2nd Evia trophy AOE4x4 2014

freskos

Re: 2nd Evia trophy AOE4x4 2014

Post by freskos »

Συγχαρητήρια στην οργάνωση και σε όλους τους αγωνιζόμενους :idea:

Καλή συνέχεια σε όλους :idea:
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

[quote="delis"]δυστυχως δεν ημουν εκει παρον για να γνωριζω τι ακριβως εγινε..
με τοσα που διαβαζω εδω απο τα λεγομενα σας,εχω να πω τα εξης.
το λαθος ηταν κατα την γνωμη μου,οτι επρεπε να μπει το σεδ στην μεση τις διαδρομης ωστε δεν θα μπορουσε κανενας να κανει παρακαμψη η εστω και να ηθελε θα επερνε τιν μεγιστη ποινη.Ο ζαουρις ομως που εβγαλε την ειδικη μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια μαζι του και με κριτηριο το πως θα ενεργουσε αυτος σαν γνησιος αγωνιζομενος απεναντι στους υπολοιπους συναθλητες του και το θεωρησε αυτονοητο γι'αυτο και δεν το εκανε.
τωρα βαση κανονισμου, μπορει να ειναι σωστο Αρη,ηθικα ειναι λαθος απεναντι στους συναθλητες σου(προσωπικη μου γνωμη παντα),
οσα κυπελα πηρα το 2012 τα πηρα με την αξια μου,απο οπου περασαν ολοι περασα και εγω ....απο ολα αυτα που πηρα,ενα δεν μου ανηκει και βγηκα και το δηλωσα κατ'ευθειαν γιατι ηταν κοντρα στις αρχες μου και δεν θα μπορουσα να κοιμηθω και θα με βασανιζε συνεχεια μεσα μου,
αυτο που πηρα στο supertrial στο ρεθυμνο κανονικα εγω ημουν δευτερος και ο τσουρλακης πρωτος,ο οποιος σταματησε το αμαξι του στη μεση τις ειδικης,κλεινοντας το βεντιλατερ του αμαξιου του,με κινδυνο να καψει το μοτερ του για να μην βγει πρωτος επειδη ηταν ο διοργανωτης του αγωνα,
εγω αντιλαμβανομενος οτι εκανε κατι τετοιο σταματησα και του φωναζα να προχωρησει,ματαια ομως γιατι ηταν ηδη αποφασισμενος να το κανει!
Ελπιζω να εγινα κατανοητος και δεν αναφερομαι σε ολα τα υπολοιπα που ειπαν για εξωτερικες βοηθειες κτλ.
απλα προσωπικα εμενα αυτο με πειραξε.
και δεν θα ηταν ποτε στο δικο μου ραφι ενα κυπελο γεματο αμφιβολιες απεναντι στους συναθλητες μου,οπως δεν υπαρχει και το κυπελο του supertrial..
Οι ηθικες αξιες ειναι παραπανω απο οποιοδηποτε κυπελο κατ εμε.[/

Αντρέα μου , την πρώτη φορά σε πήρα τηλέφωνο και σου ειπα μην γράφεις γιατι δεν ξέρεις και δεν σου απάντησα εδώ ....προτίμησα να σου τα εξηγήσω προφορικά , τωρα πρέπει να σου γράψω ...

Διάβασε καλα τον ορισμό του εχω τουλίπα με πυξίδα ! Ενδιάμεσο ΣΕΔ δεν μπορεί να μπει !!! Το εξηγεί ο superspy ποιο πριν ....

Μιας και μιλάμε για ηθική ....πόσο ηθικό ειναι να έχει χαθείς χαθει στην απλή ; Να ρωτάς τον τσομπάνη που πέφτουν τα Βρυσικα και να πηγαίνεις εκεί πρώτος απο την άσφαλτο ενώ όλοι οι άλλοι βρήκαν το λάθος του roadbook και πήγαν απ το χώμα και πόσο ηθικό ειναι όταν ανακοινώνεται οτι η απλή ειναι άκυρη λόγο λάθους του roadbook να οριεσαι οτι ο αγώνας ειναι πουλημένος ;;;;

ΕΑΤ 2011

Για την ιστορία πάντα μιας και ήμουν μπροστά ... ;)
Mike Miskis

Post by Mike Miskis »

Προς όλους:

Ας σκεφτεί ο καθένας τα εξής πριν δώσει συνέχεια γράφοντας ή λέγοντας οτιδήποτε:

-Τα παιδιά της ΑΟΕ που έγραψαν το Road Book, ας σκεφτούν τώρα που έγινε ότι έγινε, αν θα το ξαναέγραφαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ή μήπως θα άλλαζαν κάτι, έστω μικρό.

