Ειναι κι αλλοι αγωνες του μηχανοκινητου αθλητισμου που εχουνε πληγει φετος το προβλημα ειναι γενικοτερο.....
Τα RB's κ οτι αλλο αντιμετωπιζουμε το συζηταμε ωστε οι οργανωτες να μπορεσουνε να το κανουνε καλυτερο, για να ειμαστε εμεις ευχαριστημενοι. Γιατι αν ο αγωνας δεν αρεσει σε εμας, σε ποιον πρεπει να αρεσει????? Κι αν αυτοι που ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ δεν ειναι ικανοποιημενοι για να ξανασυμμετασχουν τοτε πως θα γινουνε οι αγωνες????
Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες
Re: Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες
Σε μια κουβέντα που κάνουν οι αγωνιζόμενοι, οι διοργανωτές ακούνε....απλά και πραττουν ανάλογαstavrosd wrote: Δυστυχώς πολλοί ακόμη θεωρούν οτι "φορουμιαζόμαστε" και δεν θέλουν ή μπορούν να συμμετάσχουν σε φόρουμ.
αυτά προσπαθούμε να αποφύγουμε.........stavrosd wrote: Μη κοιτάς την κουβεντούλα μας που έχει κρατηθεί σε καλά επιπεδα, έχουν γίνει κάτι πάρτι εδω μέσα... μούρλια
Επειδίς είμαστε και μια μούτζα άνθρωποι, τελικά, να τα λέγαμε απο κοντά??
Να τρώγαμε και είδη υγιεινής??
ξέρεις ότι έχω ένσταση σε αυτό, αν έχεις συμμετοχές απο το εξωτερικό δεν είναι σωτήριο, τιμή μας είναι που μας επέλεξαν γιατί στην τελική τα συγκριτικά τους δεδομένα δεν είναι ο Πύργος με τον 24ωρο ή το Πευκί, αλλά το Πευκί & ο 24ωρος με το Baja Saxonia & το Transcarpatica ή το Rally Sandalion.Γιάννης Αθανασίου wrote:Από τους τρεις που έχουν γίνει, δύο σώθηκαν από ξένες συμμετοχές,
Αν συνεχίσουν να μας επιλέγουν, κάτι καλό κάνουμε.
Υ.Γ Μας διαβάζουν και μιλάνε και Ελληνικά
Δε διαφωνώ Μελέτη... αντίθετα μάλιστα είναι τιμή μας. Απλα επισημαίνω ότι με τα δεδομένα στοιχεία δε μπορούμε να κολάμε στο RB...
ΟΚ. Ας μην κολλάμε σε λεπτομέρειες. Στα άλλα θέματα, εμείς τι μπορούμε να κάνουμε? Δεν είναι δουλειά των οργανωτών να βρούνε την όποια λύση στο πρόβλημα? Εμάς γιατί μας τα χώνετε? Εμείς συμμετέχουμε σε αυτό που εσείς φτιάχνετε. Το τι δεν μας αρέσει συζητάμε εδώ. Τι μπορούμε να κάνουμε και δεν το κάνουμε?
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
http://www.laskari.gr/
Οχι Ντινο μπορούμε να κάνουμε πράγματα!
Μπορούμε να λέμε και να δείχνουμε τι μας αρέσει και τι όχι ακόμα και σε οργανωτικά θέματα. Σαφώς και με άλλη βαρύτητα απο αυτη που έχουν οι έχοντες το μαχαίρι, αλλά μπορούμε!
Μπορούμε εμείς οι ίδιοι να δείχνουμε συνέπεια σε αυτά που ζητάμε και νομίζω οτι σε ένα μικρό βαθμό το κάνουμε! Θέλει βελτίωση!
Σαφώς και δεν είναι ο ρόλος μας να ορίσουμε όλα εκείνα τα κρητήρια που πρέπει να καλύπτει ένας αγώνας! Δεν έχουμε (τουλάχιστον εγώ) τις γνώσεις.
Αλλά μία άποψη μπορούμε και πρέπει να εκφράζουμε!
Το αν δεν αρέσει σε όλους αυτο που λέμε και δείχνουμε είναι αλλουνού παπα!
