Μανωλη οπως μαθαμε απο ατομα της ΕΘΕΑ ο αληταρχης οταν εφυγε ειπε του Μαθιου να σταματησει τον αγωνα γιατι δεν υπηρχε πυροσβεστικη και χωρις πυροσβεστικη αγωνας ειναι αδυνατον να γινει ομως ο Μαθιος συνεχισε σαν να μην ετρεχε τιποτα. Του αρεσει μαλλον να κανει την πλακα του ταλαιπορωντας τα αμαξια με αλλων την τσεπη και χωρις να υπαρχει λογος τελικα οπως αποδειχτηκε. Οταν μας πηρες τηλεφωνο Μαθιε μας ειπες να ερθουμε να τρεξουμε γιατι οτι και αν γινει ο αγωνας θα μετρησει στο πρωταθλημα. Που ειναι ο αγωνας στο πρωταθλημα Μαθιε???????? απαντηστε τωρα καποιος απο τη λεσχη σας και σε εμενα και στο Ψιστακη και οχι να απαντατε μονο οταν καποιος εγραψε ανωνυμα γιατι οτι και να εγραψε δεν ηταν ψεματα................
Κισσανδρακης Γιωργος
ΤΕΛΙΚΟΣ Αγώνας ΤΡΑΪΑΛ 4Χ4 για το Κυπελλο Κρήτης στα Χανιά
Re: ΤΕΛΙΚΟΣ Αγώνας ΤΡΑΪΑΛ 4Χ4 για το Κυπελλο Κρήτης στα Χανι
κύριε Κισσανδράκη. επειδή προφανώς αναφέρεστε στις δικές μου "απαντήσεις",giorgos k wrote:απαντηστε τωρα καποιος απο τη λεσχη σας και σε εμενα και στο Ψιστακη και οχι να απαντατε μονο οταν καποιος εγραψε ανωνυμα γιατι οτι και να εγραψε δεν ηταν ψεματα................
Κισσανδρακης Γιωργος
να σας πώ ότι θα μπορούσα να ασχοληθώ με το ερώτημα το δικό σας και του κυρίου Ψιστάκη, αλλά δεν έχω δυστυχώς την εξουσιοδότηση απο την λέσχη ή τον πρόεδρο για να αναφερθώ σε αυτά που του καταλογίζονται.
Άσχετα με αυτά που γράφεται και λέτε, υποσχέθηκα στον εαυτόμου ότι δεν θα ξανασχοληθώ με θέματα αγώνων και επιθυμώ να το τηρήσω. Για το λόγο αυτό δεν θέλω να ασχοληθώ με τα ερωτήματάσας.
Να σας υπενθυμίσω ότι στο forum αυτό δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να συμμετέχει, ούτε να απαντάει, ούτε να συζητάει, ίσως για αυτό το λόγο θα έπρεπε να μην περιμμένετε απάντηση απο εδώ αλλά ίσως θα ήταν καλύτερα να μιλήσετε απευθείας με τον πρόεδρο της λέσχης ή με τον υπεύθυνο αγώνων της λέσχης (δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμμένα). νομίζω υπάρχει τηλέφωνο στην ανακοίνωση του αγώνα. ίσως εκεί να λάβετε κάποιες απαντήσεις. πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίσετε δυσκολία να βρείτε τον αρμόδιο για την απαιτούμενη απάντηση.
Επίσης θα σας πρότεινα, αφού αναφέρεστε προσωπικά σε κάποιο άτομο (Μαθιός), καλό θα ήταν να αναφερθείται και στα ονόματα που σας έδωσαν την πληροφορία περί της παράνομης διεξαγωγής του αγώνα.
Κλείνοντας να σας θυμήσω ότι κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ενημερώνεται-συζητά-απαντάει-γράφει-ανακοινώνει-ψυχαγωγείται απο αυτό το forum. ίσως λοιπόν και ο κύριος απο τον οποίο επιζητάτε απαντήσεις να μην γνωρίζει κάν την ύπαρξη των ερωτήσεών σας. Σας προτείνω να τολμίσεται την τηλεφωνική συνομιλία, ίσως αποδειχθεί καλύτερη απο την δημοσίευση σχολίων στο forum.
ευχαριστώ πολύ.
Τσουράκης Αντώνιος
αναπληρωματικό μέλος Λέσχης 4χ4 Χανίων.
