StruppiTeam wrote:
Φίλε Almak, ΝΑΙ.... ΕΜΕΙΣ με το νούμερο 422 πιγαιναμε για το βάθρο και για μία θέση μέσα στην πρώτη τριάδα,
και παρ'όλα αυτά στην τελευταία μας διαδρομή, σταματήσαμε να ξεκολίσουμαι από τις όχθες ενός ποταμού
που περνάγαμε το αυτοκίνητο με το νούμερο 206 (Κουτσούμπος Φώτης - Λαμπρινός Γρηγόρης).
Δεν σκεφτήκαμε ούτε για ένα δευτερόλεπτο να μην τουσ βοηθήσουμε και ΟΥΤΕ μας έννοιαζε εκείνη την στιγμή
έαν θα χάναμε την θέση μας ή όχι.
Βέβαια μετά το ξεκόλλημα και μόλις 1-2 χιλίομετρα τα παλικάρια (Κουτσούμπος Φώτης - Λαμπρινός Γρηγόρης)
μας προσπέρασαν (αφού είχαμε και την ευγένεια να τους αφήσουμε να μας περάσουν) και κατάφεραν να ανέβουν
στην ΔΕΥΤΕΡΗ θέση του βάθρου στην κατηγορία Open.
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ για την θέση που πήρανε αλλά πιο πολλή ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ που δεν το βάλανε κατω και συνέχεισαν.
Όσο για εμάς..... μόλις 6 θέση αλλά και παλι χαρούμενοι που τερματίσαμε ΧΩΡΙΣ προβλήματα και εντελός
χαλαρά.
Για την Struppi Team
Γιάννης Τζιώτης - Γιώργος Ζαφειρόπουλος
(Defender 110 - No 422)
Φίλε μου μια χαρά κάνατε και το εννοώ. Και μάλιστα αφού το ευχαριστηθήκατε ...τι να λέμε τώρα.
Εσύ όμως σε καμία περίπτωση δεν έκοψες τον δρόμο κανενός και δεν βγήκες να μου πεις πως στο κυνήγι του Gabasin θα θυσίαζες την θέση σου και τον χρόνο σου εις βάρος μου
Συναντηθήκαμε αρκετές φορές σε αρκετές τουλίπες αν θυμάσαι.
Οι 24ωροι αγώνες αντοχής είναι αγώνες πάνω απ΄όλα
πρόκλησης αν ακολουθηθούν οι κανόνες του παιχνιδιού κατά γράμμα.
Περίμενα έναν ολόκληρο χρόνο για να τρέξω.
Έθεσα τον εαυτό μου σε μια απίστευτη δοκιμασία κούρασης.
Το κομάτι plaza εύβοια plaza το έκανα σερί μιας και στο ΣΕΧ είχα μόνο 2 λεπτά πρωπορεία , τις τελευταίες 2 ώρες του αγώνα τις έκανα κάνοντας μασάζ στο δεξί μου πόδι.
Ευχαριστήθηκα τον αγώνα όσο τίποτα άλλο και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να με ειρωνευθεί με σημαία το ήθος .
Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ .