Φιλικοί αγώνες - Φυτώρια

Post Reply
katsulas

Re: Λεσχη 4χ4 Ευρίπου Φιλικο Trial Αλμυροποταμος

Post by katsulas »

Νομίζω πως ο dista Μίλησε με βαρύτητα....
Image
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Dista wrote: Γιάννη, μη μπερδεύεις τα πράγματα...
Η διοργανώτρια λέσχη ζήτησε να κάνει έναν φιλικό αγώνα τύπου Trial για νορμάλ αυτοκίνητα κυρίως, με εύκολα και ακίνδυνα εμπόδια, βασιζόμενα στη δεξιοτεχνία, σε ένα επίπεδο χωράφι με λακκούβες και πασσαλάκια...
Μπερδεύω τα πράγματα; Αυτό είναι επίπεδο χωράφι
ή μήπως αυτό είναι ακίνδυνο εμπόδια; Αφήνω τους
θεατές που βρίσκονται ιδιαίτερα κοντά... Ποιούς
αλήθεια θέλουμε να κοροϊδέψουμε;
Image

ΥΓ. Στο Autofestival το πρόβλημα ήταν η χαλαρότητα του όλου θέματος, όπως και στο event που εξετάζουμε. Τα κενά απο νερό ζέρσει δημιούργησαν το πρόβλημα, αφού δε σταμάτησαν το αυτοκίνητο! Θα μπορούσε κάλιστα το θύμα να είναι ο οδηγός, αν το αυτοκίνητο έπεφτε με το πλάι πανω στην κατασκευή της εισόδου...

Το ατύχημα δεν εξετάζει το επίπεδο στο οποίο παίζεται ο αγώνας. Γι΄αυτό άλλωστε και υπάρχουν οι κανονισμοί που αφορούν τα μέτρα ασφαλείας.
katsulas

Post by katsulas »

Γιάννη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ολη αυτή η επίθεση.
Ο χώρος ήταν κορδελιασμένος. Εκτός αυτού, επειδή δεν ήσουν εκεί, οι κριτές επεζαν και το ρόλο αστυνομικού φωνάζοντας συνέχεια για την απομάκρινση των θεατών όταν το αυτοκίνητο είναι στη πίστα.
Η συγκεκριμένη φώτο πραγματικά είναι πολύ θεαματική. Αν έβλεπες το συγκεκριμένο εμπόδιο από κοντα θα καταλάβενες για πόσο απλό μιλάμε.Δεν ξέρεις πως αν πατήσεις λίγο παραπάνω γκάζι το Samurai τραβάει σούζα για πλάκα.

Και να σου πω και κάτι??? Τι να κάνουμε δηλαδη εξέδρες??? Έχεις δει πολλά Trial - παιδιές - φυτώρια η όπως αλλιώς θέλεις να πούμε καποιο 4Χ4 event να έχουν εξέδρες. νομίζω πως είσαι ένας άνθρωπος του χώρου και με λυπεί προσωπικά να ακούω από εσένα αυτά τα πράγματα.

Εγώ με τον τετρακίνητο αθλητισμό ασχολούμαι πολύ λίγο καιρό αλλα πατάω πολύ συχνά χώμα ... Οι εκδρομές μας στο βουνό είναι συνεχείς. Ακόμα και εκεί πάντα τηρούμε τους κανόνες ασφαλείας

Είμαι πολύ περίεργος να μου πείτε αν αυτοί όλοι που γκρινιάζετε εδώ πάτε και δυο βόλτες το χρόνο στο βουνό.

Για να χαλαρώσουμε λίγο...

Μήπως κρύβονται τελικά άλλα συμφέροντα από πίσω??? :o :o :o (ο νοόν νοήτο)
Image
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

katsulas wrote:Γιάννη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ολη αυτή η επίθεση...
Είμαι πολύ περίεργος να μου πείτε αν αυτοί όλοι που γκρινιάζετε εδώ πάτε και δυο βόλτες το χρόνο στο βουνό.
Τώρα πλάκα με κάνεις!!!

ΥΓ. Καλό weekend... τα λέμε απο Δευτέρα.
mitsos

Post by mitsos »

Ρε παλικαρια χαλαρωστε λιγο!
Εχουμε μια σχετικα νεα λεσχη (Λεσχη Ευριππου - περιηγητικη!) που αναλαμβανει να διοργανωσει ενα φιλικο event με μια διδρομη τυπου trial για να "παιξουνε" καθημερινα 4κινητα αυτοκινητα, οπως ακριβως αυτα κυκλοφορουν στο βουνο καθε ΣΚ οταν πανε εκδρομες!
Τηρησανε απολυτα τους προς τριτους κανονισμους ασφαλειας (θεατες, κορδελες κλπ)και πηρανε ολα τα μετρα για την ασφαλεια του event (ασθενοφορα, πυροσβεστηρες κλπ) κ το μονο που κανανε ηταν να φτιαξουνε 2 κατηγοριες για να μπορεσουνε να συμμετασχουνε ολα αυτα τα αυτοκινητα που βλεπουμε γυρω μας στα βουνα μπας κ ερθει κ κανενας νεος στο χωρο!
Κ σε μια τετοια πρωτοβουλια αντι να τους δωσουμε συγχαρητηρια, ξεκιναει μια μανουρα 7 σελιδες, γιατι δεν τηρηθηκαν οι Κανονισμοι κατηγοριων πρωταθληματος Trial, γιατι το αμαξι σηκωσε σουζα με 5χλμ στο εμποδιο κ στα 20 μετρα υπηρχαν ανθρωποι κ γιατι η ΕΘΕΑ εδωσε αδεια κ διαφορα αλλα τετοια!!

