Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες

Post Reply
Nicolas
Site Admin

Re: Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες

Post by Nicolas »

Σωστό και αυτό...
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
pienaf

Post by pienaf »

Pet4x4 wrote: τρέχουμε σε αγώνες,
Έχω την εντύπωση ότι τα αντοχής ΔΕΝ είναι αγώνες, αλλά παιδειές.
Ίσως όμως να κάνω λάθος.
meletis

Post by meletis »

Δεν συζητιέται πια στα Trail Ride, το νόημα είναι να κάνεις τον αγώνα ασφαλέστερο και όχι τα πληρώματα λογιστές........
Με τα συστήματα καταγραφής-παρακολούθησης μπορείς να έχεις τα κομμάτια με τα όρια με σαφήνεια χωρίς να χρειάζεται ο παραλογισμός.
Η αποψή μου είναι ναι στα όρια, ακόμα και μέσα σε ειδικές όταν το προστάζει το τεραίν και η μορφολογία αλλά ένα μέτρο προς τα πάνω σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει ένα μετρο κα προς τα κάτω.
stavrosd

Post by stavrosd »

Pet4x4 wrote:
stavrosd wrote: Όχι δε μας χτύπησε κανένας κεραυνός :lol: :lol:
Απλά εφαρμόστηκε στο Ναύπλιο και συζητιέται και ατα trail Ridehttp://www.offroadteam.gr/index.php?opt ... =13&id=834
Η λογική πίσω απο αυτό είναι οτι κινούμαστε σε ανοιχτούς στην κυκλοφορία δρόμους.
Σταύρο μου, δέν το ήξερα. Τώρα το έμαθα και αντιδρώ έντονα σε αυτό! Για την άσφαλτο που συζητάτε, τα όρια στους Ελληνικούς δρόμους είναι παράλογα χαμηλά και αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Κανείς δεν τα τηρεί! Δηλαδί πηγαίνοντας προς τον αγώνα θα πηγαίνω πιο γρήγορα απο ότι θα πηγαίνω στον ίδιο τον αγώνα? Στην Χαλκίδα φάγαμε τις μούντζες του αιώνα! Μας προσπερνάγαν οι νταλίκες και αναγκαστικά πηγαίναμε με αλαρμ ανοιχτά! Το ίδιο και σε όλα τα άλλα κομάτια ασφάλτου που υπήρχε όριο. Το να πηγαίνεις αργά είναι το ίδιο επικίνδηνο με το να πηγαίνεις γρήγορα. Άνετα ένας αφυρημένος, ή αυτός που έρχεται γρήγορα και σε συναντάει μέσα στην στροφή, μπορεί να σου πέσει απο πίσω ή να βγεί στο αντίθετο και να προκαλέσει ατύχημα για να σε αποφύγει! Έτσι δέν είναι?
Συμφωνώ και επαυξάνω!
Δημητριάδης Σταύρος
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

pienaf wrote: Έχω την εντύπωση ότι τα αντοχής ΔΕΝ είναι αγώνες, αλλά παιδειές.
Όσο και να προσπαθεί ο ελέφαντας να κρυφτεί πίσω απο την παπαρούνα, δέν θα τα καταφέρει ποτέ! Το ίδιο και οι αγώνες πίσω απο το "παιδειές"! Μεταξύ μας μιλάμε... Δέν ακούει η ΕΘΕΑ! Αν και αυτή απ'οτι φαίνεται απο τους κανονισμούς, μας πήρε χαμπάρι φέτος!
stavrosd

Post by stavrosd »

pienaf wrote:
Pet4x4 wrote: τρέχουμε σε αγώνες,
Έχω την εντύπωση ότι τα αντοχής ΔΕΝ είναι αγώνες, αλλά παιδειές.
Ίσως όμως να κάνω λάθος.
Δεν νομίζω πια! Αφού βγάζουμε πλέον κανονικές άδειες! Ο Dista μπορεί να το απαντήσει σίγουρα.

