Evros Adventure Trophy 2011
Re: Evros Adventure Trophy 2011
...Εεεεμ αποριων συνεχεια!Εκεινα τα ...χαλικακια που φαινονται στις φωτο θα τ ανεβουμε η θα τα κατεβουμε ;Και το βασικοτερο να μην ξεχασω δεν φανταζομαι οι διαδρομες να εχουν τιποτις υγρασιες η ναχετε συμπεριλαβει στις ειδικες κανα κακοτραχαλο δρομο με φυτα με τιποτε μυτερα αγκαθια γιατι την περασα ανα λουλακι βεραμαν περλε χρωματακι την πουπουλενια πεταλουδιτσα μου και μην κανω το βερνικακι της καμμια ψυλοαμυχιτσα ασε που απο περσι ακομα ξεκολαω με σπατουλα απ τον ουρανο το σασι απ το WRANGLERακι που μου ριξε ο θεος κατακεφαλα σε κεινη την κατηφοριτσα!(Απο βουντου και βασκανιες δεν μασαω τιποτε εχω την ευχη του φιλου μου του φον ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΜΕΡΚΕΛ ΝΤΑΛΙΚΟΥΧΤΕΝ ΚΑΝΙΜΠΟΥΡΓΚ κι ενα αποξηραμενο αρχιδι του γνωστου θρυλου της τετρακινησης (διαβασμενο απ τον γνωστο μαυριδερο αρχιερεα του λαθρεμποριου ανταλλακτικων β. ελλαδος) που το κουβαλουσε πανω του ο φον παχουμελ σαν φυλακτο μετα το προπερσυνο κουτρουβαλιδι και μου το δανεισε για φετος να με φυλαει κι εμενα απ τις κακοτοπιες και τα γκαβα ματια!
- ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ
Μη σε στενοχωρει το θεμα του εξορκισμου!!Εχω φερει ενα σαμανο απο τα βαθη της ζουγλας του Αμαζονιου ειδικα για σενα!!!

Ο Θεος να με φυλαει απο τους φιλους
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.
http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.
http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
-
Μην ανησυχείτε Φίλτατε !JOSE wrote:...Εεεεμ αποριων συνεχεια!Εκεινα τα ...χαλικακια που φαινονται στις φωτο θα τ ανεβουμε η θα τα κατεβουμε ;Και το βασικοτερο να μην ξεχασω δεν φανταζομαι οι διαδρομες να εχουν τιποτις υγρασιες η ναχετε συμπεριλαβει στις ειδικες κανα κακοτραχαλο δρομο με φυτα με τιποτε μυτερα αγκαθια γιατι την περασα ανα λουλακι βεραμαν περλε χρωματακι την πουπουλενια πεταλουδιτσα μου και μην κανω το βερνικακι της καμμια ψυλοαμυχιτσα ασε που απο περσι ακομα ξεκολαω με σπατουλα απ τον ουρανο το σασι απ το WRANGLERακι που μου ριξε ο θεος κατακεφαλα σε κεινη την κατηφοριτσα!(Απο βουντου και βασκανιες δεν μασαω τιποτε εχω την ευχη του φιλου μου του φον ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΜΕΡΚΕΛ ΝΤΑΛΙΚΟΥΧΤΕΝ ΚΑΝΙΜΠΟΥΡΓΚ κι ενα αποξηραμενο αρχιδι του γνωστου θρυλου της τετρακινησης (διαβασμενο απ τον γνωστο μαυριδερο αρχιερεα του λαθρεμποριου ανταλλακτικων β. ελλαδος) που το κουβαλουσε πανω του ο φον παχουμελ σαν φυλακτο μετα το προπερσυνο κουτρουβαλιδι και μου το δανεισε για φετος να με φυλαει κι εμενα απ τις κακοτοπιες και τα γκαβα ματια!
Δεν πιστεύω να νομίσατε ότι θα ρισκάρουμε να πληγώσουμε την πολύτιμη πεταλουδίτσα σας !
τσκ τσκ τσκ !
Εσείς ως αγωνιζόμενος υψηλότερης τάξεως θα λάβετε από την οργάνωση το VIP Road Book ! Οι foto που βλέπετε είναι από τα αξιοθέατα που θα θαυμάσετε περνώντας από τον κεντρικό δρόμο που φυσικά θα προβλέπει το δρομοβιβλίο σας , τον οποίο φέτος θα έχουμε στρώσει με 3Β (Βελτιωμένη έκδοση του γνωστού 3Α ) !!!
Αναλαμβάνουμε ακόμη να σας φωτογραφίσουμε αν θελήσετε , μέσα στα εμπόδια με το αυτοκίνητο <<κλώνο >> του Batmobile που κατασκευάσαμε αποκλειστικά και μόνο για εσάς !!!
Παραθέτουμε τον τιμοκατάλογο των δυνατών σεναρίων φωτογράφισης :
Σούζα απλή 600
Σούζα με κατάληξη καπάκι 11800
Σούζα με κατάληξη edo 12400
Σούζα με κατάληξη edo και κάρφωμα του 2 πληρώματος στον πίσω άξονα 34000
Σούζα με κατάληξη edo και θεαματική έξοδο του συνοδηγού σας, αλά superman , από το sun roof . 22303 (ο συνοδηγός παίρνει τα 3 )
Τούμπα πλαϊνή δεξιά 9800
Τούμπα πλαϊνή αριστερή 9850
Τούμπα πλαϊνή περιστροφική 1930 ανά περιστροφή
Τούμπα << μύτες ->γόνατα-> εθνόσημο >> 40000
Τούμπα και φόκο 42000
Τούμπα, φόκο και έκρηξη 55000
Πτώση από γκρεμό 86000 .
Πτώση από γκρεμό με τραυματισμό 156000
Φυσικά μπορούν να γίνουν και ποιο απλές φωτογραφίσεις του τύπου ξεζαντάρισμα στο ποτάμι με αλλαγή ελαστικού ή κίνηση με 3 τροχούς ή κόψιμο σχοινιού πλάσμα εν ώρα εργασίας ή ακόμη και αποχαιρετιμός του πίσω άξονα !
Οι κασκαντέρ που έχουμε φέρει από το Broadway θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε επιθυμία σας , φυσικά με το αντίστοιχο κόστος και απόλυτα εχέμυθα !
Οτιδήποτε χρειαστείτε είμαστε πάντα στην διάθεση σας 24ωρες το 24ωρο

