24 Ώρες 4Χ4 2009

apnea

Re: 24 Ώρες 4Χ4 2009

Post by apnea »

D.Papadimitriou wrote:Αν ετρεχες περισσότερους αγώνες ή αν παρακολουθούσες περισσότερο και καλύτερα τα πράγματα θα ήξερες πως αν καθυστερούσες κι άλλο εξαιτίας μου με μια απλή αναφορά στο επόμενο σεχ θα το αναφέραμε στην οργάνωση και αυτή θα σου έσβηνε το καπέλο για το οποίο δεν ευθυνόσουν εσύ,έτσι απλά!!
Και για να το ξεκαθαρίσουμε η παρατηρησή μου για την βοήθεια και την γκρίνια είχε να κάνει ακριβώς με το ότι δεν έχετε καταλάβει ακόμα το πνεύμα τον αγώνων αυτών.
Τέσπα τέλος!

+1000 :!: :!: :!:
Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ικανοποιηση απο το συναισθημα που προσφερει η πραγματοποιηση καποιας μεγαλης επιθυμιας
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Προς gprace

1. Δεν υπογράφετε

2. Λέτε ΧΟΝΤΡΑ ψέματα. Αλήθεια γιατί;
- Το 257 ακολούθησε όλη τη διαδρομή: Αγκάλι, Αγία Άννα, Αχλάδι, Κοτσικιά, Παπάδες.
Image
- Το 230 έχει πάρει τη μέγιστη καθυστέρηση στην SS7 + μία ώρα ποινή, δηλαδή 1:28+1:00=2:28
- Ο Gadasin γράφει στο site του:
It seems to me that it is one of the best tracks which I saw. It causes only positive emotions, especially if you love technical and driving roads. On technical local roads do not concede to the best Portuguese, thus they are even more twisting and three-dimensional. For me there was an excellent training in mountain district.
- Στην ενημέρωση - που είσασταν εκείνη την ώρα; - εγώ είπα ότι αν φτάσετε με προπορεία στο σύστημα μέτρησης μην καθίσετε στα 30 εκατοστά από αυτό, για να αποφύγουμε οποιαδήποτε λανθασμένη ένδειξη. Καθήστε στα 2-3 μέτρα για να είμαστε σίγουροι για τη μέτρηση. Που ακούσατε για 50 μέτρα;

3. Απαντήσεις, αν και δεν ταιρίαζουν στο ύφος σας:
- Ο αγώνας γράφετε με GPS για να αποφεύγουμε την απόκλιση λόγω σπιναρίσματος, εξ αιτίας της λάσπης που υπάρχει την εποχή στη διαδρομή. Τον Οκτώβρη, στο πρώτο τσεκάρισμα, σε συγκεκριμένο σημείο στην SS4, το δρομόμετρο έγραψε 1470 μέτρα, αντί για το σωστό των 240, λόγω της λάσπης!
- Για την ενημέρωση περί των χρόνων, περάστε όποτε θέλετε απο τα γραφεία μας.
- Αν είχατε την ίδια όρεξη να ψάξετε, όπως ψάξατε και για τα υπόλοιπα, θα βλέπατε τη διαφορά των χορηγών ανάμεσα στην αφίσα και τους αριθμούς του αγώνα ή ακόμη καλύτερα το πανό στην εκκίνηση. Δεν είναι λογικό για εμάς να εκθέσουμε περισσότερο κάποιον που απλά δεν μπόρεσε για λόγους "πολιτικής".