πρώην λάτρης των αγώνων TRIAL 4x4 ΚΡΗΤΗΣ
Βασιλιάς Κάγκουρας του Κάγκουρες 4χ4 Club και φίλος του παρόντος forum.
if it doesn't break, fix it until it does
Αντωνη οταν καποιος κανει αγωνα δεν ειναι μονο ο Μαθιος αλλα και ολη η λεσχη...μην τα λεμε οπως θελουμε και να τα ριχνουμε ολοι στον Μαθιο...δεν διατιρει μονο αυτος την λεσχη σας....ας ξεκολισουμε λοιπον μ αυτο το θεμα και απλα αυτο που εχω να πω ειναι οτι στιριζουμε πληρωνοντας και σπαζοντας τ αμαξια μας για την λεσχη σας και στο τελος μαθαινουμε οτι ο αγωνας δεν μετραει...εβαλα τα αποτελεσματα κρητης απο το site της εθεα...δεν νομιζω λοιπον να πρεπει καποιος να αναφερθει σε ονοματα!ΕΘΕΑ σου λεει τιποτα αυτο?εκει βρηκαμε τ αποτελεσματα γι αυτο συζηταμε...antonisxj wrote:κύριε Κισσανδράκη. επειδή προφανώς αναφέρεστε στις δικές μου "απαντήσεις",giorgos k wrote:απαντηστε τωρα καποιος απο τη λεσχη σας και σε εμενα και στο Ψιστακη και οχι να απαντατε μονο οταν καποιος εγραψε ανωνυμα γιατι οτι και να εγραψε δεν ηταν ψεματα................
Κισσανδρακης Γιωργος
να σας πώ ότι θα μπορούσα να ασχοληθώ με το ερώτημα το δικό σας και του κυρίου Ψιστάκη, αλλά δεν έχω δυστυχώς την εξουσιοδότηση απο την λέσχη ή τον πρόεδρο για να αναφερθώ σε αυτά που του καταλογίζονται.
Άσχετα με αυτά που γράφεται και λέτε, υποσχέθηκα στον εαυτόμου ότι δεν θα ξανασχοληθώ με θέματα αγώνων και επιθυμώ να το τηρήσω. Για το λόγο αυτό δεν θέλω να ασχοληθώ με τα ερωτήματάσας.
Να σας υπενθυμίσω ότι στο forum αυτό δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να συμμετέχει, ούτε να απαντάει, ούτε να συζητάει, ίσως για αυτό το λόγο θα έπρεπε να μην περιμμένετε απάντηση απο εδώ αλλά ίσως θα ήταν καλύτερα να μιλήσετε απευθείας με τον πρόεδρο της λέσχης ή με τον υπεύθυνο αγώνων της λέσχης (δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμμένα). νομίζω υπάρχει τηλέφωνο στην ανακοίνωση του αγώνα. ίσως εκεί να λάβετε κάποιες απαντήσεις. πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίσετε δυσκολία να βρείτε τον αρμόδιο για την απαιτούμενη απάντηση.
Επίσης θα σας πρότεινα, αφού αναφέρεστε προσωπικά σε κάποιο άτομο (Μαθιός), καλό θα ήταν να αναφερθείται και στα ονόματα που σας έδωσαν την πληροφορία περί της παράνομης διεξαγωγής του αγώνα.
Κλείνοντας να σας θυμήσω ότι κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ενημερώνεται-συζητά-απαντάει-γράφει-ανακοινώνει-ψυχαγωγείται απο αυτό το forum. ίσως λοιπόν και ο κύριος απο τον οποίο επιζητάτε απαντήσεις να μην γνωρίζει κάν την ύπαρξη των ερωτήσεών σας. Σας προτείνω να τολμίσεται την τηλεφωνική συνομιλία, ίσως αποδειχθεί καλύτερη απο την δημοσίευση σχολίων στο forum.
ευχαριστώ πολύ.
Τσουράκης Αντώνιος
αναπληρωματικό μέλος Λέσχης 4χ4 Χανίων.
πρώην λάτρης των αγώνων TRIAL 4x4 ΚΡΗΤΗΣ
Βασιλιάς Κάγκουρας του Κάγκουρες 4χ4 Club και φίλος του παρόντος forum.
μαθαμε τωρα ολοι να στιριζουμε πραγματα που ειναι αστιρικτα!
και στο κατω κατω εγω πρωτος βγηκα και ο κισανδρακης δευτερος...η βαθμολογια μας δεν αλλαξε ετσι και αλιως και δεν θα αλλαζε με τιποτα...αν θελετε να κανετε τετιου ειδους αγωνες καντε τους φιλικους τουλαχιστον ωστε να τρεχει ο καθε ενας οπως θελει και αν θελει...να μην διμιουργουνται προβληματα.