-Ο Αγωνοδίκης που επέτρεψε την παράκαμψη χωρίς ποινή, τώρα που έγινε ότι έγινε, αν θα την επέτρεπε ξανά.

-Ο Αλυτάρχης αν θα ξαναπροσπαθούσε να ελέγξει Αγώνα Trophy καθήμενος στο ξενοδοχείο του.

-Τα πληρώματα που κατόπιν αδείας του Αγωνοδίκη και νόμιμα, πήγαν από την παράκαμψη στο επίμαχο ΣΕΔ, αν τελικά τα 5-10 λεπτά χρόνου που κέρδισαν άξιζαν το κόπο. Τη στιγμή που ήταν πασιφανές σε όσους ήμασταν εκεί ότι πρόθεση των σχεδιαστών Μακρινού & Ζαούρη ήταν ο αγώνας να περάσει από το δύσκολο ανέβασμα στην πλαγιά και όχι να "παιχτεί" ψάξιμο με πυξίδα και που ήδη τα πρώτα πληρώματα είχαν κάνει το ανέβασμα.

-Επίσης (όσοι παρέκαμψαν) ας σκεφτούν ποια άποψη θα είχαν τώρα αν είχαν φτάσει στον Νεκρό Χρόνο πριν ο Αγωνοδίκης δώσει την άδεια για παράκαμψη και το είχαν ανέβει, θεωρώντας το υποχρεωτικό. Όπως έκανε ο Νάσος που δεν είχε καν Νεκρό Χρόνο για να δει το εμπόδιο.

-Όσοι αναφέρονται με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τον ανδρισμό ή την αξιοπρέπεια των συναθλητών τους (gay, ξεφτίλες κλπ) τι θα έκαναν αν από τύχη έφταναν στο εμπόδιο τέταρτοι ή πέμπτοι και ο Αγωνοδίκης τους έλεγε “δεν χρειάζεται να ανέβεις τον γκρεμό, μπορείς να φύγεις από το δρόμο χωρίς ποινή”. Από που θα πήγαιναν.

-Αυτό το τελευταίο ας το σκεφτούμε και όσοι αγωνιζόμενοι δεν λάβαμε μέρος στον αγώνα, πριν ασκήσουμε την δικαιολογημένη κριτική μας.

Επίσης, για το θέμα της εξωτερικής βοήθειας και γενικά για οποιαδήποτε αδικία, έχω να πω το εξής: Οι αγώνες έχουν Νομοθετημένο Κανονισμό. Δεν είναι εκδρομές. Αν οποιοσδήποτε πάει να σας αδικήσει, shoot to kill 8-) . Με στοιχεία όμως. Όταν δεν υπάρχουν στοιχεία (αποδεδειγμένη παραβίαση του κανονισμού από την Οργάνωση, από τους Άρχοντες του αγώνα ή από Αθλητή), τότε οι κατηγορίες είναι άνευ νοήματος.

Τέλος κάτι προσωπικό για τον Τζιάλα και τον Αλεμάο που στο επίμαχο σημείο ανέβηκαν προς το ΣΕΔ από την πλαγιά, παρόλο που ήξεραν ότι μπορούν να την παρακάμψουν χωρίς ποινή: Από εμένα έχετε respect, και δεν το δίνω εύκολα.

Καλό απόγευμα σε όλους και καλή δύναμη. Εύχομαι το thread να μην εξελιχθεί με ύβρεις και με βαρετές προσωπικές κόντρες.
georgexj

Post by georgexj »

διαβαζω διαβαζω διαβαζω κ εχω μεινει αφωνος.την κυριακη ηρθα σαν θεατης κ ειδα ενα κλιμα με πολυ ενταση.το μονο που εχω να πω ειναι κριμα που ολοι εμεις καθομαστε στο ιδιο τραπεζι τρωμε πινουμε γελαμε κ διασκεδαζουμε να σφαζομαστε ετσι.με τετοια κατασταση αμφιβαλω αν ξανα γινει τροφυ!!!ενα χομπι εχουμε κ αυτο θα το εξαφανισουμε για το τιποτα.εγω ετσι το βλεπω!!!κ επειδη τα βλεπω λιγο πιο σφαιρικα τα πραγματα..........τι νοημα εχει η τουλιπα τι νοημα εχουν οι μοιρες κτλ κτλ κτλ μπροστα σε ολο αυτο το γεματο τριημερο που σας προσφερε η ΑΟΕ4Χ4 Κ Η ΚΑΘΕ ΑΟΕ!!!καποτε ολοι εσεις πηγαινατε στον εβρο κ εκει σταματησε να γινεται απο κατι τετοια παραπονα κτλ κτλ κτλ.η λεσχη ΑΟΕ μαζι με τον μακρινο κ τον ζαουρη που εχουν την πειρα για τροφυ προσπαθησαν να κρατησουν αυτο τον τυπο αγωνα ζωντανο!!!αν κ ειμαι εξω απο το χωρο αμφιβαλω αν θα ξανα ασχοληθουν για κατι τετοιο!!!!εγω στην θεση τους δεν προκειται να ξανα ετρωγα τετοια .............. κ τοσο αγχος κ μετα να ακουγα κ ολα αυτα κ το ξανα λεω κατα την προσωπικη μου αποψη για το τιποτα!!!στα 100 χιλιομετρα + δεν ξερω κ εγω ποσα ηταν εχετε ολοι παραπονο μονο για τα 150 μετρα κ για μια τουλιπα!!!!αν ειναι δυνατον.αυτο εχω να πω μονο κ μονο!!!εδω γινονται λαθη κ λαθη περισσοτερα!!!κ παλι αν ηταν ενα κομματι επικινδυνο δεν νομιζω να το βαζανε χωρις να το εχουν περασει οι ιδιοι πρωτα!!!ΚΡΙΜΑ Κ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ!!!! :( :( :( :( :( :( !!!ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Κ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Κ ΖΗΛΕΥΩ!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)
κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

sami wrote:Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά τις λέσχης για αυτό το υπέροχο τριήμερο, που μας χάρισαν. Ηταν μακράν το καλύτερο trophy, που έχω δει. Μακάρι να επαναλειφθεί !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+10000000.........
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Mike Miskis wrote:
-Ο Αγωνοδίκης που επέτρεψε την παράκαμψη χωρίς ποινή, τώρα που έγινε ότι έγινε, αν θα την επέτρεπε ξανά.
Χωρίς ποινή ??????????????? είσαι σίγουρος ?
Ναι όντως ...έτσι είναι ...από την στιγμή που ακόμη και ο ίδιος ερμήνευσε έτσι την τουλίπα έτσι πρέπει να είναι .....
ή μήπως τελικά δεν έγινε έτσι ??? μήπως αφού δεν βάλαμε ποινή πρέπει να χαϊδέψουμε τα αυτιά αυτών που μπήκαν ευθεία στο εμπόδιο ???

για να δούμε θα μας πείτε τελικά την απόφαση των αρχόντων ??? και για τις δυο μέρες !!!!

στο 4:50 η ερμηνεία της τουλίπας από τον αγωνοδίκη ...
http://www.youtube.com/watch?v=45R5ZTtl ... _UxbFMNTBQ
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Πάνο ...ξέρεις πόσο σε αγαπάω και σε σέβομαι ...στο έχω δείξει παμπολες φορές ...ευχαριστώ εσένα και όλα τα παιδιά για τον πραγματικά απίστευτο αγώνα που διοργανώσατε , πραγματικά το καταευχαριστήθηκα και εγώ και ο Χρήστος που με την σειρά του τον ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκε να τον πλοηγήσω ....
τα πράγματα θα ήταν πολύ ποιο απλά αν παραδεχόσασταν απ την αρχή τα μοναδικά 2 λάθη σας στο roadbook σε αυτές τις δυο τουλίπες ... στην ενημέρωση Βαγγέλη μου σε ρώτησα δυο φορές γιατί έχεις μοίρες εκεί και η απάντηση σου ( για να σας βοηθήσω .... αλλά ένα είναι το πέρασμα θα το δεις !) δεν με κάλυψε ! αντιθέτως στο βιβλίο μου έχει μια υποσημείωση από εμένα: SOS ΠΟΝΗΡΗ ΤΟΥΛΙΠΑ !!!!
Έπρεπε Βαγγελάκη μου να σβήσεις τις μοίρες απ όλα τα βιβλία και όλα θα ήταν καλά .... αναγκάζομαι να προστατεύσω τον εαυτό μου διότι δέχομαι επίθεση και ταυτόχρονα δεν θέλω να κάνω την ενότητα του αγώνα σεραγεβο .... μα κρατιέμαι πολύ δύσκολα πίστεψε με .....δεν είναι και το ποιο εύκολο πράγμα να είσαι ριγμένος , να καταπίνεις μαλακίες για να καλύψεις τους φίλους σου , να σε βρίζουν και να διαβάζεις και ότι μαλακία βγαίνει ο κάθε ένας που δεν ξέρει τι ακριβώς έγινε ...

