24 Ώρες 4Χ4 2009

StruppiTeam

Re: 24 Ώρες 4Χ4 2009

Post by StruppiTeam »

Aggelos wrote:κι εγω που σταματησα να βοηθησω τον Παπαδημητριου, αλλα τελικα ειχα προπορεια στο επομενο controλ, και τερματισα δευτερος στα 400αρια, τελικα τι ειμαι; Τσαμπα ή τσιφτης μαγκας;

εχω μπερδευτει βοηθηστε με...

:lol:
Παρεπιπτώντος... στον Παπαδημητρίου σταματήσαμε και εμείς (δεν ξέρω εαν ήτανε πριν ή μετά από εσάς),
αλλά ο Δημήτρης και ο Μάκης μας είπανε ότι δεν μπορούμε να τουσ βοηθήσουμε και καλό θα ήτανε να συνεχίζαμε
τον αγώνα μας. Και συμφωνό ότι δεν μπορούσαμε γιατί πριν τον αγώνα είχαμε αφαιρέση τον εργάτη μας.
Να είστε όμως σίγουροι ότι ακόμα και χωρίς εργάτη εαν γινότανε.... πάλι θα προσπαθούσαμε να βοηθήσουμε.
almak

Post by almak »

souki wrote:αυτο που δεν εχεις καταλαβει ΦΩΚΙΩΝΑ ειναι οτι ο καθενας κανει τον αγωνα του.Χεστηκαμε αν ο Δημητρης(sorry mitso) θελει να πιασει τον gadasin...αυτο υποτιμαει ολους τους αλλους σαν απαντηση....οι οποιοι τι ειναι γλαστρες?Απο την μερια του ο Αλεξανδρος εχει δικιο...δεν θα του πει κανεις πως να βλεπει τον αγωνα του...γι'αυτο λεγεται αγωνας.Σιγουρα η αποφαση καποιου να μην βοηθησει η να βοηθησει δεν καθοριζει το ηθος του...
Γι'αυτο τα χει παρει.....και συμφωνω
νομιζω οτι οι εκφρασεις που χρησιμοποιειτε κανουν ολο το κακο....
το ιδανικο ειναι να βοηθας χωρις να κολλας αλλους,τι να κανουμε τωρα ετυχε.....ηταν μια ατυχης στιγμη κατα τι γνωμη μου και οχι σκοπιμη.Ολοι δικιο εχουν...
Σούλα καλά κατάλαβες.

D.Papadimitriou επέτρεψέ μου να επιμένω πως εγώ πρώτος γκρίνιαξα πως το Land Rover δεν βγαίνει εύκολα από εκεί που σφήνωσε και είμαστε τόσα αυτοκίνητα που πρέπει να περάσουν.
Μάλιστα δεν είχα κανέναν λόγο να βγω να πως ποιός μίλησε πρωτος για ελευθέρωση του δρόμου........ αν δεν έλεγες πως από μόνοι σας ελευθερωσατε τον δρόμο .

Επίσης τα περί ήθους δεν τα ξεκίνησα εγώ μιας κι εγώ δεν άρχισα να εκθιάζω διάφορους οδηγούς που σταμάτησαν να βοηθήσουν ( σε αυτόν ή σε άλλους αγώνες ) και να αναφέρομαι στο ήθος τους . Απλά χρειάζεται διάβασμα καμιά 15~20 σελίδες πιο πίσω ............ και σιγά μην το κάνω :P , για να βρω ποιός χρησιμοποίησε το ήθος στην κουβέντα.
Image
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Προσωπικά αναφερωμουν κατα ποσον ή οχι ειναι τσαμπα μαγκας αυτος που σταματαει να βοηθησει.