αγωνες ειναι και καλος η κακος οι αντιπαραθεσεις σε τετιες φασεις θα ειπαρχουν και οταν πληρωνουμε τ αμαξια μας και τις συμετοχες μας κανονικα πρεπει να βλεπουμε αντικρισμα..και το αντικρισμα σ αυτες τις περιπτωσεις ειναι η βαθμολογιες μας..τιποτα αλλο δεν κερδιζουμε ετσι και αλιως!
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Psistakis Manolis
Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά φίλε samisnow όταν κάποιος καταγγέλει δημόσια παράνομο (?) αγώνα πιστεύω πως οφείλει να αναφέρει και ονόματα έτσι ώστε να στηρίξει στο 100% την καταγγελία του ...
Ειδικότερα όταν δεν υπάρχει και επίσημη ανανοίνωση απο την ΕΘΕΑ ... και έτσι μπορεί (επαναλαμβάνω μπορεί) το κάθε μέλος της να λέει και ότι θέλει off the record ...
Το γεγονός οτι δεν υπάρχει η βαθμολογία στο site της όντως δείχνει πρόβλημα ... αλλά δεν αναφέρει και την αιτία ...
Καλό λοιπόν θα ήταν και η ΕΘΕΑ να κάνει πιο επαγγελματικά τη δουλειά της και να βοηθάει έτσι τους αγωνιζομένους και τους αγώνες γενικότερα ...
Με εκτίμηση προς όλους σας
Λευτέρης
Ειδικότερα όταν δεν υπάρχει και επίσημη ανανοίνωση απο την ΕΘΕΑ ... και έτσι μπορεί (επαναλαμβάνω μπορεί) το κάθε μέλος της να λέει και ότι θέλει off the record ...
Το γεγονός οτι δεν υπάρχει η βαθμολογία στο site της όντως δείχνει πρόβλημα ... αλλά δεν αναφέρει και την αιτία ...
Καλό λοιπόν θα ήταν και η ΕΘΕΑ να κάνει πιο επαγγελματικά τη δουλειά της και να βοηθάει έτσι τους αγωνιζομένους και τους αγώνες γενικότερα ...
Λευτέρης
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
+1000 σ αυτα που λες φιλε Λευτερη ετσι ειναι...φισικα και πρεπει να κανουν την δουλεια τους πιο επαγγελματικα γιατι αυτο θα μας βοηθησει σε πολλα θεματα...καλο ειναι ομως και οι λεσχες να συμορφωνονται ''η'' τουλαχιστον να ξεκαθαριζουν τις λεπτομεριες του αγωνα και δεν μιλαω για την λεσχη Χανιων μονο αλλα για την καθε διοργανοτρια λεσχη!lker wrote:Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά φίλε samisnow όταν κάποιος καταγγέλει δημόσια παράνομο (?) αγώνα πιστεύω πως οφείλει να αναφέρει και ονόματα έτσι ώστε να στηρίξει στο 100% την καταγγελία του ...
Λευτέρης
το οτι η λεσχη του ''Ψιστακη'' εχει διαφορα θεματα με την ΕΘΕΑ η με τον τροπο που η ΕΘΕΑ προσπαθει να διεξαγει αγωνες δεν ενδιαφερει τον ''Λευτερη'' που ειναι αγωνιζομενος και ειναι και ο μονος ουσιαστικα που ειναι ο χαμενος απο πολλεσ αποψεις........ χρηματων ζημιων και γενικων προβληματων!
κατι τετια πρεπει να τα ξεκαθαρισουν οι λεσχες και να συζητησουν τετιου ειδους προβληματα με την εθεα και να προσπαθησουν να βελτιωσουν ολοι μαζι τους αγωνες μιας και εχουν λιγοστεψει!
ολοι προσπαθουμε να κανουμε την πλακα μας με τους αγωνες οκ.....ομως απο την στιγμη που τα πραγματα εχουν ανεβει απο την στιγμη που δινουμε τα χρηματα μας απο την στιγμη που το θεμα γινεται ανταγωνιστικο....πρεπει να παρθουν ορισμενες αποφασεις ωστε ο αγωνιζομενος να μπορει να υποστηριχθει!
