Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες
Re: Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες
Γιάννη .......................... δε ξέρω τι να γράψω 

Δημητριάδης Σταύρος
Δυστυχώς έγραψες ότι ήθελες να γράψεις.
Και φρόντισες, τη στιγμή που κάποιοι αγωνίζονται να ξεπεράσουν τα προβλήματα της εποχής και όσα υψώνουν μπροστά τους όσοι, κατ' εσέ, "εκφράζουν τη γνώμη τους", να τους "ενημερώσεις" να μη περιμένουν περισσότερες απο 40-50 συμμετοχές!
Συγνώμη που ξέχασα να σε ευχαριστήσω!
Και φρόντισες, τη στιγμή που κάποιοι αγωνίζονται να ξεπεράσουν τα προβλήματα της εποχής και όσα υψώνουν μπροστά τους όσοι, κατ' εσέ, "εκφράζουν τη γνώμη τους", να τους "ενημερώσεις" να μη περιμένουν περισσότερες απο 40-50 συμμετοχές!
Συγνώμη που ξέχασα να σε ευχαριστήσω!
Πάντα γράφω αυτο που θέλω να γράψω!
Και ναι εγώ θεωρώ οτι οι 40-50 συμμετοχές θα είναι επιτυχία σου δεδομένου των συνθηκών.
Δε πρόκειται για καμία δικαίωση απλά η ανησυχία μου και εκτίμηση!
ΜΑΚΑΡΙ να κάνω λάθος!!!
Παρεμπιπτόντως τις 50 συμμετοχές τις θεωρείς λίγες?!
Γιατί αν για να "ξεπεράσεις τα προβλήματα της εποχής" χρειάζεσαι περισσότερες απο 50 τότε οι άλλοι κάνουν καταπληκτική δουλειά με τις 15 - 20!
Και ναι εγώ θεωρώ οτι οι 40-50 συμμετοχές θα είναι επιτυχία σου δεδομένου των συνθηκών.
Δε πρόκειται για καμία δικαίωση απλά η ανησυχία μου και εκτίμηση!
ΜΑΚΑΡΙ να κάνω λάθος!!!
Παρεμπιπτόντως τις 50 συμμετοχές τις θεωρείς λίγες?!
Γιατί αν για να "ξεπεράσεις τα προβλήματα της εποχής" χρειάζεσαι περισσότερες απο 50 τότε οι άλλοι κάνουν καταπληκτική δουλειά με τις 15 - 20!
Δημητριάδης Σταύρος
Α και δεν θέλω να με ευχαριστήσεις.
Ότι γράφω και λέω δεν είναι για να με ευχαριστήσει κανείς!
Αυτά που θέλω γράφω!
Ότι γράφω και λέω δεν είναι για να με ευχαριστήσει κανείς!
Αυτά που θέλω γράφω!
Δημητριάδης Σταύρος
Αν εσύ βγάζεις συμπέρασμα απο αυτά που γράφεις, εγώ μάλλον είμαι απο άλλον πλανήτη...stavrosd wrote:Παρεμπιπτόντως τις 50 συμμετοχές τις θεωρείς λίγες?!
Οκ ας το πάρουμε απο την αρχή
έγραψες:
Σωστά?
έγραψες:
Εγώ απο αυτό καταλαβαίνω οτι πάλι κάνω κακό στον αγώνα σου γιατι θεωρείς οτι με αυτό :Γιάννης Αθανασίου wrote:Και φρόντισες, τη στιγμή που κάποιοι αγωνίζονται να ξεπεράσουν τα προβλήματα της εποχής και όσα υψώνουν μπροστά τους όσοι, κατ' εσέ, "εκφράζουν τη γνώμη τους", να τους "ενημερώσεις" να μη περιμένουν περισσότερες απο 40-50 συμμετοχές!
Που θα το διαβάσει (!!)ο ενδιαφερόμενος χορηγός σου ή η νέα ΕΘΕΑ!stavrosd wrote:Για τον 24ωρο πραγματικά είμαι περίεργος πόσες συμμετοχές θα μαζέψει. Σίγουρα περισσότερες απο τους άλλους αλλά 80+? Μακάρι αλλά και με 40-50 θα είναι επιτυχία, που όμως θα είναι και ενδεικτικό τις γενικότερης πίεσης μιας και εξορισμού ο αγώνας είναι πολύ δημοφιλής και με μοναδικό χαρακτήρα και με πολύ καλή προβολή.
Σωστά?
Δημητριάδης Σταύρος
Πάλι τα ίδια ρε παιδιά?
Πάλι κόντρες?
Πάλι ο Σταύρος θάβει τον 24ωρο?
Πάλι εμείς (οι αγωνιζόμενοι) να είμαστε απέναντι σε εσάς (τους οργανωτές)? Δεν έχουμε τις ίδιες ιδέες τελικά και τα ίδια θέλω? Θέλει κανείς μισό πρωτάθλημα? Θέλει κανείς από εμάς να θάβει τους αγώνες που τρέχουμε?
ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
Η κόντρα γιά την κόντρα δεν νομίζω πως μας βοηθά. Όχι τώρα που τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο με την οικονομική κρίση. Μόνο ενωμένοι θα βγούμε από αυτή την κατάσταση.
Δεν το βλέπει κανείς άλλος αυτό? 