Ως εκει, ουτε αν εχει κλεισει το δρομο και δεν περνανε οι αλλοι ουτε κατι αλλο

απλά ξεκαθαρα και σταρατα αυτος που σταματαει ειναι τσαμπα μαγκας ή οχι
almak

Post by almak »

StruppiTeam wrote:
Φίλε Almak, ΝΑΙ.... ΕΜΕΙΣ με το νούμερο 422 πιγαιναμε για το βάθρο και για μία θέση μέσα στην πρώτη τριάδα,
και παρ'όλα αυτά στην τελευταία μας διαδρομή, σταματήσαμε να ξεκολίσουμαι από τις όχθες ενός ποταμού
που περνάγαμε το αυτοκίνητο με το νούμερο 206 (Κουτσούμπος Φώτης - Λαμπρινός Γρηγόρης).
Δεν σκεφτήκαμε ούτε για ένα δευτερόλεπτο να μην τουσ βοηθήσουμε και ΟΥΤΕ μας έννοιαζε εκείνη την στιγμή
έαν θα χάναμε την θέση μας ή όχι.
Βέβαια μετά το ξεκόλλημα και μόλις 1-2 χιλίομετρα τα παλικάρια (Κουτσούμπος Φώτης - Λαμπρινός Γρηγόρης)
μας προσπέρασαν (αφού είχαμε και την ευγένεια να τους αφήσουμε να μας περάσουν) και κατάφεραν να ανέβουν
στην ΔΕΥΤΕΡΗ θέση του βάθρου στην κατηγορία Open.
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ για την θέση που πήρανε αλλά πιο πολλή ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ που δεν το βάλανε κατω και συνέχεισαν.

Όσο για εμάς..... μόλις 6 θέση αλλά και παλι χαρούμενοι που τερματίσαμε ΧΩΡΙΣ προβλήματα και εντελός
χαλαρά.

Για την Struppi Team
Γιάννης Τζιώτης - Γιώργος Ζαφειρόπουλος
(Defender 110 - No 422)
Φίλε μου μια χαρά κάνατε και το εννοώ. Και μάλιστα αφού το ευχαριστηθήκατε ...τι να λέμε τώρα.
Εσύ όμως σε καμία περίπτωση δεν έκοψες τον δρόμο κανενός και δεν βγήκες να μου πεις πως στο κυνήγι του Gabasin θα θυσίαζες την θέση σου και τον χρόνο σου εις βάρος μου ;)

Συναντηθήκαμε αρκετές φορές σε αρκετές τουλίπες αν θυμάσαι.

Οι 24ωροι αγώνες αντοχής είναι αγώνες πάνω απ΄όλα πρόκλησης αν ακολουθηθούν οι κανόνες του παιχνιδιού κατά γράμμα.
Περίμενα έναν ολόκληρο χρόνο για να τρέξω.
Έθεσα τον εαυτό μου σε μια απίστευτη δοκιμασία κούρασης.
Το κομάτι plaza εύβοια plaza το έκανα σερί μιας και στο ΣΕΧ είχα μόνο 2 λεπτά πρωπορεία , τις τελευταίες 2 ώρες του αγώνα τις έκανα κάνοντας μασάζ στο δεξί μου πόδι.
Ευχαριστήθηκα τον αγώνα όσο τίποτα άλλο και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να με ειρωνευθεί με σημαία το ήθος .

Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ .
Image
almak

Post by almak »

Φωκίων wrote:Προσωπικά αναφερωμουν κατα ποσον ή οχι ειναι τσαμπα μαγκας αυτος που σταματαει να βοηθησει.

Ως εκει, ουτε αν εχει κλεισει το δρομο και δεν περνανε οι αλλοι ουτε κατι αλλο

απλά ξεκαθαρα και σταρατα αυτος που σταματαει ειναι τσαμπα μαγκας ή οχι
Όχι ρε φωκ όχι ......με 'σκασες :evil:
Image
souki

Post by souki »

Δημητρα δεν υπαρχει κατι να παρεξηγησω και δεν ξερω τι πρεπει να σου απαντησω γιατι πολυ απλα δεν ειμαι αρμοδια....ουτε εγω αλλα ουτε και τα αλλα 2 πληρωματα....εγω απλα εκανα αυτο που θα εκαναν ολοι οι συνοδηγοι σε περιπτωση που το γνωριζαν.Το επιβεβαιωσα και το επραξα.