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Psistakis Manolis
φίλε Μανώλη, αναφέρθηκα στον Μαθιό γιατί όπως βλέπεις, ο κύριος Κισσανδράκης τα έχει μαζίτου, σύμφωνα με το παραπάνω κείμενο.giorgos k wrote:Μανωλη οπως μαθαμε απο ατομα της ΕΘΕΑ ο αληταρχης οταν εφυγε ειπε του Μαθιου να σταματησει τον αγωνα γιατι δεν υπηρχε πυροσβεστικη και χωρις πυροσβεστικη αγωνας ειναι αδυνατον να γινει ομως ο Μαθιος συνεχισε σαν να μην ετρεχε τιποτα. Του αρεσει μαλλον να κανει την πλακα του ταλαιπορωντας τα αμαξια με αλλων την τσεπη και χωρις να υπαρχει λογος τελικα οπως αποδειχτηκε. Οταν μας πηρες τηλεφωνο Μαθιε μας ειπες να ερθουμε να τρεξουμε γιατι οτι και αν γινει ο αγωνας θα μετρησει στο πρωταθλημα. Που ειναι ο αγωνας στο πρωταθλημα Μαθιε???????? απαντηστε τωρα καποιος απο τη λεσχη σας και σε εμενα και στο Ψιστακη και οχι να απαντατε μονο οταν καποιος εγραψε ανωνυμα γιατι οτι και να εγραψε δεν ηταν ψεματα................
Κισσανδρακης Γιωργος
όταν γίνεται ένας αγώνας, τη διοργάνωση του αγώνα την αναλαμβάνουν κάποια άτομα της λέσχης (προφανώς δεν γίνεται όλοι να ασχολούνται με το ίδιο αντικείμενο, κάποιοι ασχολούνται με το στήσιμο της πίστας, κάποιοι με τις αφίσες, κάποιοι με τα εισιτήρια, κάποιοι με τη διαφήμιση, κάποιοι με τους χορηγούς, κάποιοι με το ταμείο κ.ο.κ.) όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, η λέσχη διοργανώνει τους αγώνες αλλά κάποιοι είναι υπεύθυνοι και υπόλογοι για κάποιες αποφάσεις.

Επίσης Μανώλη, αναφέρθηκα "στα άτομα" της ΕΘΕΑ γιατί κατά αυτόν τον τρόπο αναφέρθηκε και ο κύριος Κισσανδράκης.
ο κύριος Κισσανδράκης λέει: "οπως μαθαμε απο ατομα της ΕΘΕΑ"... και γιαυτό ερώτησα κι'εγώ... ποιά είναι αυτά τα άτομα της ΕΘΕΑ με τα οποία μίλησε ο κύριος Κισσανδράκης. όχι ότι με νοιάζει δηλαδή, όχι ότι ξέρω και κανέναν, και δεν με ενδιαφέρει στην τελική. αλλά όταν λές "ο Μαθιός", "ο Μαθιός", "ο Μαθιός", δεν μπορείς μετά να λές "κάποια άτομα της ΕΘΕΑ", έμ, και εκεί πρέπει να πείς ονόματα.
και για να τελειώσει η κατάσταση ρε Μανώλη... πάρτε ένα ρημαδοτηλέφωνο να τελειώνουμε βρε αδερφέ

Μα γιατι κ. Αντωνη εχεις κολησει με τα ονοματα και με τους ανωνιμους ,μην φτασουμε και στο σημιο να κατιγορουμε και την ΕΘΕΑ,καθενας μπορει να λεει οτι θελει εδω μεσα ,που τα περισοτερα που εχου ειποθει πιστευω πως εχουν μια βαση.
Και απο τι στιγμη που ανοιγει αυτι η σελιδα αυτος που την ανοιξε ειναι και αυτος που πρεπει να την ενημερωνει και να απανταει στεις ερωτιμεις που γινονται.
Πιστεθεις πως η οργανοση του αγωνα σας ηταν καλη και οσα λεγοντε εδω δεν στεκουν ?
Και απο τι στιγμη που ανοιγει αυτι η σελιδα αυτος που την ανοιξε ειναι και αυτος που πρεπει να την ενημερωνει και να απανταει στεις ερωτιμεις που γινονται.
Πιστεθεις πως η οργανοση του αγωνα σας ηταν καλη και οσα λεγοντε εδω δεν στεκουν ?