Αχ ρε τυχερέ ΣΙΦΑΛΙΟ μονοφαγα όλα για πάρτη σου.Για εμάς της φτωχές τίποτα αχ! [κουφάλα νεκροθάφτη]

...οι τιμες του επισυναπτομενου τιμοκαταλογου Κυριε Ραπτα σε τι νομισμα ειναι δεν μας διευκρινησατε σε ρουβλια μηπως η σε δηναρια παλαιας κοπης;Και επιπλεον να διαμαρτυρηθω εντονως διοτι μανικιουρ πεντικιουρ μιζανπλι σαν παροχη υπηρεσιας στον χωρο του camp δεν ειδα να αναφερεται πουθενα(δεν πιστευω τιποτε να χρειαστει να κουβαλαμε και την προσωπικη νυχου τωρα μαζι μας να μας περιθαλπτει τας παρονυχιδας και τα νυχοποδαρα αμεσα μετα το περας της καθε ημερας;)οπως επισης και ψυχολογικη στηριξη μεσω κοινωνικης λειτουργου για αποτυχοντες να διακριθουν σε αθλοπαιδειας τετοιου ειδους η για εντατικη ψυχοθεραπεια αν λασπωσουμε τα οχηματα μας περαν του δεοντος η αν προκαλεσουμε σημαντικες φθορες στην επιβερνικωση των εξωτερικων τους επιφανειων δεν ειδα πουθενα να παρεχεται ...ΛΕΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!
ΨΑΧΝΩ ζευγάρι για των αγώνα παιδιά 6977592489 Δημητρης
-
Extreme
1- 1) Nταής Μανώλης - Ξανθός Μανώλης 2)Άρης Κοσμάς - ............. ΑΘΗΝΑ
2- 1)Βραχνίδης –Ραχμανίδης 2) Καννιμάς –Τσάγγου ΚΟΜΟΤΗΝΗ
3- 1)Βαστέας-Αλατζογιάννης 2)Γιμουσιακάκης –Κυριακίδης ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
4- 1)Φυτάς-Κεχαγιάς 2)Παραγιός Π.-Ρουμελιώτης ΚΑΒΑΛΑ
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
Hobby
1-Ρεκούμης Ευάγγελος -Πενταράς Χριστόδουλος ΝΑΥΠΛΙΟ
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
Hobby
1-Ρεκούμης Ευάγγελος -Πενταράς Χριστόδουλος ΝΑΥΠΛΙΟ
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
Άλλαξε το όνομα στην hobby.είναι Ρεγκουμης Ιωάννης!!
-
Extreme
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
Hobby
1-Ρεγκούμης Ιωάννης -Πενταράς Χριστόδουλος ΝΑΥΠΛΙΟ
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
Hobby
1-Ρεγκούμης Ιωάννης -Πενταράς Χριστόδουλος ΝΑΥΠΛΙΟ

2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
-
Το road book της extreme ξεκίνησε !Μέχρι στιγμής έχουμε διανύσει 800 μέτρα από την 1η ημέρα
και μετρούμε μερικές απώλειες όπως :
1 ημιαξόνιο pajero
1 μπιλιοφόρος pajero
1 μοτέρ warn8274
2 ρελαί 8274
1 καλωδίοση 8274
1 optima
1 αριστερή πλευρά pajero για σιδέρωμα
Από δευτέρα ανασυντασσόμαστε και συνεχίζουμε δυνατά

Κι επειδή ο κύριος batman παραπονέθηκε , αναθέσαμε άμεσα στην γνωστή από την κατασκευή της γέφυρας Ρίου- Αντιρίου εταιρία ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. , να κατασκευάσει την ποιο κάτω γέφυρα με υλικά τελευταίας τεχνολογίας !
Κύριε batman μπορείτε πλέον να κοιμάστε ήσυχος !!!

1 ημιαξόνιο pajero
1 μπιλιοφόρος pajero
1 μοτέρ warn8274
2 ρελαί 8274
1 καλωδίοση 8274
1 optima
1 αριστερή πλευρά pajero για σιδέρωμα
Από δευτέρα ανασυντασσόμαστε και συνεχίζουμε δυνατά

Κι επειδή ο κύριος batman παραπονέθηκε , αναθέσαμε άμεσα στην γνωστή από την κατασκευή της γέφυρας Ρίου- Αντιρίου εταιρία ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. , να κατασκευάσει την ποιο κάτω γέφυρα με υλικά τελευταίας τεχνολογίας !
Κύριε batman μπορείτε πλέον να κοιμάστε ήσυχος !!!