Ειλικρινά λυπόμαστε που το Cooper 24 Ώρες 4Χ4 2009 σας άφησε τόσο πικρή γεύση, στο σημείο να θέλετε να του κάνετε κακό αναφέροντας ανακρίβειες. Στόχος μας και σκοπός μας είναι να φεύγουν όλοι ικανοποιημένοι. Αλήθεια, τί είναι αυτό που σας κάνει να πνέεται τα μένεα εναντίον του αγώνα;
stavrosd

Post by stavrosd »

Δημήτρη το πνεύμα των αγώνων είναι μεγάλη κουβέντα και πολύ υποκειμενικό.
Μή φτάσουμε στο άλλο άκρο που θα πούμε ανήθικο αυτόν που δεν θα σταματήσει.
Γούστο και καπέλο του και καπελαδούρα του!
Στη τελική ο Κουτσουμπός παρακάλαγε να κολλήσω και εγώ αυτός σε όλο το πρωτάθλημα :lol: :lol: για να κάνει ο ένας κ@λοδάκτυλο στον άλλο :twisted:

Σε καμία περίπτωση πάντως αν κάποιος βοηθήσει δεν είναι τσάμπα μάγκας κάθε άλλο, αλλά επαναλαμβάνω οτι είναι εντελώς θεμιτό απο τη στιγμή που το πλήρωμα είναι εντάξει να σηκωθείς να φύγεις και δεν θα πρέπει να επιφέρει αρνητική κρίση σε αυτόν που το κάνει.
Τώρα αν το κάνει ο μπροστινός σου ενώ εσυ δεν ήθελες τί να κάνουμε. Κατέβα να βοηθήσεις να τελειώνεται μία ώρα αρχύτερα! ;)
Δημητριάδης Σταύρος
D.Papadimitriou

Post by D.Papadimitriou »

Ρε συ Σταύρο αφού ξέρεις τι εννοώ,σαφώς και ο καθένας κάνει ότι θέλει.Μεταξύ μας η πλάκα είναι μες το πρόγραμμα!
stavrosd

Post by stavrosd »

Ναι βρε Δημήτρη αλλά μη τα χώνουμε έτσι ;)

Γιάννη για δες πιο μετά! Και καλό είναι να μην αποκαλείς κάποιον ψεύτη ελαφρα τη καρδία!
Δημητριάδης Σταύρος
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Σταύρο

1. Ο gprace γραφτηκε σήμερα και πόσταρε μόνο για να πεί ΨΕΜΑΤΑ.
2. Τιμωρείτε αν κόψεις για να κερδίσεις. Αν δεις τους χρόνους το 257 στο κομμάτι έχει κάνει κάποιες 2:24 αντί για κάτι από 1:00 των υπόλοιπων. Δηλαδή έχει χαθεί! Στο 227 είπες "τί να κάνουν τα παιδιά; Χάθηκαν...". Τώρα δέχεσαι το "...κεφαλή επί πινάκι..." για το 257.
3. Τα υπόλοιπα εσένα δε σε ενόχλησαν; Έφτασε να βάζει λόγια περί απογοήτευσης στο στόμα του Ρώσου και των υπόλοιποων πληρωμάτων της rally, αντίθετα με τις πραγματικές τους δηλώσεις. Τα περί ποινών κλπ. δεν είναι ο ορισμός του "αγανακτισμένου πολίτη"; Ειλικρινά σε περίμενα πιό αντικειμενικό.
Last edited by Γιάννης Αθανασίου on Fri Dec 04, 2009 18:55, edited 1 time in total.
D.Papadimitriou

Post by D.Papadimitriou »

Δε νομίζω οτί τα έχωσα σε κανέναν!

Και αν η αποψή μου θεωρεις οτί είναι λάθος και σε γενικές γραμμές δεν αντικατοπτίζει την πραγματικότητα σορρύ. ;)
Last edited by D.Papadimitriou on Fri Dec 04, 2009 18:58, edited 2 times in total.
stavrosd

Post by stavrosd »

Και εδώ το ίδιο θα πώ
"Τα παιδιά χάθηκαν" αλλα αν πρέπει να μπούν ποινές και εδώ όπως και στους άλλους που "ήταν εκτός αγώνα" θα έπρεπε να μπούν!
Τόσο απλά
Δημητριάδης Σταύρος
mitsos

Post by mitsos »

Ιχνηλάτης wrote: Μη τήρηση road book = αποκλεισμός
Χτες στο 227 μας καταλογισατε και αυτο.

Σημερα το δικαιολογειτε!
mbg

Post by mbg »

almak wrote:Όταν οι γραπτές σας απαντήσεις είναι του στυλ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ή ΕΤΣΙ γινεται σε αυτούς τους αγώνες ( ενώ γνωρίζεται πάρα πολύ καλά ότι δεν είναι έτσι) δεν μου δίνετε τίποτα περισσότερο πέρα από αυτά που δυστυχώς βλέπω τα τελευταία 5 χρόνια.
Τι βλέπω ???? μα και φυσικά βλέπω ανθρώπους να πέρνουν μέρος στο παιχνίδι και να το διαμορφώνουν στα μέτρα του μικροκοσμου τους. Βέβαια από την άλλη εύχεστε το παιχνίδι να ξεπεράσει τα σύνορα να να να .
Με κοντόφθαλμες νοοτροπίες δεν το βλέπω , αν και πολύ θα το θελα ...... για δικούς μου λόγους.

Όταν στον γραπτό σας λόγο οι μόνες διεξόδοι από την κουβέντα είναι λέξεις του στυλ ραλίστα μου τσαμπιόνι σουμάχερ και άλλα τέτοια ................. άμα σας κρατούν χαρούμενους συνεχίστε , απ΄ότι δείχνει το μαχαίρι και το πεπόνι είναι όλο δικό σας.

Όσο θα μου δίνει βήμα ο Nicolas θα με διαβάζεται και όποιον τον πονούν αυτά που γράφω θα μου απαντά. Οι υπόλοιποι που δεν βλέπουν τον εαυτό τους στα γραπτά μου προφανός και δεν τους αγγίζουν....................... όπως για παράδειγμα εμένα οι προσβολές σας.

Είναι προφανές πως δεν έχω ανάγκη να με ανακυρήξεται σουμαχερ στα SUV αλλά σίγουρα έχω ανάγκη να με αφήσετε να παίξω το παιχνίδι με τους κανόνες όπως ακριβώς λέει ο οργανωτής και όχι όπως σας βολεύει να ερμηνεύεται την ώρα και την στιγμή του κάθε αγώνα.

Θα με έχετε κάπου εκεί γύρω όταν χρειαστεί να σας υπενθυμίσω τα ίδια πράγματα.
Νομιζω οτι σου αρεσει να ξυνεσαι στην γκλιτσα του τσομπανη. Σταματησες τις ειρωνιες και αρχισες τις απευθειας προσβολες του στυλ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΙ και ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ. Δεν θα πεσω στο επιπεδο σου. Θα προσπαθησω απλα να σε βοηθησω. Αναρωτιεσαι τι βλεπεις. Αυτο δεν το ξερω. Ξερω ομως τι ΠΡΕΠΕΙ να δεις. Πρεπει να δεις οτι σε αυτους τους αγωνες τρεχουν και ανθρωποι που δεν ειναι κουπολατρες. Πρεπει να δεις οτι σε αυτους τους αγωνες τρεχουν και ανθρωποι που δεν επιδιωκουν κανενος ειδους καταξιωση πανω σε ενα βαθρο. Πρεπει τελος να δεις οτι η χαρα της νικης και η ηθικη ικανοποιηση που αυτη επιφερει ειναι μεγαλυτερη οταν οι αγωνιζομενοι ειναι στον δρομο και οχι στα χαντακια.
Αν σε ενοχλησε το οτι σε προσομοιωσα με τον ΣΟΥΜΑΧΕΡ το παιρνω πισω. Μπορω να σε λεω ΦΕΛΙΠΕ ΜΑΣΑ των SUV εκτος και αν δεν αναφερεται στον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ οποτε κινδυνευω να μου αφερεσεις το πεπονι και να μεινω νηστικος.
ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ.

Ε Π Ε Σ Α.
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”