Αδερφέ δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου!samisnow wrote:+1000 σ αυτα που λες φιλε Λευτερη ετσι ειναι...φισικα και πρεπει να κανουν την δουλεια τους πιο επαγγελματικα γιατι αυτο θα μας βοηθησει σε πολλα θεματα...καλο ειναι ομως και οι λεσχες να συμορφωνονται ''η'' τουλαχιστον να ξεκαθαριζουν τις λεπτομεριες του αγωνα και δεν μιλαω για την λεσχη Χανιων μονο αλλα για την καθε διοργανοτρια λεσχη!
το οτι η λεσχη του ''Ψιστακη'' εχει διαφορα θεματα με την ΕΘΕΑ η με τον τροπο που η ΕΘΕΑ προσπαθει να διεξαγει αγωνες δεν ενδιαφερει τον ''Λευτερη'' που ειναι αγωνιζομενος και ειναι και ο μονος ουσιαστικα που ειναι ο χαμενος απο πολλεσ αποψεις........ χρηματων ζημιων και γενικων προβληματων!
κατι τετια πρεπει να τα ξεκαθαρισουν οι λεσχες και να συζητησουν τετιου ειδους προβληματα με την εθεα και να προσπαθησουν να βελτιωσουν ολοι μαζι τους αγωνες μιας και εχουν λιγοστεψει!
ολοι προσπαθουμε να κανουμε την πλακα μας με τους αγωνες οκ.....ομως απο την στιγμη που τα πραγματα εχουν ανεβει απο την στιγμη που δινουμε τα χρηματα μας απο την στιγμη που το θεμα γινεται ανταγωνιστικο....πρεπει να παρθουν ορισμενες αποφασεις ωστε ο αγωνιζομενος να μπορει να υποστηριχθει!
Φίλε μου πρέπει να κολλήσουμε κατά την άποψή μου ... εκτός αυτού που έγραψε ο Αντώνης:kwstas wrote:Μα γιατι κ. Αντωνη εχεις κολησει με τα ονοματα και με τους ανωνιμους ,μην φτασουμε και στο σημιο να κατιγορουμε και την ΕΘΕΑ,καθενας μπορει να λεει οτι θελει εδω μεσα ,που τα περισοτερα που εχου ειποθει πιστευω πως εχουν μια βαση.
μου φαίνεται πως ξεχνάμε το ρόλο της ΕΘΕΑ λιγουλάκι, μέσα στον οποίο σίγουρα δεν (πρεπει να) συμπεριλαμβάνονται τα "πηγαδάκια" (ας μου επιτραπεί η έκφραση), αλλά οι επίσημες ανακοινώσεις!antonisxj wrote: ...
...
...
Επίσης Μανώλη, αναφέρθηκα "στα άτομα" της ΕΘΕΑ γιατί κατά αυτόν τον τρόπο αναφέρθηκε και ο κύριος Κισσανδράκης.
ο κύριος Κισσανδράκης λέει: "οπως μαθαμε απο ατομα της ΕΘΕΑ"... και γιαυτό ερώτησα κι'εγώ... ποιά είναι αυτά τα άτομα της ΕΘΕΑ με τα οποία μίλησε ο κύριος Κισσανδράκης. όχι ότι με νοιάζει δηλαδή, όχι ότι ξέρω και κανέναν, και δεν με ενδιαφέρει στην τελική. αλλά όταν λές "ο Μαθιός", "ο Μαθιός", "ο Μαθιός", δεν μπορείς μετά να λές "κάποια άτομα της ΕΘΕΑ", έμ, και εκεί πρέπει να πείς ονόματα.
Με εκτίμηση
Λευτέρης
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
δεν έχω κολήσει καθόλου με τα ονόματα, ούτε και με απασχολούν, η ανωνυμία είναι δικαίομα του κάθενός.kwstas wrote:Μα γιατι κ. Αντωνη εχεις κολησει με τα ονοματα και με τους ανωνιμους
δεν κατηγόρησα κανέναν. ειδικά την ΕΘΕΑ. εσύ κατάλαβες ότι κατηγόρησα την ΕΘΕΑ?kwstas wrote:μην φτασουμε και στο σημιο να κατιγορουμε και την ΕΘΕΑ
αυτό που τόνισα είναι ακριβώς αυτό που λέτε και εσείς. είπα ότι δεν υπάρχει "ο Μαθιός", όπως δεν υπάρχει και "ο Μανώλης, ο Κυριάκος, ο Χρήστος, ο Μανούσος, ο , ο , ο , ..." υπάρχει "η ΕΘΕΑ" και υπάρχει "η Λέσχη"
μέσα στη Λέσχη υπάρχουν κάποιοι που ασχολούνται με τους αγώνες που μπορούν να λύσουν τις απορείες σας, όπως και μέσα στην ΕΘΕΑ υπάρχουν κάποιοι αρμόδιοι που μπορούν να λύσουν τις απορείες σας. νομίζω σωστά τα λέω.
