Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012

manos

Re: Evia trophy AOE 19.20,21 Οκτωβριου 2012

Post by manos »

Τα τελικα αποτελεσματα , μετα την ολοκλήρωση και της σημερινής υπερειδικής

Αντρέας Δελλής Αλέξης Καμπέρος - Γιώργος Φυτάς Παναγιώτης Κεχαγιάς 7:31:41
Γιώργος Γυφτονικολός Στράτος Ευσταθιαδης - Στέλιος Ιερεμιάδης Ζαφείρης Ναξιάδης 8:34:58
Γιώργης Κοκκίνης Δημήτρης Σταθακος - Δημήτρης Κοκκίνης Νικος Ζαχαριάς 9:53:53
Μανώλης Ψιστάκης Γιώργος Διαμαντής - Μαρκος Χατζηδακης Μηνάς Τσουλακίδης 11:45:20
Μιχαλης Μισκής Ηλίας Ευστρατιάδης - Χρήστος Γιασημακος Πετρος Νινος 15:19:40
Γιώργος Σταμογλου Εμμανουήλ Καρύδης- Γιώργος Στεργίου Γιωργος Χολέβας 17:35:40
Μανώλης Νταής Μανώλης Ξανθος - Αρης Κοσμάς Σπύρος Κατσιμαλής 21:58:39
Βαγγέλης Κουζούκας Φραντζής Καραγιάννης- Αντρέας Σαραντόπουλος Κώστας Δόλκας 22:11:04
κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

πιο επισημα απο τον μανο...
το μονο σιγουρο ειναι οτι περασαμε τελεια!!!
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
johnmlrs

Post by johnmlrs »

Συγχαρητηρια στην ΑΟΕ4χ4,στον Πανο Μακρινο,στον Γιωργο Γυφτονικολο(2η θεση) και σε ολους τους αγωνιζομενους!!!

σαν θεατης περασα ενα φοβερο ΣΚ!πολυ θεαμα,φοβερα κοματια ειδικα σημερα η σουπερ ειδικη τα ειχε ολα!!!
panosxalkida

Post by panosxalkida »

Last edited by panosxalkida on Sun Oct 21, 2012 21:52, edited 13 times in total.
κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
katsulas

Post by katsulas »

Καλησπέρα σε όλους ! ! ! !

Μετά από ένα πολύ δυνατό 3ήμερο θα ήθελα να πω και εγώ δυο λόγια.

Κατ' αρχάς θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλοι αυτόν το καραφλό με τη κοτσίδα :lol: :lol: που ακούει στο όνομα Μακρινός Πάνος για την ιδέα να στήθεί αυτός ο Αγώνας. Όλη η ΑΟΕ επί ποδός ! ! !
Μπορεί ο καιρός να μας τα χάλασε λιγάκι και να μην έβρεξε, πράγμα που θα έκανε τον αγώνα 10Χ ποιο δύσκολο, αλλά πιστεύω πως όλοι ευχαριστηθήκαν.
Με αυτόν το αγώνα ήταν μια ευκαιρία να ανταμώσουμε για ακόμα μία φορά όλο αυτό το τρελό παρεάκι από όλη την Ελλάδα (όπως είπε και κάποιος φίλος στο Facebook "Δεν ειμαι του χωρου αλλα εντυπωσιαστηκα απο την αλληλεγύη που εχετε μεταξυ σας τις δυο μερες που βρεθηκα εκει, πραγμα που δυσκολα βρισκεις σε αντιστοιχα μηχανοκινητα αθληματα. Μπραβο σε ολους σας και στην οργάνωση"

Σαν ΑΟΕ ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς που βοήθησαν πολύ η λίγο, όλους τους οδηγούς και τους συνοδηγούς καθώς και τους θεατές που ήρθαν από μακριά αλλά και από κοντά.

Όλα τα τερατα της Ελληνικής τετρακίνησης ήταν σε ένα μέρος και το σίγουρο είναι πως εντυποσίασαν.

Χαρηκα πολύ προσωπικά που ξανανταμωσα με όλα τα πολύ καλά μου φιλαράκια από τη Κρήτη και γνωρισα και νέα άτομα του χώρου από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Κάποιες φωτογραφίες ακολουθούν.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ! ! ! !

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
katsulas

Post by katsulas »

Επισκευές επί τόπου ! ! !

Image
Image
Image

Δεύτερη ημέρα (θεατές)
Image

Το κουμπαράκι μου
Image

Οι συνήθης ύποπτοι από την Κρητη ! ! ! (Δεν μπορούσε να λείπει ο Gangster)
Image

Α ρε General, έτοιμη για περιοδικό η φώτο ! ! !
Image

Και ο Γιάννης Βαλαώρας με οδηγό Δελή και συνοδηγό Καμπέρο! ! ! ! Το τρελό αυτό δίδημο, κερδίζοντας και το Evia Trophy 2012 κλειδωσε και τη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα ! ! !
Πολλά συγχαρητήρια Αντρίκο και Αλέξ !!!!

Image
Image
panos110

Post by panos110 »

Eρε τι ριχνει εξω!!!!!!!!!!!!!
Συνοδηγοι φτηνα τη γλιτωσατε!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
samisnow

Post by samisnow »

καλημερα απο Κρητη πλέον επιστρέψαμε δυστυχώς θα θελαμε να ηταν λιγο ακομα!!
μπραβο στα παιδια της ΑΟΕ εκαναν εξερετη δουλεια με ομορφα περασματα περασαμε τελεια οσον αφορα τις διαδρομες και τις ειδηκες Πανουλη το κανες το θαυμα σου σ αυτο το κομματι...

ευχαριστω την ομαδα μου Διαμαντη Γιωργο,Χατζιδακη Μαρκο και Τσουλακιδη Μηνα και για τον αγωνα που καναμε ολοι μαζι αλλα και για το οτι αν δεν πλακωναμε το αυτοκινητο να αλλαζαμε φλαντζες δεν θα καναμε τιποτα απ ολα οσα περασαμε το 3μερο αυτο.
ενα τεραστιο ευχαριστω στο συνεργειο "ΜΑΤΡΑΚΑ" στο Θανο και στον Θειο Ματρακα οπως τον αποκαλουσα....εσωσαν πολλες καταστασεις σε ολες τις ομαδες αλλα εμενα προσωπικα στο δικο μου αυτοκινητο που καναμε σχεδον ολικη επισκευή μεσα σε 12 ωρες....
θειος Ματρακας -Διαμαντης VS KING 1-0!!!!

μπραβο στους νικητές και σε ολες τις ομαδες που βρεθηκαν στην ευβοια για τον αγωνα που ξανα βρεθηκαμε ολοι μαζι οι γνωριστηκαμε για πρωτη φορα... περασαμε ωραια ελπιζω και του χρονου να μαστε καλα να ξαναβρεθουμε στο ιδιο μερος!!!

και τελος θελω να πω...Πανο εισαι ανώμαλος και σε εχουν πειράξει οι καταδύσεις στον εγγεφαλο!!!! :lol: :lol: :lol:
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
kwstas1234

Post by kwstas1234 »

panos110 wrote:Eρε τι ριχνει εξω!!!!!!!!!!!!!
Συνοδηγοι φτηνα τη γλιτωσατε!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
πανο επρεπε να τους γυρισεις πισω να ξαναπερασουν
την λακουβα για να πουνε το δεσποτη παναγιωτη
με τοσο νερο θα ειχαν κατασκηνωση εκει
μπραβο ηταν ολα τελεια να ειστε καλα
φιλια στον ευαγγελου :mrgreen:
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”