Evros Adventure Trophy 2012

Post Reply
sirros

Re: Evros Adventure Trophy 2012

Post by sirros »

GENERAL LEE wrote:
sirros wrote: οταν σε λεω εγω ψω(λ)ιαδη του 4χ4 ,δεν με ακους.
διαπλεκομενος full!!!
Ναι ο μαλακας της παρεας δηλαδη ...
Ευχαριστω για το χαρακτηρισμο ..... Θα σε εχω υπ ' οψιν μου ....

sirros wrote: Ο Γιωργης εχει δικιο για μενα ,σε λιγο θα ειναι σαν ενα μεγαλο traial.
ξερανε οι ανθρωποι εκει πανω τι κανανε τοσα χρονια ,τους χαλαμε τη συνταγη με τις προτασεις μας.
TRIAL τσομπανάκο ,Trial το λένε :lol: :lol: :lol:
Μη γκρινιαζεις μωρη κολογρια
Αι σιχτιρ απο δω.
:lol: :lol: :lol:
Πιτσα - Μπαλα και Καρατε
Kritikos

Post by Kritikos »

Ωραία άλλοι προσπαθούν να μεγαλώσουμε τις μέρες στους αγώνες, και εμείς θέλουμε να κόψουμε μέρες.Φυσικά την οργάνωση την βολεύει θα έχει λιγότερο τρέξιμο και μερικούς άλλους, και ας λέει ο φίλος μου ο ΡΑΠΤΗΣ ότι θα είναι γεμάτες η μέρες. Και είναι και θέμα αγωνιστικό αν σου φύγουν τη πρώτη μέρα η πρώτες ομάδες μετά άντε (για)τότε θα μπορείς έστω να τους κυνηγήσεις να κάνεις τη διάφορα εσει¨? Φίλε ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΧΑΣΆΠΗ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ !!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΕ ΜΟΥ!!!!!!!!ΜΕ :lol: :lol: :lol: :lol: 8-)
Kritikos

Post by Kritikos »

GENERAL LEE wrote:
Kritikos wrote: Μάθαμε ότι το «μίκρεμα» του αγώνα το ζήτησαν μερικοί αγωνιζόμενοι, μαζί με κάποια ακόμα θέματα, σχετικά με τους αγώνες Trophy (για τα οποία, παρεμπιπτόντως, δεν ενημέρωσε κανείς όλους εμάς τους υπόλοιπους :( )..
Οπα Γιωργη , σ αυτο ( το οτι δεν εχετε ενημερωθει ) φταιω εγω γιατι νομιζα οτι σας εχει ενημερωσει ο Σταθακος .
Εν ολιγης για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις , εχει γινει μια συναντηση των Βορειων Τροφαδων , οχι ολων , στα οποια συζητηθηκαν καποια θεματα σε σχεση με την βελτιωση των αγωνων μας και προταθηκαν καποιες αλλαγες . Αυτες οι προτασεις εχουν γραφτει σε ενα χαρτι για να αποσταλει σε ολους τους αγωνιζομενους του ειδους και αν υπαρχει πληοψηφια να σταλει μεσα του Σταθακου και στην ΟΜΑΕ για περετερω εγκριση . Η ενημερωση των Νοτιων και λοιπων καταυλακιοτών εχει ανατεθει σ εμενα . Αναμεσα στις προτασεις υπαρχει και το θεμα των τριων αντι τεσσαρων ημερων αγωνα .
:roll: που θα μου το στείλεις ΜΩΡΗ λουλά δεν έχεις το φαξ μου :shock: :shock: 8-)
Sorry θα σου το στειλω αμεσα ...
ALEXELIS

Post by ALEXELIS »

GENERAL LEE wrote:Εν ολιγης για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις , εχει γινει μια συναντηση των Βορειων Τροφαδων , οχι ολων , στα οποια συζητηθηκαν καποια θεματα σε σχεση με την βελτιωση των αγωνων μας και προταθηκαν καποιες αλλαγες . Αυτες οι προτασεις εχουν γραφτει σε ενα χαρτι για να αποσταλει σε ολους τους αγωνιζομενους του ειδους και αν υπαρχει πληοψηφια να σταλει μεσα του Σταθακου και στην ΟΜΑΕ για περετερω εγκριση . Η ενημερωση των Νοτιων και λοιπων καταυλακιοτών εχει ανατεθει σ εμενα . Αναμεσα στις προτασεις υπαρχει και το θεμα των τριων αντι τεσσαρων ημερων αγωνα