αποδεδειγμένα...kwstas wrote:,καθενας μπορει να λεει οτι θελει εδω μεσα
εσύ πιστεύεις έτσι, εγώ πιστεύω αλλιώς , κάποιος άλλος πιστεύει κάτι άλλο... δικαίωμα μας...kwstas wrote:, ,που τα περισοτερα που εχου ειποθει πιστευω πως εχουν μια βαση.
η σελίδα ανοίχτηκε για την ανακοίνωση του αγώνα, νομίζω, μάλον λάθος νομίζω? παρόλα αυτά, επειδή και εγώ έχω απορείες ξέρεις τι έκανα? να το κάνεις και εσύ, πολύ καλό, πήρα στο τηλέφωνο που έχει η ανακοίνωση. μεγάλη πρόοδος το τηλέφωνο. να πάρεις να κάνεις τα ερωτήματά σου και αν θες και τις καταγγελείες σου και αν θες και τις προτάσεις σου. εγώ πάντως, αυτό έκανα. πάρε τηλέφωνο...kwstas wrote:, Και απο τι στιγμη που ανοιγει αυτι η σελιδα αυτος που την ανοιξε ειναι και αυτος που πρεπει να την ενημερωνει.
΄kwstas wrote:, και να απανταει στεις ερωτιμεις που γινονται. .
πάρε τηλέφωνο...
το τι πιστεύω εγώ είναι δικός μου καημός. δεν με απασχολούν οι αγώνες πλέον και κρατάω τις απόψεις μου για εμένα.kwstas wrote:, Πιστεθεις πως η οργανοση του αγωνα σας ηταν καλη και οσα λεγοντε εδω δεν στεκουν ?
τα όσα λέγονται εδώ, δεν έχουν απάντηση, για τον λόγο ότι ο υπεύθυνος να σας απαντήσει στα ερωτήματάσας και στις απόψεις σας, δεν χρησιμοποιεί το ίντερνετ. χρησιμοποιεί όμως το τηλέφωνο.
πάρε τηλέφωνο...
Σε ευχαριστω για τις απαντισεις σου !!!!
δεν ειπα εγω πως κατιγορισες κανενα,εγω ειπα μην φτασουμε και στο σημιο να κατιγορουμε και την ΕΘΕΑ, γιατι ψαχνεις παλι για ονοματα
Στον πρωτο αγωνα περισι ειχα πει πολλα για πολλα θεματα και ειχα γινει κακος ,ειχα παρει απαντησεις και απο την ΑΝΝΑ και απο τον ΜΑΘΙΟ που ειναι τωρα αυτοι ?
Αυτοι θελουν τηλεφωνο, γιατι δεν λενε οτι εχουν να πουνε εδω ξεκαθαρα μπροστα σε ολους ?
Στο τηλεφωνο μπορουν να τα πουν δυο ,εδω πολοι ,αυτο ειναι εδω το καλλο , εδω ειναι ολλα γραμμενα και ολλα φενοντε και τα λαθει και τα σωστα ......
Αν καποιος θελει να κανει κατι παραπανω ας το κανει....
ν' αφισετε τις δικεολογιες με τα τηλεφωνα τα ονοματα και τους ανονιμους
δεν ειπα εγω πως κατιγορισες κανενα,εγω ειπα μην φτασουμε και στο σημιο να κατιγορουμε και την ΕΘΕΑ, γιατι ψαχνεις παλι για ονοματα
Στον πρωτο αγωνα περισι ειχα πει πολλα για πολλα θεματα και ειχα γινει κακος ,ειχα παρει απαντησεις και απο την ΑΝΝΑ και απο τον ΜΑΘΙΟ που ειναι τωρα αυτοι ?
Αυτοι θελουν τηλεφωνο, γιατι δεν λενε οτι εχουν να πουνε εδω ξεκαθαρα μπροστα σε ολους ?
Στο τηλεφωνο μπορουν να τα πουν δυο ,εδω πολοι ,αυτο ειναι εδω το καλλο , εδω ειναι ολλα γραμμενα και ολλα φενοντε και τα λαθει και τα σωστα ......
Αν καποιος θελει να κανει κατι παραπανω ας το κανει....
ν' αφισετε τις δικεολογιες με τα τηλεφωνα τα ονοματα και τους ανονιμους