Πάλι κόντρες?

Πάλι ο Σταύρος θάβει τον 24ωρο?

Πάλι εμείς (οι αγωνιζόμενοι) να είμαστε απέναντι σε εσάς (τους οργανωτές)? Δεν έχουμε τις ίδιες ιδέες τελικά και τα ίδια θέλω? Θέλει κανείς μισό πρωτάθλημα? Θέλει κανείς από εμάς να θάβει τους αγώνες που τρέχουμε?
ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.

Η κόντρα γιά την κόντρα δεν νομίζω πως μας βοηθά. Όχι τώρα που τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο με την οικονομική κρίση. Μόνο ενωμένοι θα βγούμε από αυτή την κατάσταση.

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
http://www.laskari.gr/
http://www.laskari.gr/
Αν συνεχίζουμε να μη προσέχουμε τί γράφουμε, να βάζουμε τις προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες πάνω από το καλό των αγώνων και να εθελοτυφλούμε όπου θέλουμε, τότε ναι κάποιοι θέλουν το κακό κάποιων αγώνων.
Προσωπικά δεν έβαλα τους αγωνιζόμενους απέναντι στους οργανωτές.
Είδα, όπως εδώ και πολύ καιρό, το Σταύρο Δημητριάδη απέναντι στον 24ωρο, τον Ιχνηλάτη, τον Γιάννη Αθανασίου. Το ΓΙΑΤΙ είναι δικό του θέμα. Η ΠΡΑΞΗ όμως είναι ξεκάθαρη και συνεχής.
Η ενότητα είναι μία συνθήκη που πρέπει να θέλουν όλες οι πλευρές. Αν τη θέλει η μια, τότε δε βγαίνει άκρη. Σήμερα, απρόκλητα και μετά απο καιρό ηρεμίας, ο Σταύρος βγαίνει και προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις.
Για ποιό λόγο;
Ποιόν συνέφερε αυτή η αναφορά αυτή τη χρονική στιγμή; Συνέφερε κανέναν;
Εμένα απλά μου θυμίζει το "...ε, καλά, μην περιμένετε και εσείς ότι δε θα χάσετε..."! Και αυτό με ενοχλεί... Απλά γιατί αντί να βοηθά, υποσκάπτει... Φαντάσου τί όμορφα θα ήταν να πάει κάποιος στην εκκίνηση ενός αγώνα και να πει στο Δημητριάδη: "...Σταύρο, μη περιμένεις να κερδίσεις πάλι. Ας τερματίσεις και πολύ θα σου είναι...". Θα το θεωρήσει θετικό ο Σταύρος ή πόλεμο νεύρων;
ΥΓ. Ή μήπως έπρεπε να απομακρύνουμε τα φώτα της δημοσιότητας απο αυτό εδώ, που είναι και το βασικό θέμα των ημερών;
Προσωπικά δεν έβαλα τους αγωνιζόμενους απέναντι στους οργανωτές.
Είδα, όπως εδώ και πολύ καιρό, το Σταύρο Δημητριάδη απέναντι στον 24ωρο, τον Ιχνηλάτη, τον Γιάννη Αθανασίου. Το ΓΙΑΤΙ είναι δικό του θέμα. Η ΠΡΑΞΗ όμως είναι ξεκάθαρη και συνεχής.
Η ενότητα είναι μία συνθήκη που πρέπει να θέλουν όλες οι πλευρές. Αν τη θέλει η μια, τότε δε βγαίνει άκρη. Σήμερα, απρόκλητα και μετά απο καιρό ηρεμίας, ο Σταύρος βγαίνει και προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις.
Για ποιό λόγο;
Ποιόν συνέφερε αυτή η αναφορά αυτή τη χρονική στιγμή; Συνέφερε κανέναν;
