24 Ώρες 4Χ4 2009

DiKouv

Re: 24 Ώρες 4Χ4 2009

Post by DiKouv »

stavrosd wrote:Αν είναι λάθος (που είναι ανθρώπινο!) μπορεί να στο ξεκαθαρίσει μόνο ο οργανωτής.
Προφανώς, ειδικά μετά απο τόσες ώρες στο βουνό και τόση βαβούρα.
Anyway, του έχω στείλει PM με τις συγκεκριμένες λεπτομέρειες και θα περιμένω ενημέρωση ;)
Everyone has the right to be stupid, some just abuse the privilege...
DiKouv

Post by DiKouv »

LIAKO, ανέφερε ο Ιχνηλάτης πως 3 πληρώματα δήλωσαν forfeit και πήραν τον τελευταίο χρόνο της ειδικής + 01:00:00. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται πολύ εύκολα και απο τα αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, τα πληρώματα 230, 264 & 304 έχουν χρόνο 2:26:08 για την SS7, δηλαδή 01:00:00 περισσότερο απο το 1:26:08 που έκανε και το 366 το οποίο ήταν προφανώς το τελευταίο της ειδικής.

Υποθέτω πως κάποιο απο αυτά είναι στο χάρτη.
Everyone has the right to be stupid, some just abuse the privilege...
souki

Post by souki »

ναι,το 230 ειμαι εγω...
ποιο χαρτη?
almak

Post by almak »

Φωκίων wrote:
almak wrote:[Ίσως βέβαια αρκετοί απο εσάς στην εξέλιξη του αγώνα και βλέποντας ότι δεν διεκδικείτε τίποτα περισσότερο από έναν τερματισμό , να σας είναι βολικότερο η ενασχόληση με το recovery απ΄ότι ο ίδιος ο αγώνας.
Δεκτό , είναι επιλογή σας , ευχαριστήστε αλήλλους κι αφήστε ύσηχους αυτούς που ασχολούνται καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού.
Η επίδειξη ήθους και αλτρουϊσμού σε τέτοιες περιπτώσεις την θεωρώ τζάμπα μαγκιά
Αλεξ. εννοεις οτι οποιος αγωνιζομενος βοηθαει αλλον αγωνιζομενο ειναι τσαμπα μαγκας? Μαλλον οχι φανταζομαι...
τι δεν εχω καταλαβει?
Φωκίωνα καλά διάβασες ..... λάθος κατάλαβες !

Αναφέρομαι σε όσους κατά την διάρκεια του αγώνα κάνουν recovery-αυτοκινήτου σε αγωνιζόμενο ( κλείνοντας τον δρόμο) αφήνωντας 10 αυτοκίνητα να περιμένουν !!!!!
Επίσης περιμένουν από τους σταματημένους να τους υπενθυμίσουν πως ο αγώνας είναι σε εξέλιξη ....... ακόμα και για τα SUV !!!!!!
Τέλος και φυσικά αναφέρομαι ( εκεί πάει το τζάμπα μάγκας) σε αυτούς που ενώ βοήθησαν και συνάμα παρεκόλησαν την κυκλοφορία μου το "πουλάν " για επίδηξη ήθους και φαντάζομαι παραδείγματος προς μίμηση.
Όλα αυτά βέβαια την στιγμή που δεν είδα κάποιον από αυτούς που κυνηγούσαν θέση στο βάθρο να σταματήσει να βοηθήσει κάποιον άλλον.
Αν υπήρξε τέτοιος , τότε ΝΑΙ, αυτός αξίζει ιδιαίτερης μνειας.
Image
souki

Post by souki »

το τζαμπα μαγκια δηλ. παει να υποθεσω στο post το δικο μου...
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Δηλ. επαναλαμβανω για να δω τωρρα αν το καταλαβα.
οποιος δεν κυνηγαει τιποτα και βοηθαει καποιον αλλο και περηφανευεται που τον βοηθησε ειναι τσαμπα μαγκας.

Αυτο?
Aggelos

Post by Aggelos »

κι εγω που σταματησα να βοηθησω τον Παπαδημητριου, αλλα τελικα ειχα προπορεια στο επομενο controλ, και τερματισα δευτερος στα 400αρια, τελικα τι ειμαι; Τσαμπα ή τσιφτης μαγκας;

εχω μπερδευτει βοηθηστε με...

:lol:
All I want for Christmas is a Tomcat
D.Papadimitriou

Post by D.Papadimitriou »

Ρε συ Άγγελε γιατί αγχώνεσε αφού ετσι κι'αλλιός τσάμπα είναι δεν θα πληρώσεις τίποτα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
souki

Post by souki »

αυτο που δεν εχεις καταλαβει ΦΩΚΙΩΝΑ ειναι οτι ο καθενας κανει τον αγωνα του.Χεστηκαμε αν ο Δημητρης(sorry mitso) θελει να πιασει τον gadasin...αυτο υποτιμαει ολους τους αλλους σαν απαντηση....οι οποιοι τι ειναι γλαστρες?Απο την μερια του ο Αλεξανδρος εχει δικιο...δεν θα του πει κανεις πως να βλεπει τον αγωνα του...γι'αυτο λεγεται αγωνας.Σιγουρα η αποφαση καποιου να μην βοηθησει η να βοηθησει δεν καθοριζει το ηθος του...
Γι'αυτο τα χει παρει.....και συμφωνω
νομιζω οτι οι εκφρασεις που χρησιμοποιειτε κανουν ολο το κακο....
το ιδανικο ειναι να βοηθας χωρις να κολλας αλλους,τι να κανουμε τωρα ετυχε.....ηταν μια ατυχης στιγμη κατα τι γνωμη μου και οχι σκοπιμη.Ολοι δικιο εχουν...
D.Papadimitriou

Post by D.Papadimitriou »

Σούλα σαφώς και χεστηκε ο καθένας από τους συναθλητές μου αν εγώ κυνηγάω τον οποιονδήποτε,όμως την ώρα που έφτασαν τα παιδιά ήδη προσπαθούσαμε να βγάλουμε το αμάξι,οταν είδαμε οτι μαζευόταν κοσμος τότε ανοιξαμε το δρόμο.
Τώρα τα περι ήθους κτλ......
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”