anyway ...
Συγγνώμη αν σε στεναχωρώ με τα γραφόμενα μου...
rouska samurai

Post by rouska samurai »

Ego thelo me tin siramou na euxaristiso to filo makrino kai zaouri gia ton katapliktiko agona pou sxediasan me poli wrea perasmata osa mporesa na do san theatis tou agona ....kai thelo na simfoniso me ton filo makrino me ayto pou eipe.... pou oti eine nomimo den eine kai ithiko ....kai thelo na tou apantiso episis pos oxi mono o kirios ntais pire eksoteriki voithia kai to paradextike san gnisios agonizomenos pou eine ....ala kai o filos giasimakos kai general pou den ksero giati den to paradexonte .... ligo prin to sed 6 pou eitan kritis i dimitra tin deyteri mera milao prin tin megali anifora ..katevike enas pitsirikas me ta tetrakila to nero mesa se kati sakoules kai malista i mia sakoula skistike stin katifora kai meta pire to tetrakilo sto xeri kai otan eftase sto sed 6 ton rotise i dimitra ti eine ayta ;;; kai o pitsirikas apantise gia to giasimako eine ....kai i dimitra tou eipe fige apo edo ...ego den se eida giati an se do tha se kampaniaso .....kai o pitsirikas pire ta pagouria kai pige akolouthontsa ton kseropotamo kamia 200 metra parapera ...............file general ayto to grafo oxi oti exo kati mazi sou ...isa isa se theoro kalo palikari ...ala epidi apantises oti den thes sto rafi sou na exeis kipela pou eine amfizvitoumena ...........ayta pou grafo mporo na ta apodikso an kai kseris pia eine i alithia ......eyxaristo kai pali to filo makrino ...kai signomi an pira meros sti sizitisi an kai ayti ti fora den eimoun agonizomenos ...alla to adiko me pnigi exo mathi na leo ta pragmata opos eine

[Edit Admin]
Greeklish to Greek
Εγώ θέλω με την "σιραμου" να ευχαριστήσω το φίλο μακρινό και ζαούρι για τον καταπληκτικό αγώνα που σχεδίασαν με πολύ ωραία περάσματα όσα μπόρεσα να δω σαν θεατής του αγώνα ....και θέλω να συμφωνήσω με τον φίλο μακρινό με αυτό που είπε.... που ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό ....και θέλω να του απαντήσω επίσης πως όχι μονο ο κύριος νταής πήρε εξωτερική βοήθεια και το παραδέχτηκε σαν γνήσιος αγωνιζόμενος που είναι ....αλλα και ο φίλος "γιασιμακος" και general που δεν ξέρω γιατί δεν το παραδέχονται .... λίγο πριν το sed 6 που ήταν κριτής η δήμητρα την δεύτερη μέρα μιλάω πριν την μεγάλη ανηφόρα ..κατέβηκε ένας πιτσιρικάς με τα "τετρακιλα" το νερό μέσα σε κάτι σακούλες και μάλιστα η μια σακούλα σκίστηκε στην κατηφόρα και μετά πήρε το τετράκιλο στο χέρι και όταν έφτασε στο sed 6 τον ρώτησε η δήμητρα τι είναι αυτά ;;; και ο πιτσιρικάς απάντησε για το "γιασιμακο" είναι ....και η δήμητρα του είπε φύγε από εδώ ...εγώ δεν σε είδα γιατί αν σε δω θα σε kampaniaso .....και ο πιτσιρικάς πήρε τα παγούρια και πήγε akolouthontsa τον ξεροπόταμο καμια 200 μετρα παραπέρα ...............φιλε general αυτό το γράφω όχι ότι έχω κάτι μαζί σου ...ισα ισα σε θεωρώ καλο παλικάρι ...αλλα επειδή απάντησες ότι δεν θες στο ράφι σου να έχεις κύπελλα που είναι amfizvitoumena ...........αυτά που γράφω μπορώ να τα αποδείξω αν και ξέρεις πια είναι η αλήθεια ......ευχάριστο και πάλι το φίλο μακρινό ...και συγγνώμη αν πήρα μέρος στη συζήτηση αν και αυτή τι φορα δεν ήμουν αγωνιζόμενος ...αλλα το άδικο με πνιγει έχω μάθει να λέω τα πράγματα όπως είναι
[/Edit]