Ονοματάκι γιατι ξεχνώ? κάπου στο μεγάλο θέμα το έγραψες αλλά χειμώνα καλοκαίρι ένα, το έχουμε κάψει κιώλας εδω μεσα :D
Δημητριάδης Σταύρος
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

meletis wrote:Δεν συζητιέται πια στα Trail Ride, το νόημα είναι να κάνεις τον αγώνα ασφαλέστερο και όχι τα πληρώματα λογιστές........
Με τα συστήματα καταγραφής-παρακολούθησης μπορείς να έχεις τα κομμάτια με τα όρια με σαφήνεια χωρίς να χρειάζεται ο παραλογισμός.
Η αποψή μου είναι ναι στα όρια, ακόμα και μέσα σε ειδικές όταν το προστάζει το τεραίν και η μορφολογία αλλά ένα μέτρο προς τα πάνω σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει ένα μετρο κα προς τα κάτω.

Μπράβο ρε Μελέτη! Πρυτάνευσε η λογική! Ελπίζω να τα διαβάζει και ο Dista αυτά και να τα εκλαμβάνει ώς προτάσεις.
pienaf

Post by pienaf »

Pet4x4 wrote:
pienaf wrote: Έχω την εντύπωση ότι τα αντοχής ΔΕΝ είναι αγώνες, αλλά παιδειές.
Όσο και να προσπαθεί ο ελέφαντας να κρυφτεί πίσω απο την παπαρούνα, δέν θα τα καταφέρει ποτέ! Το ίδιο και οι αγώνες πίσω απο το "παιδειές"!
Άρα τηρούμε το ΓΡΑΜΜΑ του νόμου και στην πραγματικότητα κάνουμε αγώνα rally σε δρόμους ανοιχτούς στην κυκλοφορία, χωρίς τα αγωνιστικά (πώς αλλιώς να τα πω;) να τηρούν το J, χωρίς κράνη, ζώνες κλπ.
Κι ο θεός βοηθός…

Γιάννης Παπαγεωργίου.
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

pienaf wrote: Άρα τηρούμε το ΓΡΑΜΜΑ του νόμου και στην πραγματικότητα κάνουμε αγώνα rally σε δρόμους ανοιχτούς στην κυκλοφορία, χωρίς τα αγωνιστικά (πώς αλλιώς να τα πω;) να τηρούν το J, χωρίς κράνη, ζώνες κλπ.
Κι ο θεός βοηθός…

Γιάννης Παπαγεωργίου.

Γιάννη δέν σε ξέρω, οπότε συγχώρα μου την ερώτηση.... χθεσινός είσαι ή τον χθεσινό παριστάνεις? Τόσα χρόνια τί γίνεται? Όταν ο ίδιος ο οργανωτής στην ενημέρωση αγωνιζομένων σου λέει πως ο ιδανικός χρόνος είναι άπιαστος, αυτό δέν σου κάνει αμέσος Rally? Ιδανικός = άπιαστος = 00:00:00
Last edited by Pet4x4 on Mon Mar 29, 2010 00:27, edited 1 time in total.
stavrosd

Post by stavrosd »

pienaf wrote:Άρα τηρούμε το ΓΡΑΜΜΑ του νόμου και στην πραγματικότητα κάνουμε αγώνα rally σε δρόμους ανοιχτούς στην κυκλοφορία, χωρίς τα αγωνιστικά (πώς αλλιώς να τα πω;) να τηρούν το J, χωρίς κράνη, ζώνες κλπ.
Κι ο θεός βοηθός…
Ε οχι ρε παιδιά και rally!
Τα rally έχουν αρκετές σημαντικές διαφορές! ΜΩΤ, RB, terrain άγνωστο, μεγάλες αποστάσεις κτλ
Ειδικά τώρα τεράστιες!
Δημητριάδης Σταύρος
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”