Ασε που δεν εχει και πολυ σημασια.....ειτε ειμαστε ,ειτε δεν ειμαστε στη λιστα δεν εχει καμια ουσια...το ιδιο και το αυτο για μας .Σκοπος ηταν να τερματισουμε κανονικα και να εχουμε και μια θεση...
PANIAIN

Post by PANIAIN »

almak wrote:Όχι ρε φωκ όχι ......με 'σκασες :evil:
μη σκάς λέμε.... :ugeek: θα πάθεις τίποτα
mbg

Post by mbg »

almak wrote:
Φωκίων wrote:
almak wrote:[Ίσως βέβαια αρκετοί απο εσάς στην εξέλιξη του αγώνα και βλέποντας ότι δεν διεκδικείτε τίποτα περισσότερο από έναν τερματισμό , να σας είναι βολικότερο η ενασχόληση με το recovery απ΄ότι ο ίδιος ο αγώνας.
Δεκτό , είναι επιλογή σας , ευχαριστήστε αλήλλους κι αφήστε ύσηχους αυτούς που ασχολούνται καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού.
Η επίδειξη ήθους και αλτρουϊσμού σε τέτοιες περιπτώσεις την θεωρώ τζάμπα μαγκιά
Αλεξ. εννοεις οτι οποιος αγωνιζομενος βοηθαει αλλον αγωνιζομενο ειναι τσαμπα μαγκας? Μαλλον οχι φανταζομαι...
τι δεν εχω καταλαβει?
Φωκίωνα καλά διάβασες ..... λάθος κατάλαβες !

Αναφέρομαι σε όσους κατά την διάρκεια του αγώνα κάνουν recovery-αυτοκινήτου σε αγωνιζόμενο ( κλείνοντας τον δρόμο) αφήνωντας 10 αυτοκίνητα να περιμένουν !!!!!
Επίσης περιμένουν από τους σταματημένους να τους υπενθυμίσουν πως ο αγώνας είναι σε εξέλιξη ....... ακόμα και για τα SUV !!!!!!
Τέλος και φυσικά αναφέρομαι ( εκεί πάει το τζάμπα μάγκας) σε αυτούς που ενώ βοήθησαν και συνάμα παρεκόλησαν την κυκλοφορία μου το "πουλάν " για επίδηξη ήθους και φαντάζομαι παραδείγματος προς μίμηση.
Όλα αυτά βέβαια την στιγμή που δεν είδα κάποιον από αυτούς που κυνηγούσαν θέση στο βάθρο να σταματήσει να βοηθήσει κάποιον άλλον.
Αν υπήρξε τέτοιος , τότε ΝΑΙ, αυτός αξίζει ιδιαίτερης μνειας.
Ειπα να μη μιλησω αλλα κοντευω να σκασω. Εχω το ασπρο Μercedes με το Νο 257. Ειμαι ο πρωτος που σταματησε να βοηθησει τα παιδια παρ ολο που οι ιδιοι μου ειπαν να συνεχισω. Εξαιτιας προβληματος στον εργατη περασα μπροστα απο το Land Rover τον εδεσα απο μπροστα με ιμαντα και περιμενα να τον τραβηξουν απο πισω με εργατη αλλα αυτοκινητα. Συνολικος χρονος καθυστερησης για μενα τουλαχιστον 20 λεπτα. Τερματισα 8ος γενικης και 3ος στην OPEN με διαφορα απο τον δευτερο 25 δευτερολεπτα!!!!!!!!!!!!!!!!! Παρακαλω η αναφορα μου στη σειρα τερματισμου να μην ληφθει σαν αλαζονεια απο πλευρας μου. Δεν το μετανοιωσα ουτε στιγμη. Κι αν μου ξανατυχαινε το ιδιο θα εκανα ακομη κι αν ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ πλαγιασμενος στο χαντακι. Προτιμω το ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ απο το ΤΖΑΜΠΑ ΒΛΑΚΑΣ.
Ιχνηλάτης

Post by Ιχνηλάτης »