Γράφε Ελληνικά Stravo8ika ;)
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

rouska samurai wrote:Ego thelo me tin siramou na euxaristiso to filo makrino kai zaouri gia ton katapliktiko agona pou sxediasan me poli wrea perasmata osa mporesa na do san theatis tou agona ....kai thelo na simfoniso me ton filo makrino me ayto pou eipe.... pou oti eine nomimo den eine kai ithiko ....kai thelo na tou apantiso episis pos oxi mono o kirios ntais pire eksoteriki voithia kai to paradextike san gnisios agonizomenos pou eine ....ala kai o filos giasimakos kai general pou den ksero giati den to paradexonte .... ligo prin to sed 6 pou eitan kritis i dimitra tin deyteri mera milao prin tin megali anifora ..katevike enas pitsirikas me ta tetrakila to nero mesa se kati sakoules kai malista i mia sakoula skistike stin katifora kai meta pire to tetrakilo sto xeri kai otan eftase sto sed 6 ton rotise i dimitra ti eine ayta ;;; kai o pitsirikas apantise gia to giasimako eine ....kai i dimitra tou eipe fige apo edo ...ego den se eida giati an se do tha se kampaniaso .....kai o pitsirikas pire ta pagouria kai pige akolouthontsa ton kseropotamo kamia 200 metra parapera ...............file general ayto to grafo oxi oti exo kati mazi sou ...isa isa se theoro kalo palikari ...ala epidi apantises oti den thes sto rafi sou na exeis kipela pou eine amfizvitoumena ...........ayta pou grafo mporo na ta apodikso an kai kseris pia eine i alithia ......eyxaristo kai pali to filo makrino ...kai signomi an pira meros sti sizitisi an kai ayti ti fora den eimoun agonizomenos ...alla to adiko me pnigi exo mathi na leo ta pragmata opos eine
Δεν παρεξηγούμε.... όπως είπα είχαμε τηλεφωνήσει στην Τατιάνα ότι ερχόμαστε σιγά σιγά προς τον τερματισμό με πρόβλημα στο ψυγείο ... μπορεί απο υπερβάλλον ζήλο να θέλησαν να μας βοηθήσουν ... η ερώτηση είναι απλή όμως ! ΜΕ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ? Δώσε μου κάτι ποιο χειροπιαστό ! μια φοτο , έναν άνθρωπο που με είδε !!!

Κι αφού τα είδες όλα πες μας τώρα και για την βενζίνη ! ποιος την κουβαλούσε και σε ποιον την έδωσε ??? ;)
eangelou

Post by eangelou »

Αρη μου (και όχι Αρούλη μου...) η τουλίπα για το δικό μου το μυαλό που δεν σκέφτεται πονηρά ήταν μία αφού όπως ο γενικός κανονισμός άρθρο 2 ΟΡΙΣΜΟΙ παρ 2.2 του 2010 ορίζει

... και διανύονται με την φορά που ορίζει ο οργανωτής ......

ΠΕΣ μου Αρη μου που ακολούθησες την ΦΟΡΑ εκτός και αν δεν βλέπεις φορά που εγώ βλέπω στην τουλίπα 42????

μήπως κατέβασες την μούρη του οχήματος σου μέσα στο ρέμα που περιγράφεται στην τουλίπα 42 και ανέβηκες πάλι πάνω και δεν μου το είπαν ????????
Όσον αφορά το τέλος της πρώτης ημέρας με άκουσες να λέω τίποτε????? μπορούσες να κάνεις ότι ήθελες αφού έτσι σωστά ή λάθος το είχα σχεδιάσει.-

ΜΦΧ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”