Επ' εμείς εδώ βορειοδυτικά δεν πιανόμαστε σαν αγωνιζόμενοι ?????
έχουμε και εμείς ομάδες εδώ!!!! μικρές βεβαία αλλά το παλεύουμε :D :D :D :D :D
toro

Post by toro »

Kritikos wrote:Σχετικά με τον αγώνα και τη διάρκειά του, το συζητήσαμε εδώ κάτω και θα θέλαμε να το ξαναδείτε ώστε να παραμείνει το EAT ο μεγάλος αγώνας της Περιπέτειας :twisted: . :D .
Οι υπόλοιποι αγωνιζόμενοι άποψη δεν έχετε :?: :evil: :evil: Για πέστε και εσείς τι θέλετε :!: :!: :!: .
............Εγω Γιωργη την αποψη μου την εξεθεσα !!!!!!! Απο......Τεταρτη ως κυριακη, με.....τεσσερεις νυχτερινες ΦΥΣΙΚΑ!!!!!!! (Μερικοι με ειπαν.....ΤΡΕΛΛΟ!!!!!!!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...Και φτασαμε σε.....1,5 μερα!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: ..Γερνανε οι ανθρωποι Γιωργη,...ΓΕΡΝΑΝΕ!!!!!!! :lol: :lol: :lol: ....(Και φυσικα πρωτος ο....ΑΡΗΣ!!!!!!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αντε βγητε και μιληστε και οι αλλοι ντε!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen:
Elouros

Post by Elouros »

Για οσους αντιπαρατηθωντε.

http://youtu.be/MPMmC0UAnj0

Ευχαριστω.
Kritikos

Post by Kritikos »

Γερνάνε ΜΑΝΩΛΗ μου, άλλα αυτός που χάθηκε? και το τηλέφωνο έχει κλειστό ΑΡΗ ΜΠΑΜΠΟΓΡΙΑ έτοιμα σου, και ημερήσια και νυχτερινή τη παρασκευή :lol: Καλό!!!!!!!!! :roll: :roll:
evrosadventuretrophy

Post by evrosadventuretrophy »

ΑΛΛΑΓΕΣ

Πρόγραμμα

Παρασκευή 11-5-2012
Τεχνικός έλεγχος στην πλατεία Ορεστιάδος από τις 7:30 ως και τις 9:00
9:00-10:00 Παράδοση road-book Α1 και ενημέρωση
10:30 Εκκίνηση μιας ειδικής διαδρομής
19:00 Παράδοση road-book Α2 και ενημέρωση
20:30 Εκκίνηση μιας ειδικής νυχτερινής διαδρομής και τερματισμός στο camp
Το camp είναι το ίδιο σημείο με πέρσι στο χωριό Μικρό Δέρειο
Στον τερματισμό θα σας περιμένει ένα πιάτο ζεστή σούπα !
Image

Σάββατο 12-5-2012
Παράδοση Road Book και ενημέρωση 8:00
Εκκίνηση μιας ειδικής διαδρομής 9:30
Night BBQ Party 22:00

Κυριακή 13-5-2012
Παράδοση Road Book και ενημέρωση 8:30
Εκκίνηση μιας ειδικής διαδρομής 9:30
1 ειδική διαδρομή -> 1 ειδική δοκιμασία (superstage )
Απονομή .
Αποχαιρετηστίριο γεύμα .

-Ο τεχνικός έλεγχος θα ξεκινήσει από την Πέμπτη το απόγευμα για όσους φίλους έρθουν ποιο νωρίς .

Το πρόγραμμα είναι κοινό και για τις δύο κατηγορίες .

Μην περιμένετε ότι θα περάσετε ένα εύκολο τριήμερο ! Για όλη την παραπάνω ταλαιπωρία που θα τραβήξετε υπεύθηνος είναι ο Γιώργης και οι ιδέες του ! 8-)
Μην περιμένετε φέτος να δείτε φωτογραφίες από την διαδρομή της extreme , όλος ο αγώνας είναι μια μεγάλη έκπληξη και προκαταβολές δεν δίνουμε . Η μόνη foto που θα σας δείξουμε είναι αυτή
Image
και είναι τραβηγμένη μισή ωρα πριν στο βουνό σχεδιάζοντας την νυχτερινή διαδρομή σας .

Οι της hobby , ακολουθούν όλο το πρόγραμμα της extreme και να έχουν στο μυαλό τους πως το Δημοτικό το τελειώσαμε , φέτος πάμε γυμνάσιο και ο Γυμνασιάρχης έχει περίεργα γούστα ! :twisted:
Ο εμπρός εργάτης φέτος είναι υποχρεωτικός στην κατηγορία σας , και όσοι φοβόσαστε τις γρατζουνιές , αγοράστε κάνα τενεκέ γυαλιστική αλυφή , θα φανεί χρήσιμη ..
Θα ακολουθήσουν foto και περισσότερες πληροφορίες για την κατηγορία σας .
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

toro wrote:............Εγω Γιωργη την αποψη μου την εξεθεσα !!!!!!! Απο......Τεταρτη ως κυριακη, με.....τεσσερεις νυχτερινες ΦΥΣΙΚΑ!!!!!!! (Μερικοι με ειπαν.....ΤΡΕΛΛΟ!!!!!!!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...Και φτασαμε σε.....1,5 μερα!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: ..Γερνανε οι ανθρωποι Γιωργη,...ΓΕΡΝΑΝΕ!!!!!!! :lol: :lol: :lol: ....(Και φυσικα πρωτος ο....ΑΡΗΣ!!!!!!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αντε βγητε και μιληστε και οι αλλοι ντε!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen:

Kritikos wrote:Γερνάνε ΜΑΝΩΛΗ μου, άλλα αυτός που χάθηκε? και το τηλέφωνο έχει κλειστό ΑΡΗ ΜΠΑΜΠΟΓΡΙΑ έτοιμα σου, και ημερήσια και νυχτερινή τη παρασκευή :lol: Καλό!!!!!!!!! :roll: :roll:
Εγω θα σας απαντησω με ενα ανεκδοτακι

Ο Γιώργης, γεμάτος ενθουσιασμό, πάει στο δάσος για να κυνηγήσει. Βλέπει μια μικρή καφετιά αρκούδα, τη σημαδεύει και τη σκοτώνει. Τότε νιώθει ένα κτύπημα στον ώμο, γυρίζει και βλέπει μια μεγάλη μαύρη αρκούδα η οποία του λέει:
- Γιώργη , έχεις δύο επιλογές, ή σου χυμάω και σε σκοτώνω, ή κάνουμε σεξ.
Ο Γιώργης αποφασίζει ότι προτιμά τη ζωή, οπότε σκύβει μπροστά και δίνεται στη μαύρη αρκούδα.
Επί δύο εβδομάδες πονούσε, αλλά όταν έγινε καλά, ο Γιώργης ορκίστηκε να εκδικηθεί!
Πηγαίνει πάλι στο δάσος, βρίσκει τη μαύρη αρκούδα και τη σκοτώνει. Νιώθει πάλι κάποιος να τον κτυπάει στον ώμο.
Αυτή τη φορά είναι ένα τεράστιο γκρίζλι.
- Έκανες ένα τεράστιο λάθος, Γιώργη , του λέει το γκρίζλι... Διάλεξε τι θες, ή σε ξεσκίζω με νύχια και με δόντια, ή κάνουμε άγριο σεξ.
Για άλλη μια φορά ο Γιώργης σκέφτηκε πως ήταν καλύτερα να υποκύψει. Χρειάστηκε κάμποσες εβδομάδες για να συνέλθει, αλλά εξαγριωμένος πια ο Γιώργης , ξαναγυρίζει στο δάσος, βρίσκει το γκρίζλι και το σκοτώνει.
Αισθάνεται ότι επιτέλους, πήρε εκδίκηση, όταν νιώθει ένα κτύπημα στον ώμο. Γυρίζει και βλέπει μια τεράστια πολική αρκούδα.
- Παραδέξου το, Γιώργη , του λέει η αρκούδα, δεν έρχεσαι στο δάσος για το κυνήγι, έτσι;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Elouros wrote:Για οσους αντιπαρατηθωντε.

http://youtu.be/MPMmC0UAnj0

Ευχαριστω.
Φίλε συγνωμη αλλα επειδη καταλαβα το υπονοουμενο , μπορω να σε ρωτησω κατι ?
Έχεις τρέξει ποτέ Evros Trophy ???
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”