Εμένα απλά μου θυμίζει το "...ε, καλά, μην περιμένετε και εσείς ότι δε θα χάσετε..."! Και αυτό με ενοχλεί... Απλά γιατί αντί να βοηθά, υποσκάπτει... Φαντάσου τί όμορφα θα ήταν να πάει κάποιος στην εκκίνηση ενός αγώνα και να πει στο Δημητριάδη: "...Σταύρο, μη περιμένεις να κερδίσεις πάλι. Ας τερματίσεις και πολύ θα σου είναι...". Θα το θεωρήσει θετικό ο Σταύρος ή πόλεμο νεύρων;
ΥΓ. Ή μήπως έπρεπε να απομακρύνουμε τα φώτα της δημοσιότητας απο αυτό εδώ, που είναι και το βασικό θέμα των ημερών;
Ντίνο συμφωνώ 100% αλλά έχω αρχίσει να τρελαίνομαι που με το που θα αναφερθεί ο 24ωρος γίνεται ο κακός χαμός!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ όταν απαντούσα στον Φωκίωνα σκεφτόμουν να μην αναφερθώ στον 24ωρο (αυτός τον αναίφερε και μιάς και για τους αγώνες του Doc υπάρχουν στοιχεία, για τον 24ωρο έκανα μία εκτίμηση- ευχή) μόνο και μόνο γιαυτό, αλλά τελικά επικράτησε η τάση μου να λέω αυτά που πιστεύω.
Το παράδειγμά σου Γιάννη είναι επιεικώς λάθος!
Δεν σου είπα το πολυ 40-50 θα μαζέψεις. Είπα μακάρι να φτάσει 80 αλλά και με 40-50 (που θεωρώ εγώ ο άσχετος πιο λογικό για τις συγκυρίες) θα είναι επιτυχημένος, αλλά κάτι σε πιάνει μου φαίνεται και δεν...
Ναι αν είχα αγώνα κόλαση μπροστά μου και μου έλεγε ο άλλος " κοίτα και στην δεκάδα να φτάσεις καλά είναι!" Δεν θα του έλεγα "μου κάνεις κακό"!
Απο εμένα τέλος.- το δηλώνω ρητά οτι για τον εικοσητετράωρο δεν ξαναγράφω τιποτα.
Θετικό ή αρνητικό. Έχει καταντήσει γραφικό και τσαντίζομαι και με την πάρτη μου που μπαίνω στο τρυπάκι.
Φιλιά
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ όταν απαντούσα στον Φωκίωνα σκεφτόμουν να μην αναφερθώ στον 24ωρο (αυτός τον αναίφερε και μιάς και για τους αγώνες του Doc υπάρχουν στοιχεία, για τον 24ωρο έκανα μία εκτίμηση- ευχή) μόνο και μόνο γιαυτό, αλλά τελικά επικράτησε η τάση μου να λέω αυτά που πιστεύω.
Το παράδειγμά σου Γιάννη είναι επιεικώς λάθος!
Δεν σου είπα το πολυ 40-50 θα μαζέψεις. Είπα μακάρι να φτάσει 80 αλλά και με 40-50 (που θεωρώ εγώ ο άσχετος πιο λογικό για τις συγκυρίες) θα είναι επιτυχημένος, αλλά κάτι σε πιάνει μου φαίνεται και δεν...
Ναι αν είχα αγώνα κόλαση μπροστά μου και μου έλεγε ο άλλος " κοίτα και στην δεκάδα να φτάσεις καλά είναι!" Δεν θα του έλεγα "μου κάνεις κακό"!
Απο εμένα τέλος.- το δηλώνω ρητά οτι για τον εικοσητετράωρο δεν ξαναγράφω τιποτα.
Θετικό ή αρνητικό. Έχει καταντήσει γραφικό και τσαντίζομαι και με την πάρτη μου που μπαίνω στο τρυπάκι.
Φιλιά
Last edited by stavrosd on Tue Jun 22, 2010 16:18, edited 1 time in total.
Δημητριάδης Σταύρος
Θέλω να πιστεύω οτι δεν υπονοείς κάτι???????Γιάννης Αθανασίου wrote: ΥΓ. Ή μήπως έπρεπε να απομακρύνουμε τα φώτα της δημοσιότητας απο αυτό εδώ, που είναι και το βασικό θέμα των ημερών;
Δημητριάδης Σταύρος