SUPER TRIAL AND ADVENTURE SHOW
-
Re: SUPER TRIAL AND ADVENTURE SHOW
ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
GEORGE ANTHIS TUNING
- YJ ''The Doctor''
Απο μερια μου ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ΟΛΑ τα παιδια της λεσχης για την ανεπαναληπτη φιλοξενια τους και για την αμεση ανταποκριση τους σε οποιο τυχον προβλημα δημιουργηθηκε
:):)
Ενα ιδιαιτερο επισης ευχαριστω στον Διαμαντη για τον πυροσβεστηρα
και για την κινητοποιηση στο μαγαζι του για να μπορεσει να με εξυπηρετησει με ανταλλακτικα για να συνεχισω την επομενη ημερα!!!
Τα οποια προβληματα στο προγραμμα και στους κανονισμους που αναφερθηκαν και ισως και να γραφτουν πολλα ακομη για αυτα ΔΕΝ αλλαζουν ουτε στο ελαχιστο την εκτιμηση που εχω στα προσωπα που γνωριζω
ΥΓ. Ευχαριστω και για το κυπελλο...δεν περιμενα με τιποτα αυτη τη διακριση, μιας και εγινε αθελα μου το σκηνικο...αλλα υποσχομαι στον επομενο να προσπαθησω και παλι για show
Να ειστε παντα ολοι καλα!

Ενα ιδιαιτερο επισης ευχαριστω στον Διαμαντη για τον πυροσβεστηρα

Τα οποια προβληματα στο προγραμμα και στους κανονισμους που αναφερθηκαν και ισως και να γραφτουν πολλα ακομη για αυτα ΔΕΝ αλλαζουν ουτε στο ελαχιστο την εκτιμηση που εχω στα προσωπα που γνωριζω

ΥΓ. Ευχαριστω και για το κυπελλο...δεν περιμενα με τιποτα αυτη τη διακριση, μιας και εγινε αθελα μου το σκηνικο...αλλα υποσχομαι στον επομενο να προσπαθησω και παλι για show

Να ειστε παντα ολοι καλα!
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Proud member of 4x4 Kagkoures Club