24 Ώρες 4Χ4 2010

Post Reply
GENERAL LEE

Re: 24 Ώρες 4Χ4 2010

Post by GENERAL LEE »

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να έχεις κουράσει τον κόσμο με ολο αυτό το πανηγηράκι και να σταμάτησαν να ασχολούνται ….
Πάντως εγω εχω τις αμφιβολίες μου τόσο για την ψηφοφορία στο forum που ο κάθε ένας εχει δεκα Nickname και αντίστοιχα δεκα δικαιοματα ψηφου οσο και για το freeonlinesurveys και τις δυκλιδες ασφαλείας του …. Ο νοον νοητο !!! :idea:

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το γιατί ολο αυτό ? Έχεις κατι να κερδίσεις ? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Εγώ προσωπικά εχω σχηματίσει την γνώμη μου και δεν επιρεαζομαι από (δήθεν ) ψηφοφορίες .Σου εχω ξαναπεί ότι αναμφισβήτητα ο κόσμος είναι ο μπαλαντέρ του 24ωρου και όχι ο Αθανασίου αλλά δεν το χειρίζεσαι σωστά !!!

Και μην αρχίσεις τα μου κάνεις επίθεση , είσαι διπρόσωπος και τα λοιπά γιατι εγώ δεν παιρνώ απ το Δίστομο !!! ότι βλέπω λάθος θα το λέω όποιος και αν το έχει κάνει :evil:
sirros

Post by sirros »

...............................
Πιτσα - Μπαλα και Καρατε
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Ξέρεις ταυτόχρονα έχω ερωτική σχέση με τον Bill Gates, οικονομικές συναλλαγές με την Cosmote, είμαι μέτοχος στη Siemens, συνιδιοκτήτης του to4x4 και βέβαια συνεργάτης του facebook! Να σου θυμίσω ότι άλλοι έχουν επαγγελματική σχέση με τα PC και το Internet, όχι εγώ...

Είναι πραγματικά εκπληκτικό το γεγονός ότι όταν το 70% των ανθρώπων που ασχολούνται ψήφισαν ότι άλλοι φταίνε, κάποιοι συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι ο Γιάννης Αθανασίου είναι ο υπεύθυνος. Ειλικρινά ύποπτη επιμονή. Αντίστοιχη με εκείνη που δε με ήθελε στη Θεσσαλονίκη, πριν βγουν και σε κράξουν!

Σε ενοχλεί το ύφος μου. Σε ενόχλησαν οι ερωτήσεις στις δημοσκοπήσεις. Πίστεψες τα παραμύθια κάποιου, μόνο και μόνο γιατί σου τα είπε! Και εδώ αμφισβητείς τη θέληση του κόσμου.

Διπρόσωπος δεν είσαι. Άβουλος είσαι. Και σε κατευθύνουν. Πραγματικά κρίμα για έναν άνθρωπο της ηλικίας σου.

Να θυμίσω ότι έπρεπε κάποιος να θίξει τρεις φορές νεκρό φίλο μου πριν τον βάλεις στη θέση του; Έλεος πλέον! Σταμάτα - μόνος σου είσαι τελικά - το παραμυθάκι... Μεγάλωσες!

Να φύγω αν το θέλετε! Αλλά αν το θέλει το σύνολο και όχι κάποιοι μεμονωμένοι.

Ο 24ωρος δεν είναι παρθενογένεση. Κάποιος τον δημιούργησε, τον έφτασε εδώ που είναι. Και αυτός έχει όνομα, συνδεδεμένο άρρηκτα με αυτό που με πολύ κόπο δημιούργησε. Σας βολεύει να τα αποσυνδέετε τα δύο. Αλλά ο κόσμος έδειξε ότι ξέρει.

Κάποιοι προσπαθούν να κυριαρχήσουν στο χώρο. Κάποιοι άσχετοι με τα πρέπει και τα γιατί των αγώνων. Και τα αποτελέσματα είναι τραγικά. Δικαίωμά σου να εθελοτυφλείς. Δικαίωμά μου να βγαίνω και να το λέω. Διάβασε την απάντηση της ΕΘΕΑ και προσπάθησε να καταλάβεις πόσο κενή επιχειρημάτων είναι. Σε κάθε περίπτωση θα τρέξουν να κρυφτούν, αποποιούμενοι τις όποιες ευθύνες. Όπως είπε και κάποιος χθες "έχουν εκπαιδευτεί καλά σε αυτό".

Α, ξέχασα, βαριέσαι να διαβάζεις μεγάλα posts. Δεν πειράζει. ϊσως κάποτε να μάθεις να αξιολογείς σωστά κάποια πράγματα.

ΥΓ. 900 άτομα σε λιγότερο απο 24 ώρες και έχουν βαρεθεί να ασχολούνται; Μου θυμίζεις "φίλο" που αμφισβητούσε τις συμμετοχές του 24ωρου το 2008, για να το βουλώσει μετά. Μακάριοι...

ΥΓ2. Κάποιοι έσπευσαν ήδη να βουτήξουν την πένα τους στο αίμα, για να μην τους πάρει η μπόρα των ευθυνών. Κάποιοι από τους φίλους σου, πουλώντας με χαρακτηριστική άνεση, για μία ακόμη φορά, το συνάφι τους. Να τους χαίρεσαι.

ΥΓ3. Και το δεύτερο παράδειγμα του ΥΓ2!!! Με προλαβαίνουν τα γεγονότα...

Image
sirros

Post by sirros »

ο κυκλος ειναι στρογγυλος?
εχει ο μπακλαβας γωνια?
αντε ρε απλυτε,κολλημενε.
αϊ σιχτιρ απο δω, ησυχαμε τοσες μερες.
αναμπουμπουλα κ σαματα μονο κανεις
Πιτσα - Μπαλα και Καρατε
Γιάννης Αθανασίου

Απίστευτο επίπεδο...
sirros

Post by sirros »

ξεχασα

μπουχεσα. :lol: :lol: :lol:
Πιτσα - Μπαλα και Καρατε
Γιάννης Αθανασίου

Ευτυχώς δεν με είπες Σύρρο. Τότε θα ήταν πραγματική βρισιά!!!
sirros

Post by sirros »

Περνα αυριο να σου δωσω 5€ να φας ενα club
Πιτσα - Μπαλα και Καρατε
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Έμαθα αρκετά σήμερα !!!

Έμαθα ότι με κραξαν που δεν προσκάλεσα τον Αθανασίου στη Θεσσαλονίκη ! Εμαθα ότι μεγάλωσα ! Έμαθα ότι 1837 άτομα ασχολούνται με τους αγώνες 4Χ4 στην Ελλάδα , διαβάζουν τα forum και ψηφίζουν ! Εμαθα ότι ενα club-sandwich κάνει 5 ευρώ ! :idea: :idea: :idea: :idea:

Αυτό που μου γυρίζει όμως συνέχεια στο μυαλό είναι αυτή η φράση που λέει ο λαός :
<<Για την ηλίκια σου , καλη κ’ η malakia σου >>

Πάω να φτιάξω ένα τίλιο και μετα να ψάξω να βρω καμια γωνιά να ψωφήσω …

Image
sirros

Post by sirros »

Πιτσα - Μπαλα και Καρατε
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”