Και νομίζω οτι είναι χαζό να κολλάμε στο θέμα του RB! Έχουμε πεί ένα σωρό πράγματα!
Το θέμα RB μπορεί να μην είναι τόσο σημαντικό όσο η προβολή και σίγουρα όχι τόσο όσο η ασφάλεια, αλλά απο τη στιγμή που είναι σημείο προβληματισμού αξίζει της προσοχής μας!
Πολλές φορές οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά!
Μπορούμε να λέμε και να δείχνουμε τι μας αρέσει και τι όχι ακόμα και σε οργανωτικά θέματα. Σαφώς και με άλλη βαρύτητα απο αυτη που έχουν οι έχοντες το μαχαίρι, αλλά μπορούμε!
Μπορούμε εμείς οι ίδιοι να δείχνουμε συνέπεια σε αυτά που ζητάμε και νομίζω οτι σε ένα μικρό βαθμό το κάνουμε! Θέλει βελτίωση!
Σαφώς και δεν είναι ο ρόλος μας να ορίσουμε όλα εκείνα τα κρητήρια που πρέπει να καλύπτει ένας αγώνας! Δεν έχουμε (τουλάχιστον εγώ) τις γνώσεις.
Και νομίζω οτι είναι χαζό να κολλάμε στο θέμα του RB! Έχουμε πεί ένα σωρό πράγματα!
Το θέμα RB μπορεί να μην είναι τόσο σημαντικό όσο η προβολή και σίγουρα όχι τόσο όσο η ασφάλεια, αλλά απο τη στιγμή που είναι σημείο προβληματισμού αξίζει της προσοχής μας!
Δημητριάδης Σταύρος
Εν μέρη συμφωνώ Σταύρο. Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι, ότι από τη στιγμή που δεν έχουμε τις γνώσεις οργανωτικά, τι άλλο μπορούμε να κάνουμε από το να σχολιάζουμε τους αγώνες που παίρνουμε μέρος? Λύσεις δεν μπορούμε να προτείνουμε.
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
Για μένα, προσωπικά, υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία:
1. Πόσους αγώνες θα θέλατε, θα αντέχατε, μέσα στη χρονιά;
2. Τί μήκος θα σας άρεσε να έχουν οι αγώνες;
3. Γρήγορες ή απαιτητικές διαδρομές;
4. Δύσκολο έδαφος ή δύσκολη πλοήγηση;
5. Μικρές ή μεγάλες ειδικές;
6. Ναι ή όχι στη νύχτα;
Ας απαντήσουμε σε αυτά και πάμε παρακάτω μετά, σε άλλα θέματα...
1. Πόσους αγώνες θα θέλατε, θα αντέχατε, μέσα στη χρονιά;
2. Τί μήκος θα σας άρεσε να έχουν οι αγώνες;
3. Γρήγορες ή απαιτητικές διαδρομές;
4. Δύσκολο έδαφος ή δύσκολη πλοήγηση;
5. Μικρές ή μεγάλες ειδικές;
6. Ναι ή όχι στη νύχτα;
Ας απαντήσουμε σε αυτά και πάμε παρακάτω μετά, σε άλλα θέματα...
+1000stavrosd wrote:Οχι Ντινο μπορούμε να κάνουμε πράγματα!
Και ακούω και παρακολουθώ
όπως σας έχω ξαναπεί
Να δω ποιούς και πόσους θα στεναχωρήσω στο τέλος

Και βαθμολογίες έχω και στατιστικά έχω για όλους τους αγώνες αλλά περιμένουμε το site της ΕΘΕΑ να λειτουργήσει για να τα ανεβάσω. Αν δε βρεθεί άκρη τις επόμενες μέρες θα συνεννοηθώ να τα βάλω εδώstavrosd wrote:..........
Το οτι ο Dista ομως δεν έχει ανακοινώσει ακόμα βαθμολογίες (ΑΚΟΥΣ DISTA??)........

Την κάνειstavrosd wrote:..........
Στην τελική ο παρατηρητής της Εθεα (ο Dista σε εμάς) δεν κάνει αυτή την δουλειά?!

Να δω ποιούς και πόσους θα στεναχωρήσω στο τέλος