Απο την μερια μου 3 πραγματα βλεπω:
Μια αριστη πρωτοβουλια μιας λεσχης κ μια καλη κινηση της ΕΘΕΑ να δωσει αδεια να γινει ενας αγωνας χωρις αναγκαστικα να συμμετεχουνε αυτοκινητα προδιαγραφων πρωταθληματος που μαλιστα εκτελεστηκε κ με μεγαλη επιτυχια.

Βλεπω επισης οτι μερικοι (που γνωριζετε, αλλα απλα μπερδευετε τα πραγματα) να μην θελετε να καταλαβετε γιατι φτιαχτηκαν αυτες οι δυο κατηγοριες: για να συμπεριληφθουν τα αυτοκινητα κ να μπορεσουνε να παιξουνε-ανταγωνιστουν-ευχαριστηθουν. Επειδη ο αγωνας ΔΕΝ εντασσετε σε κανενος ειδους κυπελλο-πρωταθλημα κλπ ΔΕΝ χρησιμοποιησε κ τους κανονισμους αυτων!!!
Το ειπανε εξ'αλλου κ ο Dista κ ο friar ποιο πριν!
Φυσικα κ δεν μπερδευουμε τους πρωταθληματικους αγωνες με ενα event με διαδρομη τυπου trial!!!
Δεν θα πρεπει να μπερδευουμε ομως ουτε τους κανονισμους διαχωρισμου κατηγοριων!!

Τελος βλεπω με την παραμικρη αφορμη παντα να αρχιζουμε να φωναζουμε για οτι θυμομαστε....
Τι θα σκεφτει καποιος (εκτος του χωρου) που θα διαβασει αυτες τις 7 σελιδες??
Μην σας κανει λοιπον εντυπωση αν καμια λεσχη δεν ξαναπαρει τετοιες πρωτοβουλιες παιχνιδιων κ το γυρισουνε μονιμα στις βολτες...... μαλλον δεν θα εχουνε ορεξη να ακουνε ολα αυτα που ακουστηκαν εδω......

Φιλε Γιωργο, Βαγγελη, Μανο κ σε ολα τα παιδια της Ευβοιας που ξερω οτι διαβαζετε κ εχετε στεναχωρηθει με ολα αυτα: Μπορει μερικοι να μην καταλαβουνε ποτε τι ακριβως ηταν ο Αλμυροποταμος κ το παιχνιδι που φτιαξατε..... αυτοι που πρεπει να ξερουν, ξερουν κ ευτυχως ο κ.Αποστολιδης κ ο Dista ηταν κ πιστευω οτι θα ειναι μαζι σας......
Συνεχιστε να κανετε αυτο που κανετε πολυ καλα, καλη δυναμη κ θα τα πουμε απο κοντα στην Ερετρια!!!!!
manos

Post by manos »

mitsos wrote:
Τελος βλεπω με την παραμικρη αφορμη παντα να αρχιζουμε να φωναζουμε για οτι θυμομαστε....
χρυσόστομη !

ειναι αυτό που λενε : τσακωθήκανε οι ελεφαντες και την πατήσανε τα μυρμήγκια !

mitsa , τα παιδια του Ευρίπου , που όπως ξερεις δεν εχουν εμπλοκή με τους αγώνες , δεν εχουν καταλαβει τι παίζεται εδώ.
δεν είναι τυχαίο , που όλοι όσοι ΞΕΡΟΥΝ δεν ασχολούνται.

θα φερετε τον Ασπρούλη στην Ερέτρια ;
DIMITRIS ISTIEA

Post by DIMITRIS ISTIEA »

