κάτι επίσημα???Dista wrote:Για τον αγώνα εξ αναβολής του Πύργου, για να ορισθεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής του, έπρεπε πρώτα να τελειώσουν οι εκκρεμότητες με τους αγώνες του Off-Road (που τελικά ακυρώθηκε), του AAdventure (που τελικά ακυρώθηκε) και 24ώρες (που θα γίνει).
Δημήτρη, την αξιολόγηση την ζητάω εδώ και χρόνια, και είμαι ο πρώτος και ίσως μοναδικός που ζητάω επιμόνως παρατηρητή ακριβώς για να δει την δουλειά μου.Dista wrote:...Αξιολόγηση, σαφώς και θα γίνει για τους αγώνες του 2011 για όλες τις διοργανώσεις που θα ζητηθούν. Επίσης θα θεσπισθούν προδιαγραφές διοργάνωσης για κάθε τύπο αγώνα.