- Καθορισµένη ποινή: Η καθορισµένη ποινή έχει καθιερωθεί για να αντικαταστήσει ορισµένες ποινές που οδηγούν στον αποκλεισµό ή στη θέση εκτός αγώνος για τη µη εφαρµογή ορισµένων διατάξεων του κανονισµού στους αγώνες αντοχής. Επιτρέπει στον αγωνιζόµενο που του έχει επιβληθεί η ποινή να συνεχίσει τον αγώνα σε κανονικές αγωνιστικές συνθήκες, αν και του έχουν επιβληθεί σοβαρές ποινές.
Η καθορισµένη ποινή εκφράζεται η σε χρόνο ο οποίος προστίθεται στις ποινές που µπορεί να έχει ήδη συγκεντρώσει ο αγωνιζόµενός σε ειδικές περιπτώσεις που αναφέρονται στον ειδικό κανονισµό.
Η καθορισµένη ποινή ορίζεται από τους οργανωτές και µπορεί να διαφέρει για κάθε διαδροµή, τµήµα διαδροµής ή σταθµό ελέγχου διέλευσης και η οποία υπολογίζεται σύµφωνα µε τη µορφή και δυσκολία κάθε ενός από αυτά.
Η καθορισµένη ποινή κάθε σκέλους θα υπολογίζεται προσθέτοντας τον µέγιστο επιτρεπτό χρόνο καθυστέρησης για τη συγκεκριµένη διαδροµή (ές) ή τµήµατα διαδροµής που δεν έχουν πραγµατοποιηθεί, αυξηµένη κατά την καθορισµένη ποινή που έχει ορισθεί για τη διαδροµή αυτή καθώς και για κάθε Σταθµό Ελέγχου διέλευσης που δεν πέρασε ο αγωνιζόµενος.
Αυτό λέει ο κανονισμός. Απλά πρέπει να ζητηθεί απο τα πληρώματα και τα αυτοκίνητα να είναι σε κατάσταση να συνεχίσουν τον αγώνα. Τα τρία αυτοκίνητα δεν έκαναν την τελευταία ειδική, πήραν την ποινή του χειρότερου στη διαδρομή συν μία ώρα!
mythos

Post by mythos »

almak wrote:
Φωκίων wrote:
almak wrote:[Ίσως βέβαια αρκετοί απο εσάς στην εξέλιξη του αγώνα και βλέποντας ότι δεν διεκδικείτε τίποτα περισσότερο από έναν τερματισμό , να σας είναι βολικότερο η ενασχόληση με το recovery απ΄ότι ο ίδιος ο αγώνας.
Δεκτό , είναι επιλογή σας , ευχαριστήστε αλήλλους κι αφήστε ύσηχους αυτούς που ασχολούνται καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού.
Η επίδειξη ήθους και αλτρουϊσμού σε τέτοιες περιπτώσεις την θεωρώ τζάμπα μαγκιά
Αλεξ. εννοεις οτι οποιος αγωνιζομενος βοηθαει αλλον αγωνιζομενο ειναι τσαμπα μαγκας? Μαλλον οχι φανταζομαι...
τι δεν εχω καταλαβει?
Φωκίωνα καλά διάβασες ..... λάθος κατάλαβες !

Αναφέρομαι σε όσους κατά την διάρκεια του αγώνα κάνουν recovery-αυτοκινήτου σε αγωνιζόμενο ( κλείνοντας τον δρόμο) αφήνωντας 10 αυτοκίνητα να περιμένουν !!!!!
Επίσης περιμένουν από τους σταματημένους να τους υπενθυμίσουν πως ο αγώνας είναι σε εξέλιξη ....... ακόμα και για τα SUV !!!!!!
Τέλος και φυσικά αναφέρομαι ( εκεί πάει το τζάμπα μάγκας) σε αυτούς που ενώ βοήθησαν και συνάμα παρεκόλησαν την κυκλοφορία μου το "πουλάν " για επίδηξη ήθους και φαντάζομαι παραδείγματος προς μίμηση.
Όλα αυτά βέβαια την στιγμή που δεν είδα κάποιον από αυτούς που κυνηγούσαν θέση στο βάθρο να σταματήσει να βοηθήσει κάποιον άλλον.
Αν υπήρξε τέτοιος , τότε ΝΑΙ, αυτός αξίζει ιδιαίτερης μνειας.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ?
ΕΣΥ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΑΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΟΥΣΕΣ ΕΣΥ Η ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ?
ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ.
ΠΛΗΡΩΜΑ 201 ΜΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ.
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟ LR .
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”