Κύριε Αθανασίου, πιστεύω ότι τραβήξατε πολύ το θέμα με την εφαρμογή του 4.3.1.
Εφ'όσον υπήρξε η έγκριση της ΕΘΕΑ για το συγκεκριμένο φιλικό Αγώνα, ποιό είναι το πρόβλημά σας?
Χάρης στους εμπειρότατους κυρίους Μήλα και Αποστολίδη, όλα πήγαν μιά χαρά.
Χάρης στο τρέξιμο και τη διοργάνωση της Λέσχης του Ευρίπου δεν συνέβει τίποτα κακό για κανέναν.
Αντιθέτως όλοι απολαύσαμε τον αγώνα και το μόνο που θριάμβευσε ήταν οι αγνοί και καθαροί τετρακινητές, που με τα καθημερινά αυτοκίνητά τους χάρηκαν την αίσθηση ενός δείγματος trial και του τί μπορούν να κάνουν τα καθημερινά αυτοκινητάκια τους, εάν θελήσουν να ασχοληθούν με κανονικούς αγώνες.
Λυπάμαι που αντί για έπαινο και προτροπή, κοιτάτε να αποθαρύνετε τους τωρινούς διοργανωτές, και ίσως και κάποιους μελλοντικούς...
Κατά την άποψή μου είναι λάθος να εξαντλείτε όλη την αυστηρότητά σας σε αυτό το θέμα.
Αλλού είναι τα μεγάλα προβλήματα...
Αφήστε τις Λέσχες της περιφέρειας να κάνουν φιλικούς αγώνες!!!
Είναι προς όφελος του αθλήματος.

Φιλικά:
Δημήτρης Καραγιώργος
stavrosd

Post by stavrosd »

Μιάς και άλλο θέμα δε βλέπω να ανοίγει ας τα γράψω εδώ!
Αρχικά να τονίσω πόσο σημαντικές θεωρώ αυτού του είδους τις δραστηριότητες για την εξέλιξη του χώρου! Χωρίς αυτές δεν υπάρχει μέλλον κατα τη γνώμη μου!
Δραστηριότητες,εκδηλώσεις ανωμάλου δρόμου, φιλικοί, ή όπως αλλιώς θέλετε να τα λέτε, δίνουν μια ευκαιρία σε ανθρώπους που θεωρούν τους αγώνες είτε κάτι πολύ δύσκολο είτε κάτι που δεν έχει να προσφέρει και πολλά διαφορετικά απο μία "αντρική" βόλτα, να γευτούν και να καταλάβουν πόσο όμορφο συναίσθημα είναι ο συναγωνισμός και την ευχαρίστηση που προσφέρει με καλή ανταποδοτικότητα κόστους!
Το πλαίσιο που θα πρέπει να γίνουν αυτά είναι άλλο θέμα.
Συμφωνώ με τον Γιάννη οτι θα πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες που θα διέπουν την διεξαγωγή αυτών των εκδηλώσεων .
Κανόνες γραπτοί και συμφωνημένοι (άλλων απαιτήσεων απο τους πρωταθληματικούς, όχι μεεκπτώσεις παντού αλλά σε αρκετά σημεία των κατηγοριών των αυτοκινήτων).
Τα περι Autofestival τα θεωρώ επιεικώς άτοπα αφού εκει υπήρχαν κανόνες που δεν τηρήθηκαν ενώ εδώ απο ότι καταλαβαίνω οι οργανωτές με την βοήθεια της εμπειρίας πήραν τα μέτρα που έπρεπε αλλά δεν ήταν τυπικά καλυμμένοι (συγχωρέστε με αν κάνω λάθος για την συγκεκριμένη εκδήλωση αλλά μπορεί να είμαι σωστός στην επόμενη ;) )
Θα πρέπει να υπάρχουν κανόνες και να μην βασιζόμαστε απλά στην καλή διάθεση, φιλότιμο και εμπειρία ατόμων γιατι αύριο μπορεί να γίνει κάτι παρόμοιο χωρίς την συμμετοχή του Μηλά ή του Αποστολίδη ή απο κάποια λέσχη που δεν θα δείξει την ίδια σοβαρότητα και τότε η στραβή μπορεί να γίνει!
Αν οι υπάρχοντες δεν μας καλύπτουν τότε θα πρέπει να αναθεωρήσετε είτε τους κανόνες είτε τις εκδηλώσεις.

Καληνύχτα
Δημητριάδης Σταύρος
Nicolas
Site Admin

Φιλικοί αγώνες-Φυτώρια

Post by Nicolas »

Με αφορμή τον φιλικό αγώνα που διοργάνωσε η Λέσχη Ευρίπου στον Αλμυροπόταμο, υπήρξαν διαφωνίες σχετικά με την εφαρμογή των κανονισμών ασφαλείας στα αυτοκίνητα.

Η κουβέντα μεταφέρεται από την ενότητα του αγώνα ως άσχετη με τον αγώνα αυτό καθ αυτό...

stavrosd wrote:Μιάς και άλλο θέμα δε βλέπω να ανοίγει ας τα γράψω εδώ!
Βάστα ρε Σταύρο.
Όλα γίνονται αλλά δεν είμαι stand by στο ένα πόδι...
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
friar

Re: Φιλικοί αγώνες-Φυτώρια

Post by friar »

Nicolas wrote:
stavrosd wrote:Μιάς και άλλο θέμα δε βλέπω να ανοίγει ας τα γράψω εδώ!
Βάστα ρε Σταύρο.
Όλα γίνονται αλλά δεν είμαι stand by στο ένα πόδι...
ως όφειλες :evil: :lol: :lol:
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”