ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ .Θελω απο καρδιας να ευχηθω καλη επιτυχεια στον αγωνα σας,γνωριζω πολυ καλα τα παιδια της οργανωσης και ειμαι σιγουρος οτι ο αγωνας αυτος θα ειναι ο καλυτερος που θα εχει γινει μεχρι τωρα.Οι συμμετοχες θα ποιασουν τις 35 απο οτι φαινεται .Γνωριζω τα ποιο πολλα πληρωματα οποτε ο συναγωνισμος θα ειναι μεγαλος.Ειχα τη τυχη να τρεξω 1 αγωνα σας το 13 αν θυμαμε καλα,ο συντονισμος σας ηταν απολυτος.Θα θελα πολυ να ειμαι μαζι σας αλλα λογο των οικογενειακων υποχρεωσεων δεν θα τα καταφερω να ρθω.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.
απο βδομαδα παραλαμβανω το μπλοκε μου...αν ολα πανε καλα και υπαρχει θεση θα δηλωσω και εγω....εχω χασει τον υπνο μου για αυτο τον αγωνα!!!
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
geokriti wrote:ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ .Θελω απο καρδιας να ευχηθω καλη επιτυχεια στον αγωνα σας,γνωριζω πολυ καλα τα παιδια της οργανωσης και ειμαι σιγουρος οτι ο αγωνας αυτος θα ειναι ο καλυτερος που θα εχει γινει μεχρι τωρα.Οι συμμετοχες θα ποιασουν τις 35 απο οτι φαινεται .Γνωριζω τα ποιο πολλα πληρωματα οποτε ο συναγωνισμος θα ειναι μεγαλος.Ειχα τη τυχη να τρεξω 1 αγωνα σας το 13 αν θυμαμε καλα,ο συντονισμος σας ηταν απολυτος.Θα θελα πολυ να ειμαι μαζι σας αλλα λογο των οικογενειακων υποχρεωσεων δεν θα τα καταφερω να ρθω.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.
ευχαριστουμε πολυ φιλε Γιωργο για τα καλα σου λογια και ευχομαι να πανε ολα καλα για ολους μας , Χρονια πολλα και για την Γιορτη σου
κυριακος αθανασιου wrote:απο βδομαδα παραλαμβανω το μπλοκε μου...αν ολα πανε καλα και υπαρχει θεση θα δηλωσω και εγω....εχω χασει τον υπνο μου για αυτο τον αγωνα!!!
Οποτε φιλαρακι για να κοιμασαι ησυχος ετοιμασε το αμαξι και ελαααααα
Χρονια πολλα Χριστος Ανεστη φίλοι μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλους!!!Πραγματικα είμαστε πολύ και όπως φαίνεται αυτό το wild terrain θα ειναι μια μεγάλη γιορτή!!Ευχομαι πραγματικά να πάνε όλα δεξιά και να περάσουμε όλοι υπέροχα!Το έργο σας δύσκολο αλλά ειμαι σίγουρος οτι θα τα καταφέρετε,καλή επιτυχία και καλή δύναμη!!
George/cherokee wrote:Χρονια πολλα Χριστος Ανεστη φίλοι μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλους!!!Πραγματικα είμαστε πολύ και όπως φαίνεται αυτό το wild terrain θα ειναι μια μεγάλη γιορτή!!Ευχομαι πραγματικά να πάνε όλα δεξιά και να περάσουμε όλοι υπέροχα!Το έργο σας δύσκολο αλλά ειμαι σίγουρος οτι θα τα καταφέρετε,καλή επιτυχία και καλή δύναμη!!
Χρονια Πολλα Γιωργο οντως δειχνει οτι ο αγωνας θα ειναι μια μεγαλη γιορτη και ευχη ολων μας ειναι να πανε ολα καλα και να το ευχαριστηθουμε ολοι μας ωστε να δωσει ακομα ενα κινητρο να εχουν και οι επομενοι αγωνες πολλες συμμετοχες
Αφου καναμε οσοι κανατε δηλαδη τις διακοπες σας απο σημερα ξεκιναμε δυναμικα τις προετοιμασιες για τον αγωνα οποτε τις επομενες ημερες θα ανακοινωθουν αρκετα μεινετε συντονισμενοι